تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1819 از 2605 اولاول ... 81913191719176918091815181618171818181918201821182218231829186919192319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,181 به 18,190 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

شما پیش پرداخت کنی دیگه قبض نجومی نمیگیری. تو پس پرداخت همچین مشکلی خواهی داشت
    درسته، قاطی کرده بودم با هم. شما قبلا چه سرویسی داشتین و الان راضی هستین؟

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درسته، قاطی کرده بودم با هم. شما قبلا چه سرویسی داشتین و الان راضی هستین؟
    من قبلا 256 نامحدود داشتم البته یک مدت هم 512 بود.
    با 512 زور میزدم روزی 6گیگ دانلود داشت.بعد از بسته های 1000 تومان همراه اول استفاده میکردم 20گیگ میگرفتم
    الان من سرویس اینترنت تلکام 2016 48GB -2048Kbps up to 16M پیش پرداخت دارم. البته پس پرداخت بود از ترسم پیش پرداختش کردم.
    شبها هم 2 تا 6 بین 20 تا 30گیگ دانلود میکنم. سرعتم هم بین 1.6 تا 2 مگ در ثانیه است.

3. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

فعلا چیزی اعلام نشده. ولی امکان داره جریان مصرف منصفانه رو قرار بدن.
    سرویس شبانه رایگان دارم بین 20تا 30گیگ دانلود دارم. سرعت دانلودم 2مگ در ثانیه می باشد
    شبی 20گیگ هم حساب کنید ماهی 600 گیگ میشه.
    برادر از چه سرویسی استفاده میکنی

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

برادر از چه سرویسی استفاده میکنی
    بالا ذکر کردن. اینترنت 2 تا 16 مگ یکساله 48 گیگ. بسته های حجم هم داره با قیمت پایین که تو سایت مخابرات میتونید ببینید. البته سرویس ایشون مربوط به جشنواره تلکام هست و حجمشون دو برابره، جایگزین اون الان با 24 گیگ حجم سالیانه تو جشنواره تابستانه تا اول آبان ماه قابل خریده. شبانه هم 2 تا 6 اگر اشتباه نکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

الان من سرویس رو عوض کنم ضرر نمیکنم. میترسم این 2 مگ از دستم بپره. یا فعلا استفاده کنم. الان دوستمون شبی بیست گیگ تو 4 ساعت دانلود میکنه من باید کامپیتر رو همیشه روشن بزارم.
    الان واقعا دیگه این نامحدود به صرفه نیست.
    چیکار کنم من الان.

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

الان من سرویس رو عوض کنم ضرر نمیکنم. میترسم این 2 مگ از دستم بپره. یا فعلا استفاده کنم. الان دوستمون شبی بیست گیگ تو 4 ساعت دانلود میکنه من باید کامپیتر رو همیشه روشن بزارم.
    الان واقعا دیگه این نامحدود به صرفه نیست.
    چیکار کنم من الان.
    منم شرایطم کاملا مشابه شماست و دارم با خودم کلنجار میرم که سرویس رو عوض کنم یا نه. چون راه برگشت هم نداره و دیگه سرویس 1 مگ و 2 مگ نامحدود ارائه نمیشه. الان چند وقتی هست دارم نظرات و تجربیات دوستان رو اینجا میخونم بلکه به نتیجه برسم. موضوع اینجاست که روی شبانه این سرویس ها تضمینی نیست و ممکنه یهو مثل شرکت های دیگه برداشته بشه، یکی این موضوع ، موضوع دیگه هم پنل درب و داغون مخابرات هست که بروز عمل نمیکنه. البته باز خوبه تو پیش پرداخت حجم باقی مانده رو میزنه. به نظرم شما اگه به نتیجه رسیدید حتما سراغ پیش پرداخت برید که هزینه روی قبض نیاد. نکته دیگه هم اینکه کیفیت خط رو هم چک کنید که تا بالای 16 مگ بکشه. این کمپین هم ظاهرا تا آخر مهرماه هست، میتونید تا اون موقع فکراتون رو بکنید

8. 2 کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

متوجه نشدم! امکانش هست بیشتر توضیح بدید؟

دوستان تحت هیچ شرایطی پس پرداخت نگیرم؟ یعنی ممکنه بدون استفاده، هزینه اضافی بگیرن؟
    دوست گرامی نمیدونم شما این پست من رو که دو صفحه قبل هست دیدید یا نه:
    سلام
    دوستان من 512 نامحدود از مخابرات دارم الان رفتم قبضم رو چک کردم دیدم جمع ریر موارد با مبلغ نهایی گفته شده حدود 12 تومن فرق داره خودتون ملاحضه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد رفتم مصرفم رو چک کردم برای این دوره نزدیک 29 گیگ بود آیا کسی از دوستان هست که 512 نامحدود مخابرات داشته باشه و مشکل مشابهی داشته باشه یعنی جمع هزینه های رو قبض با
    ریز هزینه ها نخونه در ضمن من بدهی هم نداشتم ومبلغ دوره قبل هم علی الحساب پرداخت نکردم
    خوب حالا این میگن این مبلغ اضافی مالیات بر ارزش افزوده مبلغ 50 تومن پول خط تون هست که الان داریم میگیریم

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مبلغ 3000 تومان مخابرات برای همه زده. چه شما استفاده بکنی یا نکنی 3000 تومان پول شهری ازت میگیره.
    خوبه هر روز یه چیزه جدید میچپونن تو پاچه ملت عوارض و مالیات و ابونمان کم بود اینم اضافه کردن من نمیدونم این آبونمان چه نقشی داره که این شهری رو هم اضافه کردن
    قبض های پارسال 46 میومد از 46 شد 50 بعد کم کم شد 53 حالا هم کردن 56
    اینا جبران ارزون کردن اینترنتشون هست

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

به نظر من این شبانه های بالا خیلی ادامه نداره و میخوان نامحدود ها رو جمع کنن... اونایی که نامحدود دارین، به نظرم اشتباهه!

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گرامی نمیدونم شما این پست من رو که دو صفحه قبل هست دیدید یا نه:

خوب حالا این میگن این مبلغ اضافی مالیات بر ارزش افزوده مبلغ 50 تومن پول خط تون هست که الان داریم میگیریم
    فکر کنم علتش رو بدونم چیه
    قبلا تلفن 50 هزار تومان بوده
    ولی الان شده 200 هزار تومان
    حالا دارن این مابه التفاوت رو اینطوری برداشت میکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •