دلاری 2100 تومن میده ! من قبلا از یکی از بچه ها میگرفتم 30 دلارو بهم 32 هزارتومن داد ! (قضبه مال پارساله) . الان بخوام 65 تومن پول بدم واسه 30 دلار خیلی زوره
قضیه این پیرمرده تو اینونتوری داره میخنده چیه ؟![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
دلاری 2100 تومن میده ! من قبلا از یکی از بچه ها میگرفتم 30 دلارو بهم 32 هزارتومن داد ! (قضبه مال پارساله) . الان بخوام 65 تومن پول بدم واسه 30 دلار خیلی زوره
قضیه این پیرمرده تو اینونتوری داره میخنده چیه ؟![]()
خب خودت میگی قضیه مال پارسال بوده. به اقتصاد پویای ایران سلام کن!
این پیرمرده هم 24 ساعتی یه بار میاد چند تا جنس میاره اگه خوشت اومد میتونی بخری. اما مزیت خیلی خوبش اینه که دیگه لازم نیست برای فروش جنس هات بری شهر. میتونی به همون طرف بفروشی (البته طبق معمول نصف قیمت...)
Last edited by amin_fixfox; 01-02-2012 at 23:38.
ممنون امین جان
به چطوری آرشبیا بازی کنیم حال میده من وقت بیکاریم تو اداره زیاد شده میتونم آنلاین باشم
قربونت برم
با این ست جدیدی که اول بازی میده خیلی راحت میشه کوئستا رو رفت دمشون گرم![]()
تو این ورلد از بچه های فروم دیگه کیا هستن ؟!
تو این نسخه جدید میشه پول یا لباس و آیتم برای یکی ارسال کرد ؟
کلا یه توضیح کوچیک از امکانات جدید نسبت به نسخه قبل میدین ؟ در حد تیتر هم باشه کافیه میرم سرچ میکنم![]()
میتونید بی زحمت یه توضیح بدین درباره این ست؟؟با این ست جدیدی که اول بازی میده خیلی راحت میشه کوئستا رو رفت دمشون گرم
...................
یه چیز جالب که تازه دیروز واقعا به طور کامل بهش پی بردم اینه که با داج و ایم خالی راحت میشه خیلا ها رو تو دوئل شکست داد
من تا حالا تو قسمت bandit از لول 1 تا الان که 13 شدم یه بار هم شکست نخوردم
راحت با همین چوبی که 3-9 هستش دارم تا لول 18-19 رو با خیال راحت میزنم
فقط به خاطر این که داجم بالاست یه دونه ضربه هم نمیخورم
فقط درصورتی ضربه میخورم که appearance و tactics طرق مقابل هر کدوم حداقل نصف من باشه و البته داجش هم تقریبا 1 سومم باشه شاید یه ضربه بخورم
والله با این کوئست ها که نمیتونم لول اپ بکنم چونکه چند تا از اون ها رو نمیتونم انجام بدم به خاطر اینکه اسکیل هاشون رو ندارم
مجبورم با همین دوئل لول اپ بکنم یا برم رو یه دونه از work هایی که xp خوب میده رو چندین بار بذارم رو 1 ساعته تا بتونم خودم رو برسونم به لول 14
واقعا داره خسته کننده میشه
..........................
راستی کسی از بچه ها میتونه لباس های دوئلر گرم رو بهم بگه؟؟
Last edited by Sorena_777; 02-02-2012 at 23:00.
1- بعدی!
2- همینجور محض رضای خدا؛ نه! اما یه ساختمون هست به اسم market که از اونجا میتونی اکثر لباس ها و آیتم ها (اونایی که توی توضیحات زیرش با رنگ سبز نوشته auctionable) رو بزاری برای فروش.
میتونی برای چیزی که میزاری مارکت فقط حداکثر قیمت (Immediate purchase price) مشخص کنی. هر کس زودتر اون مبلغ رو بده, جنس رو میگیره.
میتونی فقط Minimum bid براش بزاری. ملت حداقل باید اون قیمت رو بپردازن, اما تا وقتی که موعدش تمام نشه (حداقل یه روز و حداکثر 7 روز که خودت مشخص میکنی) جنس بهشون تعلق نمیگیره. توی این مدت افراد دیگه میتونن مبلغ بیشتری بدن و جنس رو بعد از اون موعد مقرر بگیرن. یعنی مزایده!
می تونی هر دو مبلغ رو برای جنس بزاری. در اینصورت اگه کسی اون حداکثر قیمت رو بده فورا جنس رو میتونه بگیره. اما اگه کمتر از اون مقدار بده باید صبر کنه تا موعد تمام بشه (و باز هم مثل قبل, افراد دیگه میتونن قیمت بیشتری بدن)
نکات:
- مثل بانک؛ مارکت هم یکم پول میگیره که بستگی به لول مارکت داره. حداکثر فکر کنم 20٪ اینا, و حداقل 2 درصد
- وقتی میخوای جنس رو بزاری مارکت میتونی مشخص کنی که فقط افراد شهر اون رو ببینن, اعضای اتحاد ببینن و یا همه ببینن. به این صورت وقتی میخوای چیزی رو به فرد خاصی بفروشی میشه شانس خریدن جنس توسط افراد دیگه رو کم کنی.
- حداقل قیمت لباس ها, قیمت فروش (نصف قیمت)؛ و حداقل قیمت محصولات, قیمت خرید هست.
- وقتی محصولی رو فروختی, باید پول رو از مارکت همون شهری که جنس رو گذاشتی برای فروش برداری. شاید هم جنس فروش نره. در این صورت هم باید خود جنس رو از مارکت همون شهر برداری.
- وقتی محصولی رو خریدی, باید بری مارکت شهری که طرف جنس رو گذاشته برای فروش.
-------------------------------------
3- خب نمی دونم دقیقا چه وقت بازی رو ول کردی و چیا اضافه شدن! اما اگه نسل اولی (!) هستی:
مارکت رو که گفتم, store همون پیرمرده هست که از اینونتوری میتونی بری
فورت جنگ بین اتحاد ها هست. یعنی بجای اینکه مثل دوئل یه نفر با یه نفر بجنگه, چند نفر با چند نفر دیگه میجنگن.
craft. از توی منوی سمت چپ, روی character کلیک کن و تب craft رو انتخاب کن. از لول 20 میتونی نوع کرفت رو انتخاب کنی و اون رو انجام بدی. در کل یه سری جنس که از کار تولید میشه میدی و چیزی میگیری که یه سری قابلیت داره.
هممممم دیگه چیا اومده؟
به لول 5 که برسی میتونی برای خودت آواتار بسازی
یه سری کار جدید اضافه شده
یه سری تغییرات توی دوئل انجام دادن و دیگه زیاد دوئلر رزیستانس (یا هر تلفظ کوفتی دیگه ای که داره) به درد نمیخوره (الآن یادم اومد آموزش دوئلر شدن رو تو نوشتی!)
میتونی مثل تریبال, دوست اد کنی و ببینی طرف آن هست یا نه
توی اینونتوری رویکه کلیک کنی میتونی لباسی که تنت هست رو سیو کنی و بعدا ازش استفاده کنی. بدون پرمیوم فکر کنم دو-سه تا فقط بشه سیو کرد.
ساختمون sheriff اضافه شده. میتونی بری برای سر بقیه جایزه بزاری (البته واضحه که از پولت کم میشه!) و بعد ملت میرن با طرف دوئل میکنن و اگه دوئل رو ببرن یا طرف رو پس اوت کنن (بستگی داره چطور انتخاب کنی), پول رو میگیرن. البته به نظرم کار جالبی نیست که پولت رو الکی بدی به دیگران! اما خب میتونی دوئلر بشی و بری با کسایی که برای سرشون جایزه گذاشته شده دوئل کنی و جایزه رو ببری. این ساختمون هم fee داره!
دیگه چیزی یادم نمیاد
راستی قراره به زودی بازی آپدیت بشه. قیافه اینونتوری تغییر میکنه و کلیسا هم دیگه فقط یه لول نیست. چند لولی میشه و با هر لول یه کار خاص میکنه (چیزیه که خوندم... نمیدونم چه کار!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سایت خوبیه.
Last edited by amin_fixfox; 03-02-2012 at 00:12.
کلیسا به چه دردی میخوره؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)