تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1816 از 2365 اولاول ... 81613161716176618061812181318141815181618171818181918201826186619162316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,151 به 18,160 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    در حال حاضر کامپ سریه اسپریت شرکت و نمایندگیها موجود ندارم. باید صبر کنید تا آخر تیر ماه.
    ولی اگر میتونستید جلو رو کامپ E62C نصب کنید بهتر از عقب بود.
    در هر صورت با توجه به داشتم ساب ووفر در پروژه تون فکر کنم وجود کامپوننت بیشتر احساس میشه تا کواکسیال 9*6
    به نظر شما همه ی اجزای این سیستم با هم هماهنگه ؟ یا جایگزین بهتری هم هست ؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    یک پخش مدل Maxeeder MX-2710 خریدم واسه پژو 405 ولی نمیدونم چرا بیس نداره ، تنظیماتش رو هم گذاشتم رو حداکثر ولی بازم فایده نداشت بیس خیلی کمه ،باندهای عقب هم پایونر هست ، خواستم ببینم مشکل از کجا میتونه باشه ؟ آیا باید باندها رو عوض کنم؟ آیا باید آمپلی بخرم ؟ آیا باید ساب بندازم ؟
    خلاصه راهنمایی کنید چکار کنم
    ممنون

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ناجی جان.
    اینطورا هم که میگی نیست.البته در مقابل آلپاین مسلما از نظر صدای های رنج حرفی برای گفتن نداره نه کن وود نه پایونیر.ولی اینم که اصلا تریبل نباشه به نظر من اینطور نیست.جنس صدای پایونیر جدیدا کلا تیزه یعنی تویتر بر ووفر و میدرنج می چربه.
    باید کمی با هاش ور بری.در حالت فلت ممکنه راضیتون نکنه.
    ضمنا میتونه از تویتر اسپیکر باشه سالمه ؟نپریده؟
    مثبت و منفی ها رو صحیح وصل کردی؟
    الان اسپیکرت چیه؟
    و در آخر این رو هم قبول کنیم که صدا کاملا سلیقه ای هست.
    حمید آقا باندام6995پایونیر واز سالم بودن تیوترها کاملا مطمئنم چون من همین پخش و با6995کنوودم تست کردم صدای تیوترهاش در نمی اومد ولی وقتی وصل کردم به یه پخش پایونیر اندازه دوجفت تیوترs20صداگرفتم ازش.میدرنج خیلی ضعیفی هم داره.
    ولی به نظر من اگه صدا تیز باشه میشه کمش کرد ولی صدای بم و چجوری میشه باز کرد صدای کنوود x400خیلی خفه اس نمیدونم شاید مال من اشکالی داره ولی فکر نمیکنم از یه آهنکی که که پخش میشه و چند ده نوع ساز توش بکاررفته فقط یه بیس شو پخش میکنه با یه صدای خواننده اونم نه به طور واضح ویه صدای دلنگ دلنگ که همه اینا هم داخل ماشین میشه شنید بیرون ماشین که همینارو هم نداره.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیزی یادم رفت بگم که من حتی یه جفتs20هم بهش وصل کردم توفیقی نکرد

داره خودمونی میشه amir_9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید آقا باندام6995پایونیر واز سالم بودن تیوترها کاملا مطمئنم چون من همین پخش و با6995کنوودم تست کردم صدای تیوترهاش در نمی اومد ولی وقتی وصل کردم به یه پخش پایونیر اندازه دوجفت تیوترs20صداگرفتم ازش.میدرنج خیلی ضعیفی هم داره.
    ولی به نظر من اگه صدا تیز باشه میشه کمش کرد ولی صدای بم و چجوری میشه باز کرد صدای کنوود x400خیلی خفه اس نمیدونم شاید مال من اشکالی داره ولی فکر نمیکنم از یه آهنکی که که پخش میشه و چند ده نوع ساز توش بکاررفته فقط یه بیس شو پخش میکنه با یه صدای خواننده اونم نه به طور واضح ویه صدای دلنگ دلنگ که همه اینا هم داخل ماشین میشه شنید بیرون ماشین که همینارو هم نداره.
    دوست عزیز کلا پخش های کنوود به همین شکل هستن اصلا صدای بازی ندارن(حتی 7056)،معمولا گوش ما ایرانی ها به صداهای پایونیری عادت داره شما اگه تو همون رنج میخوای میتونی روی 3750 حساب کنی نگران RC هم نباش میتونی تبدیل بزنی،من خودم با MVH165 یه جفت کاپا یه جفت کامپ با یه ساب گرفتم!

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

حمیدجان من با پخشx400اصلا حال نکردم صدام خیلی خفه اس کلی از آهنگهاپخش نمیشه واقعا هرکدوم ازدوستام پخش پایونیردارن صدای پایونیرو بیشتر میپسنذم اصلا پخشهای کنوود آهنگهای ریزو پخش نمیکنه واقعیتشم من تاحالا کسی روندیدم که سیستم خوب داشته باشه ولی پخشش کنوود باشه اکثراپایونیرن
    میخوام با3750پایونیر عوضش کنم به نظرت کارعاقلانه ای میکنمدآخه3750همیه خروجی کمتر داره هم خروجی هاش2ولت توصداتاثیرداره.؟
    سلام دوست عزیز.
    منم هفته پیش این پخشو گرفتم با باند هلیکس.
    اولش خیلی بم بودن صدا تو ذوقم خورد. این مشکل تو تمام حالت های اکولایزرش هست. ولی اگه دستی بدی مشکلت حل میشه. تنظیمات اینجوری که میگم بده مطمئن باش صدا عالی میشه.
    باند یک و دو و سه رو بزار منفی سه
    باند چهار مثبت پنج
    باند پنج مثبت هشت

7. این کاربر از saeedsh7j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیس کمتر میشه ، ولی صدا تمیزتر میشه بخصوص تو ولوم بالا .
    -12 و -24 ، شیب کات فرکانسی هست که همین -12 بهتره .
    sla ، میدونم حجم صدا رو زیاد میکنه ، ولی از کیفیت کمی کاسته میشه .
    لادنس هم که مید یا لو باشه خوبه .
    s rtrv هم روی 2 بزار .

فکر میکنم الان باید صدای مناسبی بگیری . اکولایزر هم البته دست خودته ولی اونطوری که گفتم تنظیم کنی ، صدای خوبی میگیری ... (از روی تجربه میگم البته و سلیقه صدایی خودم) .
    سلام عزیز من یه سری چیزا میگم فقط برحسب تجربه امیدوارم صدات بهتر بشه
    Setting > Audio < EQ Setting < Custom2
    8k برای تریبل هستش به نظر من روی +3 یا +4 بزار
    بعدی 3.15k هستش که تیزی صداست اونم رو +1 یا +2 بزار
    بعدی 1.25K هستش که صدای خواننده هست (سلیقه ای ولی معمولا رو 0 میذارن)
    بعدی 315 هستش که اونم گرمی صداست (صدا رو بم میکنه این و بزار -2)
    و در آخر هم 100 هستش که بیس اصلی هست ( باید بین این و HPF یه تناسبی ایجاد کنی مثلا اگه HPF رو کلا off کنی بیس باندت ویبره ای میشه در نتیجه باید اکولایزر 100 رو کم کنی،ولی از اونور اگه HPF رو مثلا بزاری روی 160 باید بیای از اینور 100 رو بزاری رو +3 یا +4 که بیس تقه ای میشه)
    (البته ممکنه این فرکانس ها روی ظبط شما تغییر کنه ولی شما سعی کن نزدیکترین فرکانس هارو با اینا تطبیق بدی)
    SLAهم بزار روی 0 یا -1 که بیشتر بتونی ولوم رو بالا و پایین کنی
    Strv هم روی 2 بزار
    Loudnees هم بزار روی High یا Mid (اگه رو High باشه تریبل مید و بیس همه یه lvl بالاتر میرن و صدا بازتر میشه)
    ممنون از شما دوستای عزیز ! این کارایی که گفتید رو تا حدودی انجام دادم صدا خیلی قشنگتر شده ! فقط 3.15 و 1.25 و 315 و 100 نداره پخش من !!
    اینارو داره »

80hz
    250hz
    800hz
    2.5khz
    8khz
    Last edited by امير موسر; 26-06-2015 at 19:27.

9. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    اولش خیلی بم بودن صدا تو ذوقم خورد. این مشکل تو تمام حالت های اکولایزرش هست. ولی اگه دستی بدی مشکلت حل میشه. تنظیمات اینجوری که میگم بده مطمئن باش صدا عالی میشه.
    باند یک و دو و سه رو بزار منفی سه
    باند چهار مثبت پنج
    باند پنج مثبت هشت
    دوست عزیز با منفی کردن باهد یک و دو فقط صدای بیس و کم میکنی وحتی رنج صدا هم کمرنگ تر میشه دراصل شما صدای تریبل و نمیتونی بالا ببری فق بیس و کم میکردی.
    تنضیمات پخش من به این شکل هست.
    باند یک روی +1
    باند دو+1
    باندسه +5
    باند چهارو پنج روی +8
    بازم نه تریبل خوبی داره نه میدرنج تازه باندهای شما به نسبت 6995پایونییرخیلی با کیفیت تره

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=saeedsh7j;8656091]سلام دوست عزیز.
    اولش خیلی بم بودن صدا تو ذوقم خورد. این مشکل تو تمام حالت های اکولایزرش هست. ولی اگه دستی بدی مشکلت حل میشه. تنظیمات اینجوری که میگم بده مطمئن

تازه من باندارو به کراس های آمپ بستم وکوچکترین بیس تو باندا نمیره که هیچ تمام فرکانسهی پایین وبستم وبلعکس hpfتاآخر باز کردم نهایت تیزی صدارو بگیرم بازم فقط تو اتاق بدک نیست ولی بیرون ماشین خبری نیست حتی یک ذره
    Last edited by najee; 26-06-2015 at 21:25.

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

درود
    آقا حمید احوالاتـــــ ؟
    آقا حمید بعد انتخاب کامپ که شد sqx ، میرم سراغ ووفر !
    شما چی پیشنهاد میدی ؟ تا 800 !
    وسوسه شدم برا خرید swr 12 !
    شما صداشو شنیدی ؟ لو و کیکش چطوره ؟
    1000 تا رو میتونه تحمل کنه ؟
    پیشنهاد خودتون چیه ؟
    یاعلیـ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •