من پيش پرداختم هر شبى هم كه دانلود گذاشتم تا حالا هر دفعه قبل و بعدش ترافيكم رو چك كردم كه كم نشده باشه كه خدا رو شكر تا حالا نشده[emoji28] حالا ادامه ميديم روند رو فوقش اگه تغيير دادن يه شب از ترافيكم كم ميشه كه به شبى چهل گيگش مى ارزه))
من پيش پرداختم هر شبى هم كه دانلود گذاشتم تا حالا هر دفعه قبل و بعدش ترافيكم رو چك كردم كه كم نشده باشه كه خدا رو شكر تا حالا نشده[emoji28] حالا ادامه ميديم روند رو فوقش اگه تغيير دادن يه شب از ترافيكم كم ميشه كه به شبى چهل گيگش مى ارزه))
سرعت دانلودت چقدره که 40گیگ مصرف میکنی؟
سلام
1-مخابرات هنوز سرویس نامحدود داره؟ و آیا هنوز تا 512 نامحدود به مشترک میده؟ قیمت 256 و 512 چقدره؟
2-امکان ثبت نام پس-پرداخت وجود داره؟ یا اجبارا رو قبض میاد؟
تازه خط تلفن گرفتم فکر میکنم فیبر نوری باشه و مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم،
3-در مورد سرویس حجمی ، همه سرویسا تایم رایگان دارن؟ کسی جدولی ،لینکی از قیمت سرویسای مخابرات داره لطفا بفرسته
ممنون![]()
دو مگابايت بر ثانيه[emoji28][emoji23]
1- خیر
2- اجباری نیست اتفاقا بیشتر رو پیش پرداخت رو بیشتر مانور میدن
3-خیر همه تایم رایگان ندارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من 1.6
بله بنده هم با خیلی صفحات این مشکل را دارم شما چه سرویسی دارید/؟
من 128 تا 8مگ رو گرفتم
مثل اینکه مشکل رفع شده. فکر کنم خیلیا مشکل داشتن چون زومیت هم خبرشو گذاشته
Sent from my MI Max using Tapatalk
ممنون از جواب کامتون.
الان اروزن ترین طرحی که شبانه رایگان داره
این میشه، درسته؟
۲۰۴۸Kb ۴Mbps۲ گیگابایت پیش پرداخت ۸۲۰,۰۰۰تخفیف تعرفه سرویس+ آنتی ویروس KasperSky شش ماهه + دانلود رایگان شبانه بین ساعات ۲-۶ صبح+ شرکت در قرعه کشی سالیانه
سرعت ساعت رایگانش چنده؟
در مورد نامحدود ، هیچ مرکزی ارایه نمیشه؟
دوستان کسی اکباتان از مخابرات سرویس داره؟ پینگش چطوره؟ میشه یه دوتا 2 زد؟
مشترکان جدیدی،فکر نامحدود رو از کلشون بیرون کنند . دیگه چیزی به نام نامحدود نیست .تازه یواش یواش می خوان برنامه بچینن ، نامحدودای مشترکان قدیمی رو هم حذف کنند / دارن فعلا دونه می پاشن تا بعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)