تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1818 از 2365 اولاول ... 81813181718176818081814181518161817181818191820182118221828186819182318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,171 به 18,180 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوست من.
    قطعاتی که نام بردین جزو قطعات رده پائین و معمولی محسوب میشوند.البته اگر 6975 سریه اول و دوم باشه بد نیس اما میشه قطعات خیلی بهتری نصب کرد و کیفیت صدای بهتری رو دریافت نمود.
    1-ابتدا بفرمائید ماشینتون چیه؟
    2-حد اکثر توان پرداخت هزینه چقدر هست و آیا امکان افزایش اون هست؟
    3-در خرید و تهیه قطعات عجله دارید یا خیر؟
    تشکر بابت پاسختون

6975 مطمئنا سری اول نیست و احتمالا v2 باشه مگه اینکه مدل دیگه ای داشته باشه

1. ماشین 206 هست (راستی نوع ماشین چه تفاوتی داره؟!)
    2. من نمیخوام بیشتر از 500-600 هزینه کنم و چون باند و آمپلی رو رفیقم کارکرده اش رو داره گفتم شاید خرید به صرف باشه
    3. عجله خاصی ندارم ولی دوس دارم زودتر جمع بشه. (چطور مگه؟)

من دنبال بیس زیاد نیستم و نمیتونم تحملش کنم. بیشتر وضوح و شفافیت صدا رو دوس دارم

بابت ممنون بابت راهنمییتون

2. این کاربر از NELLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    بنده که کسی رو نمیشناسم در تبریز.
    آمپ شما مدل PRG-12000 بود؟بدون شک این آمپلیفایر و این مارک یک کالای فیک هست.پریمیر اصل ماله پایونیر ژاپن هست که اینها از روی اون کپی کردن.
    اینکه شما صدای آمپ HDP4 که 150 وات RMS روی 4 اهم خروجی میده رو میگید مثل آمپ قبلیتون نیست جای تعجب داره.احتمال قوی مشکل از نصب هست.حتما نصب -مثبت و منفی ترمینال اسپیکرها -میزان گین و فیلترها رو بررسی دقیق بفرمائید.ضمنا اکسسوریتون چه تفاوتی کرده؟آیا کابل برق و منفی همون قبلی هست یا تعویض شده؟سیمهای اسپیکر چطور؟ماشین چی هست؟[/QUOTE]

سلام و تشکر از وقتی که میزارید
    ماشینم تندر90 هست بله مدل امپم پریمیر PRG-12000 بود ساب رو چنان میکوبید که شدت کوبش رو ته دلت احساس میکردی فروشنده هم بهم هی میگفت که این پریمیرها صدای خشک و خشنی درمیارن ولی جنسای اصل و حرفه ای این طور نیست و صدای نرمتری دارن و اینکه تجربیات بچه های گلی مثل شماها رو تایید نمیکنه و میگه تنها در تهران الکی پیشنهاد امپلی مونو داده میشه که بی مورد هستش و تو یعنی من الکی با حرف های فروم های اینترنتی جو گیر میشی ولی من اصلا تو مغزم نمیره این حرفاش بله همان سیم های قبلی که استفاده شده بود قبلا اخه من 2 بار ماشین عوض کردم سری اخر ام÷ عوض کردم این دفعه هم ماشین عوض کردم همان تندر90 هنوز نصب نکردم تا یه کار بلد پیدا کنم سیم ها رو از پک باز کرده بود سیم برقش خیلی کلفته تو تنظیم HDP4 بعد از کلی کلنجار بهم گفت میدونی چیه این امپ کاملا دیجیتال هست و نیازی به تنظیم نداره و خودش اتوماتیک تمام صداهارو تنظیم میکنه گفت فقط ولوم کم و زیاد داره در اخر استاد اینم بگم که اون امپ مونو جی بی ال به اون عظمتی !! باز عشق و حاله پریمیر رو نمیده و کوبش خشک و خشنی که تو دله ادم بزنه رو نمیبینم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! تورو خدا کمکم کنید :( حتی حاظرم هر جا تشریف دارید حتی تهران 1 روز قرار بذارم بیارم حضورتون کلا زحمت نصبش رو خودتون بکشید خیلی ببخشید که زیاد حرفیدم خواستم کاملا در جریان باشید

