iبه نظر من که قبلآ سلاح گرم بودم ولی الآن سردم لباس برای سلاح سرد همیشه بهتر بوده
اون موقعا همش اعصابم خورد میشد که لباس خوب ندارم :(
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
iبه نظر من که قبلآ سلاح گرم بودم ولی الآن سردم لباس برای سلاح سرد همیشه بهتر بوده
اون موقعا همش اعصابم خورد میشد که لباس خوب ندارم :(
خب این شد یه حرف درست و حسابی
حالا به عنوان کسی که هر دو رو امتحان کردین تو دوئل و فورت کدومشون بهتر براتون عمل کرده؟؟
پس این که میگن اگه گرم باشیم همه att ها رو میریزیم رو دکس و در این صورت شوتینگ و ایم همزمان میرن بالا و با اون سه تا اسکیل بیشتر میشه مانور داد و داج ها رو بیشترکرد .این جوری قوی تر میشم و سلاح سرد فقط خاصیتش اینه که خون رو بالا میبره و فقط از پس اوت شدن جلو گیری میکنه درسته یا نه؟؟
الان از برو بچ پارسه همشون دارن میگن به لول 14 که رسیدم برم ری اسکیل بکنم و سلاح گرم بشم و وقتی میام اینجا میگن سلاح سرد بهتره و ادامه اش بدم
بخدا قاطی کردم اون از بجث دوئلر یا سرباز شدن و این هم از سرد و گرمش![]()
قضیه اینجوریه که دو مدل dueler داریم:
1.resistance
2.dodge
1>> اسکیل هایی که میخواد یدونه reflexه اون یکی toghnessه با shooting یا vigor و aim
این مدل طوری عمل میکنه که شما ضربه میخوری اما میزان دمیجی که میخوری خیلی کم میشه و میتونی با اختلاف دمیج که میزنی برنده بشی. برای این مدل فرقی نمیکنه بین dex و str و فقط لباساست که برای سرد بهتره
2>> اسکیل هاش dodge و appearance و tactics
توی این مدل ضربه به ندرت میخوری و خوب جاخالی میدی ولی اگه بخوری خیلی دمیج خوردی.
توی این مدل به نظر من بهتره گرم باشی چون هم لباساش خوبه هم همونجوری که بقیه گفتن اسکیلاش به صرفه میشه.
من توی ورلد قبلی مدل اولی بودم و گرم که اصلآ لباس خوب نداشت ولی برای مدل دوم و گرم لباس خوب زیاده.
راستی من همه اینا رو از چاقال که یه موقع اینجا بود و حرف اول رو تو duel میزد یاد گرفتم که یه pdf هم نوشت گزاشت صفحه اول همین تاپیک میتونی بخونی خوب یاد بگیری.
همین)
راستی من کلآ تو کار فورت نیستم ولی میدونم که مدل dodge برای فورت بهتره چون dodge کاربرد داره توی فورت.
خیلی خیلی خیلی ممنونم عزیز دل
ایول بابا... به این میگن یه راهنمایی خوب
خب من که dodge رو میخوام برم
پس با این حساب باید برم همون سلاح گرم
دیگه خیالم راحت شد از این قضیه
دیگه فکر کنم تا لول 20 مشکلی ندارم که باید کرفت انتخاب بکنم
که نمیدونم چی هست و به چه کاری میاد![]()
خواهش میشه))
ولی اون pdf صفحه اول رو هم بگیر خیلی به درد بخوره
راستی یه چیزی
من الان دارم تمام اسکیل ها رو یکی به aim میدم و دوتا به dodge و att ها رو میدم به استرنت که در اون صورت تاقنس هم میره بالا
و بعدش که میخوام برم سلاح گرم att به دکس و اسکیل ها هم به dodge و ریفلکس میدم
درواقع من دارم ترکیبی کار میکنم دارم همزان دو نوع دئولر رو میرم
دارم اشتباه میکنم ؟؟
چه جور باید تقسیم بکنم اسکیل و att ها رو ؟
فقط یکی را برو ... ضمنا الان لولت کم هستش فعلا dodge و aim دنده ( برا سلاح گرمی ) چون این دو تا اسکیل برا کار ها به درت نمی خوره ... یکم لولت که رفت بالا بعدش می تونی راحت reskill کنی و بری دنبال دوئل و هم کارای experienc داشته باشی برا لول آپ ...
سیستم دوئل تغییر کرده و الان resistance زیاد مد نیستش چون تاثیرش کم شده
چقدر بازی عوض شده !!
خدا رو شکر به اسکیل ها اضافه نشده ...
اسکیل چی بگیرم واسه کدوم کار که اول بازی سریع لول آپ کنم
اگر شهری چیزی دارید اینوایت کنید ... آیدی C0OPeR
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)