کی به این گفته محبوبه ؟؟؟ آقای عزیز تو محبوب بودی. اما الان دیگه نیستی. وقتی علنا داری واسه تیمی که داره خوب کار میکنه با این مصاحبه هات حاشیه سازی میکنی چطور میشه باور کرد که استقلالی هستی. تو فقط به فکر مطرح کردن خودت و بیکار نموندن هستی. فقط بلدی سوژه روزنامه های زرد و حاشیه ساز باشی. اگه هنوزم فکر میکنی محبوبی باید بگم توهم زدی احتمالا از اونا نرسیده بهت....هيأت مديره استقلال در حدى نيست كه من بخواهم در مورد آن حرف بزنم. آنها چون مى دانستند من محبوب هواداران هستم نگذاشتند كار كنم.
امروز روزنامه که چه عرض کنم مزخرف نامه گل نوشته بود گزارش تکاندهنده از رابطه سرپرست استقلال با مدیر برنامه های توره... بعد یه سری چرت و پرت نوشته بود. به نظر من بهتره بزارن بعد دربی این پرونده رو پیگیری کنن تا اون زردنامه دیگه به خودش جرات نداره هر مزخرفی رو بنویسه....
یه چیز دیگه هم روزنامه ها تیتر زده بودن مسئله تست دوپینگ بازیکن های استقلال بود. واقعا خیلی خنده دار بود. نوشته بود پرسپولیسی ها خواستن که از بازیکن های استقلال تست دوپینگ گرفته بشه. اولا اگر قرار بشه تست بگیرن از هر دو تیم میگیرن دوما همه اینا نشون دهنده ترس حریفه.... کسی که تو تاریکی میترسه سعی میکنه داد و بیداد راه بندازه تا کمتر بترسه. الان داستان تیم حریفم همینه. میدونه یه شکست مفتضحانه در انتظارشه و ... یه سری از روزنامه های پرسپولیسی هر روز با یه حیله ای وارد میشن و علیه استقلال تیتر میزنن. خوشم میاد قلعه نویی جواب هیچ کدوم رو نمیده. اصلا در شان قلعه نویی نیست که بخواد جوابشونو بده. به نظرم قلعه نویی خیلی پخته تر شده نسبت به قبل که تو استقلال بود. روش مقابله با هر نوع حاشیه رو یاد گرفته و تیم رو جمع و جور کرده.... خبرنگارای طرفدار حریف اینو بدونن با این مطالب مسخره و خنده دار راه به جایی نمیبرن.
راستی منم میخوام پیش بینیمو عوض کنم. 3 بر یک بود پیش بینی قبلیم. اما فکر نکنم این پرسپولیس بتونه به استقلال گل بزنه. نتیجه رو 3 بر صفر پیش بینی میکنم. رو کاغذ که استقلال باید بیشتر از اینها بزنه ولی خوب حساسیت دربی رو نتیجه تاثیر میزاره.