تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1817 از 4105 اولاول ... 817131717171767180718131814181518161817181818191820182118271867191723172817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,161 به 18,170 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شما کجا افتادی؟حسابداری هستید؟

نه من برقم شهید مدرس کرج افتادم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نیروی زمینی؟
    نه من برقم شهید مدرس کرج افتادم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما مدارکت کامل بود ؟ یعنی مدرک موقت کارشناسی گرفتی تا اینو بهت دادن یا نه؟
    دانشگاه فقط همين نامه رو بهم داد و پليس+10 هم ثبت سيستم كرد.

4. این کاربر از mhei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دانشگاه فقط همين نامه رو بهم داد و پليس+10 هم ثبت سيستم كرد.
    امروز منم از دانشگاه یه کپی نامه معافیت تحصیلی گرفتم که گفت ما نامه اصل برای نظام وظیفه ارسال میکنیم . امیدوارم باهمین کارم راه بیفته و مدرک موقت نخوان

6. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

امروز منم از دانشگاه یه کپی نامه معافیت تحصیلی گرفتم که گفت ما نامه اصل برای نظام وظیفه ارسال میکنیم . امیدوارم باهمین کارم راه بیفته و مدرک موقت نخوان

استرس نداشته باش به من هم گواهی موقت ندادن فقط یه نامه به نظام وظیفه دادن که برم دفترچه پست کنم
    نامه رو بردم پلیس +10 اوناهم همون نامه رو تو سیستمشون داشتن

8. 2 کاربر از kavosh12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4rooos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان دیدم خیلیا این سوال پرسیدن راجع به فارغ التحصیلی و معافیت تحصیلی و برا خودمم سوال بود تا اینکه انجامش دادم.
    وقتی همه درسام رو پاس کردم ، رفتم اموزش پیش متصدی رشتم و تکمیل پرونده کردم و گفت دو هفته دیگه برو قسمت فارغ التحصیلان
    دو هفته بعد که رفتم فارغ التحصیلان ، سه تا فرم مشابه دادن بهم که باید امضا میگرفتم،کتابخونه، امور مالی، سلف سرویس، ازمایشگاه و...
    این امضاها اخرین مرحله اش امور مشمولین بود که توی خود دانشگاه هست، امور مشمولین که امضا کرد فرم هایی که توی دستم بود رو ، شماره ملی ام رو توی سیستمش زد و یه برگه اومد بالا که ازش سه تا پرینت گرفت و گفت برو دبیرخونه امضا کن و بیا، رفتم باز امضا کردم و برگشتم امور مشمولین دانشگاه و باز یه مهر دیگه زد و گفت حالا اگه خواستی میتونی بری ارشد ادامه بدی یا میتونی دفتر چه پست کنی.
    بعد اون برگه رو بردم نظام وظیفه شهرمون، معافیت تحصیلیمو باطل کرد و گفت 72 ساعت بعد میتونی دفترچه پست کنی.
    منم سه چار روز بعد که رفتم پلیس +10 دفترچه پست کنم ، فقط این برگه باهام بود که پلیس+10 برام ثبت کردن و مشکلی هم نبود.
    حالا گفتن برو سه روز دیگه بیا دنبال نتیجه ، امیدوارم اونجاهم مشکل پیش نیاد.

10. این کاربر از 4rooos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان دیدم خیلیا این سوال پرسیدن راجع به فارغ التحصیلی و معافیت تحصیلی و برا خودمم سوال بود تا اینکه انجامش دادم.
    وقتی همه درسام رو پاس کردم ، رفتم اموزش پیش متصدی رشتم و تکمیل پرونده کردم و گفت دو هفته دیگه برو قسمت فارغ التحصیلان
    دو هفته بعد که رفتم فارغ التحصیلان ، سه تا فرم مشابه دادن بهم که باید امضا میگرفتم،کتابخونه، امور مالی، سلف سرویس، ازمایشگاه و...
    این امضاها اخرین مرحله اش امور مشمولین بود که توی خود دانشگاه هست، امور مشمولین که امضا کرد فرم هایی که توی دستم بود رو ، شماره ملی ام رو توی سیستمش زد و یه برگه اومد بالا که ازش سه تا پرینت گرفت و گفت برو دبیرخونه امضا کن و بیا، رفتم باز امضا کردم و برگشتم امور مشمولین دانشگاه و باز یه مهر دیگه زد و گفت حالا اگه خواستی میتونی بری ارشد ادامه بدی یا میتونی دفتر چه پست کنی.
    بعد اون برگه رو بردم نظام وظیفه شهرمون، معافیت تحصیلیمو باطل کرد و گفت 72 ساعت بعد میتونی دفترچه پست کنی.
    منم سه چار روز بعد که رفتم پلیس +10 دفترچه پست کنم ، فقط این برگه باهام بود که پلیس+10 برام ثبت کردن و مشکلی هم نبود.
    حالا گفتن برو سه روز دیگه بیا دنبال نتیجه ، امیدوارم اونجاهم مشکل پیش نیاد.
    اصلن نگران نباشید اینقدر سرباز کم دارن سریع اعزامتون میکنن

کلن هیچ کدوم از دوستان نگران نباشن با یه نامه ساده هم اعزامتون میکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    من اعزام 8/1 هستم و تو برگم زده که باید 6 صبح اونجا باشیم
    خودم تهرانم و آموزشیم شهید مدرس کرجه و هرجور حساب میکنم چون باید با مترو برم تا 6 نمیرسم
    حالا به نظر دوستان تاچند میتونم برسم اونجا که تاخیر نخورم
    دیرترم بشه مشکلی نیست تا 8-8:30 همه سربازا تو حسینیه جمع میکنن همینجوری هم هی سرباز مید باز. ولی خب خیلی هم دیر نرو
    راستی از ایستکاه مترو تا اونجا 15-20 دقیقه فکر کنم پیاده راه باشه. اگه با تاکسی بری خیلی بهتره هم زودتر از مترو میرسی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیگه کم کم دارم میرم..ساعت 6 باید سوار اتوبوس بشم....اباده شیراز نبود ؟؟؟ اتوبوس داره حرکت میکنه ..

14. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دیرترم بشه مشکلی نیست تا 8-8:30 همه سربازا تو حسینیه جمع میکنن همینجوری هم هی سرباز مید باز. ولی خب خیلی هم دیر نرو
    راستی از ایستکاه مترو تا اونجا 15-20 دقیقه فکر کنم پیاده راه باشه. اگه با تاکسی بری خیلی بهتره هم زودتر از مترو میرسی.
    خیلی ممنون که جواب دادید
    میگن از ایستگاه مترو تا پادگان ماشین هست دیگه نهایتا تا یه ربع به هفت میرسم
    اگه از آزادی وسیله دیگه ای جز مترو پیداکنم اون ساعت صبح ،حتما با اون میرم چون با وسیله دیگه زودتر میرسم
    بازم ممنون
    Last edited by kavosh12; 13-10-2013 at 17:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •