تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 182 از 358 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    face to face:pc

پيش فرض

گوردون کرایتون (سیاستمدار سابق) و سردبیر مجله Flying Saucer Review در مصاحبه با رادیو فرانس انتر :

- در انگلستان ، مطالعه اشیای پرنده به کجا رسیده است ؟

گوردون کرایتون : اینجا در انگلستان گروه بسیار کوچکی از افراد گردهم تجمع نموده و به این مسئله می پردازند . ما مجله ای داریم که در تمام دنیا پخش می شود . اما در انگلستان درصد کسانی که به اشیاء پرنده علاقه مندند بسیار کم است. اکثر هموطنان ما وجود اشیاء پرنده را نفی می کنند .

- از نظر شما اشیاء پرنده یک شوخی است یا یک پدیده علمی ؟

گوردون کرایتون : مسلما یک شوخی نیست . اما شما می گویید پدیده علمی. اما باید دید منظور شما از این اصطلاح چیست. در واقع فکر می کنم ما شاهد ظهور موجودات دیگر هستیم که از ما خیلی جلوترند . باور کنید . بسیاری از دولتها یا سازمانهای علمی رسمی وجود دارند که می خواهند به شما بقبولانند که طرح این مطلب یک شوخی است .
    می گویم متاسفانه ، زیرا برای ما روز به روز مسلم تر می شود که یک مسئله مهم ، خیلی مهم وجود دارد، مسئله ای کاملا در ارتباط با بحران فعلی نژاد ما .

- لطفا توضیح دهید .

گوردون کرایتون : ما وجود عواملی را که نام فوق طبیعی بر آنها گذاشته اند کشف کرده ایم . متاسفانه عوامل " شیطانی " نیز وجود دارند. ما فکر می کنیم که دو نیرو در پدیده اشیاء پرنده نهفته است . یک نیرو در جهت کمک به انسانها و نیروی دیگر شاید در جهت از بین بردن ما تلاش می کنند ، اکنون ما به این مسئله از این دو زاویه می نگریم اما تکرار می کنم که شناخت این مسئله برای نسل ما بسیار مهم است .

- بعضی از حکمای شرق مدعی اینند که جهان به چهارمین مرحله خود که پیش بینی کننده پایان بشریت است رسیده است.نظر شما در این مورد چیست ؟

گوردون کرایتون : من هم همین احساس را دارم و می دانم که محققین دیگر دنیا نیز کم کم به همین نتیجه خواهند رسید .

- آیا هیچ نوع وسیله دفاعی بر علیه این پدیده وجود ندارد ؟

گوردون کرایتون : فکر نمی کنم . ما در برابر موجوداتی هستیم که داناتر از ما هستند . ما نه منحصر به فرد هستیم و نه ارباب ...
    دوست عزیز شما تعریفی که از علم دارید غلطه و نمیتونید چیزی رو ثابت کنید.
    من خودم قبلا مثل شما فکر میکردم ولی الان خیلی نظرم نسبت به علم عوض شده.
    فکر میکنید که خیلی چیزهای عجیب غریب کشف نشده وجود داره که حتی یدونشم با چشم خودت ندیدی.(منظورم فقط ufo نیست)
    خصوصا اولین مطالبی که شما دادید خیلی جالب بود !
    یعنی همون مطلبی که امریکا نمیتونه به ایران حمله اتمی کنه
    شما واقعا نمیتونید اینو قبول کنید که ufo وجود نداره , یا مثلا بگید که نمیدونم !
    اینایی که اینجا گذاشتی هیچ ربطی هم به اثبات ufo نداره و اصلا اساس علمی نداره...
    با تخیلات این افراد هم نمیشه ثابت کرد ufo وجود داره.یا خیر (اصلا نیروهای شیطانی چیه ؟)
    ما میگم ufo رو ثابت کن ایشون از نیروهای شیطانی سخن میگن ؟

2. 3 کاربر از ÖMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

اون چیزی که کامرون در آواتار نشون میده کاملا عکس توصیف اخیر هاوکینگ از فضایی هاست...
    کاملا برعکس:
    این که در فیلم نشون داده شده : تمدن پیشرفته ای(سال 2154 میلادی در زمین) بخاطر تامین منابع طبیعی(معادن و...) موجودیت تمدنی کمتر پیش افتاده (جنگل نشینان سیاره پاندورا) رو تهدید میکنه ; عین گفته های هاوکینگ هست.

4. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کاملا برعکس:
    این که در فیلم نشون داده شده : تمدن پیشرفته ای(سال 2154 میلادی در زمین) بخاطر تامین منابع طبیعی(معادن و...) موجودیت تمدنی کمتر پیش افتاده (جنگل نشینان سیاره پاندورا) رو تهدید میکنه ; عین گفته های هاوکینگ هست.
    هاوکینگ گفت که بیگانه ها برای ما خطرناک هستند ولی کامرون نشون داد که ما زمینی ها باخواسته هامون خطری برای اونها هستیم و البته هر دو مورد نظر شخصی هست نه واقعیت ... (بحث سینمایی شد )

نقل قول نوشته شده توسط ramtin7777
    اول بايد بگم من هم مثل خيلي ها اين موارد را باور نميكردم يا نميخواستم باور كنم تا اينكه 10 سال پيش يك يوفو ديدم بعد ديگه مجبور شدم قبول كنم
    بیشتر توضیح بدید که مجبور شدید چی رو قبول کنید؟
    همین چند صفحه قبل بحث شد که درسته خیلی از ما UFO ندیدیم ولی حتی اگر هم ببینیم دلیل نداره فکر کنیم از یک سیاره دیگه اومده و مربوط به بیگانه هاست.

6. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

اون چیزی که کامرون در آواتار نشون میده کاملا عکس توصیف اخیر هاوکینگ از فضایی هاست،
    حالا اگر فرض کنیم کامرون از اسراری خبر داره که ما نمیدونیم به نظر شما این عجیب نیست که هاوکینگ هم مثل ما بی خبر باشه؟
    از نگاه من هاوکینگ برای دسترسی به اطلاعات سری بیگانه ها شخص موجه تری هست - البته اگر چنین اطلاعاتی موجود باشه!
    دوست عزیز مطلب زیر عین فیلم اواتار است :
    گزارش هفتگی
    نویسنده : آرش بیگ
    قسمت : 247 دانستنیها
    تاریخ :29 ژانویه 2008

با درود فراوان، گزارش این هفته را به مصاحبه جالب دیگری که در برنامه شبانه و رادیوئی سی.تو.سی شنیده ام اختصاص داده ام و امیدوارم مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. این مصاحبه توسط برنامه ساز رادیو جورج نوری ، با جورج گرین یکی از بلند پایگان نظام سرمایه داری و برنامه سازان پشت پرده سیاست آمریکا انجام شده است که در آن وی پرده از اسرار بیشماری در رابطه با پدیده یوفو و فرازمینیان ، بر میدارد. ابتدا بطور اختصار راجع به مصاحبه شونده اطلاعاتی به شما بدهم. جورج گرین ، بعد از گذراندن تحصیلات عالیه، تدریجاً پا به عرصه سیاست میگذارد و بخاطر حیطه کامل بر اقتصاد بین الملل و ارتباطات محکم سیاسی، خیلی زود به جمع کمیته تصمیم گیرندگان پشت پرده سیاست آمریکا در میاید. تا جائی که در جلسه ای با حضور تد کندی ، هنری کیسینجر و ... ، روسای جمهور آینده آمریکا را انتخاب می کردند. اما دیری نمی پاید که وی در اوج قدرت و ثروت به شکلی ناگهانی از سیاست فاصله گرفته و پست های حساس دولتی را یکی بعد از دیگری رها کرده و برای مدتی منزوی می گردد. در این رابطه جورج گرین می گوید، دلیل بزرگ و بسیار قانع کننده برای من فساد حاکم در میان بلند پایه گان کمیته های تصمیم گیری بود و آنکه اصلاً نمی خواستم شخصاً بخشی از آن را بر دوش حمل کنم و دلیل مهم دیگر، آنکه در اثر یک ارتباط بسیار کوچک با پرونده عجیبی برخورد کردم که مسیر زندگی من را دگرگون کرد. این پرونده عجیب پرونده تماس کشاورز سوئیسی با موجوداتی به نام از" پلیدیس" ثریا و یا هفت خواهر بود و متعاقب پیگیری این پرونده و تماس با کشاور سوئیسی به این نتیجه می رسم که به هر شکل و هر قیمتی که شده باید این موضوع مهم و تاریخی را با همنوعانم خصوصاً آمریکائیان تقسیم کنم. خصوصاً آنکه بعنوان فردی که تا حدود وسیعی با اقتصاد بین الملل آشنا بودم و درجه اهمیت انرژی را در این رابطه می دانستم ، تصمیم جدی می گیرم که به اسرار این پرونده دست پیدا کنم. موضوع آشنائی من با "بیلی مایر" خود داستانی دارد که از حوصله این بحث خارج است. اما قدر مسلم آنکه سرانجام با وی تماس گرفتم و او در یکی از جلسه هائی که با هم داشتیم به شکلی غیر مترقبه گفت که موجودات "سیستم پلیدیس" می خواهند با تو ارتباط برقرار کنند و مطالب خاصی را با تو در میان بگذارند. در آن زمان متوجه ماجرا شدم که تمام حوادث زندگی من، مرا به این نقطه رسانده است که بعنوان نماینده مقتدری از کره زمین با این موجودات رابطه برقرار کنم. مطالب راجع به جورج گرین و زندگی او زیاد است اما باید به مصاحبه پرداخت.
    او می گوید؛ خیلی مایلم راجع به این موجودات هوشمند، مردم ما بیشتر بدانند، اما بگذارید از وضعیت زندگی آنها سخن بگویم، اتمسفر کره آنان با موادی خاص ترکیب شده است که مشکل تغذیه را به حداقل رسانیده است یعنی هر فرد آن کره روزها می تواند بدون غذا زندگی کند، آنها مانند انسانها دارای خانواده می باشند و فرزندان بشکل خارق العاده ای مطیع بزرگسالان و پدر و مادر خود می باشند، آنها با هم صحبت نمی کنند و رابطه بشکل تله پاتی وجود دارد، 400 میلیون نفر در آن کره زندگی می کنند و سیستم اداری و اقتصادی آنها با کره زمین کاملاً متفاوت می باشد، بعنوان مثال دولتی ندارند که برای آنها مسائل را دیکته کند یعنی در اصل همه تابع قوانین وضع شده می باشند و اقتصاد آنها نیز بر اساس پول نمی باشد. اگر آنجا بروید همه چیز آرام است، گاهی مردم را می بینید که تصور می کنید که در خواب هستند، در حالیکه آنها در حال مراقبه می باشند، در آنجا ماشین و هواپیما و بطور کل وسائل ارتباطی ماشینی به چشم نمی خورد و در اصل ارتباط آنها بشکل روحی و عرفانی انجام می پذیرد. مورد جالب توجهی را که برایم توضیح دادند این بود که در گذشته چند بار اتمسفر کره آنان بخاطر چرخه طبیعی خود دچار نوساناتی میگردد و آنها اختلال اتمسفر خود را با تمرکز کردن جمعی برطرف کردند (یعنی تمام ساکنان کره مذبورافکار خود را متمرکز اتمسفر آسیب دیده کردند)

