شما با دانلود منیجر یک فایل رو از سافت 98 بگیر و بزار روی یک کانکشن اگر بیشتر اوقات سرعتتون به این شکل خوبه قطعا استفاده از اکانتهای افزایش سرعت موثر خواهد بود البته اونها هم دردسرهایی دارن اما باز ارزششو دارن
شما با دانلود منیجر یک فایل رو از سافت 98 بگیر و بزار روی یک کانکشن اگر بیشتر اوقات سرعتتون به این شکل خوبه قطعا استفاده از اکانتهای افزایش سرعت موثر خواهد بود البته اونها هم دردسرهایی دارن اما باز ارزششو دارن
شما قبلا گفتین که سرعت داغونه که.یهو خوب شد.بعدش دانلود از سرور ایران بود یا خارج.در همون جا بودین این سرعت رو داد یا جارو عوض کردین.دیروز کجا اون سرعت پایین رو داد
بله ایرانسل جدیدن سرعت و محدود کرده روی 4 مگابیت.من اول صبح تست زدم نسل 3 24 مگابیت داد.گذاشتم رو نسل 4 از 4 و نیم مگابیت بالاتر نمیرفت
از نظر من ایرانسل از نظر نرم افزاری چیزی رو محدود نکرده بلکه در پهنای باند خارجی در این چند روز مشکلاتش بیشتر شده شاید به خاطر کابل باب المندب باشه
تست الان![]()
من با سرور ایران تست گرفتم.عکسشم گذاشتم تو چند صفحه قبل.از سرور های معروف هم تست گرفتم.پارس آنلاین.گام نت.مبین نت.شاتل.های وب و چند تا دیگه هم از 4 مگابیت بالاتر نمیداد اول صبح
اگر همچین حالتی پیش اومد پیشنهاد می کنم دیوایستون رو خاموش کنید و بعد از چند دقیقه روشن کنید یا حداقل ریبوتش کنید.
میشه مودم رو با سیم ایرانسل کانکت گذاشت از ساعت دو تا 6 خودش دان کنه ؟ یعنی خودش اتومات بدون دیس و کانکت شدن دوباره از همون بسته دو تا 6 کم میکنه ؟
بازه زمانی 2-6 صبح . 2 تومن . سرور خارجی . 3G
خیلی عجیبه
با اپراتور صحبت کردید؟؟؟؟؟؟؟؟
اره اولش وضعش خیلی بد بود
کل خونه رو تست کردم تا بهترین نتیجه رو بگیرم.فاصله دو مکان از هم کمتر از 5 متر بود
جارو عوض کردم بهترین نتیجه ام دوربره 6 مگابیت شد که یدفعه ساعت سه رسید به 27-28 مگ!
کلا تو این مدت که از ایرانسل استفاده میکردم این اولین بار بود
سرو ایران.
خارجی هاش که معمولیه تعریفی نداره.
بله میگن مشکل از پوشش هست. ولی یخوره عجیبه دیگه ! مثلا حتی نقطه ای هست که اونجا سیگنال 69 دی بی امه ولی کافیه شب بذارید صبح بیاید میبینید که سیگنال رفته یه ریست گوشی و دوباره سیگنال برمیگرده. گفتم اینجا هم مطرح کنم ببینم کسی مشکل مشابهی داشته یا نه و اگر راه حلی میدونید دریغ نکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)