جان !!؟؟
Samsung رو که روحش شاد![]()
از اواخر 2008 همه LiteOn شدن , تازه از اوایل و اواسط 2008 هم تک و توک توشون liteOn بود !!
شما فعلا کمی صبر کن تا iXtreme جدید بیاد بعد برو Upgrade کن و بعدش هم از LIVE لذت ببر.
جان !!؟؟
Samsung رو که روحش شاد![]()
از اواخر 2008 همه LiteOn شدن , تازه از اوایل و اواسط 2008 هم تک و توک توشون liteOn بود !!
شما فعلا کمی صبر کن تا iXtreme جدید بیاد بعد برو Upgrade کن و بعدش هم از LIVE لذت ببر.
السلام علیکم یا صادقون
میخواستم فقط بگم که : ()
این که خیلی واسه کسایی که PCدارن ضد حاله نسبت به ما که کنسول داریم چون مثلا بازی GTA Liberty واسه PC 5 DVD هست ولی واسه xbox فقط 1 دونه . چرا ؟ ( مال Xbox DVD 9 هست ولی بازم ...)
موفق باشید![]()
یه چیز دیگه . یکی از دوستان که 360 داشت گفت که اگر فلشت ویروس داشته باشه بزنی به 360 ، داغون میشه و از این حرفا و متاسفانه فلش ما هم autorun داره که پاک نمیشه( شانس بد
)
حالا بخوام فلشو به xbox وصل کنم مشکل پیش میاد ؟
ممنون بازم![]()
یعنی چی ؟؟ یعنی یارو چرت گفته ؟؟ من خوشحال باشم ؟
راستی یک چیزه دیگه هم که گفت این بود که اگه فلش به کنسول بزنم واسه نصب بازی, کنسول به احتمال زیاد 3 چراغه میشه. حقیقت داره ؟؟؟الان این صدای درایو که DVD رو میخونه اعصابم رو خورد کرده.
و مسئله ی مهم دیگه اینکه من با مانیتور بازی میکنم, چطوری صدای بازی هم داشته باشم ؟؟؟
نه اون دوستت هم توهم محض زده بود
معلومه چرت گفته
اگه دستگاهت اک بوده باشه 100 در 100 درایوش lite-on هست
در مورد flash هم مزخرف محض گفته
برام جالبه که هنوز هم همچین ادم های اماتور و noob یافت میشن
برای صدا باید همزمان با کابل hdmi to dvi کابل composite رو هم وصل کنی و 2 تا خروجی صدای اون رو و بزنی به amplifier اسپیکرت یا اگه amp نداره تبدیل 2 به 1 بگیری برای پشت woofer
سلام دوستان
امروز داشتم فورزا باز ميكردم كه برق يه لحظه سريع رفت و اومد
بعد ديدم كه تصوير بازي سياه شد
نگاي كنسول كردم ديدم كه سه تا چراغ قرمزش روشن شده
خواستم خاموشش كنم ولي هرچي دكمش رو ميزدم خاموش نميشد
ميخواستم سيمش رو در بيارم كه ديدم خاموش شد
دوباره روشن كردم ديدم كه خدا رو شكر سالمه
حالا ميخواستم بپرسم اگه دوباره برق اينطوري شد راهي هست كه كنسولم خراب نشه
در ضمن كنسولم به محافظ هم وصله
ممنون
دوستان یعنی یه منبع قابل اعتماد در مورد زمان ارائه ی کنسول بعدی نیست؟
بعدش میشه بگید Kinect چی هست ؟؟ ( ببخشید من یه مدته از دنیا خیلی عقبم)
جای نگرانی نیست
نوسانات برق یا برق رفتگی ناگهانی از این مشکلات ایجاد میکنه
مسولین MS بار ها مصاحبه کردن و گفتن نا Q3 2014 هیچ خبری از اومدن کنسول جدید نیست چون سخت افزار کنسول فعلی جواب گوی همه نیاز های بازار خواهد بود
وقتی باز هایی که الان معرفی میشن تاریخ عرضشون میخوره Q2 2011 و 2012 خودتون حساب کنید
به نظر منم تا اواسط 2013 اصلا معرفی هم نمیشه چه برسه عرضه
اینجا کامل راجه به Kinect توضیح داده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اگه دعوام نمیکنید یه سوال بپرسم
خبری از -- اسلیم نشده؟؟
نه عزیز
برای شما و سایر دوستانی که منتظر خبر اومدن ixtreme برای حک این کنسول و درایوش هستند هم بگم مطمن باشید وقتی بیاد و خبری بشه این انجمن و سایر انجمن ها میترکه و همه خبر دار میشن
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)