بله در صورتی که پهنای باند سرور داخلی در منطقه شما مناسب باشه جواب میده این روش
بله در صورتی که پهنای باند سرور داخلی در منطقه شما مناسب باشه جواب میده این روش
دوستان ایرانسلی یک سوال : در یک خونه ای سیگنال دکل 3G حدود منفی 90 تا 95 دی بی ام و سیگنال دکل EDGE در حدود منفی 79 تا 85 دی بی ام هست. حالا میخوام بدونم این مقادیر خیلی کم هستند ؟! چون در هیچ جای این خونه نمیشه که گوشی رو بذاری و بیشتر از 1 ساعت آنتنش بمونه ! یک ساعت بعد آنتن میپره و یا باید جای گوشی رو عوض کنی یا اگه همون جا که هست گوشی رو در حالت بدون آنتن بذاری و برگردونی سیگنال برمیگرده. با تمام گوشی ها از ویندوز فون و اندروید تا آیفون سیستم دقیقا همینه. به نظرتون مشکل چیه ؟
این یه قسمت رو یکم بهتر توضیح بدیدیا اگه همون جا که هست گوشی رو در حالت بدون آنتن بذاری و برگردونی سیگنال برمیگرده
مرسی
منظورم اینه که گوشی رو بذاری رو حالت بدون آنتن (هواپیما) و بعد دوباره حالت بدون آنتن رو غیر فعال کنی
لطف کنین شبکه رو به صورت دستی انتخاب کنین و اگه ایرانسل دارین روی شبکه ایرانسل قفلش کنین ببینین مشکلتون حل میشه ؟
خیر این مورد بی تاثیره. همچنین انتخاب prefer 3g یا 2g و تنظیماتی از این قبیل هم تاثیری ندارند. جالب اینجاست که مواقعی که آنت نیست موقع سرچ نتورک ها، ایرانسل رو میاره !
ظاهرا سیگنال نسل سه در اونجا ضعیفه و با زیاد شدن یوزرها شعاع سیگنال کم میشه و سیگنال شما میره.
باید بگردی و قوی ترین نقطه ای که سیگنال داری رو پیدا کنی. اگر بتونی تا -80 یه نقطه ای رو پیدا کنی وضعت خیلی بهتر میشه
سیگنال نسل 4 رو امتحان کردید؟ بعضی از جاها که نسل 3 نیست بعضا مخصوصا شهرها احتمال نسل 4 هست حتما اینو چک کنید.
ممکنه بیاره ولی وصل نشه
با سیم کارت دیگه ای امتحان کردید؟؟؟؟؟
مشکل فقط نسل 3 نیست گفتم برای نسل 2 هم دقیقا این مشکل وجود داره.
خودم هم میخواستم سیم کارتم رو به نسل 4 تغییر بدم فقط نمیدونم آیا تاثیری داره یا نه.
بله. فقط با 4G امتحان نکردم.
یعنی چی؟ من متوجه نمیشم مگه پهنای باند سرور به منطقه ربط داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)