در گذشته خیلی بحث شده و بعضی ها هم بن شدند ...
خود مخابرات تایید کرده که اندیشه به اونا پول میده تا سرویس های @@@ ارائه کنند .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
در گذشته خیلی بحث شده و بعضی ها هم بن شدند ...
چقدر جالب! خیلی ها بن شدند؟ یعنی خیلی ها حرف حساب زدند بن شدند؟ یا نه خیلی ها نفهم بودن بلا نسبت و بلد نبودن حرف درست بزنند بن شدند؟ شاید هم هر دو حالت غریب الوقوع!
خوب ^ حرفتون از طرف مخابرات تایید شده؟ پس چرا حرکتی صورت نگرفته؟
قضیه اینه که ما میان خودمون هم داریم باند بازی در میاریم! هر کی میخواد تنهایی کار کنه! نت واسه خودش داشته باشه دیگران سرعت نداشته باشن! ولی دوستان نمیدونند صف نونوایی نیست که هر کی با نونوا رفیقه نون سریعتر بگیره!
شما خودت از کجا سرویس گرفتی؟
بهترین طرح مخابرات کدومه؟ محدودهاش چقدر سرعت دارن؟ آیا 1024 محدود میدن به ما؟ محدود هاش شبانه دارن رایگان؟ میان ساعات رایگان بسته به طرح سرعت چقدره؟ آیا ثبات داره؟
در هر صورت هم شما خیلی گنگ جواب دادی ! بحث شده و بن شدند و داخل صفحات قبل هست نشد حرف حساب! شما وقتی میای یه پست میدی یه نفر رو متهم میکنی باید زحمت نوشتن تمام دلایل از اول رو هم بکشی وگرنه ننویس که اینا گناهکارند!
جقیقتا هم همینه اگه مخابرات کارش رو درست انجام بده به پول شرکت های دیگه چه نیازی داره؟ پس خواهشا موضوع رو به حاشیه هل ندید!!!
بسیار عالی! مفت شستت!
الان تاپیک 1816 صفحه هست من بیکار نیستم بشینم پستا رو پیدا کنم به تو لینک بدم ...
من الان خودم از چندین جا سرویس دارم و دلیل نمیبینم که بگم .
ما از پشتیبانی خود مخابرات پرسیدیم . حرکت چی مثلاً ؟ شورش ؟ اعتصاب ؟ چی کار بشه خوبه ؟
حرف حساب میخواید ، اینترنت تو گیلان یه قرون !
خوب عزیز من اگه بیکار نبودی نمیومدی جواب پستم هم بدی! یا اگه لااقل میخواستی جواب بدی یه چیز کامل میگفتی!
وقتی نمیتونی یه کاری رو درست انجام بدی کسی مجبورت نکرده بیای انجامش بدی!
بعد که میگی: "ما از پشتیبانی خود مخابرات پرسیدیم "؛ منظورت از ما چیه؟ کیه؟ اگه اینم دلیلی نمیبینی بگی پس اصلا نیازی نیست اظهار نظر بکنی! چون شما دلیل نمیبینی خیلی چیزها رو بگی و فقط بعضی چیزها رو هوا میگی!
من گفتم بریم شورش کنیم؟شما اصلا متوجه ی حرف من نشدید ! من میگم وقتی نمیتونیم بریم اعتراض کتبا بکنیم یه زنگی بزنیم که بدونن ما پیگیر موضوع هستیم هر روز نمیتونن ما رو بپیچونن که بالاخره یه با وجدانی پیدا میشه کار ملت رو راه بندازه ، الخصوص اگر بدونند تعداد اعتراضات بالاست!
حرف حساب میخواید ، اینترنت تو گیلان یه قرون !
جواب : برو عزیز من ! برو با اون چندین سرویست خوش باش!
سلام
لطفا با احترام صحبت کنید
با تشکر
سلام رحیم جان
خوبی ؟؟
چه خبر ؟؟ یه مدت پیدات نبود ؟؟
هنوز اندیشه کار میکنی ؟؟
راستی شنیدم بهتون افزایش حقوق خورده ؟؟
درسته ؟؟
مبارکه عزیز
هرجا هستی امیدوارم موفق باشی
آقا آرمین ، مگه میزارن احترامی باقی بمونه ؟
جوابی ندم بهتره ....
+1![]()
دوستان یه سوال اگه دو تا سرویس adsl واسه دوخط جداگانه داشتاه باشیم و این دو تا سرویس رو بشه به صورت جدا از هم استفاده کرد یعنی یوزر پس یکی از سرویسا رو وارد کنیم و ازش استفاده کنیم بعد دیسکانکت بشیم و یوزر پس بعدی رو وارد کنیم و ازش بشه استفاده کرد تو یک سیستم میخوام ببینم دو تا رو میشه همزمان با هم استفاده کرد یا نه اگه میشه راهنمایی کنین
خوب که چی الان؟ چی رو میخوای ثابت بکنی؟ چقدر راحت داخل به حاشیه کشوندن مهارت دارید!
@Bardia ، فکر کنم من جوابت رو تمام کمال دادم
@Soroush-S ، شما اسپم کردی جوابتون رو دادم ، حالا یعنی آنقدر دردناک بود که بیای به ناحق از یه نفر که داره اسپم میکنه خودش تشکر بکنی؟
واقعا که ... موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)