امير خان و متاپكس عزيز مرثي از شما.
1.فقط متاپكس عزيز تغييراتي رو كه با اين Update جديد به وجود مياد رو لطفا توضيح بده.
2.اگر گوشي ساخت چين باشه با Update مشكلي براش پيش مياد.؟
امير خان و متاپكس عزيز مرثي از شما.
1.فقط متاپكس عزيز تغييراتي رو كه با اين Update جديد به وجود مياد رو لطفا توضيح بده.
2.اگر گوشي ساخت چين باشه با Update مشكلي براش پيش مياد.؟
متاپکس خواهش میکنم کمکم کن؟!!!!
کمک!!!!!!!!!!!!!من چند شب پیش گوشیم رو update کردم وقتی میری تو سیستم اینفورمیشن که ورزن (ز تایپ نمیکنه)
رو ببینی دو تا ورزن رو نشون میده هر چی دو جور مستر ریست کردم بعد up کردم درست نمیشه چیکار کنم.فرمت هم کردم نشد
یعنی ورزن قبلی رو هم با ورزن جدید قاطی پاتی نشون میده
چی کار کنم![]()
متاپکس خواهش میکنم کمکم کن؟!!!!
کمک!!!!!!!!!!!!!من چند شب پیش گوشیم رو update کردم وقتی میری تو سیستم اینفورمیشن که ورزن (ز تایپ نمیکنه)
رو ببینی دو تا ورزن رو نشون میده هر چی دو جور مستر ریست کردم بعد up کردم درست نمیشه چیکار کنم.فرمت هم کردم نشد
یعنی ورزن قبلی رو هم با ورزن جدید قاطی پاتی نشون میده
چی کار کنم![]()
صبر کن، دارم فکر میکنم... امشب on باش 10:30 به بعد...
Last edited by metapex; 07-08-2007 at 22:05.
یه بار دیگه امشب up کن، فقط مطمئن باش که آپدیت شده، یعنی این مشخصات رو ببینی. قبل از اون هم هرچی برنامه نصبه، پاک کن. راستی تا حالا فلش که نکردی؟ یا بلایی سر گوشی نیوردی که؟
![]()
1- فعلا من اینارو متوجه شدم: 1- برطرف شدن باگ دکمه اسپیس برای باز کردن شماره گیر. 2- بلند شدن صدای آلارم. 3- بهبود پیدا کردن اتوفوکوس دوربین. 4- کمی افزایش سرعت.
2- خیر.
ببین اگه با آپدیت درست نشه، تنها راه همون فلش هست که معلوم نیست وضعیت رو بهتر کنه. چند صفحه قبلتر یکی فلش کرده بود و اون هم دو ورژن نشون میداد. خلاصه اینکه اینجوریه دیگه. دیگه ببین چه میکنی، البته یه بار امشب آپ کن، خیلی تمیز و درست و حسابی... تو پست قبل گفتم...
منم این مشکل رو دارم ..
چطور میتونم فارسی تایپ کنم؟.... با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)