فرازمینی ها در اینجا به من گفتند که اگر تمامی مردم کره زمین در یک زمان به مشکل محیط زیستی و اختلالات اتمسفر زمین تمرکز کنند، همه معضلات جوی حل خواهد شد و اتمسفر زمین به حالت عادی خود برگشته و تمیز خواهد شد. در کره آنان نظام آموزشی فقط بر اساس فراگرفتن صحیح مراقبه می باشد و بس، آنان از بیگانگان زیاد خوششان نمی آید زیرا تصور می کنند که محیط آنان را آلوده می کنند، زمانیکه من در آنجا بودم فکر می کردم که وارد کلیسا شده ام و همه چیز همراه با سکوت وآرامش بود. آنها در مورد تولد گفته اند که زمانیکه مادری باردار می گردد برای پذیرش روح جدید، قسمت انتهائی دی.ان.ای دستور ها را می گیرد و فرمان ساخت مغز را صادر می کند و سپس در چهار ماهگی اسیدی داخل مغز ترشح می شود و روح جدید آماده اشغال جسم می گردد.
    آنها به دلایل مختلف اعتقاد دارند که ما در کره زمین آماده برقرار کردن ارتباط با آنها نیستیم و برای برقراری ارتباط با آنها حداقل به گذشت چند هزار سال دیگر آنهم در جهت تکامل احتیاج داریم.
    فرازمینیان در شبانه روز فقط یک ساعت می خوابند و با همین یک ساعت انرژی برای باقی روز را بدست می آورند. در مدت زمان سکونت من در آنجا آنها به من پیشنهاد کردند که اگر مایلی می توانیم تو را به گذشته برگردانیم و دوران ماقبل تاریخ کره زمین را مشاهده کنی، من نیز بی صبرانه خواستم که به چنین سفری فرستاده شوم و در نهایت تعجب کره زمین را در آن دوران خارق العاده به تماشا نشستم، همه چیز فرق می کرد، موجودات عظیم الجثه که ما بعنوان دایناسور ها می شناسیم به هر سوئی می رفتند، شب هنگام دو کره مانند کره ماه در آسمان می درخشیدند، گیاهان و درختان همه تنومند و غول پیکر بودند..... در آن سفر اگر بخواهید می توانید چیزی یا گیاهی را بعنوان سمبلیک با خود به زمان حال بیاورید، من نیز درخت یا بهتر بگویم ساقه درخت هلوئی را با خود آورده ام که در حیات خانه ام کاشته ام، این درخت به 70 میلیون سال گذشته تعلق دارد.
    آنها اعتقاد دارند که ما (بشر) شدیداً توسط باورهای غلط و بی اساس به بیراهه کشیده شده ایم و همچنین معتقدند که در زمان کوتاه حیاتمان شانس درک و فهمیدن حقایق را بسیار اندک داریم.
    آنها می گویند نژادهای مختلف کره زمین هر یک به کره ای در کهکشان راه شیری تعلق دارند و هر یک در زمانهای گذشته توسط سفاین خود به کره زمین آمده و به دلایلی نتوانسته اند بازگردند و در زمین زندانی شده اند. آنها می گویند 44 میلیون کره در کهکشان راه شیری دارای حیات می باشند و در تمامی آنها انسان زندگی می کند، در مجموع 144 هزار راهبر و پیامبر از طرف خالق کائنات ماموریت دارند که به این کرات سرکشی کرده و دستورات خالق را به مردم آن کرات ابلاغ کنند.
    مطالب بالا بخشی از مشاهدات و تجربیات جورج گرین بود که به آگاهی شما رسید.

حالا 2 نوع نظریه وجود داره دقیقا یا بیگانگان تنوع دارند و اینها(هاوکینگ , جورج گرین) دارند در باره 2 نوع مختلف از اونها بحث می کنند یا مسئله در نقطه ای بهم گره می خوره البته اگر نخواهیم کلا قضیه رو از پایه بکوبیم و زیر سوال ببریم
    Last edited by amir_dvb; 11-05-2010 at 08:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

6

فکر میکنید که خیلی چیزهای عجیب غریب کشف نشده وجود داره که حتی یدونشم با چشم خودت ندیدی.(منظورم فقط ufo نیست)
    با تخیلات این افراد هم نمیشه ثابت کرد ufo وجود داره.یا خیر (اصلا نیروهای شیطانی چیه ؟)
    عزیز شما همچین می گید ufo رو ثابت کن انگار می خواهید ترکیب شیمیایی 2 عنصر تو ازمایشگاه رو ثابت کنیم , ما می خواهیم از جمع بندی قضایا به یک فرضیه نسبتا معقولانه برسیم بعد واسه تایید اون اطلاعات جمع کنیم ,
    به عنوان فرضیه اگر موجوداتی باشند ایا به نظر شما محال است که اونها بروی تصمیمات مهم بشریت اثر بگذارند یا گاهی به زمین نزدیک بشند ؟ حالا اگر اونها از ما جلو باشند و بتونند وقایع رو پاکسازی کنند ما می تونیم مدارک ارزشمندی داشته باشیم که اثباتشون کنیم , مثل حالا فقط می مونه یکسری اطلاعات پیش پا افتاده که به عمد یا غیر عمد یکسری همین ها رو هم مختل می کنند
    راستی فکر می کنید اونها یعنی بیگانگان این تابیک رو هم می خونند

