شما هر هاردی به Xbox وصل کنید البته فقط USB از ظرفیت 1 تا 16 گیگ را میتوانید استفاده کنید.![]()
شما هر هاردی به Xbox وصل کنید البته فقط USB از ظرفیت 1 تا 16 گیگ را میتوانید استفاده کنید.![]()
سلام به همگی خویبن؟
آقا من چرا هر کاری میکنم داشبوردم آپدیت نمیشه؟؟!!
همه کار کردم جدیدترین آپدیتو دانلود کردم هم با CD هم با فلش امتحان کردم ولی بازم نشد!!!
الان 4 تا آپدیت دارم که هیچ کدومش نمیشه!!
باید چیکار کنم؟؟!!
شما اسم فایلی که تو فلش میریزید چیه ؟؟
شما باید برنامه های مخصوص آپدیت رو توی فلدری به اسم SystemUpdate$ بریزید و بعد فلش رو به دستگاه و صل کنید و بعد یک بار خاموش روشن کنید .
موفق باشید.
Last edited by huggy; 02-09-2010 at 07:53.
سلام
به نظرم هنگ کردن دستگاه یه مشکل عادیه و خیلی جای نگرانی نیست
مال منم تا حالا هنگ کرده, البته لازم نیست خاموش کنین, DVD رو در بیارین درست میشه.
اگه این 4 - 5 ساعتو که میگین یکسره بازی میکنین خب دارین یه مقدار به کنسول فشار میارین , بعد از هر 4 ساعت بازی بهتره 20 تا 30 دقیقه به کنسول استراحت بدین البته لازم نیست خاموش کنین فقط برین تو داشبوردو DVD رو در بیارین.
---------- Post added at 04:31 AM ---------- Previous post was at 04:27 AM ----------
منم همش دارم همین کارو میکنم ولی نمیشه!!!!
آقا خدارو شکر قضیه حل شد
بالاخره آپدیت شد
یه روشو امتحان نکرده بودم , امتحان کردم درست شد
ممنون که یادم انداختی.
موفق باشی . . .
دوستان اگه ایکس باکس قراره تا 3 ساله دیگه باشه پس قضیه ی این ایکس باکس 720 چیه که یه عده میگن قراره که بیاد؟کدوم رو باور کنیم این که ایکس باکس کم کم تا 3 سال دیگه هست یا اینکه به زودی کنسول جدید میاد؟
دمت گرم میلاد کلی خندیدیم از دستت!!
داداش حالا همین مقدار ساعت رو من یکنفس بازی کردمیعنی چشام دیگه هیچ جارو نمیدید بعدش که بلند شدم.
بابا پسر خوب پس قابلیت پخش موزیک همراه بازی رو برای چی گذاشتن تو Xbox 360 !!؟؟؟
تو یه Flash آهنگهای توپ بریز بعد وقتی میخوای بازی کنی به آهنگ هم گوش بده.
منتها الیه فازه مخصوصا Metal با Forza !
یه Clear Cache کن برای Dashboard خیلی تاثیر داره.
Freez شدن تو Dashboard زیاد خوب نیست و ممکن هست مشکل سخت افزاری باشه. البته در دفعات زیاد.
عزیز دل من کی گفته اصلا اسمش 720 هست !!؟؟ بله 2 یا 3 سال دیگه قراره معرفی بشه ولی این دلیل نمیشه که کنسول 360
دیگه تولید نشه یا اینکه دیگه به درد نخوره !! الان PS2 رو دارن مثل هلو میخرن !! با وجود اینکه 4 سال هست PS3 اومده !
منم توی چند تا سایت این اسم رو دیدم که گفته بودند اوایل 2011 میاد من میخواهم دوباره ایکس باکس بخرم گفتم اگه اینجوریه فعلا دست نگه دارم راستی اگه کنسول جدید بیاد بازی های کنسول قبل ساخته میشه یا نه؟
نه من منظورم 2 تا بازی کم حجم هست ؟ مثل shank و غیره ؟
Last edited by m jax; 02-09-2010 at 09:57.
اونها شایعه هست زیاد توجه نکن.
همیشه 2 یا 3 سال بعد از نسخه ی بعدی پرونده ی دستگاه قبل بسته میشه که اینطوری ما تا 2016-2017 شاهد بازی های جدید واسه 360 هستیم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)