تبریک میگم برد پرسپولیس رو
اواخر نیمه ی اول بازیکن های سپاهان چند تا تکل وحشتناک زدند که ترکی به سادگی از دادن حداقل کارت زرد صرف نظر کرد. خیلی عجیب بود.
اوضاع نیکبخت خیلی خرابه با این بازیش ! باید بهش یه اولتیماتوم اساسی بدن !!
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
تبریک میگم برد پرسپولیس رو
اواخر نیمه ی اول بازیکن های سپاهان چند تا تکل وحشتناک زدند که ترکی به سادگی از دادن حداقل کارت زرد صرف نظر کرد. خیلی عجیب بود.
اوضاع نیکبخت خیلی خرابه با این بازیش ! باید بهش یه اولتیماتوم اساسی بدن !!
برد تیم رو به همه پرسپولیس دوستان تبریک میگم
ترکی حداقل باید بنگر رو اخراج میکرد
تبریک بازی خوبی بود
ولی بازم نیکبخت رو مخ بازی میکرد
آره نیکبخت یه ضد حمله رو کاملا حروم کرد !!!
12 دقیقه مونده بود بازی تموم شه میخواست وقت کشی کنه !!!
وای اونجا که محمد افتاده بود رو زمین نه اون سپاهانیا میزدن بیرون توپو نه ترکی بازی رو متوقف میکرد !!!
واقعا داور درجه یکیمون اینه وای به حال بقیه ...
Last edited by resident_evil; 30-04-2009 at 20:27.
توي اون صحنه فقط يه نفر نبود که دو تا بازيکن ديگه هم بودن که خودشون رو انداخته بودن زمين ....آره نیکبخت یه ضد حمله رو کاملا حروم کرد !!!
12 دقیقه مونده بود بازی تموم شه میخواست وقت کشی کنه !!!
وای اونجا که محمد افتاده بود رو زمین نه اون سپاهانیا میزدن بیرون توپو نه ترکی بازی رو متوقف میکرد !!!
واقعا داور درجه یکیمون اینه وای به حال بقیه ...
(فکر کنم وينگادا و هدايتي و انصاري فرد هم خودشونو انداخته بودن زمين...: دي) !
خب منظورتون چیه ؟
من نمیدونم الانم بحث سره استقلال بود که شما لطف کردین نظر دادین ؟
خب برد رو تبریک میگم.
دوستان یه کمی حواسشون رو بدن اینجا بی زحمت:
من فکر میکنم ما از الان باید بریم تو فکر فصل بعدیمون.
متاسفانه مدیران ما فکر میکنن تو فکر فصل بعد رفتن یعنی اینکه فصل هنوز تموم نشده برن هی قرارداد داخلی امضا کنن که هیچکدوم هم ارزشی نداره و آخر هم نصفشون میرن اینور اونور و... آخر سر ما بی کلاه میمونه.
اما لازمه یه تیم خوب بستن قبل از هر چیزی اینه که ما یه سرمربی برای تیممون تعیین کنیم و ازش برنامه بگیریم و با توجه به سلیقه و تفکرات اون تیم رو ببندیم.
الان یه نگاهی کنیم به همین پرسپولیس خودمون توی لیگ هفتم که قهرمان شدیم و فصل هشتم که انقدر بد بازی کردیم.
تو لیگ هفتم با اینکه ما سرمربی نداشتیم اما حمید استیلی از اول بالای سر تیم بود. حتی یه جورایی سرمربی هم بود (تا قبل از اینکه اومدن قطبی 100% بشه). تیم رو خوب بست ، پرسپولیس چند تا از بهترینها رو توی هر پستی جذب کرد. بعدش هم وقتی که قطبی اومد تیم تقریبا کامل بود. کاستیها هم توی نیم تا حدودی رفع شد و تیم آخر قهرمان شد.
اما توی لیگ هشتم ما اصلا نمیدونستیم کیا میرن کیا میمونن. حتی همین نیکبخت هم علنی گفته بود قطبی باشه من میرم.
ما سر مربی نداشتیم ، بازیکن هم نمیگرفتیم که خود قطبی بیاد بازیکنای مد نظرش رو بگه.
و قطبی اونقدر دیر به تیم اضافه شد که تقریبا تمام بازیکنهای خوب جذب شده بودن رفته بود. ما چند تا از مهره های خوبمون رو هم از دست دادیم (مثل آشوبی و شیث) و بازیکنهای خارجی هم کارایی مورد نظر رو نداشتن. خلیلی مصدوم شد و بعدش هم توره برای یه مدت نبود و ما ...
حرفم اینه. امسال هم وینگادا نیمکت نا مطمئنی داره. هنوز معلوم نیست میخوان نگش دارن یا بفرستنش بره؟؟؟
اگر قراره بمونه که خب زودتر قرارداد رو تمدید کنن و بگن یالا تیم رو جمع کن!!
اگر هم قراره بره پس خوش اومد، امروز بره پی کارش بهتر از فرداست. چون وقتی این بره مطمئنا پیروانی هم میره و مربی ایرانی هم که نمیارن احتمالا. مربی خارجی هم که لیگ رو نمیشناسه و حداقل یکی 2 ماه زمان نیاز داره.
پس تکلیف رو روشن کنن دیگه!!!!!
پی نوشت: اگر قراره وینگادا بره من شدیدا رو آقا معلم نظر مثبت دارم
فکر کنم الان در مورد این مسائل صحبت کنیم بهتر از بحث در مورد حذف استق و این حرفاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)