تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1813 از 2199 اولاول ... 8131313171317631803180918101811181218131814181518161817182318631913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,121 به 18,130 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام چنتا سوال داشتم درباره مبین نت اول اینکه از بین سه مدل مودم رومیزی کدومو پیشنهاد میکنید ؟چرا ؟مدل سه آنتنه آیا میشه آنتنهاشو دراورد برای جابجایی راحتتر منظورمه؟برد کدومشون بیشتره ؟ چند مترآنتن کدومشون قویتره؟ من خودم مدل سه آننتنه را انتخاب کردم ولی نظر دوستان راهم میخواستم بدو م با تشکر

این انتخابی که کردین و مدل 9200 رو برداشتین کی انجام دادین؟ من می‌خوام مودم جدید بگیرم و چند تا نمایندگی بهم گفتن که دیگه 9200 و حتی 635 وجود نداره و فقط باید با 632 ساخت. نمی‌دونم عمداً مودم تکی نمی‌فروشن یا واقعاً اینطور هست!

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوستانی که نامحدود اداری دارن وضعیت چطوره وضعیت منکه اسمش اینترنت نیست با آی پی های مختلف هم فرقی نداره خیلی زوره ماهی 60 هزار تومان برای اینترانت مبین نت تازه 1 مگ نوروزی گه دیگه نیست نمیدونم برای چی بعضی ها اطلاع رسانی میکنن! بقیه سرویس ها نوشته 1/4 هم دیگه وجود نداره همه سرویس ها دیگه 1/8 اسمی هست

مال من چنین است:

3. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

البته برای من اینطور نیست. من با pc تا حالا call of duty 4 , warcraft 3 , payday 2 , arma 3 , grid 2 , pes 2013, cs 1.6 بازی کردم بدون لگ (البته در arma 3 در ساعات شلوغ کمی لگ دیده میشه). سرور همه هم خارج بوده. از روسیه تا آلمان و فرانسه و آمریکا
    شما خیلی خوش شانس هستین مثل اینکه دکل کنار خونه شما هست همسایه دیوار به دیوار هستین و مهمترین موضوع که در نظر نمیگیرین اینکه 1 مگ نوروزی دیگه نیست و وجود نداره پس کاربرهای که آشنایی ندارن امکان داره با تعریف های همیشگی شما گمراه بشن 1 مگ نوروزی خدا بیامورزه و لطف کنید یک تست با سایت speedtest هم خارجی اروپا و آمریکا و هم داخلی بگذارید آخه همیشه وضعیت شما خوبه ولی هیچ عکس و مدرکی براش نمیگذارین ؟!

5. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

منکه تا الان این مودم 9200 رو از نزدیک تو نمایندگی ها ندیدم فقط عکسش تو سایت مبین نت هست

نمایندگی ها هم به معنی واقعی کلمه هیچی سرشون نمیشه چون این مودم رو ندارند میگن مودم خوبی نیست بیا 632 بردار بهتره.

(ولی تا چند ماه پیش بعضی از بچه های تاپیک داشتند)

7. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه snsd32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

................................................
    Last edited by snsd32; 22-09-2013 at 17:02.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از امشب ساعت 9 تا فردا صبح ساعت 6 مبین قطع کلا تو سایت خبرشو زده

قبلاً هم از این کارها کرده بودن و اگه روش همینطوری بمونه قابل پیش‌بینی هست که شب عید که مجدد ساعتها جابجا می‌شن، باز یه چند ساعت قطعی داشته باشیم. دیشب که توی اون لحظات سوای تلفن ۱۱۹ حتی سایت بانکها هم کار نمی‌کرد یا گیر داشت. یعنی واقعاً حل مشکل جابجایی ساعت براشون اینقدر سخت هست!؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوست عزیز من میخوام مبین نت بگیرم خونه مون هم ویلایی هست و تو نقشه ی مبین نت کاملا سبز پررنگ هست به نظر شما بین این سه 4 تا مدلی که تو سایت مبین نت معرفی کرده کدوم واسه خونه های ویلایی مناسب تر هست و آنتن بهتری میده؟؟؟؟
    زنگ بزنید پشتیبانی ببینید اصلا هر 3 مدل رو دارن ! امکانش کمه همشون وجود داشته باشه این حرفهای نصاب هست مودم با مودم فرق زیادی ندارن جیبی ضعیفتر هست نصابه گفت تاحالا همکف اصلا جواب نداده و انتن نداشته طبقه اول و ویلای هم بسختی بعضی جاها آنتن پیدا کرده کلا آنتن دهی وایمکس مثل موبایل های قدیم و خیلی شبیه تنظیم دیش آنالوگ هست یعنی اگر کنار مودم باشی آنتن ضعیف یا کلا قطع میشه بعد مثل دیش سانتیمتر به سانتیمتر وضعیت سیگنال فرق داره کلا شهر به شهر منطقه به منطقه فرق داره ممکنه آنتن عالی باشه ولی بخاطر تعداد کابر زیاد سرعتتون خوب نباشه

11. 2 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

نصابه گفت تاحالا همکف اصلا جواب نداده و انتن نداشته
    منظورش چی بوده؟ چرند گفته. بستگی به فاصله از فرستنده داره. من حتی زیرزمین هم آنتن گرفتم، اونم 5 تا چراغ با کیفیت عالی. منتهی در فاصله ی 500 متری فرستنده بودم.

13. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

قراره مودم جدید بیارن .
    البته جیبی . میگن انتن دهیش بهتره .

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت

پيش فرض

منظورش چی بوده؟ چرند گفته. بستگی به فاصله از فرستنده داره. من حتی زیرزمین هم آنتن گرفتم، اونم 5 تا چراغ با کیفیت عالی. منتهی در فاصله ی 500 متری فرستنده بودم.
    حرف نصاب کلی بوده و بیشتر نصب هاشو گفته اگر نه معلومه کنار دکل آنتن دهی قوی هست ولی اینکه شما شانس بیارین و دکل کنار خونتون و نزدیک باشه 1% هست و شهر ها با هم فرق داره شهر کوچکتر آپارتمانی نیست و تنظیم دکل مشخصه
    وضعیت با تغییر دکل و فرکانس هم خوب نشد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 39 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 39 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •