تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1817 از 2605 اولاول ... 81713171717176718071813181418151816181718181819182018211827186719172317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,161 به 18,170 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان من 512 نامحدود از مخابرات دارم الان رفتم قبضم رو چک کردم دیدم جمع ریر موارد با مبلغ نهایی گفته شده حدود 12 تومن فرق داره خودتون ملاحضه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد رفتم مصرفم رو چک کردم برای این دوره نزدیک 29 گیگ بود آیا کسی از دوستان هست که 512 نامحدود مخابرات داشته باشه و مشکل مشابهی داشته باشه یعنی جمع هزینه های رو قبض با
    ریز هزینه ها نخونه در ضمن من بدهی هم نداشتم ومبلغ دوره قبل هم علی الحساب پرداخت نکردم
    برای منم مثل شماست

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

2. این کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

این پنل مخابرات کماکان لنگ میزنه؟ بسته های ترافیک و حجم باقی مانده رو نشون نمیده هنوز؟ . یکی از مشکلات اساسی که باعث میشه نیام سمت اینترنت حجمی همین پشتیبانی ضعیفه. واقعا چنین چیز پیش پا افتاده ای که همه شرکت ها دارن رو مخابرات توش مونده. همین وب سایت مخابرات تهران تا یکی دو ماه پیش مثل پورتال های دهه 90 میلادی بود، الان که ظاهرش قابل تحمل شده واقعا انقلاب کردن!. ذره ای پیشرفت اگر تو این شرکت دیدین ندیدین.

4. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

این پنل مخابرات کماکان لنگ میزنه؟ بسته های ترافیک و حجم باقی مانده رو نشون نمیده هنوز؟ . یکی از مشکلات اساسی که باعث میشه نیام سمت اینترنت حجمی همین پشتیبانی ضعیفه. واقعا چنین چیز پیش پا افتاده ای که همه شرکت ها دارن رو مخابرات توش مونده. همین وب سایت مخابرات تهران تا یکی دو ماه پیش مثل پورتال های دهه 90 میلادی بود، الان که ظاهرش قابل تحمل شده واقعا انقلاب کردن!. ذره ای پیشرفت اگر تو این شرکت دیدین ندیدین.
    چه جالب . من از اصفهان هستم . اینجا هم پنل مشکل پیدا کرده و حجم باقی مانده رو نشون نمیده .

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من 512 نامحدود از مخابرات دارم الان رفتم قبضم رو چک کردم دیدم جمع ریر موارد با مبلغ نهایی گفته شده حدود 12 تومن فرق داره خودتون ملاحضه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد رفتم مصرفم رو چک کردم برای این دوره نزدیک 29 گیگ بود آیا کسی از دوستان هست که 512 نامحدود مخابرات داشته باشه و مشکل مشابهی داشته باشه یعنی جمع هزینه های رو قبض با
    ریز هزینه ها نخونه در ضمن من بدهی هم نداشتم ومبلغ دوره قبل هم علی الحساب پرداخت نکردم
    برای من هم همینطوره ولی جمعش درست خورده فقط اون مبلغ شهری دیگه چیه اضافه شده خط من فقط adsl بهش وصل و گوشی نداره اصلا 3000 تومان الکی الکی اضافه کردن

7. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

چه جالب . من از اصفهان هستم . اینجا هم پنل مشکل پیدا کرده و حجم باقی مانده رو نشون نمیده .
    مخابراته دیگه...خخخ

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

برای من هم همینطوره ولی جمعش درست خورده فقط اون مبلغ شهری دیگه چیه اضافه شده خط من فقط adsl بهش وصل و گوشی نداره اصلا 3000 تومان الکی الکی اضافه کردن
    ثابت برا همه هست حتی اگه استفاده نکنی..جدیدا قانون شده

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو سیستم پس پرداخت حجم بسته ها خریداری شده را نشون نمیده. هر چی هم به پشتیبانی بگویید میگه ما نمیدونم
    اما تو سیستم پیش پرداخت شما بعد از هر بار قطع کردن اینترنت باقی مانده بسته ات رو میتونی ببینی

11. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مبلغ 3000 تومان مخابرات برای همه زده. چه شما استفاده بکنی یا نکنی 3000 تومان پول شهری ازت میگیره.

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

تو سیستم پس پرداخت حجم بسته ها خریداری شده را نشون نمیده. هر چی هم به پشتیبانی بگویید میگه ما نمیدونم
    اما تو سیستم پیش پرداخت شما بعد از هر بار قطع کردن اینترنت باقی مانده بسته ات رو میتونی ببینی
    یعنی به هر ضرب و زوری میخوان پیش پرداخت بکنن تو پاچه ملت. من واقعا نمیتونم ریسک کنم بیام سمت پیش پرداخت و قبض نجومی پرداخت کنم. از 4G ایرانسل استفاده کنم بهتره. حداقل حجم باقی مانده بسته رو نشون میده!

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان این آنتی ویروس 6 ماهه کسپراسکای که قرار بود رایگان بدن چی شد ؟ به کسی ایمیل کردن !؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •