تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1819 از 4105 اولاول ... 819131917191769180918151816181718181819182018211822182318291869191923192819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,181 به 18,190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

والا من خودم از متروش صبح استفاده نکردم ولی یکی از دوستام که استفاده کرده بود نتونست ماشین پیدا کنه مجبور شد از مترو تا پادگان دربست بگیره.
    تقریبا اکثر بچه ها هم از آزادی سوار تاکسی میشدن میومدن پادگان مشکلی هم نداشتن یعنی ماشین پیدا میشد.
    شما برگه کفایتی داری یا دوره آموزشی رو داری؟
    من برگ تکمیلی دارم
    پس اگه تاکسی باشه حتما با تاکسی میرم
    شما خودتون اونجا بودین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    AnzalI

پيش فرض

دوستان من از امروز،فردا دارم میفتم دنبال خرید وسایل و اینا واسه خدمت(1/8 اعزامم بیگلری،مشکین شهر).تو یه وبلاگ خوندم وسایل زیر رو خودشون میدن میخوام بدونم راسته یا نه.بعدش چیزهای دیگه ای که لازمم میشه رو ممکنه بگید تا همه رو خریداری کنم؟(می‌دونم تو پستای قبلی دوستان یه سری وسایل رو گفتن ولی اگه امکانش هست یه بار دیگه تکرار کنید تا همه تو یه پست جمع بندی بشه.پیشاپیش ممنون)
    این لیست وسایلیه که میگن میدن:
    ناجا این وسایل را هم به عنوان استحقاقی در اختیارتان قرار می دهد:
    ۱ عدد اورکت زمستان۲ دست لباس زیر
    ۲عدد ملحفه سفید
    ۱ عدد رو بالشی سفید
    ۱ جفت دمپایی
    ۲ عدد واکس
    ۱ عدد برس و ۱ عدد فرچه واکس
    ۱جفت دستگش پشمی زمستانی
    ۴ جفت جوراب مشکی سازمانی
    ۱ عدد مهر و جانماز
    ۲ عدد صابون
    ۱ عدد حوله کوچک
    ۱ عدد کلاه کار زیتونی
    ۲ عدد خمیر دندان
    ۱ عدد مسواک
    ۳ دست لباس کار زیتونی رنگ
    ۱ حلقه کمربند
    ۲ جفت پوتین
    کوله انفرادی
    2 عدد شامپو
    ا عدد جاصابونی

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    امروز اس ام اسش اومد
    رفتم+10 برگه سفید گرفتم
    مازاد شدم
    ادرس میدون سپاه داده 08.1
    ساعت 1 باید برم
    فک کنم اینجا هم جاش با خداست که کجا بیوفتم
    یا خدا

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

هه ! دوست عزیز اگه 3 روز بیشتر گذشته و تو سیستم پلیس +10 نیومده نشین دست رو دست بذار ، زنگ بزن 096480 کد ملیتو بزن ببین آخرین وضعیت درخواستت اعزام هستش یا نه ، اگه اعزام باشه صبر پیشه کن اگه اعزام نباشه برو بشین توی نظام وظیفه و بلند نشو تا کارتو حل کنن

اینی که دارم بهت میگم اگه نری دنبالش 10 سال دیگه هم نمیاد ، چون مشکل منم بود پلیس +10 ثبت کرده بود اما توی سیستم نظام وظیفه نرفته بود . یه مشت آدم خنگ هم نشستن پشت سیستم ، من که زود جنبیدم تونستم با دستور رئیس 16 روزه برگ سبزمو بگیرم.
    آقا دمت گرم تاریخ اعزامم گفت اول برج 10 و گفت آخرین وضعیتت معرفی به توزیعه نیروهه

الان برگ سبزم صادر شده دیگه؟

آدم خنگو خوب اومدی
    Last edited by howhow; 14-10-2013 at 12:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

دوستان من از امروز،فردا دارم میفتم دنبال خرید وسایل و اینا واسه خدمت(1/8 اعزامم بیگلری،مشکین شهر).تو یه وبلاگ خوندم وسایل زیر رو خودشون میدن میخوام بدونم راسته یا نه.بعدش چیزهای دیگه ای که لازمم میشه رو ممکنه بگید تا همه رو خریداری کنم؟(می‌دونم تو پستای قبلی دوستان یه سری وسایل رو گفتن ولی اگه امکانش هست یه بار دیگه تکرار کنید تا همه تو یه پست جمع بندی بشه.پیشاپیش ممنون)
    ۲عدد ملحفه سفید
    ۱ عدد رو بالشی سفید
    ۱ جفت دمپایی
    ۲ عدد واکس
    ۱جفت دستگش پشمی زمستانی
    ۴ جفت جوراب مشکی سازمانی
    ۱ عدد مهر و جانماز
    ۲ عدد صابون
    ۱ عدد حوله کوچک
    ۱ عدد کلاه کار زیتونی
    ۲ عدد خمیر دندان
    ۱ عدد مسواک
    ۱ حلقه کمربند
    ۲ جفت پوتین
    کوله انفرادی
    2 عدد شامپو
    ا عدد جاصابونی

چرا بعضیش مثل ملحفه 2 دست میخوای بگیری؟ 1 دست کافیه خرج الکی نکن
    واکس که یدونه میدن یدونه بخر کافیه
    بجای این برسهای سنگین و جاگیر 2تا دستمال یزدی کوچیک برای نظافت پوتین بردار بهتره
    دستکش واسه چی!اگه نیازه منم بگیرم !
    مهر و جانماز میدن
    1خمیر دندون کافیه
    پوتین که خودشون میدن اگه دوست داری جنس بهتری داشته باشی برو بخر ، راستی دوستان کمربند میدن دیگه؟
    کوله؟!کجا میخوای بذاری؟1 کوله میدن دیگه
    من که موهام بلنده 4 ماه یکبار شامپو میخرم حالا کله کچل تو دوماه دوتا شامپو میخواد؟با صابون بشور بره !
    جاصابونیو اینا رو بذار کنار که جز کثیف کاری هیچی نداره ، صابون تیوبی بخر ،
    یه ژل ضد عفونی هم یادت باشه بخری

دارو هم برو بگیر
    قاقالیلی یادت نره !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

آقا دمت گرم تاریخ اعزامم گفت اول برج 10 و گفت آخرین وضعیتت معرفی به توزیعه نیروهه

الان برگ سبزم صادر شده دیگه؟
    آره صادر شده بدو برو بگیر تا نبستن (تا 2) اگه میخوای تعجیل بزنی بجنب وقت تنگه !

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

۲عدد ملحفه سفید
    ۱ عدد رو بالشی سفید
    ۱ جفت دمپایی
    ۲ عدد واکس
    ۱جفت دستگش پشمی زمستانی
    ۴ جفت جوراب مشکی سازمانی
    ۱ عدد مهر و جانماز
    ۲ عدد صابون
    ۱ عدد حوله کوچک
    ۱ عدد کلاه کار زیتونی
    ۲ عدد خمیر دندان
    ۱ عدد مسواک
    ۱ حلقه کمربند
    ۲ جفت پوتین
    کوله انفرادی
    2 عدد شامپو
    ا عدد جاصابونی
    تو سپاه اینا رو اضافه تر داده بودن به ما یا نداده بودن
    روبالشی نداده بودن
    4 عدد واکس
    8 جفت جوراب نخی
    1عدد حوله بزرگ
    1 عدد خمیر داندان
    جاصابونی ندادن
    2 عدد تایت
    لباس زیر ( شرت و عرق گیری) هر کدام 4 عدد
    ست لباس زیر ( همون چسبونا ) 1 عدد
    کلاه کار 2 عدد
    خودکار و دفتر چه یادداشت 1 عدد
    پتو 2 عدد
    فکر کنم تنها فرقایی که با نوشته شما داشت اینا بود دیگه بیشتر یادم نمیاد

8. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

۲عدد ملحفه سفید
    ۱ عدد رو بالشی سفید
    ۱ جفت دمپایی
    ۲ عدد واکس
    ۱جفت دستگش پشمی زمستانی
    ۴ جفت جوراب مشکی سازمانی
    ۱ عدد مهر و جانماز
    ۲ عدد صابون
    ۱ عدد حوله کوچک
    ۱ عدد کلاه کار زیتونی
    ۲ عدد خمیر دندان
    ۱ عدد مسواک
    ۱ حلقه کمربند
    ۲ جفت پوتین
    کوله انفرادی
    2 عدد شامپو
    ا عدد جاصابونی
    2 عدد پتو هم میدن عزیز - 2 دست لباس کار میدن نه سه دست !!! که همون روز بهتون وقت میدن با بچه های دیگه عوض کنینش - یه شونه میدن که اول فک میکنی برای موهاته !! در واقع باید روزی چند بار پتورو شونه کنی نه موی نداشتت رو !! که بهت جهت شونه زنی رو هم میگن هم برای آنکادر و هم برای از بین بردن پرز اضافی پتو ! یک کلاه پشمی هم میدن که باید با کلاه کار با هم آنکادر بپوشی که اوایل یکم سختته پوشیدنش ولی بعد چندبار تمرین عادت میکنی ( واجبم هست که جفت رو با هم بزاری ) - همه وسایل مال شماست به جز : فانوسقه و کاور یا ساک دستی پارچه ای که برای دمپایی میدن واسه بردن دمپایی توی نماز خونه که ته آموزش باید پس بدی ولی میشه فانوسقه رو از بوفه بخری ( در صورت گم کردن که باید بخری جایگزین کنی!! ) - نیم متر کش برای گت کردن - وهمه اینها به جز پتوها داخل کوله سبز رنگ بهتون میدن

یه مایو زیپ دار بخر که پولت رو بزاری توش . یه دستکش مشکی بگیر برای پوشیدن زیر دستکش سبز . کیسه فریزر برای زیر دستکش و زیر جوراب

پوتینت رو یه سایز بزرگتر انتخاب کن برای پوشیدن جوراب پشمی زیر جوراب مشکی : متاسفانه برای نمازخونه حتی توی برف باید با دمپایی بری - این جوراب مشکی خیلی مهمه ( حتی توی خدمت راحت میتونن اضاف بزنن ! )

چیزایی که میشه از بوفه بیگلری خرید : کنسرو . شیر . میوه . چای . نسکافه . جوراب پشمی . لباس زیر . یک یقه سه سانت نیروی انتظامی که فقط همین رو میشه زیر لباس کار پوشید و یه حالت بافت داره و سر آرنجاش هم فوم دوخته و 3 سال پیش 6 تومن بود و قیمتش خیلی مناسبه و حتما توی ماه سرد نیازه توی بیگلری !! . کلاه کار لبه بلند . تیغ و ژیلت و صابون و مسواک و بیسکویت و هر چی یه سوپر مغمولی داره اونجا هست

راستی : توی ماه دوم که اسلحه میدن مراقب اسلحه باش چون هر روز چندین ساعت باهاته: حتما همه جاش رو نکاه کن و کوچکترین عیب ظاهریش و فنیش رو به اسلحه دار بگو ت ایادداشت کنه چون ته آموزش باید خسارت بدی اگه نگی !!! لباس فرم سفید هم توی دو هفته پایانی میدن بهتون که یکم سخته پوشیدنش . پوتینی که بیگلری میده چون ارتشیه خوش پوشه ولی توی بازار همه جوره بد شکله و راحت نیست

اگه تعداد ماههای زیادی برای خدمت داری بیگلری واقعا یه کاری میکنه که با آموزشکده های دیگه فرق کنی : دی . سالی که ما رسیدیم بعد آموزشی ستاد فرماندهی رشت بچه های بیگلری بعد یه ماه شدن پای ثابت گارد پرچم و پرچم بالا بر !!! کلا از اسلحه توی دست گرفتن تا نوع رژه و پوشش یه همچین آموزشکده هایی خیلی فرق داره با هتلی که توی امثال رشت !!!!! برای درجه دار ایجاد شده بود .

10. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    AnzalI

پيش فرض

چرا بعضیش مثل ملحفه 2 دست میخوای بگیری؟ 1 دست کافیه خرج الکی نکن
    واکس که یدونه میدن یدونه بخر کافیه
    بجای این برسهای سنگین و جاگیر 2تا دستمال یزدی کوچیک برای نظافت پوتین بردار بهتره
    دستکش واسه چی!اگه نیازه منم بگیرم !
    مهر و جانماز میدن
    1خمیر دندون کافیه
    پوتین که خودشون میدن اگه دوست داری جنس بهتری داشته باشی برو بخر ، راستی دوستان کمربند میدن دیگه؟
    کوله؟!کجا میخوای بذاری؟1 کوله میدن دیگه
    من که موهام بلنده 4 ماه یکبار شامپو میخرم حالا کله کچل تو دوماه دوتا شامپو میخواد؟با صابون بشور بره !
    جاصابونیو اینا رو بذار کنار که جز کثیف کاری هیچی نداره ، صابون تیوبی بخر ،
    یه ژل ضد عفونی هم یادت باشه بخری

دارو هم برو بگیر
    قاقالیلی یادت نره !!!
    آقا اینایی که تو لیست بود رو خود نیروی انتظامی میده گویا.میگم غیر اینا چی بگیرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    AnzalI

پيش فرض

2 عدد پتو هم میدن عزیز - 2 دست لباس کار میدن نه سه دست !!! که همون روز بهتون وقت میدن با بچه های دیگه عوض کنینش - یه شونه میدن که اول فک میکنی برای موهاته !! در واقع باید روزی چند بار پتورو شونه کنی نه موی نداشتت رو !! که بهت جهت شونه زنی رو هم میگن هم برای آنکادر و هم برای از بین بردن پرز اضافی پتو ! یک کلاه پشمی هم میدن که باید با کلاه کار با هم آنکادر بپوشی که اوایل یکم سختته پوشیدنش ولی بعد چندبار تمرین عادت میکنی ( واجبم هست که جفت رو با هم بزاری ) - همه وسایل مال شماست به جز : فانوسقه و کاور یا ساک دستی پارچه ای که برای دمپایی میدن واسه بردن دمپایی توی نماز خونه که ته آموزش باید پس بدی ولی میشه فانوسقه رو از بوفه بخری ( در صورت گم کردن که باید بخری جایگزین کنی!! ) - نیم متر کش برای گت کردن - وهمه اینها به جز پتوها داخل کوله سبز رنگ بهتون میدن

یه مایو زیپ دار بخر که پولت رو بزاری توش . یه دستکش مشکی بگیر برای پوشیدن زیر دستکش سبز . کیسه فریزر برای زیر دستکش و زیر جوراب

پوتینت رو یه سایز بزرگتر انتخاب کن برای پوشیدن جوراب پشمی زیر

آقا مرسی بابت توضیحات کامل.ظروف غذاخوری اینا چیزی لازم هست ببرم؟بعضی از دوستان هم میگن یه جفت پوتین راحت از همینور بگیرم ببرم پوتینای اونا اذیت میکنه.میخوام بدونم لازمه یا نه(با توضیح اینکه نه خیلی آدم سختیم نه خیلی سوسول.یه فرد نرمال رو در نظر بگیر)
    Last edited by srbz; 14-10-2013 at 13:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •