پارس آنلاینن بمعنای واقعی داغون شده
من پارسال 256 داشتم....شبی حداقل 2.5 گیگ دانلود میکردم....الان سرعتش از 30 بالاتر نمیره.....![]()
پارس آنلاینن بمعنای واقعی داغون شده
من پارسال 256 داشتم....شبی حداقل 2.5 گیگ دانلود میکردم....الان سرعتش از 30 بالاتر نمیره.....![]()
آقا سرعت روزانه پارس الان چطوره؟ دانلود ثابتش تا چه سرعتی می ره؟
ميشه لطف كني بگي شبا سرعت دانلودت چقدره و كدوم شهري كه انقد رازي هستي؟
[QUOTE=vahooli;7136390]بعد از دو هفته همچنان قطع و وصلی لینک من ادامه داره در حالیکه نویز خطم عالیه ..کل پشتیبانی توش موندن ! حتی کارشناس هم دوبار اومده هیچی متوجه نشده ! اسپیلتر مخابرات رو هم عوض کردن بازم ادامه داره ... خودشونم موندن باید چیکار کرد ! سرعت روزانه هم غالبا حدود 20 !!! گاهی میره رو 100 ...[/QUOT
مقدار نويز snr منم شبا كاهش پيدا ميكنه از 20 كه روزا هست ميرسه به 16.والبته زير 6 كه برسه ديگه چراغ اينترنت ثابت نميشه.شما يه سيم مستقيم از كابل اصلي تلفن در خونتون بكش به مودمت شايد مشكلت حل بشه.
[QUOTE=ehsan224224;7137249]
من مشکل snr ندارم . snr من حدود 30 هست ... ضمنا سیم هم مستقیمه ..
بچه ها خط من از دیشب شروع کرده به قطع شدن کل چراغا روشنه بغیر از اینترنت که قرمزه
از دیشب ساعت 2 قطع بود تا 7 امروز الانم یه نیم ساعتی قطع بود
چرا؟
من که میگم جدیدا همه این مشکل چراغ لینک رو مخصوصا توی زمان دانلود رایگان پیدا کردن
ربطی هم به نویز خط نداره چون نمیشه یه دفعه ای همه با هم نویز پیدا کنن!
حالا یا کار خودشونه یا کار برادران زحمت کشمون در پروژه اینترنت ملی
شما برای ساعت هایی که بیداری اگه کابل تلفن که به مودم میخوره رو در بیاری بزنی احتمالا درست میشه، مثلا اسپلیتر رو دربیار درست میشه بعد یه ساعت که دوباره خراب شد ایندفعه اسپلیتر رو بزار!
من ااکانتم رفته روی 128 قبلا 256 داشتم اما 50 کیلوبایت از سرعتم کم شده آیا این طبیعی؟ درست میشه قبلا تست یکی از بچه ها با 128 1.47 بودش اما برای من اینه
![]()
قدر بدوندید بابا سرعت من به زور بالا 40 میره !! قطعیه مکرر هم بهش اضافه کن !
سرعت سرویس 128 در بهترین شرایط 140 کیلوبایته و بالاتر از این نمیره.اگه کسی هم بالاتر از این سرعت را تجربه کرده یا تصادفیه یا ناشی از اشتباه پارس آنلاین.گاهی هم برای بازار یابی سرعت رو بالا میبرن البته به ندرت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)