تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 308 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba-aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    korean-dream

پيش فرض

سلام بچه ها
    تاپیک خوبی دارین ولی اگه یه تازه وارد بخواهد وارد بشه حتما سردر گم خواهد شد. پست های اضافی و تکراری خیلی زیاد دارین. خودم شخصا برای رسیدن به جواب درست از سئوالم مجبور شدم حدود 40-50 صفحه رو بخونم تا به نتیجه دلخواه برسم.
    البته الان تاصفحه 100 رو خوندم و حسابی دارم گیج میزنم.
    مطالبی رو که فکر میکدم کاربردی تره برای استفاده خودم یکجا جمع کردم
    به نظرتون چطوره که تو تاپیک همه رو یکجا قرار بدم تا بقیه تازه واردا این طور سردر گم نشن؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    korean-dream

پيش فرض

البته باز هم یه مشکل داریم
    کسی که وارد این بحث میشه چجوری بفهمه که خلاصه تمام این 180 صفحه یکجا وجود داره؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    korean-dream

پيش فرض

سلام بچه ها
    تاپیک خوبی دارین ولی اگه یه تازه وارد بخواهد وارد بشه حتما سردر گم خواهد شد. پست های اضافی و تکراری خیلی زیاد دارین. خودم شخصا برای رسیدن به جواب درست از سئوالم مجبور شدم حدود 40-50 صفحه رو بخونم تا به نتیجه دلخواه برسم.
    به نظرتون چطوره که تو تاپیک همه رو یکجا قرار بدم تا بقیه تازه واردا این طور سردر گم نشن؟
    لطفا نظر بدین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام بچه ها
    آره حق با شماست منم قبلا مشکل شما رو داشتم
    شما بهتره یه تاپیک بزنی و مطالب خودت رو اونجا قرار بدی

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

خوب الان چند ماه هست این گوشی رو دارم و راضی هستم نباشم چیکار میتونم بکنم؟
    بزرگترین مشکل این گوشی به نظر من سرعت پایینش هست بخصوص در مسیجها و جابجا شدن بین تبهای مسیج! که واقعا اشک آدم رو در می یاره! به نظر می یاد با آپگرید گوشی بشه تا حدی این مشکل رو حل کرد اما تا اونجا که من فهمیدم بخاطر سی پی یو ضعیفش باید بی خیال سرعت خوب شد!
    اما در مورد دوربینش کیفیتش بد نیست اما فیلمبرداریش رو اگر می شد 30 فریم در ثانیه کرد عالی می شد... وقتی درب دوربین رو باز می کنی اون صدای تق کوچیکی که دوربینش می ده یه حالی به آ دم می ده!
    صداش که واقعا بلنده اما حیف که تیزه!
    روهدفونش خیلی مکث نمی کنیم!
    یه عیب اساسی این گوشی این هست که مثلا کارهای کاربردی اولیه که می شه با گوشی کرد رو حتما باید با نصب نرم افزار انجام داد و این امکانات از پایه و ابتدا تو خود گوشی نیست مثل ضبط صدا بیشتر از 1 دقیقه! یا قطع صدای عکس گرفتن! و ...
    راستی من اگر بخوام وقتی یک نفر بهم زنگ می زنه عکسش تمام صفحه رو پر کنهو زنگ مخصوص به خودش هم داشته باشه باید نرم افزار مخصوص نصب کنم؟ آخه اون عکس 1×1 سانتیمتر خیلی ضایع هست!
    راستی یه عیب دیگه هم کیبوردش هست که به نظر من اصلاخوش دست و خوش تایپ نیست این همه ایراد که از این گوشی می گیرم این هست که این گوشی خیلی آرام تر از بقیه گوشی ها افت قیمت کرد و هنوز هم گرونه و در ضمن در مقابل گوشی های همرده خودش آدم انتظار داره با این فروش زیادش لااقل این عیبهای کوچیک اما آزار دهنده نداشته باشه
    یه عیب دیگه هم اینکه همینطور هر چی عکس و کلیپ هست میریزه توی گالری لااقل تفکیکی بندی بساطی نظمی ؟
    اما خوب با همه اینها این گوشی رو دوست داریم ...

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

سلام بچه ها
    نظر کاملا خوبیه اما حالا که اینقدر حوصله داری و می خوای واقعا صواب کنی یه کاری کن یعنی کار خودت رو تکمیل کن
    90% مشکلات ها مشترک هست سعی کن همه صفحات رو بخونی و وتمام راه حل ها رو یک جا جمع کنی یعنی مثلا اینجوری بشه که مشکلات : 1- وصل نشدن گوشی به کام÷یوتر در حالت مس استرانگ .... جواب .... 2- ناپدید شدن عکسها در گالری.... جواب یا راه حل های ÷یشنهادی ..... همینطور ادامه بده با توجه به اینکه سئوالات و جوابها قبلا تایپ شده دیگه نیاز نیست شما دوباره تایپ کنی و با یک کپی و پیست راحت همش رو یک جا جمع کن شاید نیاز باشه یکم ویرایش کنی ...اینکار رو که کردی اگر بتونی چند تا نرم افزار ضروری برای این گوشی همرا با لینک دانلودشون توی ارسالت بیاری عالی می شه بعد از همه اینها با مدیر انجمن تماس می گیری میگی این ارسال رو در ارسال اول این تاپیک ادغام کنه و بچه ها از این به بعد هر کسی اومد رجوعش می دن به ارسال اول این تاپیک به مرور زمان هم می تونیم اون ارسال گرانبها رو تکمیلش کنیم
    باور کن بعد از این موضوع یک راست میری وسط بهشت!

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

راستی من اگر بخوام وقتی یک نفر بهم زنگ می زنه عکسش تمام صفحه رو پر کنهو زنگ مخصوص به خودش هم داشته باشه باید نرم افزار مخصوص نصب کنم؟ آخه اون عکس 1×1 سانتیمتر خیلی ضایع هست!
    راستی یه عیب دیگه هم کیبوردش هست که به نظر من اصلاخوش دست و خوش تایپ نیست ...
    در مورد عکس باید بگم نه در این گوشی بلکه توی تمام گوشیهای سیمبین برای اینکه عکس فرد تماس گیرنده رو بتونید تمام صفحه ببینید باید برنامه fcaller رو نصب کنید ...
    در مورد کیبورد هم باید بگم این گوشی کیبورد خیلی خوب و خوشدستی داره حداقل نسبت به گوشیهای هم سطح خودش .... مثل N82

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض کمک بابت مموری کارت

دوستان سلام ....اگر کمک کنید ممنون میشم
    یکی از دوستای بنده که گوشی N73 داره متاسفانه مموری کارت گوشی رو بدون اجرای دستور Remove Memory Card خارج کرده و حالا نمیتونه به اطلاعاتش دسترسی داشته باشه...یعنی وقتی کارت رو تو گوشی میذاره قسمت گالری و دوربین کار نمیکنه ...یجورایی هنگ کرده....تو گوشی خودم هم گذاشتم همینطوره......من هم N73 دارم.... به کامپیوتر که وصل میکنم هم اصلا" مموری کارت رو نمیشناسه .....اطلاعات معمی تو کارت بوده....آیا راهی هست که بشه اطلاعات رو دوباره برگردوند یعنی میشه با نرم افزاری یا روشی به عکس ها و سایر مطالب داخل کارت دسترسی پیدا کرد ؟
    خواهش میکنم اگر روشی یا نرم افزاری میشناسین کمک کنین

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

البته باز هم یه مشکل داریم
    کسی که وارد این بحث میشه چجوری بفهمه که خلاصه تمام این 180 صفحه یکجا وجود داره؟

شما خلاصه مطالبت رو واسه من پیغام بذار.من با تیم مدیریت مشورت می کنم.

اگه موافقت کردن یکی از راه حل ها می تونه این باشه که تو عنوان تاپیک بنویسم : (خلاصه مطالب در صفحه 180) یا اینکه مدیران این خلاصه رو بذارن تو پست اول.

سامان جان هم می تونه پست اول رو ویرایش کنه.ولی اگه پست خود شما باشه بهتره چون هم با نام خودتون باشه هم اینکه بتونین مطالب جدیدتر رو شخصا بهش اضافه کنید.

شما اول واسه من ارسال کن تا ببینیم چیکار می شه کرد.

با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    korean-dream

پيش فرض

سلام دوستان.
    آیا میشه از نرمافزارهایی که برای سیمبیان سری Uiq2 تهیه شده در این گوشی استفاده کرد؟
    از این نرم افزار در کدام سری از گوشیها استفاده شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •