دو کنسول پی اس پی و پلی 2 متعلق به شرکت سونی هست. همنطور هم که میدونید بازی هاییاز رده یپلی 2 برای پی اس پی زده می شه .که پلی 2 طرفداران خودشو با اون بازی ها بدست اورد.مثل god of war ,
gran turismo,سری need for speed ,وخیلی چیزهای دیگه که من الان تو نظرم نیست .طوری شده که دیگه همه پلی 2 رواز یاد بردن .و فکر مکنن که قدرت پی اس پی از پلی 2 بالا تره البته تقصیری هم ندارنهاچون بازی ها باگرافیک بالاتری اجرا میشن و دلیل اون هم اینه که پردازنده ی گرافیکی پی اس پی ازفرمتهای جدید و فشرده و با کیفیت تکسچرها و افکتهای گرافیکی جدید پشتیبانی میکنه و هم چنین صفحه ی نمایشگربا کیفیت.من تو این مقایسه نمیخوام پی اس پی و پلی 2 رو در مقابل هم قرار بدم . بلکه می خوام تعیین کنم که این دو کنسول از نظر قدرت در چه رده ایی قرار میگرند .حالا بگزریم از این حرفاقابل توجه همه ی دوستان همونطور که میبینید و میخوانید قدرت سخت افزاری پلی 2 بالاتر از پی اس پی هست . فقط یکمی توجه کنید به این موضوع پی میبرید .ماهیت پی اس پی از نظرمن اینه که باید دو کنسول پلی 2 و پی اس پی با هم باشند.اینطور فکر نکنیدکه چون پی اس پی بهتره یا پلی 2 پس اون باید خریده بشه .از نظر من این دوکنسول باید با هم خریده بشن .چرا؟چون در مواقعی که نمیشه از پلی 2 استفاده کرد .باید از پی اس پی استفاده کردبه هنگام سفر ها و مسافرت ها (این یکی از مزیت های پی اس پی نسبت به دیگر کنسولهاست).
از نظر من علت اینکه پی اسپی طرفداران زیادی پیدا کرده اینه که نسبت به کنسولهای دستی دیگه از قدرت سخت افزاری بالا تری بهره میبره.
موفق باشید.