9. 4 کاربر از amir_dvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

افراد متعددی در شاخه های مختلف مثل زیست شناس ، اختر شناس ، فیزیکدان ، سیاستمدار و ...در رادیو فرانس انتر سخن گفتند . طبیعی است که گوردون کرایتون از زاویه خاصی به مبحث یوفو پرداخته که بیشتر فلسفی است . با این وجود به عنوان یک محقق و یوفولوژیست از اعتبار خاصی برخور داراست .
    من نظر" پروفسور آلن هاینک "مدیریت بخش اخترشناسی و اخترفیزیک دانشگاه نورت وسترن آمریکا و مشاور برجسته نیروی هوایی امریکا"در باره یوفوها را قبلا در پست 1792 عنوان کردم که بنظرم از اهمیت بالایی برخوردار است .
    ......................
    اینجا یک نمونه از مشاهده یوفو در دهه هفتاد در آمریکا را مثال می زنم که ببینید اظهار نظر مقامات رسمی و علمی در این باره چگونه است :

در 17 آوریل 1966 قبل از سحر دو پلیس ایالتی به نامهای" دیل اسپار" و " ویلبر نف" در حال گشت بودند که بی سیم اتومبیل به صدا درآمد . در طرف غرب مسیر آنها ، شیئی ناشناخته ای دیده شده بود .آنها به آن سو حرکت کردند ...از اتومبیل خود پیاده شدند و به سمت آن رفتند ...اسپار متوجه شیئی نورانی شد که حدود 300 متر بالاتراز درختان در حال پرواز بود. شیئی مرتب بزرگتر می شد . آنها با بی سیم خبر دادند :
    " شیئی حدود 15 متر طول داشت . بالای آن برجسته بود . هرچند به درستی نمی توانستیم ببینیم .قسمت زیر آن نورانی بود . نور بر جاده می تابید . دور و برمان مثل روز روشن شده بود . اصلا حرکت نمی کرد و هیچ صدایی از آن خارج نمی شد ."
    چند دقیقه بعد بی سیم خبر داد که اتومبیلی را به همراه عکاس فرستاده اند ، سعی کنند یوفو را گم نکنند .
    شیئی نورانی شروع به حرکت کرد . آنها به درون اتومبیل پریدند و آن را تعقیب کردند ...
    در همین هنگام پلیس دیگری به نام " واین هوستون " که در اتومبیل خود به مکالمات بی سیم گوش داده بود ، راهی میانبر انتخاب کرد و به میانه راه آنها رسید و یوفو را دید که با سرعت زیاد در حال حرکت است . هوستون به دسته آنها اضافه شد : " تعقیب پر هیجانی بود " اما بعد یوفو اوج گرفت و در مرز پنسیلوانیا بالا رفت . تا اینجا آنها حدود 150 کیلومتر یوفو را تعقیب کرده بودند . چنر لحظه بعد یک هواپیمای تجارتی را دیدند که از شیئی نورانی رد می شد . با بی سیم به فرودگاه اطلاع دادند تا با آن هواپیما تماس بگیرد و آن را مطلع کند .
    جواب شنیدند که هواپیما شیئی را روی رادار خود دیده است .
    در مراجعت ، آنها خبرنگاران را در انتظار خود دیدند . دو روز بعد تمام کشور درباره این ماجرا صحبت می کردند .
    " اسپار " دوست داشت درباره ماجرا گفتگو کند اما " نف " زود به خانه برگشت . به گفته زنش " رنگش مثل گچ سفید شده بود ، در حالتی شبیه شوک بود و از گفتگو امتناع می کرد ."
    ....................
    این از ماجرای یوفو و تعقیب آن اما حالا ببینیم تفسیر این پدیده را از نگاه مقامات رسمی :
    ...................
    سرگرد " هکتور کوانتینلا " آخرین مسئول پروژه کتاب آبی " فردای آن روز " اسپار " را فراخواند و با او چند دقیقه صحبت کرد و گفت " نیروی هوایی چند روز دیگر نتیجه بررسیها را اعلام خواهد کرد . اما مقدمتا بگویم آنها در ابتدا یک ماهواره مخابراتی را دیده اند و بعد ستاره زهره را !! "
    خبر به مطبوعات رسید و خشم عمومی برانگیخته شد . یکی از اعضای کنگره اظهار داشت ، نیروی هوایی با این کار حیثیت خود را به خطر انداخته است .
    سناتور ایالت اوهایو اظهار داشت ازآنجا که مردم حقیقت را از دستگاههایی که با بودجه مردم اداره می شوند نمی شنوند بنابراین حق دارند به آنها بی اعتبا باشند .
    اما مقامات رسمی همچنان اصرار داشتند که آن چند پلیس ، برای مدت یک ساعت ستاره سحری را تعقیب کرده اند!!
    اثر این موضوع بر زندگی پلیسها سنگین بود . هر دو آنها بعد از مدتی مجبور شدند از شغل خود استعفا دهند و به ایالتهای دیگر بروند . یکی از آنها از همسرش جدا شد و دیگری به الکل پناه برد .
    می گویند چهار سال بعد اسپار به دوستی گفته بود :
    " حالا اگر بشقاب پرنده ای در وسط اتاقم هم بنشیند از ترس تمسخر مردم به کسی چیزی نخواهم گفت . "
    ....................
    پروفسور آلن هاینک رسما با نظر مقامات مخالفت ورزید .
    چندی بعد دکتر ادوارد جی کاندون به ریاست پروژه کتاب آبی منصوب شد .
    "جی کاندون " چندی بعد اعلام کرد " نظر شخصی من این است که حکومت باید هر چه زودترخود را از شر این قضیه که هیچ واقعیتی در آن نیست راحت کند ! "
    معلوم شد که دولت آمریکا هیچگاه موضعی بهتر از این در قبال قضیه نخواهد گرفت .
    سرانجام کار این پروژه و حاصل آن همان شد که دکتر کاندن بر زبان آورد . به زودی در دسامبر 1969 نیروی هوایی پروژه را خاتمه یافته تلقی کرد و خود را از شر آن خلاص کرد .
    در حالت خوشبینانه می توان نتیجه گرفت که آنها با تعصب با قضیه روبرو شدند ( نه دلایل علمی ) و در حالت بدبینانه به آنکه همه نتایج بدست آمده را مخفی کردند .
    edited by Marichka
    منبع :
    کریستوفر .تی. لاین
    کتاب : سفر به ناشناخته ها
    ترجمه : کامیار جولایی
    Last edited by DATAGOSTAR352; 11-05-2010 at 14:37.

