Kinect امكان داره اينقدر پيشرفت كنه كه واسه بازي احتياج به دسته نباشه ولي دسته هيچ وقت از روي كنسول حذف نميشه
يه USB Flash 4 گيگ وصل كن به كنسول و دي وي دي دوم رو روش نصب كن
دي وي دي دوم، 3 تا زمين و چند تا ماشين توشه كه اگه بخواي ميتوني نصبشم نكني
Kinect امكان داره اينقدر پيشرفت كنه كه واسه بازي احتياج به دسته نباشه ولي دسته هيچ وقت از روي كنسول حذف نميشه
يه USB Flash 4 گيگ وصل كن به كنسول و دي وي دي دوم رو روش نصب كن
شما مطمئنی ؟؟؟يه USB Flash 4 گيگ وصل كن به كنسول و دي وي دي دوم رو روش نصب كن
آخه مگه DVD 9 نیست ؟ چجوری رو فلش 4 میشه بریزی ؟
سلام بله جا میشه dvd دومیه کمتر از ۴ گیگ جا میگیره. حدودا فکر کنم ۲.۵ گیگ جا میگیرهشما مطمئنی ؟؟؟
آخه مگه DVD 9 نیست ؟ چجوری رو فلش 4 میشه بریزی ؟
( رنگش درسته ؟سلام بله جا میشه dvd دومیه کمتر از ۴ گیگ جا میگیره)
آقا دستتون درد نکنه میریم امتحان میکنیم ببینیم چی میشه![]()
دي وي دي دوم 1.875 گيگ حجم داره
يعني كمتر از 2 گيگ
لطفا به این سوال جواب بدید.
سوال بعدیم اینه که من برای داشتن صدا برای استفاده از مانیتور باید کابل HDMI رو با کابل کاپوزیت همزمان استفاده بکنم. اما وقتی کابل HDMI رو وصل میکنم به ایکس باکس, کابل کاپوزیت رو دیگه نمیتونم وصل کنم !!!! باید چی کار کنم !؟؟؟ یک ایکس باکس گرفتیم فعلا بهمون حال نداده جون من جوابارو کامل بدید لطفا![]()
سلام. خوب خود HDMI که صدا داره یعنی مانیتورتون خروجی صدا نداره؟ اگه نداره باید به ایدیو اداپتور بخرید فکر کنم بین ۱۵ نت ۲۰ تومن باشه. اگه خواستی بگو که امار دقیق رو بهت بدملطفا به این سوال جواب بدید.
سوال بعدیم اینه که من برای داشتن صدا برای استفاده از مانیتور باید کابل HDMI رو با کابل کاپوزیت همزمان استفاده بکنم. اما وقتی کابل HDMI رو وصل میکنم به ایکس باکس, کابل کاپوزیت رو دیگه نمیتونم وصل کنم !!!! باید چی کار کنم !؟؟؟ یک ایکس باکس گرفتیم فعلا بهمون حال نداده جون من جوابارو کامل بدید لطفا![]()
يك بازي جديد براي Kinect
Fighters Uncaged
شرکت یوبیسافت یک بازی سبک مبارزهای جدید را بنام Fighters Uncaged معرفی کرد. این بازی اساسا برای X360 و انحصاری حسگر حرکتی Kinect میباشد.
بازی به بازیکنان اجازه میدهد تا 70 حرکت و ضربه مختلف را به نمایش گذاشته و تولید کنند که جزء هنرهای رزمی و نظامی محسوب میشوند. در ادامه 21 محل و منطقه متنوع جهت نبرد در بازی تعبیه شده است همانند پشت بامها، خیابانها و کوچههای تاریک، لنگرگاههای ساحلی و شنی حومه شهر و در نهایت کلیساهای متروکه.
بازیکنان در این بازی با حریفان و رقبای قدرتمندی رو به رو میشوند که هر کدام استایل و مهارتهای مبارزهای ویژه خود را دارند. امکان انجام کمبوهای متعدد و سهمگین و ضربات حرفهای و مرگبار بخشی از برنامه بازی است که با صداگذاری خوب تلفبق شده است. پس انجام هر مبارزه و پیشرفت در بازی شما این شانس را خواهید داشت تا بوسیله آزاد کردن مهارتهای جدید، شخصیت خود را ارتقا بخشید.
لازم به ذکر است که بازی از یک مد چند نفره ویژه نیز بهره میبرد و تغییر وضعیت و پرش به این مد در هر نقطه از بازی بسادگی انجام میگیرد.
آقای Adam Novickas کارگردان اجرایی و مسئول بخش بازاریابی شرکت یوبیسافت در آمریکا اعلام کرد: "Fighters Uncaged اولین بازی سبک مبارزهای در مد حرکتی و موشن است که انحصاری حسگر Kinect از مایکروسافت میباشد. انجام این بازی نیازمند بازیکنانی است که از صندلی خود در منزل برخیزند و تجربه یک مبارزه واقعی را از نزدیک و بدون هیچگونه کنترلی انجام دهند که این حالت بسیار مشابه سبک تای بوکس است."
عرضه جهانی این بازی نوامبر امسال خواهد بود.
شما بايد داشبورد كنسولتون رو به آخرين نسخه آپديت كنيد
واسه آپديت به تاپيك زير مراجعه كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتي شما كابل HDMI رو وصل ميكنيد جلوي كابل بالايي رو ميگيره
شما بايد كابل A/V همون كه بالاي HDMI ميخوره رو از وسط نصف كنيد
يعني قسمت پايين رو كه مانع ورود HDMI ميشه رو جدا كنيد
جدا كردنش هم كاري نداره
از همون قسمت كه خط داره جداش كن
اگه خواستي بعدا هم ميتوني دوباره به هم بچسبونيش
میثم جام خب معلومه مانیتور ه کامپیوتر صدا نداره !! فکر کنم منظورمو اشتباه رسوندم.سلام. خوب خود HDMI که صدا داره یعنی مانیتورتون خروجی صدا نداره؟ اگه نداره باید به ایدیو اداپتور بخرید فکر کنم بین ۱۵ نت ۲۰ تومن باشه. اگه خواستی بگو که امار دقیق رو بهت بدم
راستی قیمت ارزون ترین هارد برای خرید چنده و حجمش هم بگو لطفا
خب یعنی خود ه مایکروسافت نمیدونسته که ممکنه کسی به این دو تا کابل نیاز ه همزمان داشته باشه ؟؟ یه موقع مشکلی پبش نیاد ؟؟ شما خودت تست کردی ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)