تبریک میگم ، نیمه دوم رو توی ماشین از رادیو گوش میدادم خیلی بهم حال داد
راستی تاریخ بازی های آسیا و بازی با پاس رو بزارید
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
تبریک میگم ، نیمه دوم رو توی ماشین از رادیو گوش میدادم خیلی بهم حال داد
راستی تاریخ بازی های آسیا و بازی با پاس رو بزارید
پس از پيروزي مقابل سپاهان
نيكبخت: خوشحالم كه به قهرماني نزديك شديم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پيروزي مقابل سپاهان ارزش زيادي داشت و ما با اين پيروزي به قهرماني در جام حذفي نزديكتر شديم.
به گزارش خبرگزاي فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي يك بر صفر پرسپوليس مقابل سپاهان عنوان كرد: اين بازي اهميت ويژهاي براي ما داشت چرا كه بعد از ناكامي در ليگ به دنبال قهرماني در جام حذفي هستيم.
وي افزود: در اين ديدار حساس، مهم كسب پيروزي بود؛ اگر چه ميتوانستيم با بيشتر از يك گل سپاهان را شكست دهيم.
نيكبخت تاكيد كرد: در نيمه اول بايد 3 گل به حريف ميزديم اما فرصتها را به راحتي از دست داديم .
وي درباره عملكرد داوري گفت: در اين مسابقه محسن تركي قضاوت خوبي داشت. وي اشتباهاتي را مرتكب شد اما اشتباهات داوري بخشي از قضاوت است
در گفت و گو با فارس
پتروويچ: خوشحالم پاسخ اعتماد وينگادا را دادم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در ديدار برابر سپاهان توانستم در تركيب ثابت بازي كنم و پاسخ اعتماد كادرفني را بدهم.
ايوان پتروويچ درگفت و گو با خبرگزاري فارس، عنوان كرد: يك بازي مهم را پشت سر گذاشتم و با تلاش بازيكنان سپاهان را شكست داديم تا راه قهرماني مان هموارتر شود.
وي اظهار داشت: در چند مسابقه در تركيب ثابت پرسپوليس حضور نداشتم، اما به عنوان يك بازيكن حرفهاي توانستم با خوب تمرين كردن شرايط را تغيير داده و بار ديگر به تركيب تيم برگردم. خوشحالم كه در اين بازي پاسخ وينگادا را دادم.
پترويچ يادآور شد: علاوه بر جام حذفي در ليگ قهرمان آسيا نيز شرايط حساسي پيش رو داريم. اميدوارم هفته آينده الشارجه امارات را شكست دهيم و به مرحله بعد صعود كنيم.
پرسپوليس در جام حذفي با نتيجه يك بر صفر سپاهان را شكست داد
بازگشت كريمي، رضايي، كاظميان و مبعلي
قطبي 41 بازيكن را به تيم ملي فوتبال دعوت كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم ملي فوتبال اسامي 41 بازيكن را براي حضور در اردوي تيم ملي اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي نفرات دعوت شده از سوي افشين قطبي به شرح زير است:
1-ميثم بائو2-جوادكاظميان3-علي سامره4- مهرداد معدنچي5-محمدنصرتي6-ايمان مبعلي7-فريدون زندي8-ستارزارع 9-آندرانيك تيموريان10-سياوش اكبرپور11-آرش برهاني12-پيروزقرباني13-خسروحيدري14-حسين كاظمي 15-پژمان منتظري16-وحيد طالبلو17-احمدآل نعمه18-مهدي مهدوي كيا19-وحيد هاشميان20-فرزاد آشوبي 21-سيدمهدي رحمتي22-جوادنكونام23-مسعودشجاعي24-كريم باقري25-علي كريمي26 محسن خليلي27- عليرضا محمد28 رحمان رضايي29- مازيار زارع30-محمد محمدي31-غلامرضا رضايي32-سيد جلال حسيني 33-حسين كعبي34-هادي عقيلي35-محسن بنگر36-احسان حاج صفي37-محمد رضا خلعتبري38- محمد صلصالي 39- فرشيد طالبي40- حسن اشجاري41-پژمان نوري
به گفته افشين قطبي سرمربي تيم ملي تغيير(اضافه و كم شدن) در اين فهرست امكان پذير است.
تكرار/ پس از برد مقابل سپاهان
وينگادا: اين بهترين نمايش پرسپوليس بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در دوران مربيگريام در اين تيم بهترين بازي را برابر سپاهان انجام داديم.
به گزارش خبرگزاري فارس، نلو وينگادا پس از برد يك بر صفر برابر سپاهان اظهار داشت: بازي فشرده و سختي بود. خوشحال هستم كه عملكرد بازيكنانم در اين بازي بسيار خوب بود. من به آنها افتخار ميكنم. به سپاهان هم تبريك ميگويم و خوشحالم كه اين تيم بزرگ را شكست داديم.
وي افزود: به سپاهان احترام مي گذارم اما امروز با هماهنگي بالا و فكر فوتبالي توانستيم اين تيم را شكست دهيم. البته اشتباهاتي نيز داشتيم ولي عملكرد بازيكنان قابل قبول بود.
وينگادا ادامه داد: يك پنالتي را از دست داديم اما در مجموع خوب جنگيديم. اين پيروزي را به خود بازيكنان پرسپوليس تقديم ميكنيم. بعد از اين موفقيت بزرگ مطمئن باشيد بهترين احساس را خود بازيكنان دارند. از هواداران نيز در تشكر مي كنم. به نظر من هنرمندان اين بازي، بازيكنان بودند.
وي درباره اينكه عملكرد پرسپوليس پس از گل چندان مناسب نبود، عنوان كرد: در فوتبال هميشه اما و اگر وجود دارد. در بازي صبا اگر توپهايمان، گل ميشد و يا اگر در بازي با الغرافه قطر بد نبوديم هيچ موقع به نتايجي كه بدست آمد نميرسيديم. اينها نشان مي دهد كه اما و اگر هميشه وجود دارد. در بازي مقابل سپاهان مانند تيم حريف فرصتهاي بسياري را از دست داديم و بعيد ميدانم موقعيت گل ما از آنها كمتر بوده باشد.
اين مربي در خصوص افت و خيزهاي پرسپوليس در فصل جاري يادآور شد: اين سئوالي است كه بايد براي من هم حل شود. از موقعي كه به پرسپوليس آمدهام بازي با سپاهان يكي از بهترين بازيهايي بود كه در پرسپوليس ديدم. حريف سختكوش بود اما بازيكنان ما آنها را غافلگير كردند.
وينگادا در جواب اين سئوال كه چرا تعويضهاي شما ديرهنگام بود؛ گفت: در خصوص اين مورد فقط سرمربي تصميم ميگيرد. من تا دقيقه 84 صلاح دانستم كه تعويض نكنم؛ چون از بازيكنانم راضي بودم. اگر احساس ميكردم كه مشكلي بود حتما اين كار را زودتر انجام ميدادم. بازيكنان با تمام توان بازي كردند و من هم اجازه اين كار را به آنها تا دقيقه 84 دادم.
وينگادا درباره وقت كشي بازيكنان پرسپوليس تصريح كرد: من هميشه طرفدار اين هستم كه بازيهايي كه انجام ميشود طبق قوانين فوتبال و جوانمردانه باشد. بازيكنان من مشكل روحي نداشتند اما نميدانم چرا بعضيها ميگويند كه از دقيقه 35 ما وقت تلف كرديم. من هيچوقت در فوتبال اين كار را انجام نميدهم.
سرمربي پرسپوليس در خصوص اعتراض به محسن تركي، داور مسابقه اظهار داشت: به تيم داوري احترام مي گذارم و در اين خصوص حرفي نميزنم اما عليرضا محمد در آن صحنه مصدوم بود و من هم به همين خاطر اعتراض كردم.
وي درباره از دست دادن پنالتي توسط مازيار زارع گفت: رونالدو و مسي هم پنالتي از دست ميدهند. يك بازيكن هميشه نميتواند پنالتيهايش را گل كند.
وينگادا در خصوص علي كريمي تاكيد كرد: هميشه بازيكناني در تيمهايي هستند كه گره بازي را باز مي كنند. كريمي بازيكن بزرگي است كه در بايرن مونيخ بازي كرده اما امروز "ما "برديم و به "من " ربطي نداشت.
سرمربي پرسپوليس درباره حضور افشين قطبي در ورزشگاه و بالا رفتن انگيزه آنها گفت: پيراهن قرمزي كه بازيكنان پرسپوليس بر تن ميكنند به آنها انگيزه مي دهد. اين انگيزه در تمام بازيها نزد بازيكنان پرسپوليس وجود دارد و بعيد ميدانم حضور قطبي نقشي داشته باشد البته من به حضور سرمربي تيم ملي ايران در ورزشگاه احترام ميگذارم.
وينگادا درباره نيمكت نشيني باقري خاطرنشان كرد: دليل نيمكت نشيني اين بازيكن فني بود. مطمئن باشيد اگر من با فردي مشكل داشته باشم در خانوادهام آنرا حل ميكنم و نميگذارم مانند يك تيم غير حرفهاي به بيرون كشيده شود.
اين مربي پرتغالي درباره بازي هفته آينده برابر الشارجه امارات در ليگ قهرمانان آسيا عنوان كرد: در خصوص اين بازي و ديدار با پاس همدان در مرحله بعدي جام حذفي فعلا حرفي نميزنم و از دو روز آينده به فكر آن بازي ها خواهم بود.
-------------------------
تكرار/ ميخواهيم قهرمان جامحذفي شويم
انصاري فرد: بازيكنان جديد با نظر وينگادا جذب ميشوند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: بازيكنان فصل آينده با نظر وينگادا جذب ميشوند.
به گزارش خبرگزاري فارس عباس انصاري فرد پس از برد يك بر صفر پرسپوليس برابر سپاهان اظهار داشت: بازيكنان ما زحمت زيادي كشيدند و خوشحال هستم كه به نتيجه دلخواه رسيديم اما هنوز معتقدم آنها ميتوانند بهتر از اين باشند.
وي ادامه داد: مقابل تيمي بازي كرديم كه يكي از زيباترين و بهترين بازي هاي ايران را در چند سال اخير در آسيا به نمايش گذاشته است. سپاهان مهرههاي خوبي دارد اما ما ميتوانستيم با گلهاي بيشتري اين تيم را شكست دهيم.
انصاري فرد تصريح كرد: بعد از شكست مقابل الغرافه بسيار سخت بود كه بازيكنان را به شرايط ايدهآل برگردانيم اما خوشبختانه با كمك آنها و مربيان به هدف خود رسيديم و برنده ديدار با سپاهان شديم.
وي در خصوص تمديد قرارداد وينگادا گفت: خسته شده ام از اينكه درباره اين موضوع صحبت كردهام. باز هم مي گويم در اين باره در پايان فصل تصميم گيري خواهيم كرد.
انصاري فرد در جواب اين سئوال كه با نظر چه كسي بازيكنان جديد پرسپوليس جذب ميشوند يادآور شد: ما با نظر وينگادا بازيكنان جديد را جذب ميكنيم. وينگادا قرارداد رسمي دارد. فعلا قرار نيست وي برود كه ما بگوييم كه در جذب بازيكنان تاثير ندارد. وينگادا مربي بزرگي است و در تمام موضوعات به ما مشاوره ميدهد. براي سال آينده پرسپوليس برنامههاي ويژهاي داريم و اميدوارم به اهداف خود برسيم.
مديرعامل پرسپوليس خاطرنشان كرد: هدف ما قهرماني جام حذفي است و اميدوارم بتوانيم به خواسته خود برسيم.
ساكت:
طبق قانون جام حذفي مغلوب پرسپوليس شديم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه سپاهان گفت: طبق قانون جام حذفي برابر پرسپوليس شكست خورديم و از گردونه مسابقات كنار رفتيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمدرضا ساكت پس از شكست يك بر صفر سپاهان مقابل پرسپوليس در مرحله يك هشتم نهايي جام حذفي عنوان كرد: ديدار سپاهان و پرسپوليس در فضايي كاملا مناسب برگزار شد و هواداران تيم ميزبان نيز فقط جريان بازي را پيگيري كرده و مسائل خاصي در ورزشگاه بوجود نيامد.
ساكت درباره روند مسابقه اظهار داشت : در نيمه اول سپاهان عملكرد خوبي نداشت و بازي را به خوبي شروع نكرد اما در نيمه دوم جريان بازي كاملا در اختيار تيم ما بود و چند فرصت طلايي را بازيكنان ما از دست دادند.
وي خاطرنشان كرد: ماهيت جام حذفي اين است كه در صورت از دادن فرصتهاي طلايي و يك شكست در مسابقه از گردونه مسابقات كنار برويم. اين قانون براي سپاهان اعمال شد؛ چون موقعيتهاي گلزني را از دست داديم و با پذيرش يك گل از صعود به مرحله بعدي باز مانديم.
مديرعامل سپاهان گفت: فشردگي برنامههاي ليگ لطمات زيادي به چهار نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا زد و بازيكنان به دليل خستگي در تيمهايشان عملكرد مطلوبي نداشتند.
ساكت يادآور شد: براي رقابت با حريفان آسيايي بايد شرايط آنها را به دقت مورد ارزيابي قرار دهيم. شاهد هستيم كه حريفان ما با در اختيار داشتن مهرههاي اروپايي و بزرگ شرايط را به سود خود تغيير دادهاند.
-----------------------
در گفت و گو با فارس
زارع: اگر ميباختيم خودم را نميبخشيدم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دليل از دست دادن ضربه پنالتي، اگر مي باختيم خودم را نميبخشيدم.
مازيار زارع در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره پيروزي يك بر صفر پرسپوليس برابر سپاهان اظهار داشت: سپاهان تيم خوب و پرمهرهاي بود و ما ميدانتسيم كار سختي را برابر آنها داريم.
وي افزود: به دليل از دست دادن يك ضربه پنالتي اگر ميباختيم هرگز خودم را نميبخشيدم چون بازيكنان و هواداران پرسپوليس به دنبال جام حذفي هستند و درست نبود كه من با اشتباهم باعث ناراحتي آنها شوم.
زارع ادامه داد: رسم فوتبال اين است تيمي كه عقب است بيشتر از حريف به فكر گل زدن است. ما در نيمه دوم به همين دليل كمي عقب كشيده بوديم اما باز هم فرصت داشتيم تا به گلهاي بيشتر برسيم.
اين بازيكن خاطرنشان كرد: انتظار حضور اين همه هوادار را در ورزشگاه آزادي با توجه به شرايط خاص آب و هوايي نداشتم. خوشحالم كه جواب محبت آنها را با يك برد شيرين داديم.
جلسه هيئت مديره پرسپوليس فردا برگزار ميشود
خبرگزاري فارس: جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس بعد از ظهر فردا برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين جلسه به منظور بررسي وضعيت اين تيم در جام حذفي، بازيهاي پيش رو در ليگ قهرمانان آسيا، جذب بازيكنان جديد و همچنين فهرست مازاد، بعد از ظهر فردا برگزار ميشود.
تمامي اعضاي هيات مديره در اين جلسه حضور خواهند داشت
--------------------------
2 خبر از پرسپوليس/
تمرين امروز شاگردان وينگادا تعطيل شد
خبرگزاري فارس: كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس تهران تمرين امروز اين تيم را تعطيل اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نلو وينگادا اعلام كرد تمرين امروز پرسپوليس برگزار نخواهد شد و
پرسپوليسيها از روز شنبه از ساعت 30/10 در موسسه خيريه عمل تمرين ميكنند.
* هدايتي به اردوي پرسپوليسي ها رفت
رئيس هيات مديره پرسپوليس دقايقي قبل از بازي با سپاهان به اردوي پرسپوليسيها رفت و با آنها به مدت 20 دقيقه به صورت اختصاصي به گفت و گو پرداخت.
هدايتي همچنين در جلسه آناليز فيلم بازي هاي سپاهان در كنار بازيكنان حضور پيدا كرد و با كادر فني نيز به گفت و گو پرداخت.
در گفت و گو با فارس
محمد: به دنبال فريب داور نبودم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مصدوميتم را همه ديدند و هرگز قصد فريب داور را نداشتم.
عليرضا محمد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بازي خوبي را برابر سپاهان انجام داديم و يك مدعي درجه يك را براي رسيدن به جام حذفي از پيش روي برداشتيم.
وي كه در جريان بازي به زمين افتاد؛ اما داور اجازه توقف بازي و رسيدگي به وضعيت وي را نداد، افزود: مصدوميت مرا همه ديدند. به هيچ عنوان قصد فريب داور را نداشتم و نميدانم تركي چرا بازي را قطع نكرد.
محمد ادامه داد: يك خطاي پنالتي نيز روي من انجام شد كه تركي آن را نگرفت. در آن صحنه اگر بازيكن حريف روي من خطا نميكرد ميتوانستم توره را صاحب يك موقعيت گلزني بسيار عالي كنم.
وي در خصوص تيم حريف گفت: سپاهان مهره هاي كليدي و كار آمدي دارد. آنها پس از دريافت گل، حملات متعددي انجام دادند؛ اما ما نيز بازيكنان با تجربه و بزرگي مثل علي كريمي داريم و مطمئن باشيد كه اگر دقت ميكرديم و پنالتي ما نيز گل ميشد با اختلاف بيشتر ميتوانستيم اين تيم را شكست دهيم.
وي در پايان در خصوص حضورش در تيم ملي نيز گفت: سالها است كه براي شنيدن چنين خبري لحظه شماري ميكردم و خوشحالم كه در فهرست قطبي قرار دارم. اميدوارم در فهرست اصلي نيز حضور داشته باشم، هر چند كارم بسيار سخت است.
-------------------------------------
پس از شكست سپاهان در تهران
عمادرضا: پرسپوليس خوش شانس بود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: در بازي ديروز شانس يار پرسپوليس بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، عمادرضا پس از شكست يك بر صفر برابر پرسپوليس اظهار داشت: براي جام حذفي برنامه داشتيم؛ اما مغلوب پرسپوليس شديم تا روزهاي بد ما تكرار شود.
وي افزود: پرسپوليس تيم خوبي بود؛ اما ما با از دست دادن موقعيتهايمان نتوانسيم به اين تيم گل بزنيم و حريف با خوش شانسي پيروز شد.
عمادرضا ادامه داد: پرسپوليس در نيمه دوم بازي فقط دفاع كرد؛ اما در انتهاي بازيها هيچ وقت اين مورد را ارزيابي نميكنند و فقط به دنبال اين هستند كه چه تيمي به سه امتياز بازي رسيده است.
در گفت و گو با فارس
هدايتي: در ليگ قهرمانان آسيا نيز بايد قدرتمند باشيم
خبرگزاري فارس: رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: مثل بازي با سپاهان در بازي هاي ليگ قهرمانان آسيا نيز بايد قدرتمند باشيم.
حسين هدايتي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: روز گذشته شاهد يك بازي خوب و منطقي از سوي بازيكنان پرسپوليس در ديدار برابر سپاهان بوديم. از ديدن اين پرسپوليس لذت بردم، البته ما مستحق برتري با گل هاي بيشتر بوديم.
هدايتي ادامه داد: قهرماني در جام حذفي و موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا جزو اهداف بزرگ ما است و خوشبختانه با از بين رفتن حاشيه ها در حال حاضر آماده حضور در اين دو رقابت مهم و حساس هستيم.
وي خاطر نشان كرد: اميدوارم در ليگ قهرمانان آسيا نيز مثل بازي با سپاهان با قدرت بازي كنيم تا امسال نيز مانند سال گذشته هواداران سرود قهرماني پرسپوليس را سر دهند.
هدايتي در پايان خاطر نشان كرد: از هواداران تشكر ميكنم كه با در شرايط بد جوي ما را تنها نگذاشتند. مطمئن هستم كه اگر شرايط جوي اجازه مي داد بيش از صدهزار نفر را در ورزشگاه آزادي مي ديديم.
در گفتوگو با فارس
توره: بازيكنان سپاهان عصبي بودند
خبرگزاري فارس: مهاجم افريقايي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيكنان سپاهان در بازي مقابل ما بسيار عصبي بودند.
ابراهيم توره در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بازي خوبي را برابر سپاهان انجام داديم و خوشبختانه توانستيم با يك نتيجه خوب به پيروزي برسيم.
وي افزود: در تمام بازيها به دنبال گلزني هستم؛ اما وقتي كه اين كار ميسر نميشود دوست دارم كه دوستانم گل بزنند تا پرسپوليس موفق شود.
توره ادامه داد: سپاهان تيم خوب و بزرگي بود و بازيكنان و مدافعان خوبي داشت؛ اما نفرات اين تيم بسيار زياد عصبي بودند و دليلش را نميدانم.
توره در پايان خاطرنشان كرد: اميدوارم كه قهرمان جام حذفي شويم و در فصل آينده ليگ قهرمانان نيز حضور داشته باشيم.
__________________________________________________ ________________________
پس از شكست سپاهان در تهران
نويدكيا: پرسپوليس بهتر از ما بازي كرد
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال سپاهان گفت: پرسپوليسي ها بهتر از ما بازي كردند و اين پيروزي با ارزش را به آنها تبريك ميگويم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محرم نويدكيا پس از شكست سپاهان مقابل پرسپوليس گفت: در اين مسابقه حساس حريف تهراني يك پيروزي خوب به دست آورد و اين موفقيت را بايد به آنها تبريك گفت.
وي گفت: سپاهان نسبت به بازيهاي قبل عملكرد خوبي داشت؛ اما پرسپوليسيها بهتر از ما بازي كردند؛ بنابراين نميتوانم بگويم ما در اين مسابقه بد بازي كرديم.
نويدكيا افزود: در نيمه اول عقبنشيني كرده بوديم؛ اما نيمه دوم بازي در اختيار تيم ما بود، اگرچه پرسپوليسيها در ضد حملات خيلي خطرناك بودند و حرفهاي بازي كردند.
وي خاطرنشان كرد: به هر حال سپاهان تيم بازنده ميدان بوده و در باره شكست هيچ حرفي نميتوان زد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)