تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1816 از 4428 اولاول ... 816131617161766180618121813181418151816181718181819182018261866191623162816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,151 به 18,160 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برا چی افتضاح نی؟ سرویس 128 بالاترین سرعت دانلودش 15 هستش در حالی که 128 شرکتها زیر 100 نی!حالا کدوم افتضاحه؟در ثانی در تایم شبانه هیچ کس مشکل باز کردن پیج نداره که شما میگین.فقط سرعت دانلود میاد پایین که طبیعیه اونم دیگه کمتر از 30 نیست که باز از مخابرات بهتره.مخابرات هیچ فرقی با دیال آپ نداره.پشتیبانیشم که یه مشت بی فرهنگ نشستن انگار بات دعوا دارن و طلبکارن.در حالی که شرکتهای خصوصی باشون بدم حرف بزنی خیلی محترمانه جوابتو میدن.حالا فرق افتضاح بودن رو تشخیص بدین ودر کل گور بابای همشون از دم چه خصوصی چ مخابرات.روزی که اینترانت رفت تو پاچمون اونموقع میفهمیم
    والا من از شاتل و پارس داشتم شبانشون داغون بوده پیج هم باز نمیکرده اما با مخابرات این مشکلات رو ندارم همونطور هم که گفتم چون پهنای باند واقعی میده نباید از 128 انتظار بیشتر از 15 داشته باشید.در مورد پشتیبانی هم نه تنها تلفنی باهات دعوا دارن بلکه وقتی حضوری هم میری طوری نگاه میکنند انگار ارث باباشون رو خوردی.من هم اگر مجبور نبودم از مخابرات هم نمیگرفتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان اون برنامه ای که بطور خودکار مودم رو ریست میکرد چی بود؟
    من یادمه یه بار همینجا دیدمش.ای کاش همون موقع میگرفتمش.
    لطفا کمکم کنید

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان اون برنامه ای که بطور خودکار مودم رو ریست میکرد چی بود؟
    من یادمه یه بار همینجا دیدمش.ای کاش همون موقع میگرفتمش.
    لطفا کمکم کنید
    اون برنامه رو من گذاشته بودم این هم لینک تاپیک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان سلام
    در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
    محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
    من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
    از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
    اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست

این هم لینک سایت خبری:

این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
    خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه

شاد باشید
    همین سازمان تنظیم مقررات رادیویی یه قانون دیگه هم داره و اونم ممنوعیت استفاده از سرعتهای بالاتر از 128 کیلوبیت (16 کیلوبایت) برای کاربران خانگی هستش.حالا حق مسلم ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینترنت لاکپشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هیچ شرکتی نمیاد اینترنت دو مگ رو با دانلود نامحدود به کاربرای خانگی بفروشه.اصلا طبق قانون کاربرای خانگی حق ندارن سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت داشته باشن.
    متاسفانه تو شرایط فعلی مجبوریم همین وضع رو تحمل کنیم و اوضاع رو از اینی که هست بدتر نکنیم و گرنه کدوم آدم عاقلی از سرعت نامحدود بدش میاد.
    چند وقت پیش هم یکی دیگه از دوستان پیشنهاد داده بود تا به قول شما ((مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنیم )).واقعا به نظر شما مشکل ADSL کشور از طریق اخبار بیست و سی حل میشه؟؟؟مشکل خیلی اساسی تر از اینهاست.من متوجه هستم که خیلی از دوستان با دلسوزی تمام و مشتاقانه سعی دارن مشکل رو حل کنن اما متاسفانه با اینجور کارها چیزی درست نمیشه.
    همه جای دنیا و تو هر جامعه ای قانون عرضه و تقاضا حکمفرماست.تا زمانی که برای یک محصول تقاضا وجود داره و مردم حاضرن بابتش پول بدن اون محصول تولید میشه و تو بازار وجود داره.این قضیه اینترنت هم از این قاعده مستثنی نیست.اگه افرادی که از کیفیت خدمات ADSL ناراضی هستن دیگه بابتش پولی خرج نکنن خود شرکتهای ADSL به کار میفتن و حتی میتونن قانون رو تغییر بدن اما متاسفانه با وجود اینکه خیلی ها از کیفیت اینترنت پارس آنلاین ناراضین اما هیچکس حاضر نیست این شرکت رو ترک کنه.توجیهشون هم اینه که مگه انتخاب بهتری وجود داره؟

6. 5 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز تو اون لینکی که دادید عکسها را نمایش نمیده میشه دوباره عکس ها را آپلود کنید و مراحلش را توضیح دهید ؟؟؟؟ با تشکر

8. این کاربر از qwertym بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

همین سازمان تنظیم مقررات رادیویی یه قانون دیگه هم داره و اونم ممنوعیت استفاده از سرعتهای بالاتر از 128 کیلوبیت (16 کیلوبایت) برای کاربران خانگی هستش.حالا حق مسلم ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینترنت لاکپشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هیچ شرکتی نمیاد اینترنت دو مگ رو با دانلود نامحدود به کاربرای خانگی بفروشه.اصلا طبق قانون کاربرای خانگی حق ندارن سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت داشته باشن.
    متاسفانه تو شرایط فعلی مجبوریم همین وضع رو تحمل کنیم و اوضاع رو از اینی که هست بدتر نکنیم و گرنه کدوم آدم عاقلی از سرعت نامحدود بدش میاد.
    چند وقت پیش هم یکی دیگه از دوستان پیشنهاد داده بود تا به قول شما ((مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنیم )).واقعا به نظر شما مشکل ADSL کشور از طریق اخبار بیست و سی حل میشه؟؟؟مشکل خیلی اساسی تر از اینهاست.من متوجه هستم که خیلی از دوستان با دلسوزی تمام و مشتاقانه سعی دارن مشکل رو حل کنن اما متاسفانه با اینجور کارها چیزی درست نمیشه.
    همه جای دنیا و تو هر جامعه ای قانون عرضه و تقاضا حکمفرماست.تا زمانی که برای یک محصول تقاضا وجود داره و مردم حاضرن بابتش پول بدن اون محصول تولید میشه و تو بازار وجود داره.این قضیه اینترنت هم از این قاعده مستثنی نیست.اگه افرادی که از کیفیت خدمات ADSL ناراضی هستن دیگه بابتش پولی خرج نکنن خود شرکتهای ADSL به کار میفتن و حتی میتونن قانون رو تغییر بدن اما متاسفانه با وجود اینکه خیلی ها از کیفیت اینترنت پارس آنلاین ناراضین اما هیچکس حاضر نیست این شرکت رو ترک کنه.توجیهشون هم اینه که مگه انتخاب بهتری وجود داره؟

عزیز دل... اینترنت بالای 128 به کاربران خونگی نمی دن درست؛ ولی خود سازمان تنظیم مقررات رادیویی شرط کرده که کاربران در صورت ارائه کارت دانشجویی، جواز کسب یا نامه اداری سربرگ دار، مجاز به دریافت اینترنت سرعت بالا هستن. حالا ما که دانشجو هستیم و سرعت 1 مگ گرفتیم، حق داریم حداقل از همین سرعت 1 مگ در روز و شب برخوردار باشیم. درسته یا نه؟؟؟!!!
    درضمن... اینترنت چیزی نیست که مردم تحریمش کنن؛ گذشت اون دوران که مردم با تحریم یه چیزی درستش می کردن. الان با تحریم هیچی درست نمی شه.
    و به عنوان حرف آخر هم عرض کنم که شرکتا مثل ... از سازمان تنظیم مقررات رادیویی می ترسن! خودم یکی دو موردش رو به چشم دیدم که شکایاتی صورت گرفت و شرکت ها ناچار به رسیدگی شدن...
    20:30 هم تنها یه اهرم فشاره و بس. هرچی فشار بیشتر باشه زودتر به هدف می رسیم.

حالا هم اگه مایلید کمک کنین

10. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    کسی از کیفیت پارس انلاین تو اهواز اطلاع داره؟
    ممنون

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

عزیز دل... اینترنت بالای 128 به کاربران خونگی نمی دن درست؛ ولی خود سازمان تنظیم مقررات رادیویی شرط کرده که کاربران در صورت ارائه کارت دانشجویی، جواز کسب یا نامه اداری سربرگ دار، مجاز به دریافت اینترنت سرعت بالا هستن. حالا ما که دانشجو هستیم و سرعت 1 مگ گرفتیم، حق داریم حداقل از همین سرعت 1 مگ در روز و شب برخوردار باشیم. درسته یا نه؟؟؟!!!
    درضمن... اینترنت چیزی نیست که مردم تحریمش کنن؛ گذشت اون دوران که مردم با تحریم یه چیزی درستش می کردن. الان با تحریم هیچی درست نمی شه.
    و به عنوان حرف آخر هم عرض کنم که شرکتا مثل ... از سازمان تنظیم مقررات رادیویی می ترسن! خودم یکی دو موردش رو به چشم دیدم که شکایاتی صورت گرفت و شرکت ها ناچار به رسیدگی شدن...

من بدون هیچ گونه مدرکی از پارس یک مگ گرفتم و راضیم اما بهتون اطمینان میدم اگه سازمان تنظیم مقررات رادیویی بخواد از راه قانونی وارد بشه و از شرکتهای مختلف تحقیق و تفحص کنه برای خیلی ها دردسر درست میشه و کمترین اتفاقی که میفته اینه که مالک خط تلفن به دادگاه احضار میشه و در خوشبینانه ترین حالت جریمه نقدی میشه.
    در مورد کارت دانشجویی هم فقط تا سقف 256 کیلوبیت اجازه دسترسی داده شده.در مورد استفاده اداری هم قبلا یک مگ بود که فکر کنم دیگه وجود نداره و ادارات و شرکتها ملزم به استفاده از خط دیتا هستن.
    درباره تحریم هم منظور من این نبود که با پارس لج کنیم یا ازش انتقام بگیریم.من از قوانین بسیار ساده اقتصادی که هر کسی ازش سر در میاره حرف میزنم.وقتی مشتری ها کم بشن همه شرکتها مجبورن کیفیت خدماتشونو بالا ببرن اما وقتی ازدحام مشتری وجود داشته باشه نتیجش میشه چیزی که الان داریم تجربه میکنیم.
    به هر حال امیدوارم پیگیری ها و زحمات دوستان بتونه نتیجه بخش باشه اما خودم بعید میدونم معجزه ای رخ بده و متاسفانه شرایط طوریه که باید دعا کنیم از این بدتر نشه.
    Last edited by csssaeed; 07-08-2012 at 20:31.

13. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قبلا با این شرکت بود زیاد جالب نبود ، پشتیبانیش هم که ما را می پیچوند

داره خودمونی میشه jesika_243's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه قرار بود با این شکایت ها وضع بهتر بشه یا عوض بشه تا بحال شده بود انقد از این شکایت ها انجام شد و وضع بدتر شد که بهتر نشد

16. این کاربر از jesika_243 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •