پس حله دیگه دادا؟
پس حله دیگه دادا؟
اینطور که گفتا حله ! باید فردا صبح برم ببینم چی میشه! امیدوارم حل بشه![]()
آقا 11 روز شد چرا برگ سبزم نیومد،بنظرتون چیکار کنم؟رفتم برای المثنی ش هم گفتن هنوز چیزی نیست چندروز دیگه بیا......نکنه برج 10 هم نشه برم
سلام دوستان
من با لیسانس، اموزشی افتادم پایگاه نیروی هوایی شهید خضرایی تهران.
کسی هست بگه چطوره اونجا و 1سری توضیحاته کلی بده؟
ممنون![]()
Last edited by m.amin25; 12-10-2013 at 18:11.
معاف از رزمی روی کارت ثبت نمیشه ولی تو تراشش این اطلاعات هست.
اگه حالت کلیش رو بخواین یکی از دوستان من اونجا بود میگفت بد نیست خوبه ولی اینو خودم بگم که سطح دسترسیش خیلی خوبه و شما پیاده میتونی هر جا بخوای بری چه برسه سواره که اتوبوس و ...
من خودم یه جا بودم 1 ساعت باید لب اتوبان وا میستادی تا یه ماشین که میخواد بره تو شهر تورو سوارت کنه و تا یه دور میزدی باید یه دربست میگرفتی تا پادگان چون تایم مرخصیت تموم میشد.![]()
هه ! دوست عزیز اگه 3 روز بیشتر گذشته و تو سیستم پلیس +10 نیومده نشین دست رو دست بذار ، زنگ بزن 096480 کد ملیتو بزن ببین آخرین وضعیت درخواستت اعزام هستش یا نه ، اگه اعزام باشه صبر پیشه کن اگه اعزام نباشه برو بشین توی نظام وظیفه و بلند نشو تا کارتو حل کنن
اینی که دارم بهت میگم اگه نری دنبالش 10 سال دیگه هم نمیاد ، چون مشکل منم بود پلیس +10 ثبت کرده بود اما توی سیستم نظام وظیفه نرفته بود . یه مشت آدم خنگ هم نشستن پشت سیستم ، من که زود جنبیدم تونستم با دستور رئیس 16 روزه برگ سبزمو بگیرم.
Last edited by ar.behnam; 12-10-2013 at 21:00.
سلام خدمت دوستان عزیز
من اعزام 8/1 هستم و تو برگم زده که باید 6 صبح اونجا باشیم
خودم تهرانم و آموزشیم شهید مدرس کرجه و هرجور حساب میکنم چون باید با مترو برم تا 6 نمیرسم
حالا به نظر دوستان تاچند میتونم برسم اونجا که تاخیر نخورم
با سلام.من اعزامم 8/1 هستش.لیسانس حسابداری هم دارم.برگه سفیدم نیومده.کسی با شرایط مشابه هست که معلوم باشه کجا افتاده؟نگرانم...
در جواب :
با سلام.من اعزامم 8/1 هستش.لیسانس حسابداری هم دارم.برگه سفیدم نیومده.کسی با شرایط مشابه هست که معلوم باشه کجا افتاده؟نگرانم...
من هستم برگم رو تازه امروز پست آورد
دیروز که رفته بودم پلیس+10 اونجا گفت هنوز نیومده و یه هفته قبل از اعزام میاد
تو سیستم پلیس+10 یه خورده دیر میاد ولی اگه بری نظام وظیفه احتمالا اونجا بهت می دن چون سیستم اونا از پلیس+10 جلو تره
نگران نباش دیگه نهایتا تا چند روز دیگه میاد
شما کجا افتادی؟حسابداری هستید؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)