تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1817 از 2199 اولاول ... 8171317171717671807181318141815181618171818181918201821182718671917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,161 به 18,170 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در مورد مثالتون ، مثال مناسبی مطرح کردید ولی جزئیاتو در نظر نگرفتید
    در واقع او ماشین سوپر اسپورت وقتی پا رو روی گاز میزارید مثل فشار صد در صد روی نت توسط دانلود کردن با IDM میمونه
    در واقع اون مشین سوپر اسپرت همیشه از تمام توانش استفاده نمیکنه و خیلی وقتا یه چای خونه سر راه میبینه کلا ماشینو خاموش میکنی میره چایی میخوری
    توی این زمان ممکنه ژیان برای چایی واینسته و به رفتنش ادامه بده و به پایان مسیر برسه ولی ماشین سوپر اسپرت هم اگه بجنبه ممکنه اون 1 ساعت آخر پاشو بزاره روی گاز و از ژیانه ببره

خوب منظور من هم همین بود، و البته جزئیاتش رو هم در نظر گرفتم و حتی بولد و درشت کردم که بهتر دیده بشه. یعنی گفتم در شرایط مساوی مصرف و اینکه به پرسرعت نگیم خاموش کن برو بخواب و به کم‌سرعت نگیم مدام دانلود کنه، اونی که سرعتش بیشتر هست زودتر شارژش تموم می‌شه. توی همون مثال ماشین، خوب کسی که یه ماشین خوب داره بیشتر هوس گردش و چرخیدن به سرش می‌زنه تا کسی یه ماشین دو سیلندر بدون کولر و پر سر و صدا رو داره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام مودم سه آنتنه با طرح 512 12ماهه 20 گیگ 320000 تومان از نمایندگی قیمت گرفتم ولی چرا تو سایت مبیننت چنین طرحی نیست این نمایندگی ها اینارو از کجا میارن

این مودم رو کی گرفتین؟ به من که می‌گفتن دیگه باید خوابش رو ببینم. توی تهران گرفتین؟
    Last edited by ninipc; 23-09-2013 at 16:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امروز صبح تلفنی سوال کردم هنوز نگرفتم تو شهرستان البته باید از نزدیک برم ببینم مدل9200 هست یا نه. تلفنی که گفنم سه آنتنه مدل 9200 گفت داریم با طرح 20 گیگ

20000 که اضافه گفته پول نصب و ارزش افزوده هست؟

راستی یکی از دوستان مدل سه آنتنه را از مدل رومیزی دیگه (M) بهتر دونست نظر شما هم همینه ؟ چرا؟

بعد چرا کم پیدا میشه این مدل مودم ؟
    Last edited by yonsen; 23-09-2013 at 16:39.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

امروز صبح تلفنی سوال کردم هنوز نگرفتم تو شهرستان البته باید از نزدیک برم ببینم مدل9200 هست یا نه. تلفنی که گفنم سه آنتنه مدل 9200 گفت داریم با طرح 20 گیگ

20000 که اضافه گفته پول نصب و ارزش افزوده هست؟

راستی یکی از دوستان مدل سه آنتنه را از مدل رومیزی دیگه (M) بهتر دونست نظر شما هم همینه ؟ چرا؟

بعد چرا کم پیدا میشه این مدل مودم ؟

اول کار که پول اضافه می‌گیرن که مال نصب هست. ولی پول اضافه بعدی مال مالیات هست که اوایل کارشون از ۴ درصد شروع شد و الان شده ۶ درصد.

در مورد کم پیدا شدن فکر کنم سر قراردادهای همکاری و خرید با شرکتهای سازنده باشه که به احتمال دوباره برگشتن روی خط شرکت هواووی که 635 و 632 رو می‌سازه. 9200 رو یه شرکت چینی-کره‌ای می‌سازه که قبلتر توی همین تاپیک در موردش صحبت شده.
    کیفیتش هم بالاتره چون آنتن ثابت مثل 635 یا 632 نداره و برای همین با قدرت بیشتری سیگنال می‌گیره.
    Last edited by ninipc; 23-09-2013 at 20:06.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من الان 9200 ندارم، ولی توی همون تستی که با کارشناس مبین‌نت کردم، ازش خوشم اومد و از سری 635 و 632 قویتر هست. هر چی باشه دو آنتن خارجی برای وایمکس داره، درصورتی که آنتن 635 داخلی و روی برد الکترونیکی اون نصب شده.
    برای جابجایی هم نیازی به درآوردن آنتن 635 نیست و می‌چرخن. اگه اینجور نبود که توی جعبه اصلی هم جاش نمی‌شد. ولی مال 9200 با اینکه مشابه 635 پیچی هست چون موقع چرخیدن باز فضای اضافی اشغال می‌کنه، مجبورین باز کنید و بعد در زمان استفاده، مجدداً سرجاش پیچ کنید.
    این مودمها هم آنتن‌شون یعنی همون آنتن تقویت هست و چیز جنبی دیگه‌ای ندارن. البته توی سایتهای خارجی آنتن‌های قوی قابل تعویض دیدم که می‌شه خرید و با تعویض اونها بجای آنتن استاندارد، وضعیت بهتری داشت. منتهی من هم توی ایران نتونستم پیدا کنم و هم اصولاً 635 یا 632 آنتن قابل تعویض ندارن (آنتن‌های خارجی 635 مال وای‌فای هست و نه وایمکس). مگه باز بشه روی 9200 انجام داد. البته اگه آنتن جدید مشخصات فنی‌اش، با مودم 9200 سازگار باشه.

توی این بحث گفتم که 635 جای آنتن خارجی نداره که واقعاً هم نداره. اما بعد از کلی گشتن توی اینترنت، چشمم به این تبلیغات خارجی خورد که ادعا کرده یه آنتن خارجی داره که به 635 هم وصل می‌شه. منتهی نگفته که وقتی جای پورت آنتن نداره چطور باید وصلش کرد و گفته که برای سئوال باید بهش ایمیل زد. البته حوصله نکردم که ازشون بپرسم چون توی اینترنت هر چی گشتم جایی توی ایران ندیدم که این آنتن‌ها رو بفروشه. هر چند اگه پیدا هم باشه با قیمت بالای دویست دلارش تقریباً از خود مودم گرونتر هست و فقط بدرد کسانی می‌خوره که بدجوری بهش نیاز داشته باشن. ولی گفته که بین ۱۵ تا ۱۸ دسیبل سیگنال رو تقویت می‌کنه که چیز خوبی به نظر می‌رسه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ninipc; 23-09-2013 at 20:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان من طرح سالانه دارم از زمانش خیلی مونده ولی حجمش داره تموم می شه
    این قسمت که حجم اضافه می شه خرید زمان طرحم باقی می مونه دیگه ؟؟؟

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

زمانتون باقی میمونه.

8. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

البته می تونید طرح جدیدی هم انتخاب کنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من هم یه پیشنهاد از روی تجربه بهتون می‌گم که انتخاب بین دو راه پیشنهاد شده (خرید شارژ یا تمدید اکانت) براتون راحتتر باشه.

البته چون امروز اول مهر هست و اینکه گفتین طرحتون خیلی مونده که تموم بشه، می‌شه حدس زد که اکانت‌تون جدید و مال سال ۹۲ هست. این رو برای این گفتم که اول سال جاری قانون گذاشته بودن که اکانتهای قدیمی مال قبل از سال ۹۲ دیگه تمدید نشه و حتماً طرح جدید گرفته بشه. برای خودم اینطور شد و اجباری یه طرح جدید گرفتم که گرونتر بود.

این نکته که می‌گم کلی هست و ماه‌ها و سالهای بعد هم معتبر هست. یعنی کلاً تا تورم توی ایران زیاده و مبین‌نت مدام قیمتها رو بالا می‌بره، نکته معتبری خواهد بود.
    نگاه کنید به قیمت طرحهای جدید مشابه طرح خودتون (البته اگه نخواهین سرعت رو عوض کنید). اگه طرح قدیمیتون ارزونتر هست و شارژ هر گیگابایت اون ارزونتر از قیمتهای جدید هست که منطقاً می‌صرفه که شارژ بخرید. مثلاً برای من شارژ خالص (بدون مالیات و عوارض) ۶ هزار تومن بود، ولی الان باید بالاتر از ۸ هزار تومن بخرم.
    ولی اگه دیدین قیمتها تفاوتی نکرده که بیشتر وقتها طرحهای کلی جدید به‌صرفه‌تر از خرید شارژ خواهد بود.

در کل باید محاسبه کنید که ببینید کدوم حالت بیشتر براتون می‌صرفه و بعد اقدام کنید. مثلاً اگه این قضیه رو حتی توی طرحهای یک دوره هم محاسبه کنید می‌بینید که بعضی‌ها به صرفه‌تر از باقی هستن و جالبه که سرعتشون هم یکی هست. علت این تفاوت هم برام نامشخص هست.

براتون دو تا مثال می‌زنم:

طرح قبلی من کلاً می‌شد 208000 تومن که بهم 48 گیگابایت می‌داد. ولی طرح جدید شده 286200 تومن که فقط 36 گیگابایت می‌ده. اگه وسط طرح شارژم تموم می‌شد چون قیمت هر گیگابایت شارژ با مالیات و عوارض 6360 تومن هست راحت می‌شه فهمید که بدست آوردن 36 گیگابایت جدید با کمک شارژ می‌شه 228960 تومن که از گرفتن طرح جدید 57240 تومن ارزونتر و به صرفه‌تر می‌شد.

توی مثال بعدی اگه همین الان قیمتهای جاری رو نگاه کنید و برای مثال اگه سرعتهای محدود یک مگابیت رو مقایسه کنید‌، می‌بینید که اگه حجم بالاتر بگیرید، نسبت حجم به قیمت کمتری بدست می‌یاد و باصرفه‌تر هست. بخصوص اگه بشه طرح B1408 رو برای مدت 6 ماه یکجا گرفت که بهترین حالت صرفه رو داره. البته برای راحتی محاسبه، مالیات و عوارض و آبونمان رو توی این مثال صفر درنظر گرفتم.

B1402
    4GB 1Month 30000T
    GB Charge 7500T

B1405
    18GB 6Month 153000T
    GB Charge 8500T

B1408
    8GB 1Month 56000T
    GB Charge 7000T

B1410
    36GB 6Month 270000T
    GB Charge 7500T

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

من خونمون چند متر از محل سبز پررنگ دورتره مودم های جیبی با این وضعیت توی خونه آنتن میده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •