فکر کنم یکی از مسببین قرنطینه شدن تاپیک خود شما بودی ... حالا به من میگی ؟؟؟ به تاریخ عضویت نگاه کن ... من از وقتی این تاپیک 400 صفحه بود اینجام ... البته قصد بحث هم ندارم ...
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر کنم یکی از مسببین قرنطینه شدن تاپیک خود شما بودی ... حالا به من میگی ؟؟؟ به تاریخ عضویت نگاه کن ... من از وقتی این تاپیک 400 صفحه بود اینجام ... البته قصد بحث هم ندارم ...
![]()
ممنون از راهنمایی شما
پس یعنی به نظر شما منی که الان اکو 128 دارم و سرعتم 70-60 هست نرم روی آرت ؟!!!
برای شما بیشتر سرعت بالای 100 بوده یا کمتر از 100 ؟
سرعت دانلود خیلی برام مهمه. من اکثراً از لینک های رپیدشیر استفاده میکنم روی این لینک ها سرعت چنده ؟
اطلاعات بیشتر تو پنل شما هست.با تبريك فرارسيدن سال نو، علاقهمنديم به اطلاع برسانيم به مناسبت عيد نوروز و آغاز سال جديد، هديهي نوروزي در قالب ترافيك رايگان از سوي گروه شركتهاي شاتل به سرويس شما اختصاص خواهد يافت كه با توجه به نوع سرويس خود ميتوانيد مطابق جدول زير از آن بهره گيريد.
گفتنيست، از آن جايي كه بررسی آمار پشتیبانی فنی شاتل نشان می دهد دارندگان مودم ZyXEL با اختلاف بسیار زیاد، کم ترین تماس تلفنی را با بخش فنی ما داشته اند. بر اين اساس و به پاس این موضوع، كليهي دوستانی که از مودم ZyXEL استفاده ميكنند، در بستهي هديهي نوروزي خود، از ترافيك رايگان بيشتري نسبت به سايرين بهرهمند خواهند بود. اين ترافيك رايگان كه به صورت جدول زير براي مشتركين سرويسهاي مختلف اعمال ميشود، در تاريخ ياد شده در اين جدول به سرويس شما اختصاص خواهد يافت.
و .... .
باز معرفت شاتل این صبانت که پارسال بودیم دریغ از یک عیدی!!
کاملا تایییییید
من که از سرعتم خیلی راضیم..در ضمن امروز براشون یه امیل فرستادم و هرچی از دهنم در اومد بهشون گفتم..با بت این هدیه های نوروزیشون
یا ترافیک رایگان ندن یا اگه میدن عین آدم کل 5 روز رو حداقل رایگان کنن
من احمد آباد هستم که گمونم مرکز انقلاب بشه
فعلا که پادشاهی مستدامه و من از آذر ماه هر شب 4000 تا 4500 تا راحت دانلود میکنم
از اواخر مهر تا همین الان سرعت من دقیقا همین طور بوده
ولی چند تا از دوستای دیگم تو همین مرکز و استقلال سرعتاشون تقریبا بالاست و اونها هم شبی 3 گیگ به بالا دانلود میکنند
اون دوستمون تو آذادشهر هم بهتره از شاتل نگیره چون مرکز فرشچی افتضاحترین مرکز شاتل هست و روزی 10 تا 20 بار قطعی و خرابی مرکز داره
فقط کمتر از 2 روز دیگه از سرویس من مونده ولی مثل اینکه سرعت شاتل که یه مدت مشکل داشت حل شده و سرعت خوب شده برای من در حال حاضر
سرعت من همچنان تو شب از 12 بیشتر نمیره مگر اینکه از dc استفاده کنم که این روش هم به درد تورنت نمی خوره.
آقا این روش dc چیه میشه به منم توضیح بدید
این جریان Task Scheduler چیه ؟؟؟؟
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)