بچه ها کسی ساکس نمیخواد؟![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بلاخره![]()
کسی قبل من در سرور .net تونسته به این پوینت برا کرافت برسه ؟! البته شاید world های آخر بتونند !
من یه بار دیگه ثبت نام کردم با اسم edi.kia
لول 11 هستم و دوئلر و سلاح سرد
همه att ها رو ریختم رو استرنت و اسکیل ها رو هم فقط رو ایم و داج ...
ولی الان یه مسکلی که دارم اینه که بچه های تو بازی بهم گفتن که اشتباه کردم سلاح سرد انتخاب کردم درسته؟
مگه شما نگفتین سلاح سرد بهتره؟؟
حالا بایستی چیکار بکنم برای اینکه اون اسکیل و att ها رو برگردونم؟
کی بهــت گفته ؟ حتما B.A.KILLER گفتــه اره ؟اون برا خودش میگــه شما کار خودتو بکن
. سلـاح سرد خیلی هم خوبــه
![]()
پس یعنی الان دیگه با خیال راحت بقیه att هام رو بریزم رو استنرت؟؟
اخه میگه اگه گرم باشم و رو دکس بریزم همزمان شوتینگ و ایم هم میره بالا و اینکه خیلی تو دوئل گرم بهتره درسته؟؟
حالا نمیدونم چه جنس هایی رو بایستی بخرم شما در جریان هستین که چه لوازمی هایی خوبه واسه من؟؟
اگر هم اشتب زدم که رفتم دوئلر شدم و یا سلاح سرد رو انتخاب کردم برم دوباره از اول شروع بکنم
Last edited by Sorena_777; 31-01-2012 at 12:06.
نه حرف مفت زده.
لباس بستگی به لولت داره ببینی کدوم لباس از همه بهتــره .از حسین بپرس کمکت میکــنه .
اما به نظر من اینا بهترین لباس ها برای سلاح سردن برای همیشه میشه ازشون استفاده کرد .
Hat : Fancy felt hat
Neckband : mexican bandana
Clothing : Fancy dress coat
Shoes: Sandal or Fancy riding boot
بقیــه چیزها که میشه تا لول 30 40 استفاده برد
شلوار : yellow plaid pant یا green plaid pant
کمربند : brown buckled belt یا blue studded belt یا brown studded belt .
اسلحه هم بستگی داره چی گیرت بیاد به نظرم اگه بتونی این اوایل figaro razor blade بگیری خوبه بعد ها هم Cody's dagger خیلی خوبــه .البته اینا تا لول 40 خوبه میشه ازشون استفاده کرد بعد از اون باید به فکر اسلحه قویتر باشی .
ویرایش : یه چیزی بگم با سلاح گرم میتونی کارهای بهتری باز کنی. ولی خب سلاح سرد هم مزیت داره
![]()
Last edited by R O O T; 31-01-2012 at 12:28.
میتونی مزیت هاش رو بم بگی به غیر از خونش؟؟
تو دوئل سلاح سرد بهتره یا گرم ؟؟و تو فورت؟؟
من که میخوام روزی چندین بار دوئل بزنم و لولم رو توش بالا ببرم و تعداد بردم بیشتر و باخت کمی داشته باشم سلاح سرد بهتر بهم جواب میده یا گرم؟؟
تو دوئل فرقی ندارن . تو فورت هم فرقی ندارن جز اینکه سلاح سرد با توجه به دادن attribut به strengh خون بیشتری داره معمولا.
این هم گفتم فرقی ندارن .اصل کار اینه که شما اسکیل ها رو مرتب بچینی و لباس های خوبی داشته باشی تا بتونی دوئل های خوبی داشته باشی .
خب الان من که لول 11 هستم تمام اسکیل ها رو ریختم رو داج و ایم و الان داجم یا لباس 20 هست و ایم 15
رو هیچی دیگه ای هم نریختم چون نمیدونستم کدومشون به کار من میاد
حالا از این به بعد اسکیل ها و att ها رو چیکار بکنم همین کار رو ادامه بدم؟
راستی خیلی خیلی ممنون از این که داری راهنمایییم میکنی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)