تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1812 از 3347 اولاول ... 812131217121762180218081809181018111812181318141815181618221862191223122812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,111 به 18,120 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز ! چطور شما با قاطعیت میگی 90% قابلیت 4g only داره

اتفاقا هیچ گوشی 4G only نداره
    مگر اینکه با نرم افزار و یا کد *#*#4636#*#* به تنظیمات اصلی گوشی برید و از قسمت phone info نوع شبکه رو انتخاب کنید
    البته این کد معمولا روی گوشی های سامسونگ و سونی کار میکنه ، از هواوی اطلاعی ندارم
    دلیلش هم اینه که شبکه 4G قابلیت تماس صوتی رو نداره ، و اینطوری اگر کسی با شما تماس بگیره شما در دسترس نیستین
    بخاطر همین 4G only رو توی تنظیمات نمیذارن که گوشی بتونه توی مواقع خاص مثل زنگ زدن سوییچ کنه روی نسل پایین تر
    عزیز من گفتم میشه 90% گوشی ها رو روی 4G قرار داد نه اینکه از تنظیمات تمام گوشی ها اطلاع داشته باشم ! کدی که فرمودین رو بالا قرار دادم برای دوستمون و روی گوشی های سامسونگ , سونی , شیائومی سری note 3 و ال جی جواب داده پس فکر کنم میشه از عنوان 90% استفاده کرد ! خیلی از قابلیت ها به سادگی در دسترس نیستن ولی دلیل نمیشه بگیم نمیشه از اون قابلیت ها استفاده کرد

2. 3 کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

میگم اگه کابل usb طولانی تر بخوام برا این دانگل بگیرم جواب نمیده ؟
    بله عزیز به دو روش میشه ولی هزینش کمی براتون بالا میوفته

4. 2 کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

عزیز من گفتم میشه 90% گوشی ها رو روی 4G قرار داد نه اینکه از تنظیمات تمام گوشی ها اطلاع داشته باشم ! کدی که فرمودین رو بالا قرار دادم برای دوستمون و روی گوشی های سامسونگ , سونی , شیائومی سری note 3 و ال جی جواب داده پس فکر کنم میشه از عنوان 90% استفاده کرد ! خیلی از قابلیت ها به سادگی در دسترس نیستن ولی دلیل نمیشه بگیم نمیشه از اون قابلیت ها استفاده کرد
    درسته حتما من بد متوجه شدم
    ولی " تنظیمات گوشیتون رو بررسی کنین احتمال 90% قابلیت 4G only رو باید داشته باشه " خیلی فرق داره تا " میشه 90% گوشی ها رو روی 4G قرار داد "

منظور این بود که توی تنظیمات خود گوشی ها ( در قسمت setting ) چنین قابلیتی اصلا وجود نداره

6. 2 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درسته حتما من بد متوجه شدم
    ولی " تنظیمات گوشیتون رو بررسی کنین احتمال 90% قابلیت 4G only رو باید داشته باشه " خیلی فرق داره تا " میشه 90% گوشی ها رو روی 4G قرار داد "

منظور این بود که توی تنظیمات خود گوشی ها ( در قسمت setting ) چنین قابلیتی اصلا وجود نداره
    بله شما هم حق دارین باید در پست اول ذکر میکردم که اگه داخل setting نبود این کد رو استفاده کنن ولی چون چند ماهی میشه گوشی ویندوزفونی گرفتم و توی بیلد های قبلی ویندوز 10 این قابلیت در setting گوشی قرار داشت فراموش کردم ذکر کنم اون مورد رو و عذرخواهی میکنم

8. این کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم اگه کابل usb طولانی تر بخوام برا این دانگل بگیرم جواب نمیده ؟
    خیر جواب نمیده. حتی با کابل افزایش طول 1.5 متری هم در برخی مواقع باعث ناپایداری عملکرد دانگل میشه. بهتره دانگل رو مستقیم به روتر وصل کنید و برای جابجایی از سیم رابط برق اسفاده کنید.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    لطفا تو تاپیک از بحث های بی مورد و خلاف قوانین انجمن خودداری کنید
    سعی شد پست های زیادی پاک نشه ولی اگر این بحث ادامه پیدا کنه مجبوریم پست های خلاف قوانین انجمن رو پاک کنیم
    (منظورم دوستانی بود که چند صفحه قبل بحث می کردن)
    موفق باشید

11. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خیر جواب نمیده. حتی با کابل افزایش طول 1.5 متری هم در برخی مواقع باعث ناپایداری عملکرد دانگل میشه. بهتره دانگل رو مستقیم به روتر وصل کنید و برای جابجایی از سیم رابط برق اسفاده کنید.
    عزیز خیلی راحت هم جواب میده (( البته نه به وسیله کابل های معمولی )) , فقط هزینش کمی زیاد میشه که بنظرم روتر رو کنار پنجره یا جاهای دیگه قرار بدن بهتر هست تا این کار رو بکنن ولی در صورتی که مجبور باشن روش های تست شده ای وجود داره که بهترین و پرهزینه ترین اون ها استفاده از کابل LAN هست.

13. این کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز خیلی راحت هم جواب میده (( البته نه به وسیله کابل های معمولی )) , فقط هزینش کمی زیاد میشه که بنظرم روتر رو کنار پنجره یا جاهای دیگه قرار بدن بهتر هست تا این کار رو بکنن ولی در صورتی که مجبور باشن روش های تست شده ای وجود داره که بهترین و پرهزینه ترین اون ها استفاده از کابل LAN هست.
    با کابل LAN چطوری؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

از تبدیل های USB V.2 روی شبکه میتونن استفاده کنن که به دلیل استفاده از آداپتور برای تامین ولتاژ دیوایس و کابل کوچکترین مشکلی نخواهند داشت البته هزینش هم کم نیست ! (( حدود 200 هزار تومان )) و راه دیگه استفاده از ریپیتر های کابل usb هست که معمولا جواب میده ولی از مشکلاتش میشه به طول عمر کم و اتلاف انرژی زیاد اشاره کرد
    Last edited by rezasniper2012; 01-01-2016 at 17:56.

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا یکی سرعتش پایین باشه به چیز پی ان یه سرور ایران وصل بشه سرعتش زیاد میشه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •