دوستان از امروز صبح کلا با سا **کس *پرو*کسی **فا*یر مشکل دارم .فقط فیس **بوق رو باز میکنه و با اینکه فعاله برای سایر سایتا همون صفحه ی چیلترینگ میاد.
شما هم همچین مشکلی دارین؟
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان از امروز صبح کلا با سا **کس *پرو*کسی **فا*یر مشکل دارم .فقط فیس **بوق رو باز میکنه و با اینکه فعاله برای سایر سایتا همون صفحه ی چیلترینگ میاد.
شما هم همچین مشکلی دارین؟
![]()
کسی از همشهری ها نمیدونه میشه یا نه؟
سووالت نامفهومه , دقیقتر و فنی تر توضیح بده.
منظورش اینه همزمان 2 تا adls رو داخل یه سیستم کانکت کنی
!!
مثلا اگه من خودم از یه شرکت سرویس adsl داشته باشم رفیقمم از همون شرکت داشته باشه حالا اون یوزر پسشو به من داده من میتونم وقتی اون کانکت نیست از شارز اون استفاده کنم حالا میخوام ببینم میتونم تو کامپیوتر خودم دو تا کانکشن بسازم یکی اکانت خودم اون یکی اکانت رفیقم با سرعت دوبرابر دانلود کنم یا اینکه تو idm هر کدوم از کانکشنا رو به صورتجداگانه بشه تعریف کرد از دوتا اکانت همزمان استفاده کرد؟؟
(تخصصم کجا بود)
دمت گرم
پست بالا یی دقیقا همین
"نمیدونم شما چرا اینقدر دلسوز اندیشه هستی و از رنج بردن کاربران ضحی کیش لذت ببری"
سلام،
مشخص نیست شما از چی دارید شکایت میکنید! جدا از این قضیه، آخه یه لحظه دقت جمله ی بالا رو چطوری نوشتی؟اصلا خودت یه دور خوندی چی نوشتی؟ شما سواد نوشتن یه جمله ی کامل رو ندارید بعد اومدید دارید با من سر یه چیز بیخود بحث میکنید و تاپیک رو به انحطاط میکشونید!
حقیقتا اصلا به شما ربطی نداره من از چه سرویسی استفاده میکنم ولی اگر یکم به پست هام به جای اینکه هی بگی تو طرفدار اینی ، طرفدار اونی و .... دقت میکردی میفهمیدی من دارم از سرویس کجا استفاده میکنم!
@Bardia ، حقیقتا یه جای کار میلنگه که دارم با شما بحث میکنم!
@Armin.Computer ، شما باید به کاربر wooooow تذکر بدید که تکلیفش با خودش مشخص نیست! و دوستدار خارج شدن از بحث اصلی هست!
بابا بیخیال شید همون به اطلاع رسانی درابره سرعت های نجومی اینترنت استانمون بپردازیم! میان تایپکو میبندن از همینم می افتیم ها!
راستی کسی سرویس نامحدود اندیشه اینجا داره؟ چرا به ساعتهای رایگان شبانه میرسه اینطوری میشه؟! سرعت دانلود کلا داغون میشه... حتی سایتهائی که سرور داخلی هستن رو هم باز نمیکنه! اونا کا خارجن که پیشکش...! یکی در میون تایم اوت میده! = ( تو روز خیلی بهتره تا شب...نکنه اینا میرن میخوابن پیچ اینترنتو میبندن میرن میخوابن؟!![]()
گند بزنن به این اندیشهدو روز خوبه ، ده روز خراب. پینگ پر تایم اوته . از خرداد به اینورم سوزنشون گیر کرده که پهنای باند نداریم
256 نامحدود اندیشه - پورت مخابرات
من نامحدود دارم ...
خودشون میگن چون تو شب محدود ها باید دان رایگان کنند !
تو ویندوز نمیشه ...
یه سری دم و دستگاه میخواد که با هم ادغام کنی .
به احترام ناظر بخش ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)