تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1815 از 2199 اولاول ... 8151315171517651805181118121813181418151816181718181819182518651915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,141 به 18,150 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بخصوص که بخاطر سرعت زیاد، خیلی زود هم تموم می‌شه و باید مجدد شارژش کرد.
    اصلن درست نیست. فرقی نداره سرعت شما 128 باشه یا 2 مگ یا هر چیز دیگه ای ، هر چقدر حجم مصرف کنی همونقدر ازت ترافیک کم میشه. برای مثال: فرقی نداره شما یک فایل 10 مگابایتی رو با سرعت 128 بگیرید یا 2 مگ. در هر صورت همون 10 مگ از حسابتون مصرف میشه. تنها تفاوت اینه که با 128 زمان بیشتری میگیره دانلود اون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اصلن درست نیست. فرقی نداره سرعت شما 128 باشه یا 2 مگ یا هر چیز دیگه ای ، هر چقدر حجم مصرف کنی همونقدر ازت ترافیک کم میشه. برای مثال: فرقی نداره شما یک فایل 10 مگابایتی رو با سرعت 128 بگیرید یا 2 مگ. در هر صورت همون 10 مگ از حسابتون مصرف میشه. تنها تفاوت اینه که با 128 زمان بیشتری میگیره دانلود اون.
    چرا اصلاً درست نیست؟ معلومه شما متوجه حرف من نشدین و برعکس فهمیدین.
    من نگفتم مبین‌نت دزد هست و توی اشتراک دو مگابیت از اکانتتون می‌دزده و برای همین زود تموم می‌شه.
    گفتم که حجم از قبل مشخص مثلاً ماهی دو گیگابایت برای سرعت دو مگابیت خیلی زودتر تموم می‌شه تا اشتراک ۱۲۸ کیلوبیت و برای اکانت سرعت بالا باید شارژ خرید یا فقط از دانلود شبانه استفاده کرده. مگه طرف دانلودش رو کم کنه و برای خودش محدودیت بذاره.
    مثل این می‌مونه که یه ماشین سوپراسپورت یه مسیر مشخص و ثابت رو زودتر از ژیان تموم می‌کنه و یا باید ته خط بایسته یا بره توی یه مسیر دیگه و مجدد حرکت کنه.
    Last edited by ninipc; 22-09-2013 at 19:10.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

چرا اصلاً درست نیست؟ معلومه شما متوجه حرف من نشدین و برعکس فهمیدین.
    من نگفتم مبین‌نت دزد هست و توی اشتراک دو مگابیت از اکانتتون می‌دزده و برای همین زود تموم می‌شه.
    گفتم که حجم از قبل مشخص مثلاً ماهی دو گیگابایت برای سرعت دو مگابیت خیلی زودتر تموم می‌شه تا اشتراک ۱۲۸ کیلوبیت و برای اکانت سرعت بالا باید شارژ خرید یا فقط از دانلود شبانه استفاده کرده. مگه طرف دانلودش رو کم کنه و برای خودش محدودیت بذاره.
    مثل این می‌مونه که یه ماشین سوپراسپورت یه مسیر مشخص و ثابت رو زودتر از ژیان تموم می‌کنه و یا باید ته خط بایسته یا بره توی یه مسیر دیگه و مجدد حرکت کنه.
    دوستمون هم نگفتن مبین نت دزدی میکنه که حجم تموم میشه. میگه وقتی حجم یه صفحه 200 کیلو بایت هست حجمی که از ترافیک شما کم می شه همین 200 کیلو

هست و فرقی نمی کنه طرح شما 128 باشه یا 2 مگ یا اگه حجم یه فایل 100 مگ باشه حجمی که از ترافیکتون کم میشه هیچ ربطی به سرعت شما نداره. حالا شما چطور
    میگید درحالت یکسان اشتراک 2 مگ زودتر از 128 تموم میشه؟

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستمون هم نگفتن مبین نت دزدی میکنه که حجم تموم میشه. میگه وقتی حجم یه صفحه 200 کیلو بایت هست حجمی که از ترافیک شما کم می شه همین 200 کیلو

هست و فرقی نمی کنه طرح شما 128 باشه یا 2 مگ یا اگه حجم یه فایل 100 مگ باشه حجمی که از ترافیکتون کم میشه هیچ ربطی به سرعت شما نداره. حالا شما چطور
    میگید درحالت یکسان اشتراک 2 مگ زودتر از 128 تموم میشه؟
    دوست عزیز اون من بودم که گفتم، "نگفتم که مبین‌نت دزدی می‌کنه" و منظورم یه چیز دیگه بود. تعجب می‌کنم که آیا واقعاً توضیح سختی بوده یا چون شاید فکر می‌شه که دارم از مبین‌نت بد می‌گم، حساسیت ایجاد می‌شه و حرفم بد برداشت می‌شه.
    با مثال ماشین خواستم راحتت توضیح بدم که دیدم نشد. اینجوری مجدد می‌گم که آیا یه بشقاب غذا جلوی یه بچه سیر زودتر تموم می‌شه یا جلوی یه آدم بزرگ گشنه؟
    خوب وقتی سرعت اکانت بیشتر باشه، حجم ثابت زودتر تموم می‌شه تا سرعت کم.
    جدی حالا منظورم روشن بود؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دوست عزیز اون من بودم که گفتم، "نگفتم که مبین‌نت دزدی می‌کنه" و منظورم یه چیز دیگه بود. تعجب می‌کنم که آیا واقعاً توضیح سختی بوده یا چون شاید فکر می‌شه که دارم از مبین‌نت بد می‌گم، حساسیت ایجاد می‌شه و حرفم بد برداشت می‌شه.
    با مثال ماشین خواستم راحتت توضیح بدم که دیدم نشد. اینجوری مجدد می‌گم که آیا یه بشقاب غذا جلوی یه بچه سیر زودتر تموم می‌شه یا جلوی یه آدم بزرگ گشنه؟
    مثال ها رو خوندم درسته ولی نتیچه گیری شما ازشون اشتباهه. ربطی هم به بد گفتن از مبین نت نداره اینچاکسی دلخوشی ازش نداره.

اگه مخوای بگی پهنای باند 2 مگ سریع تر از 128 هست درسته و کسی بحث نداره ولی تو مصرف ترافیک در حالت یکسان هیچ فرقی باهم ندارند.

شما دلیلی رو که اقای گرچی ومن زدیم دوباره با دقت بخون.
    Last edited by arash59b; 22-09-2013 at 20:43.

7. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سوء تفاهم شده. خیلی ساده بگم:

این حرف که داشتن طرح 2 مگ باعث زود تر تموم شدن اعتبار میشه غلطه و همه چیز به استفاده ی شما بستگی داره.

-------------

در ضمن من به هیچ بحث دزدی مبین نت رو مطرح نکردم. اصلن این قاعده کلیه. فرقی نداره شما adsl داشته باشی یا dial up یا وایمکس و .....

نقل قول از آرش جان:

وقتی حجم یه صفحه 200 کیلو بایت هست حجمی که از ترافیک شما کم می شه همین 200 کیلو

هست و فرقی نمی کنه طرح شما 128 باشه یا 2 مگ یا اگه حجم یه فایل 100 مگ باشه حجمی که از ترافیکتون کم میشه هیچ ربطی به سرعت شما نداره.

9. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سوء تفاهم شده. خیلی ساده بگم:

این حرف که داشتن طرح 2 مگ باعث زود تر تموم شدن اعتبار میشه غلطه و همه چیز به استفاده ی شما بستگی داره.

-------------

در ضمن من به هیچ بحث دزدی مبین نت رو مطرح نکردم. اصلن این قاعده کلیه. فرقی نداره شما adsl داشته باشی یا dial up یا وایمکس و .....

نقل قول از آرش جان:

وقتی حجم یه صفحه 200 کیلو بایت هست حجمی که از ترافیک شما کم می شه همین 200 کیلو

هست و فرقی نمی کنه طرح شما 128 باشه یا 2 مگ یا اگه حجم یه فایل 100 مگ باشه حجمی که از ترافیکتون کم میشه هیچ ربطی به سرعت شما نداره.

من کی حرف از حجم ثابت در هر دو سرعت گفتم که مرتب صحبت از حجم ثابت دانلود برای هر دو سرعت می‌کنید؟ من هم می‌دونم یک کیلو پنبه با یک کیلو آهن یه وزن داره. ولی آیا هر دو یه حجم دارن؟ یعنی من هم می‌دونم برای مثال کیلوبایت هر جایی 100 کیلوبایت هست.

