تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 312 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نوشته شده توسط farhad1390
    سلام د.ستان
    من هنوز ابتداییم وسوالی از حضورتون داشتم...
    میشه کسی خودآگاه وناخودآگاه را تشریح کنه واگه ممکنه مثالی بزنه(هنوز باخلسه دست وپنجه نرم میکنم)

کسی نیست واسه راهنمایی

دوست عزیز در همین تاپیک به صورت مفصل در رابطه با خود آگاه و ناخود آگاه بحث شده و این مسائل مطرح شده . اگه مطالعه کنید خودتون بهتره .
    یکی از دوستان ( فکر می کنم مریم عزیز بودن ) که پی دی اف مجموعه مطالب بچه ها در این تاپیک رو تهیه کرده بودن که خیلی مفید بود .
    اگر نیاز بود مجددا اون pdf رو آپلود می کنم و همین جا قرار میدم که دوستان جدید هم استفاده کنن از مطالب .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نمیتونم با حرف شهرام جان موافقت کنم
    درسته با کار کردن رو چاکرای 1{البته روشهای غیر از تکنیکهایی که گذاشتم} باعث آزادشدن انرزی کندولینی میشین یا به قول معروف مارهای آتشین یا مارهای خفته که رو چاکراه 1 چنبره زدن شما با فعال کردنش باعث بیدار شدنشون میشین و
    این مار آتشین با این انرژی که داره تو راهش تمام چاکراها رو باز میکنه و بعضی وقتها باعث از بین رفتنشون یا سوزوندنشون میشه چون نمیتونیم کنترلش کنیم برای خودمون تاثیر بد میزاره که باعث میشه آدم تبدیل به یک جانی بزرگ و یا یک شهوت ران بزرگ بشه.
    ولی تمام این مراحلی که تو پست قبلی گزاشتم باعث پاک سازی میشه و خیلی خوبه

یک راه حل دیگه که بسیار عالیه و باعث باز شدن چاکراه 1 میشه و هیچ ضرری نداره کنترل شهوتِِِ

امیدوارم اطلاعاتم درست بوده باشه.
    در رابطه با قسمت اول صحبتهاتون ، من هم کاملا موافقم .

اما در رابطه با جمله آخر راستش پردازش نشد !!!
    من تا الان برعکس این حرفتون فکر می کردم .
    تصور می کردم برای باز شدن چاکرای 1 اتفاقا خیلی هم بهتره که ارضای غریزه صورت بگیره !

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من همچین حرفی نزدم .
    واز اینکه با شما به مشورت این مسایل میپردازم خیلی خوشحالم
    من اینکه افراد بدهم میتونند همه چاکراهاشون باز باشه ......
    باید بگم شما درست میگفتید . من رفتم در موردش با استادم صحبت کردم و ایشون هم حرفهای شما رو تایید کردند. و طی حرفاشون گفتم که تقوا چی میشه گفت فقط تقوا باعث روان رفتن کارها میشه و خیلی بهتره که آدم تمام چاکراهاش باز باشه و به تقوا بپردازه.

دوست عزیز نمی دونم جریان این تقوا چیه دقیق ؟ که شما همش به این مساله اشاره کرده بودید ؟ تقوایی که استاد شما ازش حرف زده دقیقا به چه معناست ؟
    دوری از گناه ؟؟؟ خب اگه این باشه که به نظرم در کل یک مفهومه !
    دوری از گناه = تقوا = هماهنگی در عملکرد چاکراها = تسریع در پیشرفت آدمی
    گناه = نا هماهنگی و اختلال در عملکرد چاکراها و هاله های انرژی انسان
    گناه نکردن = هر چیزی که خدای بزرگ منعمون کرده از انجام دادنش = به نفع و سود خودمون = پیشرفت و ترقی روحمون
    Last edited by darya_Sh; 01-01-2008 at 10:50.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چرا که منتقل کردن دانش و معلومات ، اونم علوم متافیزیک یک وظیفه ست . خداوند این امکان رو برای اشخاص خاص قرار نداده بلکه من و شما رو وسیله قرار داده تا یاد بگیریم و بیاموزیم تا با هم همسو بشیم و با هم قدم برداریم .

چــــــقـــــــــــــــــ ــدر این جمله هاتون زیـــبــا بود . . . . . . . هنوز اشک توی چشمامه !!!
    مدتها پیش بود که به این مفاهیم رسیده بودم . دقیقا به عین جمله های شما ! روزی که معنی این جمله ها رو به معنای واقعی درک کردم ، اونقدر بیقرار و بیتاب شده بودم از شدت عشق که نمی دونستم چی کار باید کنم ؟؟؟؟ دلم می خواست این مفاهیم رو فریاد بزنم !!! مخصوصا به عزیزترینهام ...

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام نازنینای من :
    متاسفانه یکی از مسائل مهمی که ما اصلا بهش توجهی نداریم غیبت کردنه .
    وقتی من و شما در مورد کسی غیبت میکنیم ، یک انرژی منفی از کمر شخصی که داریم غیبتشو میکنیم ازاد میشه ، به دو نیم تقسیم میشه و از نوک انگشتان پای من و شما وارد میشه و در کمرمون میمونه برای مجازاتمون .
    یه وقتی میبینی فلانی ادم بدیه ولی روز به روز داره پیشرفت میکنه و هیچ مشکلی نداره. از قدیم گفتن گناه کسی رو نشورید . این عین واقعیته ، چون منو شما در موردش غیبت کردیم و تمام انرژی های منفی که به دور خودش جمع کرده رو به خودمون میخریم . اینجا ما دچار مشکل میشیم نه اون . پس بیاید مسئله غیبت رو کلا از خودمون دور کنیم .

یه مسئله دیگه که میخواستم بگم اینه که :
    ایا در موقع نماز خوندن به این که چرا اینقدر خمیازه میکشید فکر کردید .؟ من خودم وقتی شروع به نماز خوندن میکنم دائم خمیازه میکشم . اگر کسی میدونه چرا اینطوری میشه بگه تا ببینیم نظر دیگران چیه؟ البته بعدا توضیح میدم که چرا اینطور میشه .
    خدا یار و یاورتون باشه .

از مطالب مفید قسمت اول حرفاتون ممنون . عالی بود .

اما در رابطه با خمیازه کشیدن موقع خوندن نماز من چیزی به ذهنم نمی رسه . خواهشا زودتر بگید . البته من قبل از خوندن نماز گاهی خمیازه می کشم قبل از شروع نماز معمولا چند دقیقه ای میشینم که مثلا کمی تمرکز هواس پیدا کنم . . . . . یعنی چه علتی می تونه داشته باشه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    عید غدیر را بهتون تبریک می گم.
    سلام به همه دوستام دوستای گلی که توی این تاپیک پیدا کردم و ممنون ازراهنماییهایی که ازشون داشتم از همه که اطلاعات زیادی را صمیمانه در دسترس بقیه قرار دادند. راستش اومدم توی این تاپیک که در کنار سوشیانت ادامه بدم وم طلب بذارم اما دیگه خودش نبود . بگذریم انگار تازه صفحه 60 بود که اومده بودم چقدر سریع گذشت امیدوارم این تاپیک مثل قبل با قدرت و سرعت و اطلاعات مفید مثل همیشه به دوستان جدید و قدیمی کمک کنه. از این که این مدت در کنار دوستای عزیزی مثل شما ها بودم واقعا خوشبختم واقعا روزای زیبایی بود. امیدوارم اگه چیزی گفتم کسی رنجیده منا ببخشه. ببخشید بیشتر از این نشد کمک کنم.
    خب دیگه خدانگهدار همه باشه ما که رفتیم.

کجا zolgharnein عزیز ؟ ؟ ؟ خداحافظی ؟ آخه چــراااا ؟
    ای بابا این تاپیک تازه باز هم داشت اکتیو می شد ... سوشیانت عزیز و خیلی از دوستان قدیمی که دیگه نیستن .حالا شما هم ؟
    همیشه از رفتن و خداحافظی بیزار بودم و هستم . . .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

4.شما گفتید استاد دارید. این استاد شما در چه زمینه ای به شما کمک میکنه؟_(استاد چیه؟)

نقل قول:
    این که تو نیستی؟

ببین خودت بودی که از من پرسیدی .پس تعجب نداره!!
    عزیزان سو ء تفاهم پیش اومده چرا رفعش نمی کنید ؟

deer عزیز گفته بودن استاد داشتن .
    Ramin.badboy فکر کرده بودن sonata20 استاد داره . و از ایشون سوال کرده بودن که :

نقل قول:
    نوشته شده توسط deer
    سلام
    استادم تمام تلاشش بر این بود که هر انچه می داند به من بگوید ولی من دوست دارم خودم همه چیز رو تجربه کنم و دوست دارم استادم من را راهنمایی بکند نه اینکه از انجام کاری باز دارد یا بگوید هر انچه من می گویم انجام بده . درست تجربه دارد و می خواد به نفع من کار کند ولی به نظر من نباید هیجان ماورا را از شاگرد بگیرن این جوری فقط استاد راضی نه شاگرد .

کسانی هم که ناراحت شدن فقط به خاطر همینه که من خودم می خواستم همه چیز را تجربه بکنم و به تک تک حرفها و گفته ها یشان برسم چون این کار رو دوست دارم و با تمام وجود انجام می دم

موفق باشید

دیدی
    اینجا گفتی که استاد داری.
    در حالیکه اینها رو deer گفته بود نه sonata20

همگی پیروز و موفق باشید .

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من .
    عرضم به حضورتون که دریا جان خیلی خوشحالم که اینقدر به مسائل غیر از مسائل دنیویتون علاقه مندید.
    در مورد خمیازه هنگام نماز میخوام بگم ، وقتی شما شروع به نماز خوندن میکنید ، یک انرژی عظیم ، یا همون انرژی بیکران الهی به سمت شما جاری میشه . این انرژی باعث میشه شما زیاد خمیازه بکشید . در واقع بی حال میشید . شما قبل از ماه مبارک رمضان روزه بگیر . هیچ اتفاقی نمیافته . اما به محض اینکه وارد ماه رمضان میشی وقتی روزه میگیری احساس بی حالی میکنی . همیشه قبل از اینکه وقت اذان سر برسه شما از حال میری . این به خاطر اینه که تو این ماه عزیز اونقدر انرژی پاک الهی زیاده که نمیتونی تحملش کنی . اونقدر خیر و برکت از اسمون به سمت شما جاریه که بدن شما نمیتونه تحملش کنه و نا خود اگاه احساس بی حالی میکنی . این بدان معنی نیست که بدن شما نمیتونه روزه گرفتن رو تحمل کنه ، به خاطر اونه که انرژی زیادی روی شما هست که . باید خوشحال باشی .

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چــــــقـــــــــــــــــ ــدر این جمله هاتون زیـــبــا بود . . . . . . . هنوز اشک توی چشمامه !!!
    مدتها پیش بود که به این مفاهیم رسیده بودم . دقیقا به عین جمله های شما ! روزی که معنی این جمله ها رو به معنای واقعی درک کردم ، اونقدر بیقرار و بیتاب شده بودم از شدت عشق که نمی دونستم چی کار باید کنم ؟؟؟؟ دلم می خواست این مفاهیم رو فریاد بزنم !!! مخصوصا به عزیزترینهام ...
    سلام . گویا مسیر رو درست داری میری . بهت تبریک میگم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من .
    عرضم به حضورتون که دریا جان خیلی خوشحالم که اینقدر به مسائل غیر از مسائل دنیویتون علاقه مندید.
    در مورد خمیازه هنگام نماز میخوام بگم ، وقتی شما شروع به نماز خوندن میکنید ، یک انرژی عظیم ، یا همون انرژی بیکران الهی به سمت شما جاری میشه . این انرژی باعث میشه شما زیاد خمیازه بکشید . در واقع بی حال میشید . شما قبل از ماه مبارک رمضان روزه بگیر . هیچ اتفاقی نمیافته . اما به محض اینکه وارد ماه رمضان میشی وقتی روزه میگیری احساس بی حالی میکنی . همیشه قبل از اینکه وقت اذان سر برسه شما از حال میری . این به خاطر اینه که تو این ماه عزیز اونقدر انرژی پاک الهی زیاده که نمیتونی تحملش کنی . اونقدر خیر و برکت از اسمون به سمت شما جاریه که بدن شما نمیتونه تحملش کنه و نا خود اگاه احساس بی حالی میکنی . این بدان معنی نیست که بدن شما نمیتونه روزه گرفتن رو تحمل کنه ، به خاطر اونه که انرژی زیادی روی شما هست که . باید خوشحال باشی .
    ممنون شهرام جان
    اینم باید بگم که :
    کسایی که نماز غذا دارن حتماً بخوناً چون به قول خودمون انرژی خفنی داره
    حالا نرین از فردا بزارید که نمازتون غذا بشه بعد بخونیین
    نماز در موقع خودش خوبه
    ولی اگه نماز غذا دارید حتماً بخونید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •