یعنی شامل 1 گیگ ترافیک عیدی نمیشی؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یعنی شامل 1 گیگ ترافیک عیدی نمیشی؟
مهدی جون، اگر ترافیک رو هم بخوان نامحدود کنن برای 5 روز یا 7 روز یا هر چند روز، فکر نکنم بصورت علنی چایی اعلام کنن. یادته پارسال بیخبر یه دفعه دیدیم رایگان شده، هر چی هم توی چت آنلاین میپرسیدیم تا کی ادامه داره یا میگفتن اصلا رایگان نشده اشتباه میکنید یا میگفتن اشکال سیستمی پیش اومده،بزودی درست میشه!
پس تا تعطیلات عید شروع نشه معلوم نیست ترافیک رو نامحدود میکن یا نه.![]()
سلام به همه شاتلیهای گل !
اقا من 28 ام دورم تموم میشه !
میخوام برم رو آرت1 ! ولی احتمالآ اگه همون 28 ام برم رو آرت 1 این 1 گیگ رایگان میپره !
کسی خبر داره کی این 1 گیگ رو میدن !؟؟ من روز قبلش برم رو آرت 1 ؟؟
فک کنم نوشته 24 ام ؟ درسته ؟
ُلام
آقا من اكو 128 گرفتم كه توي روز من تا 200 هم دانلود كردم (خوم هنگ كردم) و از امشب تازه شبانه هام داره شروع ميشه
در ضمن من واسه شركت از انگيزه گرفتم 256 كه 10 گيگ حجم داره و يكماه 30000 تومان اونم سرويسش خوبه
باتشكر
باي
خوبه دیگه همه این کار رو یاد گرفتن و تا میتونن پخشش هم میکنن . شاتل هم خوب بهتون حال میده با این باگش
یکی از دوستام گفت این روش رو جایی نگو چون اگه پر بشه شاتل جلوشو میگره . دیدم همین کار رو لااقل با من یکی کرد . سرعت دانلود = 0 .
خوبه منفی نمیشه
من میگم چرا آمار درخواست برنامه های DC متناوب زیاده!
ببین لعنتی ها با کاربراشون چه کردن.
شاتل خیلی غلط کرده داره حال میگیره. isp های دیگه بدون منت سرعت رو می ببرند بالا اونوقت ما باید بزور سرعتمون رو ببریم بالا.
جریان شرکت آب میمونه فکر کنم چند وقت دیگه پمپ سرعت هم پیدا بشه.
شاید چون دیشب من وقتی dc میکردم هیچ فرقی نمی کرد بعد از 10 - 15 بار سرعت رفت بالا ولی صبح که نگاه کردم دیدم سرعت رو 14 میچرخه هر چی هم dc میکنم فایده نداره.
واسه همینه میگم شاتل وضعش افتضاحه چون این روش بگیر نگیر داره و روی تورنت هم هیچوقت جواب نداده.
امسال خیلی بعیده از این کارا بکنن ...چون رسما یه چیزی اعلام رکدن
پارسال اصلا هیچی نگفتن و ترافیک دادن
ولی الان که به عنوان هدیه نوروزی گفتن 1 گیگ رایگان دارین
بازم باید صبر کرد البته
سلام دوسه روزه هر چي ميخوام بيام p30 worldيا ارور ميده يا نمياد
شما هم اين مسئله رو داشتيد فعلا مياد بالا
در ضمن ميخواستم ببينم اين خبر راسته يا نه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم عكس![]()
این مشکل برای همه هست
کل جمعه که رفته بودن بهینه سازی
امروز هم از صبح 3 ساعت نمیشد وارد شد
اون خبر هم درسته
حدودا 2 ماه قبل بود که فکر کنم از اولین کسانی بودم که با refresh دادن صفحه و رفتن به صفحه بعدی یک تاپیک تو بخش بازی ها با حک شدن سایت مواجه شدم و از صفحش عکس هم گرفتم
shatel که دیگه داره طغیان میکنه تو نوسان سرعت اصلا خنده دار شده نوسانش
یک لحطه رو 50 دقیق 1 ثانیه بعد میشه 330 بیت
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)