نه من برقم شهید مدرس کرج افتادم
نه من برقم شهید مدرس کرج افتادم
نیروی زمینی؟
دانشگاه فقط همين نامه رو بهم داد و پليس+10 هم ثبت سيستم كرد.
امروز منم از دانشگاه یه کپی نامه معافیت تحصیلی گرفتم که گفت ما نامه اصل برای نظام وظیفه ارسال میکنیم . امیدوارم باهمین کارم راه بیفته و مدرک موقت نخوان![]()
استرس نداشته باش به من هم گواهی موقت ندادن فقط یه نامه به نظام وظیفه دادن که برم دفترچه پست کنم
نامه رو بردم پلیس +10 اوناهم همون نامه رو تو سیستمشون داشتن
دوستان دیدم خیلیا این سوال پرسیدن راجع به فارغ التحصیلی و معافیت تحصیلی و برا خودمم سوال بود تا اینکه انجامش دادم.
وقتی همه درسام رو پاس کردم ، رفتم اموزش پیش متصدی رشتم و تکمیل پرونده کردم و گفت دو هفته دیگه برو قسمت فارغ التحصیلان
دو هفته بعد که رفتم فارغ التحصیلان ، سه تا فرم مشابه دادن بهم که باید امضا میگرفتم،کتابخونه، امور مالی، سلف سرویس، ازمایشگاه و...
این امضاها اخرین مرحله اش امور مشمولین بود که توی خود دانشگاه هست، امور مشمولین که امضا کرد فرم هایی که توی دستم بود رو ، شماره ملی ام رو توی سیستمش زد و یه برگه اومد بالا که ازش سه تا پرینت گرفت و گفت برو دبیرخونه امضا کن و بیا، رفتم باز امضا کردم و برگشتم امور مشمولین دانشگاه و باز یه مهر دیگه زد و گفت حالا اگه خواستی میتونی بری ارشد ادامه بدی یا میتونی دفتر چه پست کنی.
بعد اون برگه رو بردم نظام وظیفه شهرمون، معافیت تحصیلیمو باطل کرد و گفت 72 ساعت بعد میتونی دفترچه پست کنی.
منم سه چار روز بعد که رفتم پلیس +10 دفترچه پست کنم ، فقط این برگه باهام بود که پلیس+10 برام ثبت کردن و مشکلی هم نبود.
حالا گفتن برو سه روز دیگه بیا دنبال نتیجه ، امیدوارم اونجاهم مشکل پیش نیاد.
اصلن نگران نباشید اینقدر سرباز کم دارن سریع اعزامتون میکنن
کلن هیچ کدوم از دوستان نگران نباشن با یه نامه ساده هم اعزامتون میکنن
دیرترم بشه مشکلی نیست تا 8-8:30 همه سربازا تو حسینیه جمع میکنن همینجوری هم هی سرباز مید باز. ولی خب خیلی هم دیر نرو
راستی از ایستکاه مترو تا اونجا 15-20 دقیقه فکر کنم پیاده راه باشه. اگه با تاکسی بری خیلی بهتره هم زودتر از مترو میرسی.
من دیگه کم کم دارم میرم..ساعت 6 باید سوار اتوبوس بشم....اباده شیراز نبود ؟؟؟اتوبوس داره حرکت میکنه ..
خیلی ممنون که جواب دادید
میگن از ایستگاه مترو تا پادگان ماشین هست دیگه نهایتا تا یه ربع به هفت میرسم
اگه از آزادی وسیله دیگه ای جز مترو پیداکنم اون ساعت صبح ،حتما با اون میرم چون با وسیله دیگه زودتر میرسم
بازم ممنون
Last edited by kavosh12; 13-10-2013 at 17:00.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)