11. 4 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Thoth's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض The Dropa Stone

"کازانزف" کلا درباره اجسامی که در کوه های "بایان کارا اولا" در "چین" کشف شده بود، صحبت کرد. گفته های او مانند داستان های باور نکردنی بود."کازانزف" می گفت:
    "در سال 1938 باستان شناس "چینی"، "چی پو تی" گورهای که در یک ردیف قرار داشتند را در غارهای کوه "بایان کارا اولا" در نزدیکی مرزهای "تبت" کشف نمود. او در آن مقبره ها، اسکلت موجوداتی را پیدا کرد که بر خلاف اندام ظریف شان دارای جمجمه های بزرگی بودند. بر روی دیوارهای غار نیز تصاویری از موجوداتی که با کلاه خودهای دایره ای و بر روی قطعه سنگ هایی، نقش هایی از ستارگان، خورشید و ماه که با نقطه چین های ریزی به هم متصل شده بودند، کشف نمود. "چی پو تی" و همکارانش، 716 صفحه گرانیتی دایره ای به ضخامت 2 سانتی متر پیدا کردند که بسیار شبیه صفحه های گرامافون ما می باشد (این جالب ترین قسمت داستان است).
    در وسط این صفحه های سنگی، سوراخی وجود داشت و یک سری نوشته در دو ردیف از وسط آن شروع می شد و به صورت مارپیچ تا لبه آن ها ادامه داشت. باستان شناسان "چینی" می دانستند که روزگاری در این منطقه دور افتاده، طایفه های "دراپا" و "خام" ("سیکانگ") زندگی می کردند. آن ها می گویند این طایفه های کوه نشین، جثه کوچکی داشتند و قدشان به طور متوسط در حدو 160 ساتی متر بوده است."
    "پس چطور آن ها جمجمه های بزرگ داشتند؟"
    "خب این یافته ها در واقع همه طبقه بندی انسان شناسان را به هم ریخت. دانشمندان هیچ جوری نتوانستند حتی با روش های پیشرفته این جمجمه ها را بر روی اسکلت های کوچک "دراپا"ها و "خام"ها قرار دهند. "چی پو تی" در سال 1940 فرضیه ای را مطرح کرد که باعث شد مورد اهانت بسیاری قرار گیرد. او نظر داد طایفه های "دراپا" و "خام" از گونه های نوعی میمون های انسان نمای کوهی از بین رفته می باشند."
    "اگر این طور است پس صفحه های سنگی چگونه به وجود آمده اند؟ آیا میمون های انسان نما آن ها را ساخته اند؟"
    "البته که نه! "چی پو تی" می گفت آن ها توسط مردمانی که متعلق به تمدن جدیدتری بوده اند، ساخته شده اند. شاید ظاهرا فرضیه او خنده دار باشد اما آیا تاکنون کسی درباره گورهای هم ردیفی که توسط میمون های انسان نما ساخته شده باشد، چیزی شنیده است؟"
    "بعدا چه شد؟ آیا این کشفیات به عنوان موارد غیر قابل توضیح انسان شناسی - باستان شناسی به بایگانی ها سپرده شد؟"
    "تقریبا بیست سال پژوهشگران با هوش از ذهن خود کار کشیدند بلکه معمای صفحه های سنگی را حل کنند. اما نتوانستند تا این که پرفسور "تسوم اوم نوی" که در فرهنگستان تحقیقات ما قبل تاریخ کار می کند، در سال 1960 توانست قسمت هایی از دست نوشته ها را که قابل خواندن بود، ترجمه نماید."
    "آن ها چه بودند؟"
    "کازانزف" خیلی جدی جواب داد:
    "داستانی که کشف شده بود آن قدر عجیب و نگران کننده بود که پژوهشگاه تحقیقات ماقبل تاریخ به "تسوم اوم نوی" اجازه انتشار آن را نداد."
    "بعد چه شد؟"
    "چون "تسوم اوم نوی" جوان بود، خیلی مقاومت کرد و به تحقیقاتش ادامه داد. او توانست ثابت کند نوشته های حکاکی شده صفحه های سنگی، شوخی یک نویسنده لوس دوران ماقبل تاریخ نبوده. می دانی که اغلب دانشمندان در مواردی این چنینی بسیار دقت نشان می دهند. برای همین او چند زمین شناس را دعوت به همکاری نمود و به زودی کشف کرد که این صفحه های سنگی دارای مقادیر زیادی کبالت و فلز می باشد. فیزیک دانان متوجه شدند همه این 716 صفحه دارای یک حالت منظم ارتعاشی با فرکانس زیر می باشند، بنابراین این احتمال دادند که آن ها زمانی در طول عمر خود تحت تاثیر اختلاف پتانسیل های بسیار زیاد و نیروی الکتریکی بالایی قرار گرفته اند."
    "لطفا ادامه اش را بگو!"
    "در این زمان چهار دانشمند از فرضیه "تسوم اوم نوی" دفاع می کردند. بنابراین توانست در سال 1962 با وجود مخالفت های فرهنگستان، فرضیات خود را منتشر سازد. من شنیده ام با این که فرضیات او در جهان غرب کاملا شناخته شده است، اما کسی آن ها را جدی نمی گیرد. در این جا نیز تعداد کمی از دانشمندان که واقعا شجاعت نشان دادند، فرضیات وی را راجع به صفحه های سنگی جدی گرفتند. چندی پیش زبان شناس ما دکتر "ویاچسلاو سایزف" خلاصه ای از صفحه های سنگی را در نشریه "اسپوتنیک" منتشر ساخت. تمام این داستان در فرهنگستان "پکن" و بایگانی تاریخی "تایپه" در "فرمزا" نگهداری می شود."
    "چه چیزی در داستان صفحه های سنگی باعث شده تا این قدر شگفت انگیز و شوکه کننده باشند؟"
    "واقعیت اینست این داستان فقط برای افرادی شوکه کننده است که از رو به رو شدن با حقایق مربوط به پیدایش انسان، ترس دارند. در این داستان، گفته شده در 12000 سال قبل، گروهی از مردم فرازمینی بر روی سومین سیاره منظومه خورشیدی یعنی همین کره زمین ما سقوط کردند. سفیه فضایی آن ها - که باید بگویم دقیقا ترجمه واژه "هیروگلیف" دست نوشته می باشد - به علت صدماتی که دیده بود دیگر نمی توانست از روی این دنیای جدید بر خیزد و چون در کوه هایی دور و غیر قابل دسترس سقوط کرده بودند و هیچ ابزارآلات و مصالح فلزی در اختیار نداشتند، نتوانستند سفیه فضایی جدید بسازند."
    "آیا همه این داستان بر روی صفحه های سنگی نوشته شده است؟"
    "بله و در ادامه گفته شده این موجوداتی که بر روی سیاره زمین سقوط نمودند سعی کردند با کوه نشینان ارتباط دوستانه برقرار کنند اما در دام های شکار آنان گیر کردند و کشته شدند. داستان دقیقا با این واژه ها تمام می شود: مردان، زنان و بچگان خود را تا لحظه غروب در غارها پنهان می سازند. آن گاه به آنان نشانه ای می نمایند و می بینند دیگران با صلح و آرامش به سوی شان آمده اند... انتهای داستان تقریبا همین طوری است."
    "آیا نشانه یا مطلب دیگری نیز یافته اند که درستی داستان صفحه های سنگی را تایید کند؟"
    "هم سنگ کشیده ها و قبر های هم ردیف هستند و هم خود صفحه های سنگی. افسانه های "چینی " نیز وجود دارند که متعلق به خود "بایان کارا اولا" می باشند و در آن ها با صراحت از موجودات کوچک اندام و زرد رنگی صحبت شده که از ابرها آمده اند. افسانه ها می گویند این موجودات بیگانه به خاطر زشتی شان توسط "دراپا"ها و به روشی بسیار سریع کشته و نابود شده اند."
    "واقعا چرا "کازانزف" این داستان جذاب در همه جهان مطره و بررسی نشده است؟ آیا به اندازه کافی شناخته شده نمی باشد؟"
    دوست عزیزم خنده ای کرد و دستش را بر روی بازویم گذاشت و با لحن مهربانی برای پایان دادن به این گفتگو، گفت:
    "این داستان در "مسکو" به اندازه کافی معروف می باشدو فقط لازمست کمی گوشهایت را باز کنی. البته در این داستان معماهایی وجود دارند که نمی توان با تاریخ نگاری دانش انسان شناسی آن ها را حل نمود. واقعیت اینست که اگر نویسندگان مطرح جهان که برای چهره شناخته شده خودشان اهمیت بسیاری قائلند، بخواهند بررسی و توجهی دقیق به افسانه های "بایان کارا اولا" نمایند، آن وقت باید خیلی از نظرات خود را کنار بگذارند. البته بالاخره انسان هایی وجود دارند که این کار را می کنند، اما متاسفانه بیشتر آنها وقتی می بینند همه دانشمندان به این موضوع می خندند یا سکوت می کنند، آنها نیز از روی احتیاط یا فروتنی می خندند یا سکوت می کنند. یادت باشد شجاع ترین انسان ها نیز در هنگام برداشتن ظرف بسیار داغ شجاعت شان را از دست می دهند."

"خدایانٍ آن سوی فضا" نوشته: اریک فون دانیکن
    مترجم: مهرداد شاهین

13. 3 کاربر از Thoth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان عزيز مسئله فراتر از يوفو ها هست. الان كه نمايشگاه كتاب است كتابهاي اريك فن دانيكن را بگيريد.مخصوصا كتابهاي اول ايشان.
    آنقدر مطلب در اثبات اين موضوعات در اين كتاب هست كه جاي شكي باقي نميمونه.
    يك كتاب در وبلاگ من براي دانلود هست به نام كتاب گمشده انكي كه زكريا سيچين يكي از 10 نفري كه خط سومري بلد هست از روي لوحهاي بسيار قديمي ترجمه كرده.
    اين كتاب درباره ورود بيگانگان فضايي در هزاران سال گذشته و همچنين احتياج آنها به طلاي زمين براي ترميم نيبيرو يعني سياره شان.
    من هم اول باور نميكردم ولي چند مسئله باعث شد باور كنم.
    1- در اين كتاب گفته شده بود كه اين موجودات در آفريقا به دنبال طلا بودند و نسل انسانها از آنجا سرچشمه ميگيره.
    اين موضوعات چند سال به اثبات رسيد. مثلا وسائلي مربوط به 450000 سال مربوط به اكتشاف طلا در آفريقا پيدا شد.به سايتهاي باستانشناسي خارجي سر بزنيد.
    و همچنين دانشمندان اعلام كردند ريشه هاي وراثتي و دي ان ا انسان از آفريقا سرچشمه گرفته.
    2- در اين كتاب نوشته شده كه از مريخ به عنوان پايگاه استفاده ميشده و همچنين يكي از افراد بزرگشون كه مرده بوده برايش يك مقبره ميسازند كه اونهم در مريخ پيدا شد.
    ببينيد همونطور كه قبلا قبول نميكردند در مريخ آب هست بعد مجبور شدند بعدا هم اين مساله را قبول ميكنند.
    3- در اين كتاب نوشته شده كه ماه حاصل برخورد سياره تيامات با زمين بوده .زميني كه قابليت زندگي و حيات نداشته.
    در اثبات اين كه تازه دانشمندان 2 ساله اعلان كردند كه منشاء زندگي روي زمين از خارج بوده يعني از سياره اي بيگانه.
    و همچنين اعلام كردند جنس ماه و زمين يكي نيست.
    براي همين الان كتابهاي اين نويسنده كه در واقع مترجم است از پرفروشترين كتابهاي دنيا است.

عكسها و مطالب نيبيرو در وبلاگم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موجود است.
    در ضمن اون يوفو يي كه من ديدم واقعي بود چون هم نزديك بود تا حدودي بعد بعد با سرعتي بيشتر از 9 جي در يك چشم به هم زدن غيب شد.درست مانند اون چيزي كه در بعضي شهر ها مشاهده شد.

15. 5 کاربر از ramtin7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

1

سلام
    دوستان عزيز مسئله فراتر از يوفو ها هست. الان كه نمايشگاه كتاب است كتابهاي اريك فن دانيكن را بگيريد.مخصوصا كتابهاي اول ايشان.
    بابا صد بار توی صفحات گذشته هی گفتید ون دانیکن فن دانیکن... بابا این یارو حتی هیچ ابایی از تکذیب حرفای خودشم نداره بعد شما به کتاب داستانا و تخیلات این فرد اعتماد میکنید...؟؟؟!!!! طرف هر چرندی که میشنوه میچپونه تو کتاباش و بعدشم که تابلو بشه اونا خالی بندی بوده همه چیزو تکذیب میکنه....!!!!! واللا......... الان 40-50 ساله کارش سرکار گذاشتن مردمه و با این چرندیات تا الان میلیون ها دلار به جیب زده...

يك كتاب در وبلاگ من براي دانلود هست به نام كتاب گمشده انكي كه زكريا سيچين يكي از 10 نفري كه خط سومري بلد هست از روي لوحهاي بسيار قديمي ترجمه كرده.
    اين كتاب درباره ورود بيگانگان فضايي در هزاران سال گذشته و همچنين احتياج آنها به طلاي زمين براي ترميم نيبيرو يعني سياره شان.
    من هم اول باور نميكردم ولي چند مسئله باعث شد باور كنم.
    خط سومری هنوز 100 درصد رمزگشایی نشده بعد این آقاهه چجوری همه رو ترجمه کرده...؟؟؟!!!! همچنین تمدن سومری مربوط میشه به 3500 تا 1750 سال قبل از میلاد در خاورمیانه و غرب ایران و مناطق مرکزی عراق امروزی بین دجله و فرات و جنوب بغداد امروزی و اصلاً ربطی به 450 هزار سال پیش و چند صد هزار (یا چند میلیون) سال پیش آفریقا نداره... و در کل :

1- در اين كتاب گفته شده بود كه اين موجودات در آفريقا به دنبال طلا بودند و نسل انسانها از آنجا سرچشمه ميگيره.
    اين موضوعات چند سال به اثبات رسيد. مثلا وسائلي مربوط به 450000 سال مربوط به اكتشاف طلا در آفريقا پيدا شد.به سايتهاي باستانشناسي خارجي سر بزنيد.
    و همچنين دانشمندان اعلام كردند ريشه هاي وراثتي و دي ان ا انسان از آفريقا سرچشمه گرفته.
    چــــــی مـــــیـــــــگـــــــــی ...... همچنین مدرک...؟؟؟!!! همچنین اون که نژاد نسل بشر در سیر تکامل به منطقه ای در آفریقا برمیگرده هم حتی حدس زده میشه خیلی قدیمی تر از این عددی که شما گفتی (450 هزار سال پیش) باشه..... حالا چجوری چهار تا سنگ و کلوخ و وسایل رو ایشون ربط دادن به طلا و معدن و اینا...؟؟؟!!!

2- در اين كتاب نوشته شده كه از مريخ به عنوان پايگاه استفاده ميشده و همچنين يكي از افراد بزرگشون كه مرده بوده برايش يك مقبره ميسازند كه اونهم در مريخ پيدا شد.
    کو...؟؟؟ کی...؟؟؟ کدوم...؟؟؟ کجا...؟؟؟ نکنه اینم عین همون قضییه شق القمره...؟؟؟!!!!

ببينيد همونطور كه قبلا قبول نميكردند در مريخ آب هست بعد مجبور شدند بعدا هم اين مساله را قبول ميكنند.
    بعد مجبور نشدن بلکه کشف کردن که آبی که قبلاً در سطح مریخ بوده و بعد از فرآیند نابودی جو و شرایط مناسب سیاره، باقی مونده احتمالاً در زیر سطح سیاره به صورت یخ زده وجود داره...

شما پیشگوییم میکنی...؟

3- در اين كتاب نوشته شده كه ماه حاصل برخورد سياره تيامات با زمين بوده .زميني كه قابليت زندگي و حيات نداشته.
    اصلاً شما از فرآیند شکل گیری منظومه خورشیدی و ایجاد سیارات اطلاعاتی داری که اینا رو میگی...؟؟؟

در اثبات اين كه تازه دانشمندان 2 ساله اعلان كردند كه منشاء زندگي روي زمين از خارج بوده يعني از سياره اي بيگانه.
    کی 100 درصد چنین چیزی گفته...؟؟؟ هنوز معلوم نیست که حیات روی زمین تشکیل شده یا توسط یه شهابشنگ یا ستاره دنباله دار به زمین آورده شده...

چـــــــــی مـــــــیــــگـــــــی...!!! جنس زمین و ماه که یکیه و این قضییه مدت هاس که دانشمندان 99.9999999 درصد بهش اطمینان دارن که جنس ماه و زمین یکیه و ماه قطعه ای جدا شده از زمین بر اثر برخوردی عظیم در همون اوایل ایجاد سیاراته....

براي همين الان كتابهاي اين نويسنده كه در واقع مترجم است از پرفروشترين كتابهاي دنيا است.
    شرط میبندم اینو از مقدمه کتابه Copy/Paste (نوشتاری) کردی...

به نظرتون بهتر نیست به جای کپی کردن مطالب بدون منبع و اشتباه از این کتاب فکاهی، یکم دنبال مطالب بهتر باشید...؟ بازم صد رحمت به DATAGOSTAR352 و Thoth...

یه نکته: هیچ میدونید در جهان، رقابت و تجارتی عظیم بر سر این داستانای تخیلی به راهه و هر نویسنده تا جایی که بتونه بیشتر تخیل میچپونه تو داستان و بیشتر هیجان انگیزش میکنه تا بیشتر بفروشه...؟ میدونید که این نویسندگان چقدر از تبلیغ و هیجان انگیز نشون دادن کتاباشون و چقدر از فروش داستانای هیجان انگیزشون پول درمیارن.....؟؟؟؟ و همچنین آیا میدونستید که این نویسندگان گرام (مخصوصاً ون دانیکن) الان توی ویلاهای عظیمشون کنار سواحل شرقی آمریکا و سواحل جنوب غربی اروپا نشستن و دارن به ریش تک تک ما هر هر میخندن...؟؟؟
    Last edited by Cleeev; 12-05-2010 at 15:42.

17. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ایشون چه صلاحیت علمی برای نوشتن همچین کتابی داشتند من نمیدونم ؟؟ از اول تا آخر کتاب فقط ضد باقی باستان شناسان حرف میزنه ، بعد نظریات خودش رو به خورد خواننده می ده. خیلی راحت هم افرادی که استدلال مثل خودش دارن رو متقاعد میکنه. بنده هم ایشون رو جز یه تاجر موفق چیزی ندیدم . اینقدر موفق که تونست خیلی سریع با نوشتن مجموعه کتابش بدهی هاشو بده !

دوست عزیز ... اینجا اگه بدون مدرک حرفی رو بزنی گرفتار می شی !!! یکی از دوستان اینکارو کرد ، الان دیگه جواب سوالهای هیچ کسو تقریبا راجع به اون قضیه نمی ده . اگه شما هم میخوای چیزی بگی که دوروز دیگه جوابگو نباشی بهتره ادامه ندی .

اما اگه پای حرفاتون هستید پس اول این مقبره که گفتید رو مدارکش رو بدید . دوم هم در منشا حیات در آفریقا .

19. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •