تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1816 از 2403 اولاول ... 81613161716176618061812181318141815181618171818181918201826186619162316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,151 به 18,160 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام،
    شما که زحمت میکشی و پاسخ میدی، حداقل کامل بگو ،دلیل بیار چرا اندیشه باشه اینطوری هست گرچه تا حدودی خودم هم میتونم حدس بزنم چرا!
    چون این تاپیک یه اعتبار خاصی به خودش گرفته و امیدوارم به مشتی کوبنده بر دهان کلاه برداران تبدیل بشه چون همین الانشم مطمئنم مدیر مسئول اندیشه و مخابرات هر چند دقیقه تاپیک رو بارگزاری میکنند!
    در گذشته خیلی بحث شده و بعضی ها هم بن شدند ...

خود مخابرات تایید کرده که اندیشه به اونا پول میده تا سرویس های @@@ ارائه کنند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

چقدر جالب! خیلی ها بن شدند؟ یعنی خیلی ها حرف حساب زدند بن شدند؟ یا نه خیلی ها نفهم بودن بلا نسبت و بلد نبودن حرف درست بزنند بن شدند؟ شاید هم هر دو حالت غریب الوقوع!
    خوب ^ حرفتون از طرف مخابرات تایید شده؟ پس چرا حرکتی صورت نگرفته؟
    قضیه اینه که ما میان خودمون هم داریم باند بازی در میاریم! هر کی میخواد تنهایی کار کنه! نت واسه خودش داشته باشه دیگران سرعت نداشته باشن! ولی دوستان نمیدونند صف نونوایی نیست که هر کی با نونوا رفیقه نون سریعتر بگیره!
    شما خودت از کجا سرویس گرفتی؟
    بهترین طرح مخابرات کدومه؟ محدودهاش چقدر سرعت دارن؟ آیا 1024 محدود میدن به ما؟ محدود هاش شبانه دارن رایگان؟ میان ساعات رایگان بسته به طرح سرعت چقدره؟ آیا ثبات داره؟

در هر صورت هم شما خیلی گنگ جواب دادی ! بحث شده و بن شدند و داخل صفحات قبل هست نشد حرف حساب! شما وقتی میای یه پست میدی یه نفر رو متهم میکنی باید زحمت نوشتن تمام دلایل از اول رو هم بکشی وگرنه ننویس که اینا گناهکارند!
    جقیقتا هم همینه اگه مخابرات کارش رو درست انجام بده به پول شرکت های دیگه چه نیازی داره؟ پس خواهشا موضوع رو به حاشیه هل ندید!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نه عزیز کلاه بردار نیست! بهترین شرکت در ایران و خاورمیانست!
    ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
    بسیار عالی! مفت شستت!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چقدر جالب! خیلی ها بن شدند؟ یعنی خیلی ها حرف حساب زدند بن شدند؟ یا نه خیلی ها نفهم بودن بلا نسبت و بلد نبودن حرف درست بزنند بن شدند؟ شاید هم هر دو حالت غریب الوقوع!
    خوب ^ حرفتون از طرف مخابرات تایید شده؟ پس چرا حرکتی صورت نگرفته؟
    قضیه اینه که ما میان خودمون هم داریم باند بازی در میاریم! هر کی میخواد تنهایی کار کنه! نت واسه خودش داشته باشه دیگران سرعت نداشته باشن! ولی دوستان نمیدونند صف نونوایی نیست که هر کی با نونوا رفیقه نون سریعتر بگیره!
    شما خودت از کجا سرویس گرفتی؟
    بهترین طرح مخابرات کدومه؟ محدودهاش چقدر سرعت دارن؟ آیا 1024 محدود میدن به ما؟ محدود هاش شبانه دارن رایگان؟ میان ساعات رایگان بسته به طرح سرعت چقدره؟ آیا ثبات داره؟

در هر صورت هم شما خیلی گنگ جواب دادی ! بحث شده و بن شدند و داخل صفحات قبل هست نشد حرف حساب! شما وقتی میای یه پست میدی یه نفر رو متهم میکنی باید زحمت نوشتن تمام دلایل از اول رو هم بکشی وگرنه ننویس که اینا گناهکارند!
    جقیقتا هم همینه اگه مخابرات کارش رو درست انجام بده به پول شرکت های دیگه چه نیازی داره؟ پس خواهشا موضوع رو به حاشیه هل ندید!!!
    الان تاپیک 1816 صفحه هست من بیکار نیستم بشینم پستا رو پیدا کنم به تو لینک بدم ...

من الان خودم از چندین جا سرویس دارم و دلیل نمیبینم که بگم .

ما از پشتیبانی خود مخابرات پرسیدیم . حرکت چی مثلاً ؟ شورش ؟ اعتصاب ؟ چی کار بشه خوبه ؟

حرف حساب میخواید ، اینترنت تو گیلان یه قرون !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

الان تاپیک 1816 صفحه هست من بیکار نیستم بشینم پستا رو پیدا کنم به تو لینک بدم ...

من الان خودم از چندین جا سرویس دارم و دلیل نمیبینم که بگم .

ما از پشتیبانی خود مخابرات پرسیدیم . حرکت چی مثلاً ؟ شورش ؟ اعتصاب ؟ چی کار بشه خوبه ؟

خوب عزیز من اگه بیکار نبودی نمیومدی جواب پستم هم بدی! یا اگه لااقل میخواستی جواب بدی یه چیز کامل میگفتی!
    وقتی نمیتونی یه کاری رو درست انجام بدی کسی مجبورت نکرده بیای انجامش بدی!
    بعد که میگی: "ما از پشتیبانی خود مخابرات پرسیدیم "؛ منظورت از ما چیه؟ کیه؟ اگه اینم دلیلی نمیبینی بگی پس اصلا نیازی نیست اظهار نظر بکنی! چون شما دلیل نمیبینی خیلی چیزها رو بگی و فقط بعضی چیزها رو هوا میگی!
    من گفتم بریم شورش کنیم؟شما اصلا متوجه ی حرف من نشدید ! من میگم وقتی نمیتونیم بریم اعتراض کتبا بکنیم یه زنگی بزنیم که بدونن ما پیگیر موضوع هستیم هر روز نمیتونن ما رو بپیچونن که بالاخره یه با وجدانی پیدا میشه کار ملت رو راه بندازه ، الخصوص اگر بدونند تعداد اعتراضات بالاست!
    جواب : برو عزیز من ! برو با اون چندین سرویست خوش باش!

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    لطفا با احترام صحبت کنید
    با تشکر

7. 4 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مخابرات گیلان کلاه بردار نیست آیا؟
    سلام،
    الان بهترین سرعت 512 نامحدود رو کی داره میده؟
    این مخابرات ملت رو سر کار گذاشته؟ سرعت 10 کیلوبایت لحظه ای هست و به طور عادی 5-6 کیلوبایت برای دانلود هست!
    ما باید چی کار کنیم؟ 1 ماه گذشت با این سرعت داغون!
    آیا کسی زنگ زد به اینا ببینه حرف حسابشون چیه؟ چی گفتن؟ پیچوندن شما رو هم؟ آقا واقعا ... خوردن پیچوندن! یعنی چی؟ این همه پول میدیم در نهایت هم با این سرعت لاک پشتی به کجا خواهیم رسید؟
    خسته شدیم هی از این ISP به اون ISP در نهایت هم هیچ تغییری حاصل نشد!
    هممون که امکان قرار گذاشتن و رفتن برای شکایت نداریم! حداقل همه هر روز هر ساعت یه زنگ بزنید که ما هم روح اعتراضیمون رو اجاق گرم نگه داریم ! وقتی یه چند نفر زنگ میزنن(برای مثال از رشت) دیگه اینا نمیان به کل رشت رسیدگی کنن! همه زنگ بزنید!
    ممنون از همه ی دوستان پی سی ورلدی!
    سلام رحیم جان
    خوبی ؟؟

چه خبر ؟؟ یه مدت پیدات نبود ؟؟

هنوز اندیشه کار میکنی ؟؟
    راستی شنیدم بهتون افزایش حقوق خورده ؟؟
    درسته ؟؟

مبارکه عزیز
    هرجا هستی امیدوارم موفق باشی

9. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    لطفا با احترام صحبت کنید
    با تشکر
    آقا آرمین ، مگه میزارن احترامی باقی بمونه ؟

خوب عزیز من اگه بیکار نبودی نمیومدی جواب پستم هم بدی! یا اگه لااقل میخواستی جواب بدی یه چیز کامل میگفتی!
    وقتی نمیتونی یه کاری رو درست انجام بدی کسی مجبورت نکرده بیای انجامش بدی!
    بعد که میگی: "ما از پشتیبانی خود مخابرات پرسیدیم "؛ منظورت از ما چیه؟ کیه؟ اگه اینم دلیلی نمیبینی بگی پس اصلا نیازی نیست اظهار نظر بکنی! چون شما دلیل نمیبینی خیلی چیزها رو بگی و فقط بعضی چیزها رو هوا میگی!
    من گفتم بریم شورش کنیم؟شما اصلا متوجه ی حرف من نشدید ! من میگم وقتی نمیتونیم بریم اعتراض کتبا بکنیم یه زنگی بزنیم که بدونن ما پیگیر موضوع هستیم هر روز نمیتونن ما رو بپیچونن که بالاخره یه با وجدانی پیدا میشه کار ملت رو راه بندازه ، الخصوص اگر بدونند تعداد اعتراضات بالاست!
    جواب : برو عزیز من ! برو با اون چندین سرویست خوش باش!
    جوابی ندم بهتره ....

سلام رحیم جان
    خوبی ؟؟

هنوز اندیشه کار میکنی ؟؟
    درسته ؟؟

مبارکه عزیز
    +1

11. 4 کاربر از .:Bardia:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان یه سوال اگه دو تا سرویس adsl واسه دوخط جداگانه داشتاه باشیم و این دو تا سرویس رو بشه به صورت جدا از هم استفاده کرد یعنی یوزر پس یکی از سرویسا رو وارد کنیم و ازش استفاده کنیم بعد دیسکانکت بشیم و یوزر پس بعدی رو وارد کنیم و ازش بشه استفاده کرد تو یک سیستم میخوام ببینم دو تا رو میشه همزمان با هم استفاده کرد یا نه اگه میشه راهنمایی کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام رحیم جان
    خوبی ؟؟

هنوز اندیشه کار میکنی ؟؟
    درسته ؟؟

مبارکه عزیز
    خوب که چی الان؟ چی رو میخوای ثابت بکنی؟ چقدر راحت داخل به حاشیه کشوندن مهارت دارید!

@Bardia ، فکر کنم من جوابت رو تمام کمال دادم
    @Soroush-S ، شما اسپم کردی جوابتون رو دادم ، حالا یعنی آنقدر دردناک بود که بیای به ناحق از یه نفر که داره اسپم میکنه خودش تشکر بکنی؟

واقعا که ... موفق باشید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •