آقا این آسیاتک داره من رو دف میده! من فبلش سپنتا داشتم، یک دقیقه هم سرعتش زیر 14 نیومد. حالا این یک دقیقه هم بالای 10 نمیره! الان 2 مگ می خوام از رپیدشر دانلود کنم، هی وسطش وامیسه و دوباره از اول! دارم دویونه میشم!!!!
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
آقا این آسیاتک داره من رو دف میده! من فبلش سپنتا داشتم، یک دقیقه هم سرعتش زیر 14 نیومد. حالا این یک دقیقه هم بالای 10 نمیره! الان 2 مگ می خوام از رپیدشر دانلود کنم، هی وسطش وامیسه و دوباره از اول! دارم دویونه میشم!!!!
با اسياتك اصلا بخيال دانلود از رپيدشر شو...من خودم به زور تونستم 4-5 تا فايل دانلود كنم از رپيدشر...
مثل اینکه مردم بیشتر از سپنتا راضی هستند....حیف که توی مشهد خدمات نمیده
ای خدا![]()
نه كي گفته...؟
بيشتر از داتك و اسياتك راضين...
سرعت آسیا تک با سایر سایت ها چطوره؟با سایت های دیگه معمولا چنده؟
با سايت هايي كه Rsumi داشته باشه سرعتش خوبه 13-15 ولي سايت هايي مثل mega upload يا رپيدشر سرعتش خيلي پايين...
اگه خدا بخوا میخوام بگیرم.به نظرت واسه دانلود آهنگ و فیلم کدوم یک از شرکتا رو پیشنهاد میکنی؟
اقا من تو تنظيمات مودم از pppoeگذاشتم روي bridgi حالا به آي پي مودم هم وصل نميشه ولي به اينترنت وصل هستم خود شركت تو سايتش نوشته بود مودم رو اينجوري تنظيم كنيد. چه فرقي داره حالا؟؟؟
ببين من هيچ كدوم از شركت هاي بالايي رو نداشتم ...
خودم اسياتك دارم و راضيم...حالا نميدونم..
ای بابا. کلی بساط دانلود ما که جمع میشه که ..... این که نشد!
در ضمن من سه ماه سپنتا داشتم، خیلی توپ بود. حالا قدرش رو میدونم!
اگه کسی خیلی مشکل پولی نداره، 30 تومنش واقعا می ارزه. من با سپنتا هر شب حدود یک گیگ دانلود داشتم. یعنی تا خرخره دانلود میکردم. اصلا کامپیوترم خاموش نبود! فکر کن. سه ماه کامپیوتر رو خاموش نکنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)