اگه این طور باشه با عرضه ی Kinect یه سری بازی ها مخصوص این سخت افزار ساخته میشن و نمیشه اونها رو با دسته بازی کرد اینطور نیست؟
اگه این طور باشه با عرضه ی Kinect یه سری بازی ها مخصوص این سخت افزار ساخته میشن و نمیشه اونها رو با دسته بازی کرد اینطور نیست؟
درسته
در حال حاضر 12 بازي مخصوص Kinect ساخته شده
كه تا زمان عرضه Kinect بيشتر هم ميشه
واسه ديدن ليست بازي ها به پستي كه قبلا گذاشتم مراجعه كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویروس اتوران داره نزن به ایکس باکس که ویروس وارد مموری داخلی میشه .. و باید فرمت کنی حتما ! ! !(برای نابود کردن ویروس از کنسول)
Last edited by m jax; 02-09-2010 at 17:38.
دوستان برای اتصال فلش به کنسول باید چی کار کرد ؟
من وقتی به کنسول میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته !!! فلش هم 16 گیگ ه.
یعنی امکان داره که این بازی ها تا جایی پیشرفت کنن که دسته به طور کلی از ایکس باکس حذف شه؟
هموم موقع که پدرام خان جواب دادن من زدم تموم شد رفتویروس اتوران داره نزن به ایکس باکس که ویروس وارد مموری داخلی میشه .. و باید فرمت کنی حتما ! ! !(برای نابود کردن ویروس از کنسول)
دیگه بقیش دست خداست
فعلا که تلوزیون اشغاله ( سریالی ماه رمضون) دیگه نمیتونم بازی کنم . آخر شب ببینم چی شده
از همین الآن خودمو واسه سکته آماده کنم
راستی در مورد پست خودم :
خودم امروز رفتم فورزا گرفتم 2 تا DVD بودالسلام علیکم یا صادقون
میخواستم فقط بگم که : ()
این که خیلی واسه کسایی که PCدارن ضد حاله نسبت به ما که کنسول داریم چون مثلا بازی GTA Liberty واسه PC 5 DVD هست ولی واسه xbox فقط 1 دونه . چرا ؟ ( مال Xbox DVD 9 هست ولی بازم ... )
موفق باشید![]()
خب من فعلا می تونم خوشبین باشم که دفعات زیادی اتفاق نیفتاده.
فقط 2 بار بوده زیاد نیست که. یه بارشم مال داشبورد بوده فقط.
نمونه یه ادم کاملا خوشبین
ولی واقعا چرا MS باید همچین کنسولی بسازه که همش داغ کنه و Freeze کنه و اینا؟
منظورم اینه که PS3 هم اینقدر Freeze میکنه؟
الان من که یه ماهه کنسولم رو خریدم 2 بار فریز کرده. چه خبره اخه؟ اونم با برد جاسپر و فقط 4-5 ساعت بازی.
ادم نا امید میشه. نمی دونه طبیعیه یا نه
Clear Cache هم همیشه می کنم. کلا کار زیاد تاثیر داری نیست. بیشتر برای Live خوبه. کسایی که Live نمیرن فک نکنم Cache شون پر باشه زیاد
چه باحال. نمی دونستم میشه همچین چیزی.
دقیق تر توضیح میدین چه کار باید کرد؟
شما فلشتو وصل کن به کنسول بعد برو تو قسمت Music library بعدم یه playlist بساز و آهنگایی که میخوای رو گلچین کن بعدشم پلی کن تمومچه باحال. نمی دونستم میشه همچین چیزی.
دقیق تر توضیح میدین چه کار باید کرد؟
میتون توی بازی که هستی هم آهنگا رو عوض کنی( من خودم امروز امتحان کردم )
راستی یه ضد حال اساسی خوردم ...
آقا ما فورزا گرفتیم الآن گذاشتم میگه DVD 2 باید نصب بشه ما هم که هارد نداریم![]()
Last edited by Iman_m123; 02-09-2010 at 21:38.
سلام دوستان
امروز واقعآ به این حرفی که بعضی از دوستان از جمله میلاد خان که میگفتن play & charge kit آشغاله رسیدم .
مال من هم بعد از یه هفتهاستفاده خراب شد و دیگه شارژ نمیشه حتی اونقدر هم شارژ نگه نمیداره که بشه با دسته کنسولو روشن کرد فقط میشه با سیم باهاش کار کرد.
حالا دوستان یه باتری شارژی خوب با یه شارژر خوب و به صرفه معرفی کنن تا ما بریم بگیریم (قیمتاشونم بگید)
Last edited by amirrezan95; 02-09-2010 at 22:46.
سلام
4 تا بارتی(باطری)duracell rechargable چند تومنه؟
![]()
Last edited by soha is the beSt; 02-09-2010 at 20:58.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)