عزیز پیروزی نه
بگو پرسپولیس
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
عزیز پیروزی نه
بگو پرسپولیس
پيروزي حريف استقلال و شكست حريف پرسپوليس
کانون هواداران پرسپولیس: هفته نوزدهم مسابقات ليگ برتر امارات شب گذشته با 4 ديدار آغاز شد. به گزارش خبرگزاري فارس، مسابقات هفته نوزدهم ليگ برتر امارات شب گذشته با پيروزي تيمهاي الجزيره، الاهلي، الخليج و الوحده همراه بود. *شكست حريف پرسپوليس و تداوم صدرنشيني الاهلي
در نخستين ديدار شب گذشته الاهلي براي از دست ندادن صدر جدول به مصاف الشارجه حريف پرسپوليس در ليگ قهرمانان رفت و با نتيجه 4 بر يك به پيروزي رسيد.
براي الاهلي دسوزا در دقايق47و 87، بارو دقيقه 60 و فيصل خليل در دقيقه 66 گلزني كردند و تك گل الشارجه را كارلوس در دقيقه 90 به ثمر رساند.
الاهلي با اين نتيجه هشتمين پيروزي پياپي را كسب كرد و با 48 امتياز در صدر جدول قرار گرفت. همچنين الشارجه پس از اخراج سرمربي پرتغالي خود و در آستانه ديدار با پرسپوليس چهارمين شكست پياپي را پذيرا شد تا با بحران مواجه شود.
*پيروزي حريف استقلال در خانه
در حساس ترين ديدار شب گذشته الجزيره حريف استقلال در ليگ قهرمانان آسيا در خانه خود با 2 گل العين را شكست داد تا با 45 امتياز پشت سر الاهلي منتظر لغزش اين تيم باشد.
براي الجزيره بايانو در دقيقه 53 (پنالتي) و مبكوت در دقيقه 90، دو گل اين تيم را به ثمر رساندند.
العين در دقيقه 22 و با اخراج دياز يار برزيلي خود 10 نفره به كار خود ادامه داد.
العين با اين شكست 38 امتيازي شد و در مكان سوم جدول باقي ماند.
در ديگر ديدارهاي ديشب تيمهاي قعرنشين الخليج و الشعب در خانه الخليج به مصاف هم رفتند كه اين ديدار را الخليج يك بر صفر برد و الوحده 2 بر يك الشباب حريف سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا را شكست داد. مهرداد اولادي يكي از بازيكنان اصلي الشباب در اين ديدار بود اما نتوانست مانع ناكامي تيمش شود.
الشباب كه با 3 امتياز تيم قعرنشين جدول رده بندي گروه چهارم مسابقات ليگ قهرمانان آسيا است، روز سه شنبه هفته جاري در چارچوب هفته پنجم اين مسابقات در خانه از تيم سپاهان پذيرايي خواهد كرد.
نتايج ديدارهاي جمعه شب مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاههاي امارات به شرح زير است:
* الخليج يك - الشعب صفر
گل: عباس مويوا لاوال (76)
* الاهلي 4 - الشارجه يك
گلها: سزار كلدرسون (47 و 87)، باري (60) و فيصل خليل (66) براي الاهلي و جان كارلوس (90) براي الشارجه
* الوحده 2 - الشباب يك
گلها: آندري لوسيانو سيلوا پينگا (37) و اسماعيل مطر (70) براي الوحده و سرور سالم (32) براي الشباب
* الجزيره 2 - العين صفر
گلها: فرناندو بايانو (53 - پنالتي) و عايض مبخوت محسن عمران (90)
اخراج: آندري دياز (العين - 22)
امشب با برگزاري 2 ديدار زير، هفته نوزدهم به پايان ميرسد:
الوصل - الظفره
عجمان - النصر
جدول ردهبندي ليگ برتر امارات تا پايان هفته نوزدهم: جدول رده بندي:
1- الاهلي 48 امتياز
2- الجزيره 45 امتياز
3- العين 38 امتياز
4- الوحده 27 امتياز
5- الشباب 24 امتياز
.
.
10- الظفره 17 امتياز (يك بازي كمتر)
11- الشعب 15 امتياز
12- الخليج 14 امتياز
در پايان هفته نوزدهم فرناندو بايانو مهاجم برزيلي الجزيره با 20گل همچنان در صدر جدول گلزنان به سر ميبرد.
پرسپوليس در همدان به مصاف پاس مي رود
کانون هواداران پرسپولیس: برنامه مرحله مسابقات جام حذفي فوتبال اعلام شد. به برنامه مسابقات به شرح زير است:
سه شنبه:15/2/88-ساعت 13:30-مرحله يك چهارم نهايي
مس رفسنجان-ملوان انزلي-نوش آباد-رفسنجان چهارشنبه:16/2/88-ساعت 17-مرحله يك چهارم نهايي
تراكتور سازي تبريز-راهآهن-اختصاصي-تبريز
يكشنبه:20/2/88-ساعت 17-مرحله يك چهارم نهايي
پاس –پرسپوليس -قدس-همدان
صباي قم-با برنده بازي (مس رفسنجان و ملوان انزلي)-مكان مسابقه پس از انجام قرعه كشي متعاقبا اعلام مي شود.
*پنجشنبه24/2/88-ساعت 17 -مرحله نيمه نهايي
برنده ديدار پاس –پرسپوليس -برنده ديدار تراكتور سازي تبريز-راهآهن- مكان مسابقه پس از انجام قرعه كشي متعاقبا اعلام مي شود.
ذوب آهن-با برنده صبا و مس رفسنجان يا ملوان انزلي مكان مسابقه پس از انجام قرعه كشي متعاقبا اعلام مي شود.
حاشیه تمرین امروز / عيسي اندوي در محل تمرين پرسپوليس حضور يافت
کانون هواداران پرسپولیس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز برگزار شد. تمرين پرسپوليس پس از استراحت روز گذشته از ساعت 10:30 امروز در مؤسسه خيريه عمل برگزار شد. در اين تمرين بازيكنان ذخيره پرسپوليس در ديدار مقابل سپاهان اصفهان به گرم كردن، حركات كششي، پاسكاري، آقا وسط در سه گروه و فوتبال دستگرمي همراه با كارهاي استقامتي پرداختند. بازيكنان اصلي نيز پس از گرم كردن و كار با توپ پس از يك ساعت محل تمرين را ترك كردند اما ذخيرهها به مدت يك ساعت و نيم تمرين كردند. افشين پيرواني و نعيم سعداوي غايب بودند. كريم باقري به دليل مصدوميت از ناحيه كمر با لباس شخصي نظارهگر تمرين بود. عيسي اندوي دروازهبان سنگالي تيم فوتبال ذوب آهن دقايقي در محل تمرين پرسپوليس حضور پيدا كرد و همراه با ابراهيم توره، هموطن خود محل تمرين را ترك كرد.
* مسعود زارعي به صورت اختصاصي تمرين كرد.
* انتخاب بازيكنان تيم ملي سوژه اصلي تمرين امروز پرسپوليسيها بود.
*حضور علي كريمي در ليست تيم ملي باعث خوشحالي هواداران و بازيكنان پرسپوليس شد.
* تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 11:40 به پايان رسيد.
پيرواني از كادر فني پرسپوليس كنار گذاشته شد
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين پيرواني مربي تيم فوتبال پرسپوليس از كادر فني اين تيم كنار گذاشته شد.
اين تصميم در شرايطي گرفته شد كه « نلو وينگادا» يك ماه پيش در نامهاي به انصاريفرد مدير عامل باشگاه خواهان كنار گذاشتن پيرواني از كادر فني شده بود.
عباس انصاريفرد در گفت وگو با خبرنگار ايسنا اين خبر را تاييد كرد.
