تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1814 از 4105 اولاول ... 814131417141764180418101811181218131814181518161817181818241864191423142814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,131 به 18,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

10

باید گواهی موقت کاردانی ببرم تا مدرک موقت کارشناسی به من بدن. ریزنمرات و تاییدیه تحصیلی سال 90 تحویل دانشگاه کارشناسی دادم!
    هر دوتاش غیرانتفاعی بودن و در یک شهر!!!!
    آره خودشون گفتن که ما یه نامه لغو عضویت صادر میکنیم برای نظام وظیفه!

چی شد که گواهی موقت کاردانی رو بهت ندادن؟پس چجوری بدون این گواهی کارشناسی ثبت نام کردی؟

بهشون حتما بگو که کاردانی غیر انتفاعی بودم احتمالا تسریع در امر بشه

اگه اینو گفتن بهشون بگو قربون دستت یه کپیشو به من بدین!

در نهایت اگه ندادن شماره نامه رو بگیر و ببر نظام وظیفه بگو به استناد به این نامه من تحصیلم تموم شده میخوام برم سربازی و دانشگاه گفته تا یکسال دیگه (یه دروغ مصلحتی ) بخاطر وام مدرکمو نمیدن تا یه راه بذاره جلوی پات.
    ولی تسلیم نشو ایشالا برج 10 اعزامی

2. این کاربر از ar.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

چی شد که گواهی موقت کاردانی رو بهت ندادن؟پس چجوری بدون این گواهی کارشناسی ثبت نام کردی؟

بهشون حتما بگو که کاردانی غیر انتفاعی بودم احتمالا تسریع در امر بشه

اگه اینو گفتن بهشون بگو قربون دستت یه کپیشو به من بدین!

در نهایت اگه ندادن شماره نامه رو بگیر و ببر نظام وظیفه بگو به استناد به این نامه من تحصیلم تموم شده میخوام برم سربازی و دانشگاه گفته تا یکسال دیگه (یه دروغ مصلحتی ) بخاطر وام مدرکمو نمیدن تا یه راه بذاره جلوی پات.
    ولی تسلیم نشو ایشالا برج 10 اعزامی

با تاییدیه تحصیلی و ریزنمرات ثبتنام کردم! مثل اینکه دانشگاه کارشناسیم باید نامه بده برای دانشگاه کاردانی واسه مدرک کاردانی که اینکارو انجام نداده بود
    دانشگاه کاردانی که جهاد دانشگاهی(علم و فرهنگ) رشت باشه گفته که باید نامه زودتر میاوردی !! الانم مدرک موقتم باید از تهران ارسال بشه
    یعنی با شماره نامه حله؟ اگه شماره ندادن باید چیکار کنم؟ میتونم از خود نظام وظیفه پیگیری کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستن عزیز بنده بعد از 14 ماه خدمت در پلیس راهور به دکتر برای درد مفاصل لگن سمت چپ و زانوی سمت چپ مراجعه کردم که در معاینه و عکسبرداری پزشک معتمد ناجا درد رو ناشی از مینیسک زانوی چپ و ساییدگی مفاصل لگن معرفی کردن و منو معرفی به کمیسیون کردن...در کمیسیون دوم که هفته بعد برگزار شد پزشک دوم معتمد عکس هارو بررسی کرد و معاینه و نسخه نویسی پزشک اول رو خوند و تشخیص پزشک اول رو تایید کرد و نامه سر آخر به تایید بهداری استان رسید و گفتند که کمیسون اخر سه هفته دیگه یعنی 8.8.92 برگزار میشه......دوستان اینطور که خودشون گفتند اگر مایل باشم میتونم معافیت دائم هم بگیرم ...ولی با 14 ماه خدمت و 7 ماههی که میمونه نظرتون چیه؟ .....خیلی ها میگن در آینده خیلی فرصت های شغلی رو از دست میدی و ازین قبیل حرف ها....نیاز مبرمی به راهنمایی شما دوستان دارم....

5. این کاربر از JING3LKHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شهدای وظیفه نزاجا یا همون 01 معروف تو سه راه افسریه. اولین روز که می ری اونجا با لباس شخصی میبرنتون یه سری فرم پر می کنید بعد تقسیم یگانی می شید. سعی کن هنگ 1 باشی یعنی اونجا که تقسیم میشی بهت میگن مثلا تو 713،یا513 که 713 ....
    آقا ممنون.دوست من اونجا رفته بود میگفت که همون اولش 5روزی بهت مرخصی میدن که بری لباساتو اندازه کنی.درسته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با تاییدیه تحصیلی و ریزنمرات ثبتنام کردم! مثل اینکه دانشگاه کارشناسیم باید نامه بده برای دانشگاه کاردانی واسه مدرک کاردانی که اینکارو انجام نداده بود
    دانشگاه کاردانی که جهاد دانشگاهی(علم و فرهنگ) رشت باشه گفته که باید نامه زودتر میاوردی !! الانم مدرک موقتم باید از تهران ارسال بشه
    یعنی با شماره نامه حله؟ اگه شماره ندادن باید چیکار کنم؟ میتونم از خود نظام وظیفه پیگیری کنم؟
    [ به حق چیزای نشنیده و ندیده :-D اصولا مدرک موقت رو میدن دست شخص و ریزنمرات و تاییدیه تحصیلی رو بدست طرف نمیدن و باید از دانشگاه مقطع بالاتر نامه بدن که اگه خودشون بخوان نامه رو بفرستن 2-3 ماه طول میکشه و خود شخص بهتره این جابجایی هارو انجام بده و با پست پیشتاز نتیجه رو درخواست کنه و هزینه پست پیشتاز رو به دانشگاه بده .(گویا سیستم دانشگاهای غیر دولتی فرق داره)

بگذریم اینا مهم نیست . شما پیگیر نامه ی ابطال معافیت باش که اونو بدست بیاری کار حله .

میدونی؟نامه رو اگه فرستاده باشن و بدست مظام وظیفه رسیده باشه کار حله (بنا به حرف دوستمون که تصویر نامشو قرار داده بود ) اگه نفرستاده باشن خیر و شما از نظر نظام وظیفه محصل به حساب میای .
    Last edited by ar.behnam; 11-10-2013 at 20:47.

8. این کاربر از ar.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوستن عزیز بنده بعد از 14 ماه خدمت در پلیس راهور به دکتر برای درد مفاصل لگن سمت چپ و زانوی سمت چپ مراجعه کردم که در معاینه و عکسبرداری پزشک معتمد ناجا درد رو ناشی از مینیسک زانوی چپ و ساییدگی مفاصل لگن معرفی کردن و منو معرفی به کمیسیون کردن...در کمیسیون دوم که هفته بعد برگزار شد پزشک دوم معتمد عکس هارو بررسی کرد و معاینه و نسخه نویسی پزشک اول رو خوند و تشخیص پزشک اول رو تایید کرد و نامه سر آخر به تایید بهداری استان رسید و گفتند که کمیسون اخر سه هفته دیگه یعنی 8.8.92 برگزار میشه......دوستان اینطور که خودشون گفتند اگر مایل باشم میتونم معافیت دائم هم بگیرم ...ولی با 14 ماه خدمت و 7 ماههی که میمونه نظرتون چیه؟ .....خیلی ها میگن در آینده خیلی فرصت های شغلی رو از دست میدی و ازین قبیل حرف ها....نیاز مبرمی به راهنمایی شما دوستان دارم....
    از بچه ها نظر خواهی میکنی عمو که اگه قبول معافیت به عهده شما باشه بپذیری یا نه !؟!؟ مهم سلامتیه آدمه حالا شما ماه بیستم هم باشی و بهت ضرر رسونده باشه خدمت نباید ادامه بدی !!! بعضی وقتا یه چیزایی میپرسین که ..

10. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

از بچه ها نظر خواهی میکنی عمو که اگه قبول معافیت به عهده شما باشه بپذیری یا نه !؟!؟ مهم سلامتیه آدمه حالا شما ماه بیستم هم باشی و بهت ضرر رسونده باشه خدمت نباید ادامه بدی !!! بعضی وقتا یه چیزایی میپرسین که ..
    خب بنده خدا شاید موقعیت کاری بیشتر واسش مهم باشه تا سلامتیش( درد جامعه ی ما )
    اگه شغلت بصورتیه که باید استخدام بشی و ممکنه تاثیر داشته باشه تمومش کن این 7 ماه رو
    اگه نه قراره بری بازار آزاد کارتو بسون و بیا
    بستگی به پست و جایگاهی که داری تصمیم بگیر ، اگه پستی که الان داری به سلامتیت آسیب میرسونه معافیتو بگیر
    اگه زیاد سختت نیست ادامه بده

راستی فکر درمان هم باش دوست عزیز ،ناراحت شدم

12. این کاربر از ar.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خب بنده خدا شاید موقعیت کاری بیشتر واسش مهم باشه تا سلامتیش( درد جامعه ی ما )
    اگه شغلت بصورتیه که باید استخدام بشی و ممکنه تاثیر داشته باشه تمومش کن این 7 ماه رو
    اگه نه قراره بری بازار آزاد کارتو بسون و بیا
    بستگی به پست و جایگاهی که داری تصمیم بگیر ، اگه پستی که الان داری به سلامتیت آسیب میرسونه معافیتو بگیر
    اگه زیاد سختت نیست ادامه بده

راستی فکر درمان هم باش دوست عزیز ،ناراحت شدم
    تشکر از بهنام ...اره بازار ازاد کار میکنم منتهی ازین قبیل حرف ها که میگن در آینده خیلی از مشاغل دولتی رو به خاطر معافیت پزشکی از دست میدی و.... آدم رو آزار میده که با این شرایط من ادامه خدمت بده یا نه.....اگه اینطوره که این همه افراد که کلا قبل خدمت معافی گرفتن همه قشر بیکارن ؟؟!! ....مجتبی هم یهو قاطی میکنه ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آقا ممنون.دوست من اونجا رفته بود میگفت که همون اولش 5روزی بهت مرخصی میدن که بری لباساتو اندازه کنی.درسته؟
    به ما که 3 روز دادن از شنبه تا سه شنبه. ولی اینکه اولین روز برید حتما یه چند روزی مرخصی میدن بهتون تا هم موهاتونو بزنین هم آرم و علایم شلوار و لباستونو بدوزین. یه باند قرمز دو طرف شلوار یه هشتی نارنجی رو آستین فرنچتون به اضافه رسته پیاده.

15. این کاربر از demo007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

[ به حق چیزای نشنیده و ندیده :-D اصولا مدرک موقت رو میدن دست شخص و ریزنمرات و تاییدیه تحصیلی رو بدست طرف نمیدن و باید از دانشگاه مقطع بالاتر نامه بدن که اگه خودشون بخوان نامه رو بفرستن 2-3 ماه طول میکشه و خود شخص بهتره این جابجایی هارو انجام بده و با پست پیشتاز نتیجه رو درخواست کنه و هزینه پست پیشتاز رو به دانشگاه بده .(گویا سیستم دانشگاهای غیر دولتی فرق داره)

بگذریم اینا مهم نیست . شما پیگیر نامه ی ابطال معافیت باش که اونو بدست بیاری کار حله .

میدونی؟نامه رو اگه فرستاده باشن و بدست مظام وظیفه رسیده باشه کار حله (بنا به حرف دوستمون که تصویر نامشو قرار داده بود ) اگه نفرستاده باشن خیر و شما از نظر نظام وظیفه محصل به حساب میای .
    آقا شرمنده سوال زیاد میپرسم میخوام فردا مطمئن برم دانشگاه
    خب پس اولویت اولم گرفتن کپی نامه باشه و اگه نامه فرستاده باشن بگم شماره نامه بدن؟؟؟
    اگه شماره ندادن ، خودم میتونم از نظام وظیفه یا پلیس + 10 پیگیری کنم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •