تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1815 از 4105 اولاول ... 815131517151765180518111812181318141815181618171818181918251865191523152815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,141 به 18,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

تشکر از بهنام ...اره بازار ازاد کار میکنم منتهی ازین قبیل حرف ها که میگن در آینده خیلی از مشاغل دولتی رو به خاطر معافیت پزشکی از دست میدی و.... آدم رو آزار میده که با این شرایط من ادامه خدمت بده یا نه.....اگه اینطوره که این همه افراد که کلا قبل خدمت معافی گرفتن همه قشر بیکارن ؟؟!! ....مجتبی هم یهو قاطی میکنه ها
    آره خب من هم دیدم افرادی رو که نتونست جذب بشن فقط بخاطر کارت معافیت پزشکی (عقل سلیم هر کارفرمایی اینو حکم میکنه دیگه )

بقیه بحثو جواب ندادیا؟وضعیتت چطوریه ؟میتونی سربازی رو ادامه بدی که بهت آسیب نرسه؟

آقا شرمنده سوال زیاد میپرسم میخوام فردا مطمئن برم دانشگاه
    خب پس اولویت اولم گرفتن کپی نامه باشه و اگه نامه فرستاده باشن بگم شماره نامه بدن؟؟؟
    اگه شماره ندادن ، خودم میتونم از نظام وظیفه یا پلیس + 10 پیگیری کنم؟!
    بله اول نامه ؛اصل نامه رو بگیری کولاکه چون من هر کاری کردم پلیس +10 گفت باید اصلشو بدی و منم دادم ، آخه فقط 1 بار بهت اصلشو میدن
    درسته شماره نامه ( البته اگه فرستاده باشن و بدست نظام وظیفه رسیده باشه تو سیستمشون هست ولی برای اثبات حسن نیت شما فکر میکنم لازم بشه ) + تاریخ نامه + تاریخ ارسال به نظام وظیفه (از دبیرخانه دانشگاه بپرس)
    اگه گفت فرستادیمو شماره رو نداد ولش کن برو نظام وظیفه چکش بزن
    Last edited by ar.behnam; 11-10-2013 at 23:23.

2. 2 کاربر از ar.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تشکر از بهنام ...اره بازار ازاد کار میکنم منتهی ازین قبیل حرف ها که میگن در آینده خیلی از مشاغل دولتی رو به خاطر معافیت پزشکی از دست میدی و.... آدم رو آزار میده که با این شرایط من ادامه خدمت بده یا نه.....اگه اینطوره که این همه افراد که کلا قبل خدمت معافی گرفتن همه قشر بیکارن ؟؟!! ....مجتبی هم یهو قاطی میکنه ها
    من خودم خوشبختانه قبل اعزام معافيت پزشكي گرفتم و كل ٢١ ماه موند تو جيبمو وقتي هم براي كار ميرفتم تو موسسات دولتي اكثر اوقات قشنگ گير ميدن يعني اصلا تو فرم مينويسن معافيت پزشكي نمي خواهيم
    ولي تو بعضي از موسسات دولتي و اكثر موسسات خصوصي خيلي گير نميدادن و راحت ميشد كار پيدا كرد

حالا شمام اگه اصلا اون ١٤ ماهو سپري نكرده بودي صد در صد پيشنهاد مي كردم بري معافيتو بگيري ولي با اين ١٤ ماهي كه رفتي بايد خودت تصميم بگيرياگه تو اينده مصممي بري تو موسسات بزرگ و دولتي استخدام شي بهتر معافي پزشكي نگيري ولي اگه كار آزاد داري يا تو موسسات نيمه خصوصي و خصوصي ميتوني واسه خودت جايي دست و پا كني معافيت پزشكيتو بگير

+

بازم اگه كمكي در مورد مراحل و نحوه و شرايط معافيت پزشكي خواستي در خدمتتم

.

4. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من یه چندتا سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه با تشکر
    من می خوام دفترچه بگیرم برای خدمت . برای گرفتن کسری خدمت باید چه کار کنم؟ باید مدارکم رو همراه دفترچه پست کنم؟
    من کارت فعال بسیج رو دارم و همچنین دوره کارت سبز یا همان دوره تکمیلی 45 روزه رو رفتم و کارتش رو دارم
    برای اینکه سپاه بیفتی باید چه کار کرد؟ایا باید کار خاصی انجام داد؟
    نوع لیسانس ( ازاد یا دولتی بودن مدرک تحصیلی ) ومعدل برای اینکه محل خدمت کجا بفرستن تاثیر داره؟
    بعداز اینکه محل خدمت مشخص شد ایا میشه محل خدمت رو تغییر داد؟
    اگه معاف از رزم بشی تو خدمت کردنت چه تاثیری میزاره؟

اگه کسی میدونه لطفا جواب این سوالا رو بده
    باتشکراز دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آره خب من هم دیدم افرادی رو که نتونست جذب بشن فقط بخاطر کارت معافیت پزشکی (عقل سلیم هر کارفرمایی اینو حکم میکنه دیگه )

بقیه بحثو جواب ندادیا؟وضعیتت چطوریه ؟میتونی سربازی رو ادامه بدی که بهت آسیب نرسه؟
    والا در حالت عادی مینیسک مشکل نداره ...میتونم راحت راه برم یا اروم بدوم ولی بیش از 10 دقیقه ایستادن پدر زانو و مچ پاهام رو میاره و هی شروع میکنه به تیر کشیدن ...موقع خواب و بعد از بیدار شدن هم انقدر درد میگیره که باید حتما بکوبی روشون تا اروم بگیرن....جدیدن با نرمش یاد گرفتم چطور درد مفاصل رو آروم کنم ولی موقته و در حالات سکون دردش شروع میشه ..

الانم یه صحبت هایی کردیم با یکی از فرماندها که برم قرارگاه اداری بشم با این وضع و خدا رو شکر قبول کردن مرفوک واستم...منتهی تا سرباز بدن سوادکوه خیلی طول میکشه

ممنون از همه شما دوستان عزیز

7. این کاربر از JING3LKHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من یه چندتا سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه با تشکر
    من می خوام دفترچه بگیرم برای خدمت . برای گرفتن کسری خدمت باید چه کار کنم؟ باید مدارکم رو همراه دفترچه پست کنم؟
    من کارت فعال بسیج رو دارم و همچنین دوره کارت سبز یا همان دوره تکمیلی 45 روزه رو رفتم و کارتش رو دارم
    برای اینکه سپاه بیفتی باید چه کار کرد؟ایا باید کار خاصی انجام داد؟
    نوع لیسانس ( ازاد یا دولتی بودن مدرک تحصیلی ) ومعدل برای اینکه محل خدمت کجا بفرستن تاثیر داره؟
    بعداز اینکه محل خدمت مشخص شد ایا میشه محل خدمت رو تغییر داد؟
    اگه معاف از رزم بشی تو خدمت کردنت چه تاثیری میزاره؟

اگه کسی میدونه لطفا جواب این سوالا رو بده
    باتشکراز دوستان
    سلام
    شما برای کسری ها هیچ کاری قبل از ارسال دفترچه نیازی نیست انجام بدید .فقط هنگام ثبت دفترچه تیک دوره ی تکمیلی بسیج رو یادت باشه بزنی . (البته الان پستی نیست و نیازی نیست چیزی رو باهاش پست کنی )
    برای سپاه افتادن بعد از ارسال دفترچه حدودا 3 روز که بگذره میری و برگ سبز المثنی رو از پلیس +10 میگیری که تاریخ اعزامت خورده ،و میری دنبال پذیرش توی سپاه یا هر ارگان دیگه (همراه اون برگه ) و یا در بهترین حالت میری تو سایت سپاه خاتم الانبیا و قبت نام میکنی که شانست بگه موافقت بشه ؛ به هر حال باید دنبالش بری تا اوکی بشه پذیرشت توی سپاه

برای کسری ها حین خدمت باید اقدام کنی

نوع لیسانس در پذیرش شما تاثیر داره برای مثال برای پذیرش در سپاه خاتم الانبیا برای دانشگاهای دولتی معدل 15 و غیر دولتی 18 میخواد (توی سایتش موجوده)

انتقالی سخته ولی نشد نداره

معاف از رزم به گفته ی خدمت کرده ها فقط رژه نمیری و میدون تیر نمیبرنت سایرش فرقی نخواهد داشت ( من که قیدشو زدم )

گذشته از تمامی این حرفها اگر بند پ رو داشته باشید راحت پذیرش خواهید شد.

سربلند و شاد باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سلام دوستام من تاریخ اعزامم اول آبانه، افتادم اینجا :

نیروی هوایی ارتش : تهران - خیابان دماوند فرماندهی هوایی شهید خضرایی

خواستم ببینم اگه کسی تجربه ای از اینجا داره بگه ما هم از تجربش استفاده کنیم...

یه سوال دیگه هم داشتم:
    من معاف از رزم شدم، اینو که توی پایان خدمت ثبت نمی کنن !!!؟ یعنی مثل معافیت پزشکی نیست که موقع کار پیدا کردن به مشکل بخوریم ؟
    Last edited by Alireza.M67; 12-10-2013 at 11:13.

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    پنج شنبه رفتم کارت سبزو گرفتم دیدم اعزام برج 10 زده
    خواستم تعجیل بزنم واسم نزد گفت برو شنبه بیا(داش تعطیل میکرد)
    امروز تعجیل برای 8.1زدم
    فردا برم نتیجه رو بهم میگه؟ یانه؟
    بیشتر صبر کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه بار درخواست دادم فرداش برام اس ام اس اومد.....احتمال زیاد برا شما هم میاد .
    حالا شما تا دو روز صبر کن اگه اس ام اسش نیومد برو پلیس +10 .

12. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوستن عزیز بنده بعد از 14 ماه خدمت در پلیس راهور به دکتر برای درد مفاصل لگن سمت چپ و زانوی سمت چپ مراجعه کردم که در معاینه و عکسبرداری پزشک معتمد ناجا درد رو ناشی از مینیسک زانوی چپ و ساییدگی مفاصل لگن معرفی کردن و منو معرفی به کمیسیون کردن...در کمیسیون دوم که هفته بعد برگزار شد پزشک دوم معتمد عکس هارو بررسی کرد و معاینه و نسخه نویسی پزشک اول رو خوند و تشخیص پزشک اول رو تایید کرد و نامه سر آخر به تایید بهداری استان رسید و گفتند که کمیسون اخر سه هفته دیگه یعنی 8.8.92 برگزار میشه......دوستان اینطور که خودشون گفتند اگر مایل باشم میتونم معافیت دائم هم بگیرم ...ولی با 14 ماه خدمت و 7 ماههی که میمونه نظرتون چیه؟ .....خیلی ها میگن در آینده خیلی فرصت های شغلی رو از دست میدی و ازین قبیل حرف ها....نیاز مبرمی به راهنمایی شما دوستان دارم....
    من هم دقیقا با مساله ی شما مواجه شده بودم که حدود 8 ماه خدمت بودم البته خدمت کاملم 18 ماه بودم و از دوناحیه میتونستم معاف بشم ( که تو همون خدمت این مشکلات برام بوجود آمده بود ) و دکترش هم همون دکتر کمیسون بود و گفت اگه بخوای من همیجا تایید میکنم و شما برو پیش فلانی که اونم تایید کنه و وقتی رفتم اونم تایید کرد و زیاد راهی تا معافی نداشتم ولی جفتشون گفتن که اگه میتونی ادامه بده و ارزشی نداره که معاف شی و من هم تا آخرش ادامه دادم و تموم شدولی در کل به جایی که خدمت میکنی مربوط میشه اگه سر پا زیاد وا میستی میتونه ضرر داشته باشه همش به خودت مربوط میشه.

14. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

بله اول نامه ؛اصل نامه رو بگیری کولاکه چون من هر کاری کردم پلیس +10 گفت باید اصلشو بدی و منم دادم ، آخه فقط 1 بار بهت اصلشو میدن
    درسته شماره نامه ( البته اگه فرستاده باشن و بدست نظام وظیفه رسیده باشه تو سیستمشون هست ولی برای اثبات حسن نیت شما فکر میکنم لازم بشه ) + تاریخ نامه + تاریخ ارسال به نظام وظیفه (از دبیرخانه دانشگاه بپرس)
    اگه گفت فرستادیمو شماره رو نداد ولش کن برو نظام وظیفه چکش بزن
    امروز تماس گرفتم و با مسئول فارغ التحصیلی صحبت کردم . گفت اشکال نداره بیا یه تعهد بده که مدرک کاردانی بعدا تحویل میدی تا مدرک موقت کارشناسی بهت تحویل بدیم

16. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •