تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1814 از 2014 اولاول ... 8141314171417641804181018111812181318141815181618171818182418641914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,131 به 18,140 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

پرسپولیس به یک چهارم صعود کرد

تیم فوتبال پرسپولیس به شکست سپاهان اصفهان به مرحله یک چهارم نهائی جام حذفی راه یافت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس, روز پنجشنبه دهم اردیبهشت ماه از ساعت 17:30 دو تیم پرسپولیس و سپاهان به قضاوت محسن ترکی بازی خود را آغاز کردند. پرسپولیس در ابتدای بازی توپ و میدان را در اختیار داشته و توانست در دقیقه 12 با شوت زیبای مازیار زارع هافبک شمالی خود دروازه سپاهان را باز کند. در ادامه دو تیم موقعیت های زیادی را روی دروازه ها خلق کرده ولی گل دیگری به ثمر نرسید. پرسپولیسی ها در دقیقه 73 با حرکت زیبای ستاره خود علی کریمی صاحب یک ضربه پنالتی شده که زارع برخلاف چند وقت گذشته توپ را به خارج زد. در پایان این بازی زیبا و نفس گیر با نتیجه یک بر صفر به به سود سرخپوشان پایان رسید.

ترکیب پرسپولیس در این بازی:

واعظی, حیدری, شیری, باقری ها, محمد(فرانک آتسو), پترویچ (بهادر عبدی), زارع, نوری, کریمی, نیکبخت ( فرهاد خیرخواه) و ابراهیم توره

در حاشیه بازی:

در حالی که تا دقایقی پیش از بازی باران شدیدی می بارید ولی جمعیت زیادی در ورزشگاه حضور داشت. جایگاه های پائین که کامل پر شده و دو سوی بالا نیز تماشگر نشسته بود.

با حضور افشین قطبی به ورزشگاه آزادی ورزشگاه از شدت تشویق منفجر شد. تا دقایقی بعد از حضور قطبی هواداران با شعار "افشین امپراطور" او را تشویق می کردند. هر بار تصویر قطبی از اسکوربرد پخش می شد به همین صورت سرمربی تیم ملی تشویق می شد.
    بعد از گل زیبای مازیار زارع هواداران تا دقایقی شعار مازیار قایقران می دادند.
    از دقیقه 48 بازی تا حدود دقیقه 55 هواداران به شکل بسیار زیبا و خاطره انگیزی "پرسپولیس قهرمان میشه" را خوانده و حال و هوای بسیار زیبایی را به ورزشگاه دادند. امروز در کل هواداران به لحاظ تشویق سنگ تمام گذاشتند.
    در اواخر بازی بعد از برخورد محمد و مدافع سپاهان داور دستور به ادامه بازی داد. در این صحنه محمد دچار مصدومیت شده و تا دقایقی روی زمین افتاده و بازیکنان سپاهان توپ را بیرون نزدند. بعد از بیرون رفتن توپ نیز محسن ترکی در اقدامی عجیب و نادر در فوتبال دستور به ادامه بازی داده و بازهم به پزشک تیم اجازه ورود به زمین را نداد. بعد از اعتراض های فراوان و سوت ممتد تماشاگران داور رضایت داد دکتر زرینه بالای سر محمد بیاید. شدت مصدومیت محمد به حدی بود که از بازی خارج شده و جای خود را به آتسو داد.
    در طول بازی علی کریمی به شدت مورد تشویق هواداران قرار می گرفت.
    تعصب و دوندگی پژمان نوری هافبک انرژیک سرخپوشان موجب شده بود این بازیکن نیز توسط هواداران در طول بازی چند بار تشویق شود.
    پرسپولیس در مرحله بعد به مصاف پاس همدان می رود.

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

/حاشيه ديدار پرسپوليس و سپاهان/
    اعتراض وينگادا و خوردبين و يادداشت برداري قطبي
    خبرگزاري فارس: سرمربي و سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس به داور بازي مقابل سپاهان اعتراض كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، نلو وينگادا و محمود خوردبين در نيمه اول در دو صحنه كه محسن تركي به بازيكنان سپاهان كارت زرد داده نداد به اين داور و ناظر داوري اعتراض كردند.

