در فهرست ارسال به شهرتان است و به زودی به ناظر شبکه استان ارسال و نصب میشود. مشکل جدی وجود ندارد.
در فهرست ارسال به شهرتان است و به زودی به ناظر شبکه استان ارسال و نصب میشود. مشکل جدی وجود ندارد.
خب چرا وقتی مشکل هست کارشناس از ایرانسل ب من زنگ میزنه و میگه سرعتون با 3جی 130 هست بسیار عالی و خوب هست؟؟؟؟
من باید بیام اینجا و شما رو ب زحمت بندازم که کارم حل بشه پس اونا چکار میکنن؟؟؟؟
دوستانی که مشکل سیگنال تری جی فور جی دارند باید عرض کنم اخیرا مودم TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE
وارد بازار شده است که2 انتن برای تقویت تری جی و فور جی دارد. قابلیت اضافه کردن سیم کارت و پخش به صورت با سیم و بی سیم را دارد. این مودم تا 40 درصد پوشش شما را بهتر میکند.
Last edited by rezarain88; 02-01-2016 at 16:53.
کارشناسان مقصر نیستند پر شدن ظرفیت انتن باعث این مشکل است.
- - - Updated - - -
سلام. در حال برسی شرایط هستیم.
دوستان عزیز نقشه پوشش تری جی و فور جی اپدیت نیست. به زودی اپدیت خواهد شد. محدوده پوشش هم که سوال دوستان بود به صورت دستی و تخمینی ترسیم میشود و تا 30 درصد احتمال خطا دارد.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای کاش جواب پیغام خصوصی منو که فرستادم خدمتتون میدادین
البته قابلیت adsl نداره فقط یه پوزت wan داره برای به اشتراک گذاشتن اینترنت دریافتی از این پورت
سلام. کدومش . سایت زیاد است. عکس بگدارید تک به تک توضیح بدهم.
در استان اذر بایجان شرقی
شهر تبریز اولین سایت ناحیه شرق تبریز مشهور به سایت 35 متری لاله پارک پس از چند هفته تست وارد مدار تری جی شد. با اضافه شدن این سایت 3 سایت از 4 سایت ناحیه شرق تبریز تکمیل شد. به زودی سایت چهارم هم وارد مدار خواهد شد.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)