سلام
دوستان عزيز مسئله فراتر از يوفو ها هست. الان كه نمايشگاه كتاب است كتابهاي اريك فن دانيكن را بگيريد.مخصوصا كتابهاي اول ايشان.
آنقدر مطلب در اثبات اين موضوعات در اين كتاب هست كه جاي شكي باقي نميمونه.
يك كتاب در وبلاگ من براي دانلود هست به نام كتاب گمشده انكي كه زكريا سيچين يكي از 10 نفري كه خط سومري بلد هست از روي لوحهاي بسيار قديمي ترجمه كرده.
اين كتاب درباره ورود بيگانگان فضايي در هزاران سال گذشته و همچنين احتياج آنها به طلاي زمين براي ترميم نيبيرو يعني سياره شان.
من هم اول باور نميكردم ولي چند مسئله باعث شد باور كنم.
1- در اين كتاب گفته شده بود كه اين موجودات در آفريقا به دنبال طلا بودند و نسل انسانها از آنجا سرچشمه ميگيره.
اين موضوعات چند سال به اثبات رسيد. مثلا وسائلي مربوط به 450000 سال مربوط به اكتشاف طلا در آفريقا پيدا شد.به سايتهاي باستانشناسي خارجي سر بزنيد.
و همچنين دانشمندان اعلام كردند ريشه هاي وراثتي و دي ان ا انسان از آفريقا سرچشمه گرفته.
2- در اين كتاب نوشته شده كه از مريخ به عنوان پايگاه استفاده ميشده و همچنين يكي از افراد بزرگشون كه مرده بوده برايش يك مقبره ميسازند كه اونهم در مريخ پيدا شد.
ببينيد همونطور كه قبلا قبول نميكردند در مريخ آب هست بعد مجبور شدند بعدا هم اين مساله را قبول ميكنند.
3- در اين كتاب نوشته شده كه ماه حاصل برخورد سياره تيامات با زمين بوده .زميني كه قابليت زندگي و حيات نداشته.
در اثبات اين كه تازه دانشمندان 2 ساله اعلان كردند كه منشاء زندگي روي زمين از خارج بوده يعني از سياره اي بيگانه.
و همچنين اعلام كردند جنس ماه و زمين يكي نيست.
براي همين الان كتابهاي اين نويسنده كه در واقع مترجم است از پرفروشترين كتابهاي دنيا است.
عكسها و مطالب نيبيرو در وبلاگم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موجود است.
در ضمن اون يوفو يي كه من ديدم واقعي بود چون هم نزديك بود تا حدودي بعد بعد با سرعتي بيشتر از 9 جي در يك چشم به هم زدن غيب شد.درست مانند اون چيزي كه در بعضي شهر ها مشاهده شد.