های وب ؛ مبین نت ( بعضی شب ها )
با احترام
تیم مدیریت انجمن
های وب ؛ مبین نت ( بعضی شب ها )
دانلود رایگان نیاز دارید ؟
اگر نه های وب 8 مگ بگیرید قیمتش عالیه .
آقا من این 8 مگ رو از سایت انتخاب کردم امروز ولی گفت شما قادر به انتخاب این سرویس نمی باشید ( یه همچین چیزایی)
1 مگ با 2 گیگ ترافیک گرفتم منتظرم وصل شه
با 128 2گیگ اندیشه میشه Wow راحت بدون lag بازی کرد ؟
نمی دونی سرعتش رو چند اومده؟
هنوز کل رشت رو پشتیبانی نکرده سرعت رو آوردند پایین! فکر کنم اینا از ضحی کیش بدتر بشند![]()
شاید منطقه شما 8 مگ نداره ...
بله ؛ برای بازی بیشتر پینگ مهمه .
به رشت نیست ؛ کل ایران اینطوری بود ؛ مثل اینکه دیشب بهتر شده بود .
512 محدود ساعت رایگان
البته این برای رشت نیست اما در کل بهتر بود .
مخابرات گیلان کلاه بردار نیست آیا؟
سلام،
الان بهترین سرعت 512 نامحدود رو کی داره میده؟
این مخابرات ملت رو سر کار گذاشته؟ سرعت 10 کیلوبایت لحظه ای هست و به طور عادی 5-6 کیلوبایت برای دانلود هست!
ما باید چی کار کنیم؟ 1 ماه گذشت با این سرعت داغون!
آیا کسی زنگ زد به اینا ببینه حرف حسابشون چیه؟ چی گفتن؟ پیچوندن شما رو هم؟ آقا واقعا ... خوردن پیچوندن! یعنی چی؟ این همه پول میدیم در نهایت هم با این سرعت لاک پشتی به کجا خواهیم رسید؟
خسته شدیم هی از این ISP به اون ISP در نهایت هم هیچ تغییری حاصل نشد!
هممون که امکان قرار گذاشتن و رفتن برای شکایت نداریم! حداقل همه هر روز هر ساعت یه زنگ بزنید که ما هم روح اعتراضیمون رو اجاق گرم نگه داریم ! وقتی یه چند نفر زنگ میزنن(برای مثال از رشت) دیگه اینا نمیان به کل رشت رسیدگی کنن! همه زنگ بزنید!
ممنون از همه ی دوستان پی سی ورلدی!
تا موقعی که اندیشه هست وضع ما همینه ...
سلام،
شما که زحمت میکشی و پاسخ میدی، حداقل کامل بگو ،دلیل بیار چرا اندیشه باشه اینطوری هست گرچه تا حدودی خودم هم میتونم حدس بزنم چرا!
چون این تاپیک یه اعتبار خاصی به خودش گرفته و امیدوارم به مشتی کوبنده بر دهان کلاه برداران تبدیل بشه چون همین الانشم مطمئنم مدیر مسئول اندیشه و مخابرات هر چند دقیقه تاپیک رو بارگزاری میکنند!![]()
نه عزیز کلاه بردار نیست! بهترین شرکت در ایران و خاورمیانست!
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)