سلام دوستان
میخواستم بدونم که ایا همراه پک الیت کابل hdmi هم عرضه میشه؟
مرسی
سلام دوستان
میخواستم بدونم که ایا همراه پک الیت کابل hdmi هم عرضه میشه؟
مرسی
سلام
متاسفانه خیر
خواهش میشه![]()
Last edited by 8613187; 02-09-2010 at 11:25.
دوستان مدل سوپر الیت با مدل الیت چه تفاوت هایی دارن؟
سوپر الایت یا باندل
هیچ فرقی ندارن فقط تو مخلفات فرق دارن(چیزهایی که همراهشونه)
محتویات
کنسول در رنگ های مختلف+دودسته+هارد250g+بازی ارج
من فکر می کنم چون سرعت پیشرفت و عرضه به بازار برای تکنولوژیهای گرافیکی و پردازشی هر روز بیشتر از دیروز میشه حداکثر تا دو سال دیگه یکی از شرکتهای سونی یا مایکروسافت یا نینتندو یا... یه کنسول قویتر از تمام کنسولهای فعلی بدن به بازار.دوستان توجه کنن که سرعت عرضه تکنولوژی به بازار، امروز با چند سال قبل قابل مقایسه نیست و همچنین چند سال بعد با الان.با این سرعتی که فضای هاردها داره میره بالا و کارتهای گرافیکی پی سی ها دارن قویتر میشن کنسولها قاعدتا نباید بیشتر از دو سال برای ارائه نسل بعدی تعلل کنن.
نمیدونمshankچیه؟
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
کاملا تایید میشود
زیر 2013 حتی فکرش رو هم نکنید.
MS برای Kinect برنامه ها داره فعلا. چون اعلام کرده همراه با Xbox بعدی نسخه ی بعدی Kinect هم عرضه میشه.
به نظر منم نظر سعيد جان كاملآ درست هست.وگرنه اينا بيكار نبودن كه كينكت رو بزنن.كلي گيم مي خوان توليد كنن با اين قابليت هايي كه اين دستگاه داره.
حالا تازه 10 نوامبر قرار هست كه بياد.به نظر من راحت تا 3-4 سال ميتونند روي گيم هاش مانوور بدن
خب دوستان منم به سلامتی اما دل چرکینی ایکس باکس Arcade گرفتم. دل چرکینیم برای اینه که اون فروشنده گفت چون درایو های کنسول سامسونگ هست اصلا نمیتونید آنلاین بازی کنید !!!! الان من به شدت دپرستم آیا حقیقت داره ؟؟؟![]()
![]()
منم با سعید خان موافقم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)