يكي از مشكلات وينگادا و دستيارش به جلسات كميته فني تيم پرسپوليس بازميگردد كه افشين پيرواني مانع حضور مترجم در جلسات شده و خود به ترجمه صحبتهاي وينگادا ميپرداخته است كه تفاوتهاي بسيار ميان گفتههاي سرمربي پرسپوليس و ترجمههاي پيرواني وجود داشته است و وينگادا با اطلاع از اين ماجرا به شدت از پيرواني دلخور شده است، ضمن آن كه در زمان سفر به قطر براي بازي مقابل الغرافه نيز وينگادا متوجه حالت تمسخرآميز برخي از اعضاي كادر فني و چند تن از بازيكنان تيم شده و بدين ترتيب قاطعانه خواستار بركناري پيرواني شده است.
سرانجام امروز ( شنبه) عباس انصاريفرد طي نامهاي به كمك مربي پرسپوليس كه رونوشت آن در اختيار وينگادا و محمود خوردبين قرار گرفته است، حكم بركناري را به افشين پيرواني ابلاغ كرده است.
در نامهي انصاريفرد به پيرواني آمده است كه با توجه به هماهنگي با سرمربي تيم، تا اطلاع ثانوي معلق هستيد تا در آينده از وجودتان استفاده شود.
Last edited by ♠ ♥ ♦ ♣; 02-05-2009 at 13:20.
فوری / صابر ميرقرباني با پرسپوليس قرارداد داخلي بست
کانون هواداران پرسپولیس: مهاجم تيم فوتبال سايپا با تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد داخلي يك ساله بست.
صابر ميرقرباني امروز با حضور در باشگاه پرسپوليس و پس از صحبت با مديران اين باشگاه قرارداد داخلي يكساله خود را منعقد كرد.
وي پس از آرفي، صبري و بائو چهارمين بازيكني است كه با پرسپوليس قرارداد داخلي ميبندد.
پرسپوليس براي جذب "صبري" قانوني اقدام كند
جعفري: به صبري تسويه حساب نميدهيم
بعضي بازيهاي ليگ مشكوك بود
كميته انضباطي رفتار چندگانه دارد
جعفر جعفري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: ما هم از رسانهها شنيديم كه صبري با پرسپوليس صحبت كرده است اما، اين بازيكن هنوز با باشگاه مقاومت تسويه حساب نكرده و متاسفانه پرسپوليس در اين زمينه عجله كرده است.
وي افزود: البته ما با رفتن اين بازيكن مشكلي نداريم اما، انتظارمان اين است كه پرسپوليس روال قانوني را طي كند و اگر قرار باشد كه بدون اطلاع باشگاه مقاومت اين اتفاقها رخ دهد ما به صبري تسويه حساب نميدهيم، پس اميدواريم باشگاه پرسپوليس با در پيش گرفتن روش معقول در اين باره با مقاومت مذاكره كند و براي صبري هم آرزوي موفقيت داريم.
جعفري همچنين در ارزيابي ليگ هشتم نيز گفت: ابتدا بايد از سازمان ليگ برتر براي گذراندن اين فصل پرفشار قدرداني كرد، رقابتهاي ليگ هشتم در سطح بالايي بود و تا آخرين روزها تكليف قهرماني و همچنين سقوط برخي تيمها روشن نبود.
وي افزود: تنها نقطه ضعف ليگ تعطيلات يك ماهه براي تيم ملي و تداخل بازيهاي باشگاهي و ملي بود.
وي ادامه داد: البته داوريها هم چندان خوب نبود و حداقل 10 امتياز از تيم مقاومت به دليل اشتباهات داوري گرفته شد. البته ميتوان اشتباهات داوران جوان را توجيه كرد اما، از داوراني چون مسعود مرادي ديگر نميتوان انتظار اشتباهات مكرر را داشت. در هر صورت "عنايت" كه خود مدرس afc است بايد تعادلي ميان حضور داوران جوان و با تجربه در ليگ نهم ايجاد كند و آنها بايد آموزشهاي لازم را جهت اجراي قوانين ببينند.
وي افزود: با توجه به اين مسايل ميتوان به فدراسيون فوتبال براي برگزاري رقابتهاي ليگ نهم نمره 17 از 20 را داد كه سه نمرهي كسري آن به دليل وقفه مسابقات و داوريها است.
جعفري در ادامه با انتقاد از شرايط فرهنگي ليگ هشتم گفت: كميته انضباطي فحاشي 50 هزار نفري در آزادي را دو ميليون تومان و انتقاد 50 نفري در شهرستان را هم همين ميزان جريمه ميكند. متاسفانه اين رويه چندگانه همواره در كميته انضباطي وجود داشته است.
وي افزود: به نظرم اصلاحات فرهنگي بايد از ورزشگاه آزادي و پايتخت آغاز شود و وعدهها و شعارها را عملي كنيم و به ليدرها به جاي خط كج، خط درست بدهيم. البته متاسفانه برخي مواقع اين خط و خطوط از درون تيمها و از سوي بعضي مربيان داده ميشود.
جعفري ادامه داد: اين مسايل در شهرستانها كاهش يافته اما، در تهران با كوچكترين اشتباه داور جمعيتي بسيار دست به فحاشي ميزنند.
مديرعامل باشگاه مقاومت در پاسخ به اين سوال كه چرا انجام بازي معمولي از سوي فولاد خوزستان كه وظيفهي هر تيمي است در روز پاياني ليگ برتر با تعجب روبهرو شده است نيز به ايسنا گفت: متاسفانه عملكردها و برخي تبانيها در گذشته اين تفكر را ايجاد كرده است و عدهاي كه خود سابقهي زدوبند در فوتبال را دارند هم به اين ذهنيت دامن ميزنند و در واقع كافر همه را به كيش خود ميپندارد.
جعفري افزود: البته بعضي بازيها نيز در اين هفتههاي پاياني مشكوك بود.
وي در ادامه درخصوص وضعيت غلام پيرواني نيز گفت: نميتوانستيم از پيرواني به عنوان مدير فني استفاده كنيم اما، باشگاه مقاومت اين مربي ارزنده را از دست نميدهد و به عنوان مشاور باشگاه از او استفاده ميكنيم. ضمن آنكه پيشنهاد شخصي من حضور پيرواني در هيات مديره باشگاه است.
Last edited by ♠ ♥ ♦ ♣; 02-05-2009 at 13:22.
در گفت و گو با فارس
خليلي: اميدوارم لياقت اعتماد قطبي را داشته باشم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم به اعتماد قطبي به خوبي پاسخ دهم.
محسن خليلي در گفت و گو با خبرگزاري فارس عنوان كرد: پس از مصدوميتم، دعوت شدن به تيم ملي روحيه مرا دگرگون كرد و خوشحال هستم افشين قطبي همچنان به من اعتقاد دارد. با تمام وجود مانند يك سرباز به تيم ملي كمك خواهم كرد.
وي اظهار داشت: با قطبي در خصوص آخرين وضعيتم گفت و گو كردم. او در اين مكالمه به من روحيه داد. حالا كه دوباره در ليست تيم ملي قرار گرفتهام بهترين ساعات زندگي ام را تجربه مي كنم. اميدوارم خدا به من فرصتي دهد تا بتوانم جوابگوي محبت سرمربي تيم ملي و اعتماد هواداران باشم.
خليلي در خصوص وضعيت خودش تصريح كرد: تمرينات اختصاصي ام را شروع كرده ام و با نظر دكتر زرينه از امروز همراه پرسپوليس تمرين خواهم كرد. خوشحال هستم روزي كه روي سكوها پرسپوليس را تشويق مي كردم باز هم ديدار سال گذشته برابر سپاهان براي من زنده شد و با يك برد شيرين به مرحله بعد راه پيدا كرديم. اميدوارم قهرماني در جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا هديه اي از طرف ما براي هواداران باشد.
با بخشنامهي سازمان تربيتبدني،
تعيين سقف قراردادها با سرخابيها كليد ميخورد
ه گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هر سال با آغاز فصل نقل و انتقالات ليگ برتر فوتبال كشور، بازار پيشنهادات نجومي در فوتبال گرم ميشود و باشگاهها در رقابت با يكديگر ارقام گزافي را به بازيكنان پيشنهاد ميكنند كه در اين بين واسطهها و دلالها نيز سود كلاني را به جيب ميزنند.
سازمان تربيت بدني قصد دارد تا تلاشهايش را در زمينه كنترل قيمت قراردادهاي بازيكنان افزايش دهد و در نخستين اقدام به زودي بخشنامهاي را خطاب به دو باشگاه تحت تكفل خود، يعني پرسپوليس و استقلال تهران صادر كرده و طي آن شرايط تعيين سقف قراردادهاي بازيكنان در فصل جديد را به اين دو باشگاه ابلاغ ميكند تا بدين ترتيب روند كنترل رقم قراردادها در فصل نقل و انتقالات كه چندي پيش فدراسيون فوتبال نيز در رابطه با آن تصميمگيري كرده بود از دو باشگاه بزرگ پايتخت كليد بخورد.
در گفت و گو با فارس
ميرقرباني: ميخواهم با پرسپوليس قهرمان شوم
خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال سايپا گفت: ميخواهم با قدرت براي پرسپوليس به ميدان بروم و با اين تيم قهرمان شوم.
صابر مير قرباني پس از عقد قرارداد داخلي با پرسپوليس در گفت و گو با خبرگزاري فارس عنوان كرد: به اينكه قرارداد داخلي اعتبار دارد يا نه؛ كاري ندارم. من به مسئولان باشگاه پرسپوليس قول دادم از حالا به بعد به هيچ پيشنهادي فكر نكنم و سعي دارم فصل آينده بهترين بازيها را براي اين تيم انجام دهم.
وي با بيان اينكه قرارداد يكساله با اين تيم امضاء كرده؛ ادامه داد: با هر تيمي قرارداد يكساله امضاء مي كنم و هر باشگاهي كه درخواست قرارداد دو ساله كند به آن جواب رد مي دهم. از تيم هاي ديگر هم پيشنهاد داشتم، اما با توجه به شرايط موجود؛ پرسپوليس را انتخاب كردم.
اين بازيكن در پاسخ به اين سئوال كه چطور بر خلاف فصول گذشته براي فصل جديد به سرعت تصميم گيري كرده است؛ عنوان كرد: از من سريعتر هم وارد عمل شدهاند. باشگاه پرسپوليس شرايطي كه من مي خواستم را فراهم كرد و به همين دليل، سريع وارد عمل شدم.
ميرقرباني كه فصل خوبي را در تيم سايپا پشت سر نگذاشت در مورد اين قضيه گفت: هدفم اين بود كه در سايپا بازي هاي خوبي انجام دهم و فصل بعد به يك تيم پرطرفدار بروم. سايپا تيم خوبي بود اما براي من كه در آبادان و كرمان بهترين بازيكنان تيمم بود خوب نبود. در اين تيم همه بازيكنان تا آخرين بازي سعي در نشان دادن خود داشتند.
اين مهاجم تاكيد كرد: سايپا نفرات خوبي داشت و اگر مشكلاتي كه در طول فصل پيش آمد؛ نبود اين تيم مدعي قهرماني مي شد. من از 34 هفته فقط 16 بازي براي سايپا انجام دادم و 18 بازي در خانه بودم.
ميرقرباني يادآور شد: وقتي مرا با قيمتي گران به اين تيم آوردند اما در دفاع راست از من استفاده مي كردند طبيعي بود كه ناراحت شو.م هر حرفي كه ميزدم براي چند هفته اخراج ميشدم.
ميرقرباني كه در فاصله يك هفته مانده به پايان ليگ از سوي محمد مايلي كهن از حضور در تمرينات منع شد گفت: واقعا نمي دانم چرا مايلي كهن چنين تصميمي گرفت. او مربي با شخصيتي است و من نمي توانستم به او حرفي بزنم. براي من گذشته ها؛ گذشته و به پرسپوليس آمدم تا با اين تيم قهرمان شوم.
ميرقرباني خاطرنشان كرد: بازيكن حاشيه اي نيستم. كاري هم به حاشيه هاي تيم پر طرفداري مثل پرسپوليس ندارم. تمام عزم خود را جزم كرده ام تا بهترين بازيها را براي اين تيم انجام دهم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)