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حميد جان يكي از دوستان يه جفت اسپيكر CO609 داره استيج عقب
    يه ساب 1260 داره تو باكس صندوق عقب
    ماشين هم 206 هست
    دنبال يه كامپ يا يه باند گرد ارزان قيمت براي درب جلو ميگرده كه صداش با اينا مچ بشه ، چي پيشنهاد ميكني . . .
    Last edited by smart.pro666; 28-06-2015 at 12:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اساتید یه سوال
    اگه یه اهنگ با کیفیت 320 رو با فلش تو پخش پلی کنیم بعد بخوایم ولوم بدیم صدا کم تر از این هست که همون آهنگ 320 رو با سی دی اجرا کنیم؟
    پخشمم کنوود X400 هست
    البته آهنگ های صوتی به کل کیفیت متفاوتی دارن ، شما یک سی دی صوتی بزار تو دسنگاه ، دیتیلی که میگیری با هیچ آهنگ mp3 قابل مقایسه نیست . نا سلامتی چیزی بین 1000تا1100 بیت ریت ــشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

+ , - ساب رو چک کن ، اما بیس خشک دوست داری یک جفت 7158 بخر ، از 6975 بهتر برات بیس میزنه ، فقط میکوبه !
    والا جزئ معدود نفراتی هستی که از سیستم کوبشی خوشش میاد . البته سلیقست دیگه ، متفاوته .

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان. با توجه به اینکه شهرمون نصاب خوبی نداره سیستممو خودم میخوام ببندم. فقط یکم راهنمایی میخواستم. ماشینم پرایده . برق امپ رو از کجا بگیرم. باید کابل جدا کشید یا میشه از صندوق عقب گرفت؟
    میشه از سیم فابریکی برای باندای عقب هست استفاده کنم یا باید کابل جدا کشید؟
    الان کنوود x400 با هلیکسe69 دارم.میخوام ساب درگ استار 125 با امپ 847 کنوود بگیرم. به نظرتون ترکیب خوبیه؟
    معمولا اجرت نصب چه قدره؟
    Last edited by saeedsh7j; 28-06-2015 at 15:02.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. با توجه به اینکه شهرمون نصاب خوبی نداره سیستممو خودم میخوام ببندم. فقط یکم راهنمایی میخواستم. ماشینم پرایده . برق امپ رو از کجا بگیرم. باید کابل جدا کشید یا میشه از صندوق عقب گرفت؟
    الان کنوود x400 با هلیکسe69 دارم.میخوام ساب درگ استار 125 با امپ 847 کنوود بگیرم. به نظرتون ترکیب خوبیه؟
    معمولا اجرت نصب چه قدره؟
    سلام ! من اطلاعات زیادی ندارم ولی برق آمپو باید از باطری بگیرید و منفیشو تو صندوق میتونید وصل کنید ! بعد وقتی آمپ وصل میکنی دیگه سیم فابریکی وصل نمیشه به باندا ، از ضبط کابل میکشی به آمپ از آمپ هم کابل به باند ، کلا کابلا عوض میشه و فابریکیا بلا استفاده ! البته اگر اشتباه نکنم !!

فیلم آموزشی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

درود
    قربانتــــ آقا حمید
    آقا حمید اکستریم فک کنم بالای 1 تومن باشه ! درسته ؟
    برا sqx هم فک کنم باید بودجه را بالا ببرم !
    کامپ و ساب از سری sqx شد انشالله !
    1.آمپ مونو چی باشه‍ ؟
    آمپای مونوی خوب بودجه زیادی میخواد !
    2.برا کامپ هم فک کنم rc 90.2 یا m 125.2 خوب باشه ! شما چی پیشنهاد میدین ؟
    ممنون
    Last edited by aiza1372; 28-06-2015 at 20:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

معمولا اجرت نصب چه قدره؟

سلام دوسته من .این که خودتون ببندین خیلی کار خوبی هست و بسی لذت بخش
    شما اول یک پک برق خوب گیج 4 تهیه کنید و برای باند سیم گیج 16 مناسب هستش 2 3 متری بگیری به اندازه نیاز که هم کارتون راحت باشه هم به صرفه تر هستش برای سیستم شما. استریت وایرز مارک خوبیه میتونین اون رو تهیه کنید و یه rca جدا بخرید با مارک کانکشن.
    اینارو که تهیه کردید سیم برق که 5 متر و مشخص هست از سمت راننده از جای سیم کلاچ یا یه سوراخی پیدا کنین واز سر مثبت باتری تا صندوق عقب بکشید میتونین سیم رو از لای رکابهای ماشین رد کنین. (توجه کنید که هنوز سیم رو به سر مثبت باتری وصل نکنید ).
    مرحله ی بعد از پشت پخش rca ها رو وصل کنین و از همان پشت داشبورد درشون بیارین و از شمت شاگرد از زیر رکابها بکشید تا صندوق عقب.
    این مرحله امپ رو یه جایی پیچ کنین و کابل منفی که تو پک بود رو به قسمت منفی امپ وصل کنین و یه جایی مثل زیر پیچ کمربند غقب رو خوب با یه چیزی رنگش رو بتراشید و سیم رو به همون زیر متصل کنین و پیچ رو ببندید.
    حالا rca ها و کابل مثبت که از باتری اومده بود رو به امپ وصل کنین و سیم های اسپیکر که خریداری کردین رو به اسپیکرا و به امپ وصل کنین (خواهشن اشتباه نزنی مثبت منفی کابل برق رو که هم مارو میبندی به رگبار هم خودت اعصابت تیریخ میشه امپتم به دنیای ابدی می پیونده )).
    حالا تو پک رو نگاه کن یه فیوز با هولدرش میبینی .دیدی؟؟؟؟ اونو بردار با یه یاعلی سیم مثبت که جای سر باتری بود رو یه کم ازش ببر اونی که بریدی رو ببند به یه طرف و این سیم یه سره رو ببند به یه طرف حالا او سیم رو بزن به سر مثبت باتری .
    نترسی فقط یه جرقه میزنه حالا ببندش و فیوز رو به یه بغل پیچ کن.
    تبریک میگم بهت زدی امپ رو سوزوندی
    نه داداش حالا برو ضبط رو روشن کن حالشو ببر ما رو هم دعا کن
    در مورد قطعاتت خوبن .من ساب درگ رو صداش رو نشنیدم ولی بقیه قطعات خوبن صدای خوبی میگیری .
    اجرت نصب هم اگه برش کاری داشته باشی که بیشتر میشه اما همینم بخواد کسی ببنده برات فکر میکنم یه 100 تومنی میگیره ازت.
    من باید معلم میشدم تو عمرم اینقد واسه کسی توضیح ندادم
    Last edited by amirhosein72; 29-06-2015 at 11:55.

12. 6 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

تشکر بابت پاسختون

6975 مطمئنا سری اول نیست و احتمالا v2 باشه مگه اینکه مدل دیگه ای داشته باشه

1. ماشین 206 هست (راستی نوع ماشین چه تفاوتی داره؟!)
    2. من نمیخوام بیشتر از 500-600 هزینه کنم و چون باند و آمپلی رو رفیقم کارکرده اش رو داره گفتم شاید خرید به صرف باشه
    3. عجله خاصی ندارم ولی دوس دارم زودتر جمع بشه. (چطور مگه؟)

من دنبال بیس زیاد نیستم و نمیتونم تحملش کنم. بیشتر وضوح و شفافیت صدا رو دوس دارم

بازم ممنون
    شما که دنبال وضوح و شفافیت صدایی که پایونیر به دردت نمیخوره .
    بچه ها همه هلیکس e69 گرفتن و هم از صداش هم شفافیتش راضی بودن خیلی هم ازون پایونیر خوش ساخت تره. (اپه دنبال اهنگ گوش کردنی نه واسه مردم ).
    نوع ماشین هم خیلی خیلی تو صدا تاثیر داره شما الان یه ماشین خوب رو واسه سیستم بازی داری به نظر من بودجه رو بیشترترش کن یه سیستم مشتی ببندی .کلا ماشین های هاچبک خیلی صدا بهتر میشه نسبت به صندوق دار. پخش دارین؟
    اگه بودجه همین 500 600 واسه امپ و باند هست من پیشنهادم باند هلیکس e69 و امپ 4604 پایونیر هست.که با بودجه شما بخوره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •