تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 197 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

Banned sooshiyanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

میتی کومون خودتی فحش نده
    نشمردم از موهای سرم بیشتر . کچلم
    آره ولی نمیکنه .
    میثم رو ون نمیکنم هیش وخت
    هیچی . زیاد احساساتی نیستم
    قانع شده بیدم

اما خدایی میتی کومون سایت خودتی

اون مورد آخر خیلی ضایع شدم

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

چه عجب داش بابک اومد...عزاداری خوش گذشت؟

بی صبرانه منتظر شنیدن جوابیه ی مدیر محترم به نقود خود هستیم...!

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

بنده نیز هم شنین

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خب بریم سر نقد اصلی!

دو سه جای دیگه هم گفتم...شاید خودت هم دیده باشی...

به علت کمبود وقتی که مطمئنا" برات پیش میاد و با این حجم مشغله،به نظر میاد انجمن موسیقی یه کم مهجور واقع میشه...مهران جان به خاطر دغدغه های کاری و زندگیش خیلی کم میاد،اگر هم بیاد یا به متفرقه می رسه،یا به ماهواره و ... .
    خود عزیزت رو هم فقط تو این یکی دو هفته چند باری تو موسیقی دیدمت...(خب خداییش توقعی هم نداریم ازت،خیلی کارت سنگینه،تقریبا" تنها ارشد پیسی هستی و ...) با اینکه می دونم اگه موردی پیش بیاد همکارات بهت اطلاع میدن و میای انجام میدی،ولی خب یه نگاه به انجمن فیلم بنداز...امین ( ) تقریبا" هر روز توی انجمنش بود...تمام پستای اضافی روزانه پاک میشد...مثال زدنی ترین نظم کل پیسی مال انجمن فیلم بود (و هست)...چرا؟ (مرز عراق! ) چون یه مدیر داشت که می تونست تمام وقتشو بزاره واسه انجمنش...آخه خداییش انصافه؟ نه...می خوام بدونم انصافه؟ دو تا مدیر ارشد گزاشتین واسه موسیقی! خب این جوری همه کارها می افته گردن حمید و رضا...که خب خیلی کارها رو اونا نمی تونن انجام بدن و باید به شما پیغام بدن...
    بابا...عقده ای شدیم یه دونه از سبزا پایین انجمنمون باشه! همش نارنجی! والا اگه از بین همکارات یکی رو مدیر کنی راه دوری نمیره...هم کار خودتون آسون میشه هم انجمن ما یه سرو سامونی می گیره! (البته نه که الان نظم نداشته باشه ها...)

در هر صورت این بود نقد اساسی من...

امیدوارم دخالت نکرده باشم...این فقط یه نقد بود که همراهش یه پیشنهاد هم داشت!
    از نظر خودم بدترین اتفاق برای من توی پی سی ارشد شدنم بود . که باعث شد از انجمن مورد علاقم دور بیوفتم . یادمه ما بدون اینکه فایلی برای قوانین انجمن موسیقی داشته باشیم اونجا رو اداره میکردیم . نه اینکه بی قانون باشه بلکه انقدر همه چی سر جاش بود که نیازی به قانون نبود هر کی یه نگاه میکرد موقعیت دستش میومد . به محض اینکه بشه رستش میکنم وضعیت موسیقی رو

آقا بابک عزيز من منظورم به حداقل رسوندن اخطار و اخراج نيست چون همونطور که خودتونم میگين

نتيجش ميشه بی مرزی تو متفرقه و احتمالا بی نظمی تو انجمن های ديگه .

من نظرم مربوط به زمان و شرايطی بود که به نظر مياد محدوديت موقت ويا اخطاربه يک کاربر می تونه همه چيزو

تموم کنه(البته منظورم کاربر مفيده)من يه مدتی اصلا به p30 worldسر نزدم وقتی برگشتم ديدم چند نفر که

قبلا پای ثابتp30 بودن اخراج شدن اون هم برا هميشه در حالی که غير از توی متفرقه کاربرای مفيدی بودن...

البته يه چيزائی رو شما می دونيد و ما نميدونيم به خاطر همين می گم شما به صلاح کار واقفين...

منم مخالف حمايت کسی(سيستمی) از حق ضايع شده کاربرا نيستم،منم يه کاربرم که احتياج دارم تو همچين

شرايطی اعتراضمو به گوش مسئول برسونم و در مقابل از طرف کسی که مسئوليت قبول کرده حمايت شم.

فحش ، بد وبيراه ،تهديد ،بی احترامی به مدير؟؟؟ چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــرااااا!!!!!!

اينا رو ديگه فکرشو نمی کردم

همه بايد احساس امنيت کنن چه کاربر چه مدير.چشم پوشی از خطا مربوط به شرايط وزمانه که شرايط و زمانش

روشما می دونيد.

همه حرفم فقط تعادل(نه افراط نه تفريط) تو سختگيريه.... که هيچ وقت کسی اجازه توهين و بی احترامی به

کاربر يا مدير رو نداشته باشه
    نه!!انيشتنم آدم بکشه بايد مجازات شه ولی در حد و اندازه جرمش که اون رو هم قانون مشخص می

کنه و هيچ پارتی بازی هم نمی تونه تاثيری توی مجازاتش داشته باشه.

آقا بابک عزيز

بازم می گم من و شايد خيلی از کاربرای ديگه از خيلی چيزا اطلاع نداريم در هر حال شما کاردان هستين و

صلاح کار و خودتون می دونيد

اميدوارم همچنان موفق باشيد
    خوب این متن رو کامل خوندم ( چند بار ) چیزی نمینویسم . اما توی ذهنم هست . ممنون

اینجا میشه فرهنگ بسیار جالب پاچه خاری ایرانیان رو به وضوح دید... حالا به همه بخورد... فرهنگ بسیار جالب دیگر ایرانیان به نام "همیشه حق بامنه حتی اگر خلافش ثابت بشه!"

بنده شخصا خیلی با نحوه مدیریت باباک حال نمی کنم. اینم مستقیما و بی رو در بایسی بهش میگم. به نظر من ایشون در امر مدیریت کمی بی جنبه هستن چون خیلی زود جوش میارن و دلایلش برای بن کردن, حذف تاپیک ها یا پست ها بسیار سلیقه ایست. ( البته اگر ایشون جنبه انتقاد رو داشته باشن.... ) کلا بگم, در حد یک مدیر عادی کارش خوبه ولی در حد ناظم ارشد یه چیزی به افتضاح بده کاره!
    سلام
    دقیقا چیز هایی که گفتین که با خودتون هم هماهنگه ! هر کس که مثل شما با من برخورد نکرده حتما پاچه خاره . یک نفر پیده بشه و نشون بده که از پاچه خاری کردن برام به چیزی رسیده توی انجمن .
    من تا بحال توی پی سی جوش نیاوردم . چون وقتی محیط مجازی رو با مشکلات دنیای عادیم مقایسه میکنم میشه یه فانتزی . لطفا در مورد سلیقه ای بودن ها با نمونه صحبت کنید . من بن میکنم زمانی که قوانیین نقض شده باشه . توهین . بحث سیاسی . کل کل های تند . تبلیغات پیاپی . و منحرف کردن تاپیک ها بطوز پیوسته .
    اگر غیر از این بوده لطفا بفرمایین .

من كلا يه انتقادي به مديران سايت دارم كه احتمالا بابك هم جزئشون باشه و اون اينكه توي حذف تاپيكها معيار خاصي ندارن و سليقگي عمل ميكنن يعني خودشون رو محور قرار ميدن..حالا مهم نيست كه مخالف قوانين سايت باشه يا نه چون راحت ميشه يه جوري توجيهش كرد.
    البته من دقيقا نميدونم خود ايشون باشه يا نه چون ظاهرا ايشون با سابقه هستن ولي جديدا اينجور شده وضع.......
    لطفا زمانی که تاپیکتون تراش میشه توی همون تاپیک دلیل رو جویا بشید . اگر دلیل قانع کننده نبود با سینا یا میثم تماس بگیرید . و مطمئن باشید پیگیری میشه . من به شخصه اگه میخواستم با سلیقه ام اینجا فعالیت کنم اصلا این شکلی که الان میبینید و با این گفتار نبودم . شایدم تا حالا بن شده بودم
    چون دست به اخطارت خوبه
    من با پا اخطار میدم
    شاید جای این اعتراض من اینجا نباشه ولی اگه اینجا نگم احتمالا هیچ کس دیگه ای به حرف ادم گوش نمی ده شاید بابک جان رسیدگی کنن
    اقا این بخش انجمن برنامه نویسی به زبان c بسیار بی سر و سامان تشریف داره
    اگه برید اونجا و یکم فعالیت کنید می فهمید من چی می گم
    خود همکار انجمن بااینکه استاد بی چون و چرای برنامه نویسی هستن ولی در تاپیکهایی که باید قفل کنن شرکت می کنن!!!!
    نداشتن حتی یک تاپیک مهم!!!
    وجود تاپیکهای بی محتوا که هرگز قفل نمی شن !!!
    بعنوان مثال چندین تاپیک داریم با این مضمون که ای ملت بیاید تمام سوالات C++ رو در این تاپیک بپرسید من نمی فهمم اگه قراره تمام سوالات در یک تاپیک پرسیده بشه پس دیگه چرا یک بخش جدا گانه براش درست شده مگه قانون فوروم به این صورت نیست که هر کسی باید سوال جدید رو در تاپیک جدید بپرسه؟
    و یا من نمی فهمم تاپیک جوجه مهندسان کامپیوتر یعنی چی ؟اصلابه چه دردی می خوره ؟ بدرد هیچی فقط صاحب تاپیک میاد بجای اینکه جواب سوال طرف رو در همون تاپیک بده می گه مراجعه شود به تاپیک جوجه ها!!!!!!
    و یا اینکه وقتی می گید تاپیک برای نوشتن پروژه خلاف قوانین هست چرا تاپیکهاش قفل نمی شن؟!
    .
    .
    .
    خواهش می کنم به استاد عزیزم جناب someone تذکرات لازم رو بدید یا حداقل یه همکار جدید پیدا کنید که بهشون کمک کنه چون خودشون هم می گفتن وقت ندارن و فقط هفته ای یک بار میان فوروم!!
    من بخدا بی تقصیرم . نقد بابک بیده ها نه سی
    اما مورد رو در نظر میگیرم حتما .
    بابک جان که گل به معنای واقعيه...

سلامت و موفق باشی ايشالا...
    فدات گل خودتی

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

از نظر خودم بدترین اتفاق برای من توی پی سی ارشد شدنم بود
    اگه بخوای من میتونم از این اتفاق بد راحتت کنم
    و وظیفه ات را انجام بدم
    ولی جدا یه چیز جالب اینکه بعد از اینکه بابک اقرار کرد از این به بعد به پ خ ها جواب میده
    من براش یه پ خ زدم که به دقیقه نکشید جوابم را داد و این جای تشکر داره
    انتقاد بعدی هم همینه که عکسش را نذاشته تو قسمت عکسها تا ببینیم چه شکلیه
    بعد هم بابا جون بچه هات کم این اکوا را بنداز به جون من
    هر وقت یه پیام برام میاد پشتم میلرزه
    آخه بابا هروقت من اومدم یه طنز نرم تو پستم داشته باشم زدی بایکوت کردی پست را
    به امید روزی که هیچ کسی هیچ پیامی از اکوا دریافت نکنه (همگی بگین الهی امین )
    فعلا همین بود تا بعد

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقده خواستی ندارم فقط به نظرم يکم با بچه ها صميمی تر باشه و خشک برخورد
    نکنه بهتره در ثمن يه بارم يه نامه خصوصی بهش دادم که جوابمو نداد و از دستش
    نارحت شدم اما حالا که دليلشو فهميدم ديگه دلخوری ازش ندارم
    باشه سعی میکنم . بچه ها هم کمتر پاچه بگیرن همه با هم خوش اخلاق باشیم . ممنون که درک میکنی
    یک سوال داشتم !؟

این جا همدیگرو نقد می کنیم یا دردلی چیزی می کنیم و تعریفه یا آشنایی ؟!

من یک نگاه انداختم همه یا تعریف می کردن ( با جملاتی مثله بهترینه و ... ) یا مشکلاتی که بابک عزیز موفق به پاسخ گویی به آنها نشدن رو مطرح می شه یا مثلا یک نمونه سوال که کی میثم رو بن می کنی

البته نمونه های نقد هم در صحبت دوستان پیدا میشه ! ( اینم بگم که نگید همش نیمه ی خال لیوانو میبنی ) !

امیدوارم در آینده درین تاپیک به مفهوم نقد نزدیک تر بشیم !

پیروز باشید
    منم همینا . صندلی داغ با انجمن انتقادات پیشنهادات قاطی شده اینجا
    آقای بابک دست به بنش ( اونم دائم) حرف نداره.
    ضمنا یه سوال آقای بابک:
    چرا انجمن انجمن متفرقه که از لحاظ رنکینگ بیننده اگه اولین نباشه ( چون نمی دونم اولیش کدوم انجمنه شاید همین متفرقه باشه) مطمئنم دومیشه نوشته های اعضا در اون شمارش نمیشه؟
    ( البته میدونم قانونه ولی چه دلیل پشت این قانونه؟).
    من با بال بن میکنم نه با دست
    متفرقه امار اسپمش بالاست . شمارش هم بشه بیشتر تحریک میشن بعضی ها برای اسپم بازی و پست مفید از اینی که هست ( کجا هست ؟) کمتر میشه
    سلام بابك جان

من كه نقد منفي از شما ندارم ، همش خوبي و خاطره از شما در ذهنم هست

با اين حال گفتم يه تشكري كرده باشم

ممنون به خاطر همه چيز ، موفق و مويد باشي
    قربانت ممنون
    حالا بگرد یه چیزی پیدا کن میان میگن پاچه میخوری
    دستم بهش برسه با چاقو اول سرشو میبرم!! بعد تیکه تیکش میکنم!! بعد میزنمش به سیخ و با داش بابک میخوریمش.(مرغ همسایه رو میگم)
    من غاز ( قازه یا گاز ؟ ) دوست میدارم
    به یک عدد بابک یا بدله بابک برایه پاسخگویی نیازمندیم
    الان من بدلشم ای دی داده بیام بجوابم
    ببخشيد . يهو كار زياد شد شب دير آمدن و صبح زود رفتن . شركت هم محدودم براي نت

شب ميام
    این چی میگه ؟
    بچه ها شب میخواد بیاد
    تا برنگشته هر کی یه نقدی ول کنه و در بره
    و ما هم چنان منتظریم تا بدانیم چرا متفرقه مدیر مخصوص ندارد و پستهای بازیهای آنلاین شمارش نمیشود
    بابک جان اگه تا شب جواب دادی که هیچ وگر نه متاسفانه مجبورم اخراج موقت بکنمت
    موفق باشی
    الان در رفته ها بیان

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

این جمله کپی رایت داره ها
    منبع خودمم. اتفاقا امروز ( شایدم دیروز پریروز ) یه نوشته ازت دیدم دقیقا جملات من بود . اون که گفتی ای دی پنهان و ....
    ممنون بابک جان من روشن شدم!

فقط این آکوا رو یه جوری کنترلش کنید
    ممکنه کنترله انجمن رو بگیره دستش ها
    اگه کمک خواستید میتونید برکنارش کنید من وظایفش رو بر عهده بگیرم
    دوستان هم کاندیدا هستن

موفق باشی
    کامل روشن نشدی ملومه یکم بیشتر بشور خودتو
    باربا داریوش عوض میشه . باربا آکوآ
    فكر كردي نقدت امروز تمام ميشه؟
    نه خير ، خيال كردي
    نقد شما همچنان ادامه داره بنابراين من فعلا هيچ عجله ايي براي اين كار ندارم
    منتذرم ای منطغد
    يه دونه مونده ، اونم بن كني يه ملت به جونت دعا ميكنن ...

---------------------------

خداييش چيزي كه بشه اسم انتقاد روش گذاشت به ذهنم نميرسه كه بگم ...

فقط موقع برخورد با دوستان حالا واسه تذكر باشه يا تشكر يا راهنمايي كردن ، يه خورده خودموني تر برخورد كني بد نيست منظورم اينكه تا اونجا كه امكان داره جديتت توي برخورد رو كم كني ...

مثل همين الان كه جواب منو دادي ...
    تم.م نمیشی آخه
    اینو نوشته بودم قلبا که چون سریع میرم سر اصل موضوع اینجوری میشه . فرصت رنگ و لعاب دادن نمیمونه برام و تو یکی دو جمله قال قضیه رو میکنم . دارم سعی میکنم آدمانه تر بحرفم
    سلام
    گفته بودم نمی ام چیزی بگم
    که البته نیومدم
    اما اتفاقا من نظرم اینه که به خورده لحنش محکم تر بشه بد نیست....

که البته همراه با مقادیر نا متنابهی چک سیلی لگد و احیانا نانچیکو(یا لانچیکو همینایی که بروس لی داشت)
    که البته این حقیر به همراه دیگر بانوان همکار با جیغ و مو کندن و دمپایی(که در ورژن جدید ال استار و بووت و نیم بوت می باشد)در خدمت جناب بابک نارنجی هستیم.
    نانچیکو ندارم
    منظور بابک دقیقا همکار شدن منه که جز بلا و ضرر و زیان برای انجمن موسیقی چیزی بهمراه نداشته ...چقدر بلا بودم خودم نمیدونستم .
    نخیر . من منظورم رو همیشه واضح میگم .
    مدیر که شدم ( موسیقی ) کمی افت داشتم . مدیر ارشد که شدم همه چی منفی شد . تقریبا تو این مدت من فرصت آموختن توی پی سی نداشتم . فقط شدم خواننده پست های درجه یک که حتی نویسندش حاظر نیست دوباره بخونه . بلا یعنی این .
    اين هموني نيستش كه همه بن ميكنه؟!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
    ها فامیلیم ؟ این داداشمه داداششششششششششششششششش
    بازم داداششششششششششششششش

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

بچه ها هنوز داره صفحه های قبل را میخونه
    تا به این صفحه نرسیده همه پستهاتون را ویرایش کنین و در رین (کلی هم تعریف کنین )

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به به!!! من نمیدونستم آقا بابک مدیر ارشد انجمن اینجاست!! چه خوب شد. خدا رفتگونت رو بیامرزه پدرام جان!
    خب نقد:
    هووممممممممم! نیدونم چی بگم. تا حالا خیلی همدیگر رو ندیدیم. آهان چرا یه جا دیدیم. آقا بابک اگه گفتی کجا؟
    بگو تا باقیش رو بگم.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راستی بابک جان میگن نقد زمانی مفهوم داره که همراهش یه پیشنهاد مفید باشه

میگم اینDaRiOuShJh را بن کن ، خیلی حال میده!!!

اینقد دیگه تاپیک مفهومی اینجا نمی‌بینیم!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •