سرعت دانلود از یه سری سایت ها که متوسط 117kB/s هست برای همه سرویس های ART همینه
ولی اکثر سایتها رو با سرعت واقعی سرویس میشه دانلود کرد که تفاوت سرویس ها اینجا خودشو نشون میده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت دانلود از یه سری سایت ها که متوسط 117kB/s هست برای همه سرویس های ART همینه
ولی اکثر سایتها رو با سرعت واقعی سرویس میشه دانلود کرد که تفاوت سرویس ها اینجا خودشو نشون میده
آقا چرا خودت رو عذاب میدی ؟ یک زنگ بزن بخش فروش به نظر من که اگر فردا بری آرت هدیه آرت رو میگیری ولی مشکل اینجاست که تغییر سرویس اکو فقط با تمام شدن دوره انجام میشه باز من میگم زنگ بزن که مطمئن بشی.
دوستانی که مودم زاکسل (وایرلس) دارن اولین چراغ سمت راست که عکس کره کشیده برای شما هنگام کانکت بودن و انتقال دیتا روشن و چشمک زن هست!؟
برای من این چراغ همیشه خاموش هست ولی بجاش چراغ کناری که مربوط به ارتباط مودم به خط adsl هست روشن و هنگام انتقال دیتا چشمک میزنه که این درست نیست!
در ضمن برای استفاده از اینترنت وایرلس روی گوشی موبایل باید حتما مودم روی pppoe تنظیم باشه یا در حالت Bridge هم امکانش هست من مودمم روی Bridge تنظیم کردم ولی با گوشی HTC میتونم از طریق گوشی وارد صفحه روتر مودم(192.168.1.1) بشم ولی اینترنت ندارم!
خب سرعت واقعی سرویس چنده ؟
منظورت چه سرعتی هست ؟
یعنی این 117 ای که شما گفتی کمه به نظرت ؟!!
سلام دوستان
خواهشا یکی این مورد رو توضیح بده و بگه باید چه کار کنم
تمامی مشترکین که مودم زایکسل دارند می بایست ارتباط PPPoE خود را بر روی CPE خود تنظیم کرده باشند تا از مزایای این هدیه بهرمند شوند.
منظورش از CPE همون مودم هست!
گفته باید مودم روی حالت PPPoE تنظیم شده باشه! که این کار اصلا ربطی نداره...
شما فقط در حالت PPPOE می تونید اینترنت رو شیر کنید. دلیل اینکه می تونید برید تو صفحه کانفیگ اینه که مودم شما نقش روتر رو بازی می کنه.
این PPPoE چطوری تنظیم می شه؟منظورش از CPE همون مودم هست!
گفته باید مودم روی حالت PPPoE تنظیم شده باشه! که این کار اصلا ربطی نداره...
زنگ بزن پشتیبانی وظیفشه مشکلت رو حل کنه. مودم به مودم منوها فرق میکنه ولی اصل کار یکی هست.
اگر پشتیبانی گفت مودم شما ساپورت نمیشه مدلش رو بگو تا بگم چجوری کانفیگ کنی.
اقا برای منم توضیح بده ممنون(PPPoE)
مودم : ZyXEL P-660RU
مرسی
هم اکنون 57 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 57 مهمان)