* هواداران پرسپوليس الونگ الونگ را تشويق كردند و او نيز به ابراز احساسات هواداران پاسخ داد.

*‌محرم نويدكيا و هادي اصغري با دستور كاظمي از دقيقه 20 به گرم كردن خود پرداختند.

* عليرضا نيكبخت واحدي پس از اشتباهي كه منجر به دست آمدن يك موقعيت براي سپاهان شد با دست بلند كردن از بازيكنان و كادر فني عذرخواهي كرد و هواداران نيز سپس او را تشويق كردند.

* عزيز محمدي و مهدي تاج پس از شروع دقايقي از بازي در ورزشگاه حضور پيدا كردند.

* افشين قطبي در جايگاه ويژه به يادداشت برداري پرداخت.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

جام حذفي فوتبال/
    پرسپوليس مقابل سپاهان به برتري رسيد
    خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي فوتبال پرسپوليس و سپاهان با نتيجه يك بر صفر به سود پرسپوليس به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي پرسپوليس و سپاهان در چارچوب مرحله يك هشتم نهايي جام حذفي از ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادي آغاز شد و در پايان با برتري يك بر صفر ميزبان به پايان رسيد.
    در دقيقه 12 مازيار زارع از پشت محوطه جريمه براي پرسپوليس گلزني كرد.
    در دقيقه 73 با خطاي بنگر روي علي كريمي پرسپوليس صاحب ضربه پنالتي شد، اما اين ضربه را مازيار زارع به بيرون زد.
    پرسپوليس با اين پيروزي در مرحله بعدي بايد به مصاف پاس همدان برود.
    قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن تركي بود. وي به مازيار زارع و ابراهيم توره از پرسپوليس و احمد جمشيديان و محسن بنگر از سپاهان كارت زرد نشان داد.

بازيكنان پرسپوليس:
    مهدي واعظي، سپهر حيدري، عليرضا محمد(89- آتسو)، مجتبي شيري، نبي‌ا... باقري‌ها، پژمان نوري، علي كريمي، ايوان پتروويچ(90 - بهادر عبدي)، مازيار زارع، ابراهيم توره، عليرضا نيكبخت واحدي (83- فرهاد خيرخواه)
    سرمربي: نلو وينگادا

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

حاشيه‌ ديدار پرسپوليس و سپاهان/
    هواداران سپاهان بوناچيچ را تشويق كردند
    خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال سپاهان پس از باخت مقابل پرسپوليس عليه كاظمي شعار دادند و لوكا بوناچيچ را تشويق كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، حدود 300 هوادار سپاهان عليه كاظمي شعار دادند و به تشويق شديد لوكا بوناچيچ پرداختند. تماشاگران سپاهان در بازي هاي گذشته هم عليه كاظمي شعار داده بودند.

* هواداران پرسپوليس پس از پيروزي برابر سپاهان سرود قهرماني سر دادند.

* هيات مديره پرسپوليس با حضور در رختكن از بازيكنان و كاد فني تقدير و تشكر كرد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

مي‌خواهيم قهرمان جام‌حذفي شويم
    انصاري فرد: بازيكنان جديد با نظر وينگادا جذب مي‌شوند
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت:‌ بازيكنان فصل آينده با نظر وينگادا جذب مي‌شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس عباس انصاري فرد پس از برد يك بر صفر پرسپوليس برابر سپاهان اظهار داشت: بازيكنان ما زحمت زيادي كشيدند و خوشحال هستم كه به نتيجه دلخواه رسيديم اما هنوز معتقدم آنها مي‌توانند بهتر از اين باشند.
    وي ادامه داد:‌ مقابل تيمي بازي كرديم كه يكي از زيباترين و بهترين بازي هاي ايران را در چند سال اخير در آسيا به نمايش گذاشته است. سپاهان مهره‌هاي خوبي دارد اما ما مي‌توانستيم با گل‌هاي بيشتري اين تيم را شكست دهيم.
    انصاري فرد تصريح كرد:‌ بعد از شكست مقابل الغرافه براي ما بسيار سخت بود كه بازيكنان را به شرايط بهتري برگردانيم اما خوشبختانه با كمك آنها و مربيان به هدف خود رسيديم و برنده ديدار با سپاهان شديم.
    وي در خصوص تمديد قرارداد وينگادا گفت: خسته شده ام از اينكه درباره اين موضوع صحبت كرده‌ام. باز هم مي گويم در اين باره در پايان فصل تصميم گيري خواهيم كرد.
    انصاري فرد در جواب اين سئوال كه با نظر چه كسي بازيكنان جديد پرسپوليس جذب مي‌شوند يادآور شد:‌ ما با نظر وينگادا بازيكنان جديد را جذب مي‌كنيم. وينگادا قرارداد رسمي دارد. فعلا قرار نيست وي برود كه ما بگوييم كه در جذب بازيكنان تاثير ندارد. وينگادا مربي بزرگي است و در تمام موضوعات به ما مشاوره مي‌دهد. براي سال آينده پرسپوليس برنامه‌هاي ويژه‌اي داريم و اميدوارم به اهداف خود برسيم.
    مديرعامل پرسپوليس خاطرنشان كرد: هدف ما قهرماني جام حذفي است و اميدوارم بتوانيم به خواسته خود برسيم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

پس از شكست برابر پرسپوليس
    كاظمي: نگران بركناري‌ام نيستم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: هر تصميمي كه مسئولان باشگاه سپاهان بگيرند با جان و دل مي‌پذيرم اما نگران بركناري‌ام نيستم.

به گزارش خبرگزاري فارس فرهاد كاظمي پس از شكست يك بر صفر سپاهان مقابل پرسپوليس تصريح كرد: امروز بازي خوبي انجام داديم. در نيمه اول پرسپوليس به دليل پايين بودن سرعت تاكتيكي‌ ما احاطه كاملي بر جريان بازي داشت اما در نيمه دوم سرعت تاكتيكي خود را بالا برده و بازي را در اختيار گرفتيم.
    وي افزود: بازيكنان ما فراتر از خواسته‌هايم را در زمين پياده كردند؛ اگرچه لغزنده بودن زمين از كيفيت بازي كاسته بود. اما به عنوان يك مربي مسئووليت شكست را مي‌پذيرم.
    كاظمي اظهار داشت: با اين شكست شانس قهرماني در جام حذفي را از دست داديم و در ليگ برتر هم كه چهارم شديم. اميدوارم بتوانيم در ليگ قهرمانان آسيا نتايج مطلوبي كسب كنيم.
    اين مربي ادامه داد: روزي كه آمدم قولي مبني بر قهرماني در ليگ برتر يا جام حذفي به مسئولان باشگاه نداده بودم. من از هفته بيستم اين تيم را تحويل گرفتم و هيچ مربي نمي‌‌تواند تيمي را از هفته بيستم بگيرد و آن را قهرمان كند.
    كاظمي خاطرنشان كرد: در اين مسابقه علي كريمي عملكرد خيره‌كننده‌اي داشت و نشان داد جاي اين بازيكن در تيم ملي خالي است. اين بازيكن همراه نيكبخت و چند ستاره پرسپوليس به بازي شكل داده و مسابقه را اداره كردند.
    وي درباره مطرح شدن بحث دوپينگ در بازي ايران گفت‌: اين موضوع از10 سال پيش مطرح شده و اگر با آن برخورد جدي شود بسيار خوب است.
    سرمربي سپاهان در باره احتمال بركناري‌اش خاطرنشان كرد: در فوتبال ما جابجايي مربيان اپيدمي شده و مربيان نبايد نگران بركناري خود باشند. امروز پرسپوليس سرحال تر از ما بود و راحت‌تر بازي كرد اما من نمي‌توانم به دليل اين شكست نگران باشم.
    كاظمي يادآور شد:‌ من به تماشاگرنماها باج نمي‌دهم اما از مردم اصفهان عذرخواهي مي كنم. من به بازيكنان هم اجازه بي‌نظمي نمي‌دهم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

پس از برد مقابل سپاهان
    وينگادا: اين بهترين نمايش پرسپوليس بود
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در دوران مربيگري‌ام در اين تيم بهترين بازي را برابر سپاهان انجام داديم.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ نلو وينگادا پس از برد يك بر صفر برابر سپاهان اظهار داشت: بازي فشرده و سختي بود. خوشحال هستم كه عملكرد بازيكنانم در اين بازي بسيار خوب بود. من به آنها افتخار مي‌كنم. به سپاهان هم تبريك مي‌گويم و خوشحالم كه اين تيم بزرگ را شكست داديم.
    وي افزود:‌ به سپاهان احترام مي گذارم اما امروز با هماهنگي بالا و فكر فوتبالي توانستيم اين تيم را شكست دهيم. البته اشتباهاتي نيز داشتيم ولي عملكرد بازيكنان قابل قبول بود.
    وينگادا ادامه داد:‌ يك پنالتي را از دست داديم اما در مجموع خوب جنگيديم. اين پيروزي را به خود بازيكنان پرسپوليس تقديم مي‌كنيم. بعد از اين موفقيت بزرگ مطمئن باشيد بهترين احساس را خود بازيكنان دارند. از هواداران نيز در تشكر مي كنم. به نظر من هنرمندان اين بازي، بازيكنان بودند.
    وي همچنين درباره اينكه عملكرد پرسپوليس پس از گل چندان مناسب نبود، عنوان كرد: در فوتبال هميشه اما و اگر وجود دارد. در بازي صبا اگر توپ‌هايمان،‌ گل مي‌شد و يا اگر در بازي با الغرافه قطر بد نبوديم هيچ موقع به نتايجي كه بدست آمد نمي‌رسيديم. اينها نشان مي دهد كه اما و اگر هميشه وجود دارد. در بازي مقابل سپاهان مانند تيم حريف فرصت‌هاي بسياري را از دست داديم و بعيد مي‌دانم موقعيت گل ما از آنها كمتر بوده باشد.
    وي در خصوص افت و خيزهاي پرسپوليس در فصل جاري يادآور شد:‌ اين سئوالي است كه بايد براي من هم حل شود. از موقعي كه به پرسپوليس آمده‌ام بازي با سپاهان يكي از بهترين بازي‌هايي بود كه در پرسپوليس ديدم. حريف سختكوش بود اما بازيكنان ما آنها را غافلگير كردند.
    وينگادا در جواب اين سئوال كه چرا تعويض‌هاي شما ديرهنگام بود؛ گفت: در خصوص اين مورد فقط سرمربي تصميم مي‌گيرد. من تا دقيقه 84 صلاح دانستم كه تعويض نكنم؛ چون از بازيكنانم راضي بودم. اگر احساس مي‌كردم كه مشكلي بود حتما اين كار را زودتر انجام مي‌دادم. بازيكنان با تمام توان بازي كردند و من هم اجازه اين كار را به آنها تا دقيقه 84 دادم.
    وينگادا درباره وقت كشي بازيكنان پرسپوليس تصريح كرد:‌ من هميشه طرفدار اين هستم كه بازي‌هايي كه انجام مي‌شود طبق قوانين فوتبال و جوانمردانه باشد. بازيكنان من مشكل روحي نداشتند اما نمي‌دانم چرا بعضي‌ها مي‌گويند كه از دقيقه 35 ما وقت تلف كرديم. من هيچوقت در فوتبال اين كار را انجام نمي‌دهم.
    سرمربي پرسپوليس در خصوص اعتراض به محسن تركي، داور مسابقه اظهار داشت: به تيم داوري احترام مي گذارم و در اين خصوص حرفي نمي‌زنم اما عليرضا محمد در آن صحنه مصدوم بود و من هم به همين خاطر اعتراض كردم.
    وي درباره از دست دادن پنالتي توسط مازيار زارع گفت: ‌رونالدو و مسي هم پنالتي از دست مي‌دهند. يك بازيكن هميشه نمي‌تواند پنالتي‌هايش را گل كند.
    وينگادا در خصوص علي كريمي تاكيد كرد: هميشه بازيكناني در تيم‌هايي هستند كه گره بازي را باز مي‌ كنند. كريمي بازيكن بزرگي است كه در بايرن مونيخ بازي كرده اما امروز "ما "برديم و به "من " ربطي نداشت.
    سرمربي پرسپوليس درباره حضور افشين قطبي در ورزشگاه و بالا رفتن انگيزه آنها گفت: پيراهن قرمزي كه بازيكنان پرسپوليس بر تن مي‌كنند به آنها انگيزه مي دهد. اين انگيزه در تمام بازي‌ها نزد بازيكنان پرسپوليس وجود دارد و بعيد مي‌دانم حضور قطبي نقشي داشته باشد البته من به حضور سرمربي تيم ملي ايران در ورزشگاه احترام مي‌گذارم.
    وينگادا درباره نيمكت نشيني باقري خاطرنشان كرد: دليل نيمكت نشيني اين بازيكن فني بود. مطمئن باشيد اگر من با فردي مشكل داشته باشم در خانواده‌ام آنرا حل مي‌كنم و نمي‌گذارم مانند يك تيم غير حرفه‌اي به بيرون كشيده شود.
    اين مربي پرتغالي درباره بازي هفته آينده برابر الشارجه امارات در ليگ قهرمانان آسيا عنوان كرد: در خصوص اين بازي و ديدار با پاس همدان در مرحله بعدي جام حذفي فعلا حرفي نمي‌زنم و از دو روز آينده به فكر آن بازي ها خواهم بود.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

براي حضور در تيم ملي
    كريمي: با قطبي دو بار تلفني صحبت كردم
    خبرگزاري فارس: هافيك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در خصوص حضورم در تيم ملي دو بار با افشين قطبي گفت و گو كردم.

به گزارش خبرگزاري فارس علي كريمي اظهار داشت: در خصوص شرايط و حضورم در تيم ملي دوبار با افشين قطبي صحبت كرده‌ام. حرف هايي بود كه به او گفتم و همچنين صحبت هاي او را شنيدم.
    وي افزود: منتظر ليست تيم ملي هستم تا بتوانم در صورت دعوت شدن به قطبي براي كمك به تيم ملي ياري برسانم.
    كريمي عنوان كرد:‌ حالا كه قطبي سرمربي شده رسانه ملي، خبرگزاري‌ها و روزنامه‌ها از او حمايت كنند تا به جام جهاني برويم. با ايراد گرفتن چيزي درست نمي‌شود و شايد باز هم دچار مشكل شويم. در حال حاضر قطبي كمك مي‌خواهد.
    اين بازيكن درباره بازي با سپاهان گفت: بازي سختي داشتيم. خوشحالم با تلاش بچه‌ها و بازيكنان به مرحله بعدي جام حذفي راه پيدا كرديم. باتوجه به اينكه ليگ برتر را از دست داديم اميدوارم بتوانيم با قهرماني در جام حذفي دل تماشاگران را شاد كنيم.
    كريمي درخصوص صحنه پنالتي تاكيد كرد: داور پنالتي را گرفت و حتما درست بوده كه سوت زده است. كارشناسان بايد در مورد اين صحنه نظر بدهند اما پنالتي گل نشد و بازي تمام شد و حالا نيازي به جنجال در اين باره نيست.
    هافبك پرسوليس خاطرنشان كرد:‌ دوست دارم به تيم ملي‌ خدمت كنم. اگر به تيم ملي بيايم انگيزه‌هاي زيادي دارم و اصلا نمي‌خواهم در مقابل فردي قرار بگيرم.

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بازی تو همدان یا تهران یا معلوم نیست ؟

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

بازی تو همدان یا تهران یا معلوم نیست ؟
    تیم ها یک بازی در میان میزبان و میهمان هستند
    پس بازی بعدی پرسپولیس میهمان هواهد بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •