به نظر شما همه ی اجزای این سیستم با هم هماهنگه ؟ یا جایگزین بهتری هم هست ؟
به نظر شما همه ی اجزای این سیستم با هم هماهنگه ؟ یا جایگزین بهتری هم هست ؟
سلام
یک پخش مدل Maxeeder MX-2710 خریدم واسه پژو 405 ولی نمیدونم چرا بیس نداره ، تنظیماتش رو هم گذاشتم رو حداکثر ولی بازم فایده نداشت بیس خیلی کمه ،باندهای عقب هم پایونر هست ، خواستم ببینم مشکل از کجا میتونه باشه ؟ آیا باید باندها رو عوض کنم؟ آیا باید آمپلی بخرم ؟ آیا باید ساب بندازم ؟
خلاصه راهنمایی کنید چکار کنم
ممنون
حمید آقا باندام6995پایونیر واز سالم بودن تیوترها کاملا مطمئنم چون من همین پخش و با6995کنوودم تست کردم صدای تیوترهاش در نمی اومد ولی وقتی وصل کردم به یه پخش پایونیر اندازه دوجفت تیوترs20صداگرفتم ازش.میدرنج خیلی ضعیفی هم داره.
ولی به نظر من اگه صدا تیز باشه میشه کمش کرد ولی صدای بم و چجوری میشه باز کرد صدای کنوود x400خیلی خفه اس نمیدونم شاید مال من اشکالی داره ولی فکر نمیکنم از یه آهنکی که که پخش میشه و چند ده نوع ساز توش بکاررفته فقط یه بیس شو پخش میکنه با یه صدای خواننده اونم نه به طور واضح ویه صدای دلنگ دلنگ که همه اینا هم داخل ماشین میشه شنید بیرون ماشین که همینارو هم نداره.
یه چیزی یادم رفت بگم که من حتی یه جفتs20هم بهش وصل کردم توفیقی نکرد
دوست عزیز کلا پخش های کنوود به همین شکل هستن اصلا صدای بازی ندارن(حتی 7056)،معمولا گوش ما ایرانی ها به صداهای پایونیری عادت دارهشما اگه تو همون رنج میخوای میتونی روی 3750 حساب کنی نگران RC هم نباش میتونی تبدیل بزنی،من خودم با MVH165 یه جفت کاپا یه جفت کامپ با یه ساب گرفتم!
سلام دوست عزیز.
منم هفته پیش این پخشو گرفتم با باند هلیکس.
اولش خیلی بم بودن صدا تو ذوقم خورد. این مشکل تو تمام حالت های اکولایزرش هست. ولی اگه دستی بدی مشکلت حل میشه. تنظیمات اینجوری که میگم بده مطمئن باش صدا عالی میشه.
باند یک و دو و سه رو بزار منفی سه
باند چهار مثبت پنج
باند پنج مثبت هشت
ممنون از شما دوستای عزیز ! این کارایی که گفتید رو تا حدودی انجام دادم صدا خیلی قشنگتر شده ! فقط 3.15 و 1.25 و 315 و 100 نداره پخش من !!
اینارو داره »
80hz
250hz
800hz
2.5khz
8khz
Last edited by امير موسر; 26-06-2015 at 19:27.
دوست عزیز با منفی کردن باهد یک و دو فقط صدای بیس و کم میکنی وحتی رنج صدا هم کمرنگ تر میشه دراصل شما صدای تریبل و نمیتونی بالا ببری فق بیس و کم میکردی.
تنضیمات پخش من به این شکل هست.
باند یک روی +1
باند دو+1
باندسه +5
باند چهارو پنج روی +8
بازم نه تریبل خوبی داره نه میدرنج تازه باندهای شما به نسبت 6995پایونییرخیلی با کیفیت تره
[QUOTE=saeedsh7j;8656091]سلام دوست عزیز.
منم هفته پیش این پخشو گرفتم با باند هلیکس.
اولش خیلی بم بودن صدا تو ذوقم خورد. این مشکل تو تمام حالت های اکولایزرش هست. ولی اگه دستی بدی مشکلت حل میشه. تنظیمات اینجوری که میگم بده مطمئن
تازه من باندارو به کراس های آمپ بستم وکوچکترین بیس تو باندا نمیره که هیچ تمام فرکانسهی پایین وبستم وبلعکس hpfتاآخر باز کردم نهایت تیزی صدارو بگیرم بازم فقط تو اتاق بدک نیست ولی بیرون ماشین خبری نیست حتی یک ذره
Last edited by najee; 26-06-2015 at 21:25.
درود
آقا حمید احوالاتـــــ ؟
آقا حمید بعد انتخاب کامپ که شد sqx ، میرم سراغ ووفر !
شما چی پیشنهاد میدی ؟ تا 800 !
وسوسه شدم برا خرید swr 12 !
شما صداشو شنیدی ؟ لو و کیکش چطوره ؟
1000 تا رو میتونه تحمل کنه ؟
پیشنهاد خودتون چیه ؟
یاعلیـ
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)