اما آیا پر کردن یه وان حموم با یه لیوان و یا با یه سطل یه زمان ثابت می‌بره؟
    آیا شستن یه فیل با یه مسواک و یا با یه برس بزرگ یه زمان ثابت می‌بره؟
    آیا سفر با پای پیاده با استفاده از ماشین یه زمان ثابت می‌بره.
    و نهایت اینکه اشتراک شش ماهه ۱۸ گیگابایت رو توی سرعت دو مگابیت می‌شه زودتر تموم کرد یا توی ۱۲۸؟ اینکه بگید کسی که اکانت دو مگابیت داره توی اون شش ماه اصلاً مصرف نکنه و کامپیوترش همیشه خاموش باشه که سرعت ۱۲۸ اتونه ازش جلو بزنه که مقیاس درستی نیست. مقیاس وقتی درسته که هر دو بطور روزانه دانلود کنن و البته فیلم و آهنگ هم دانلود کنن. بار اولی که مودم رو خودم گرفتم بهم ۲۰۰ مگابایت تست مجانی دادن. هنوزم یادمه که چشم بهم نزده توی کمتر از یک ساعت تموم شد. درصورتی که اگه دایال‌آپ رو بکشی هم نمی‌تونه توی یک ساعت ۲۰۰ مگابایت دانلود کنه. بحثم الان این موضوع هست.
    شما از مقیاس "حجم" صحبت می‌کنید. من از مقیاس ترکیبی "سرعت بر حجم" استفاده می‌کنم که سرعت رو با حجم می‌سنجه. من هیچ وقت نگفتم که حجم بیشتر کم می‌شه و گفتم که با دانلود عادی روزانه حجم ثابت در سرعت بیشتر، زودتر تموم می‌شه.

انصافاً این حرفها رو برای اذیت کردن من گفتین؟ چون مطمئن هستم که اینقدر عیان و آشکار هست که همه این صحبت رو می‌دونن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

من کی حرف از حجم ثابت در هر دو سرعت گفتم که مرتب صحبت از حجم ثابت دانلود برای هر دو سرعت می‌کنید؟ من هم می‌دونم یک کیلو پنبه با یک کیلو آهن یه وزن داره. ولی آیا هر دو یه حجم دارن؟ یعنی من هم می‌دونم برای مثال کیلوبایت هر جایی 100 کیلوبایت هست.

اما آیا پر کردن یه وان حموم با یه لیوان و یا با یه سطل یه زمان ثابت می‌بره؟
    آیا شستن یه فیل با یه مسواک و یا با یه برس بزرگ یه زمان ثابت می‌بره؟
    آیا سفر با پای پیاده با استفاده از ماشین یه زمان ثابت می‌بره.
    و نهایت اینکه اشتراک شش ماهه ۱۸ گیگابایت رو توی سرعت دو مگابیت می‌شه زودتر تموم کرد یا توی ۱۲۸؟ اینکه بگید کسی که اکانت دو مگابیت داره توی اون شش ماه اصلاً مصرف نکنه و کامپیوترش همیشه خاموش باشه که سرعت ۱۲۸ اتونه ازش جلو بزنه که مقیاس درستی نیست. مقیاس وقتی درسته که هر دو بطور روزانه دانلود کنن و البته فیلم و آهنگ هم دانلود کنن. بار اولی که مودم رو خودم گرفتم بهم ۲۰۰ مگابایت تست مجانی دادن. هنوزم یادمه که چشم بهم نزده توی کمتر از یک ساعت تموم شد. درصورتی که اگه دایال‌آپ رو بکشی هم نمی‌تونه توی یک ساعت ۲۰۰ مگابایت دانلود کنه. بحثم الان این موضوع هست.
    شما از مقیاس "حجم" صحبت می‌کنید. من از مقیاس ترکیبی "سرعت بر حجم" استفاده می‌کنم که سرعت رو با حجم می‌سنجه. من هیچ وقت نگفتم که حجم بیشتر کم می‌شه و گفتم که با دانلود عادی روزانه حجم ثابت در سرعت بیشتر، زودتر تموم می‌شه.

انصافاً این حرفها رو برای اذیت کردن من گفتین؟ چون مطمئن هستم که اینقدر عیان و آشکار هست که همه این صحبت رو می‌دونن.
    خب اینکه خیلی تابلو و همه هم میدونن
    وقتی سرعت ماشینت بالاتر باشه خب معلومه که زودتر میرسی به مقصد
    شما رفتی سراغ سرویس 2 مگ 2 گیگ شش ماهه در صورتی که سرویس 2 مگ 3 گیگ ماهیانه هم داره
    اینم هست که اگه دزد نبودن همه مدل سرویسی ارائه میکردن
    مثلا دو مگ 2 گیگ ماهیانه و 12 گیگ شش ماهه
    ولی خب شما باید به هدف خودت از استفاده کردن از نت نگا کنی.الان من سرویس 2 مگ 3 گیگ گرفتم که ببینم سرعتش چطوریه
    اگه دیدم 3 گیگ ماهیانه زیاده میرم 2 مگ 6 ماهه شو میگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

اغا امشب ساعت ۲ جدید دانلود کنیم ؟ یا ۲ قدیم ک حجم کم نکنه ؟ :|

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب اینکه خیلی تابلو و همه هم میدونن
    وقتی سرعت ماشینت بالاتر باشه خب معلومه که زودتر میرسی به مقصد
    شما رفتی سراغ سرویس 2 مگ 2 گیگ شش ماهه در صورتی که سرویس 2 مگ 3 گیگ ماهیانه هم داره
    اینم هست که اگه دزد نبودن همه مدل سرویسی ارائه میکردن
    مثلا دو مگ 2 گیگ ماهیانه و 12 گیگ شش ماهه
    ولی خب شما باید به هدف خودت از استفاده کردن از نت نگا کنی.الان من سرویس 2 مگ 3 گیگ گرفتم که ببینم سرعتش چطوریه
    اگه دیدم 3 گیگ ماهیانه زیاده میرم 2 مگ 6 ماهه شو میگیرم

راستش کم کم داشتم دیگه شک می‌کردم که نکنه موقع نوشتن یه چیز دیگه اونور دیده می‌شه که کسی متوجه حرفم نمی‌شه. من هم بحثم سر سرعت بود و نه حجم.
    اگه مثال دو مگابیت با حجم دو گیگابایت رو زدم هم مثال بود و در مثل هم مناقشه نیست. حالا حتی اگه سه گیگابایت شما رو هم بگیم، باز حرفم اینه که سرعت دومگابیت می‌تونه با توجه به سرعتش اون حجم ثابت رو زودتر از مثلاً طرح سرعت کم R1401 با حجم ماهی چهار گیگابایت تموم کنه.
    گفتم می‌تونه چون هدف این نیست که اکانت بخریم و ازش استفاده نکنیم. ولی توی استفاده عادی چون سرعت بالاست طرف وسوسه می‌شه که بیشتر دانلود کنه.

باز برای مثال چرا یه مصرف‌کننده دایال‌آپ وسوسه دانلود فیلمهای چند صدمگابایتی یا بدتر بالای گیگابایت رو نداره. دلش نمی‌خواد یا چون دستش نمی‌رسه؟
    باز یه مثال دیگه می‌زنم. اگه یه فیلم یه گیگابایتی رو توی IDM با حداکثر کانکشن‌ها که ۱۶ هست بذاریم برای دانلود توی سرعت دو مگابیت زودتر کار تموم می‌شه یا توی ۱۲۸ کیلوبیت؟ خوب معلومه وقتی فیلمی زودتر دانلود شد، طرف هوس می‌کنه که فیلم دیگه دانلود کنه و چون این چک کردن حجم باقیمونده رو همه مرتب انجام نمی‌دن، احتمال کم آوردن شارژ زیادتر از سرعتهای کم هست.
    البته بماند ترس از این تموم شدن خودش بعضی وقتها باعث مشکل می‌شه و برای مثال توی دوستم باعث شد که آخرهای اکانتش روزها کم دانلود کنه و حدود دو گیگابایت از شارژش مصرف نشه و بسوزه.
    Last edited by ninipc; 22-09-2013 at 23:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •