تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1812 از 2606 اولاول ... 81213121712176218021808180918101811181218131814181518161822186219122312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,111 به 18,120 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    سرویس من الان پس پرداخت حجمی هست ولی نمیتونم حجم اضافه بخرم. فردا میخوام برم طرح اینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to 16M پس پرداخت رو بگیرم.
    به نظرتون اگه سرویس رو عوض کنم امکان خرید حجم اضافه توی پنل باز میشه؟
    اصلا چی کار باید بکنم تا خرید حجم واسه من راه بیفته؟
    کسی از دوستان هستش که پس پرداخت باشه و حجم اضافه خریده باشه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    سرویس من الان پس پرداخت حجمی هست ولی نمیتونم حجم اضافه بخرم. فردا میخوام برم طرح اینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to 16M پس پرداخت رو بگیرم.
    به نظرتون اگه سرویس رو عوض کنم امکان خرید حجم اضافه توی پنل باز میشه؟
    اصلا چی کار باید بکنم تا خرید حجم واسه من راه بیفته؟
    کسی از دوستان هستش که پس پرداخت باشه و حجم اضافه خریده باشه؟؟
    من همون اینترنت خوب تابستان پس پرداخت رو دارم و دیروز 100 گیگ خریدم که پیام داده که بعد از خرید تا 48 ساعت اگه شارژ نشد پیگیری کنید. حالا همچنان منتظرم...

3. این کاربر از Toranj_mhg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من قبلا نامحدود 256 داشتم و به اشتباه سرویس پس پرداخت 4گیگ تلکام گرفتم و از اون روز مشکلات ما شروع شد سرعت خیلی عالی تا 2 مگ در ثانیه دانلود میکند اما ایراددات

1- صفحه چک کردن مصرف به روز نیست و هر روزی که شما مصرف کنی فردا ساعت 9:30-10 به بعد نشون میده(هیچ شرکتی بجز مخابرات اینگونه نیست)
    2- اسما شبانه رایگان داری به شخصه 2 بار این کار رو تست کردم دانلودم ساعت 2:15 شب شروع و ساعت 5:50 قطع و خاموش شد جالب اینکه نصف دانلودم رو قبل ساعت 2 حساب کرده(تکرار میکنم دو بار این کار رو تست کردم)
    3- بهشون زنگ میزنی میگی آقا چقدر مصرف کردم چقدر حجم بسته ام میونده میگم ما نمیدونیم؟!!!!!!!!!!! پس چه پشتیبانی؟ پس برای چی اونجا نشستید؟ پساخی نمیدهند
    4- امروز در مخابرات درگیر بودم حتی لاگ مودم بردم پیششون الکی برام زده 9 گیگ از ساعت 10 صبح تا 2 شب دانلود داشتی. که اصلا نداشتم. گفتن شاید هک شدی
    گفتم مودمم مخفی و مک فیلتر استفاده میشه. گفتم مودم میارم اینجا پسورد وای فای رو هم بهتون میدم اگر به مودمم وصل شدی جایزه بهت میدم.
    گفتم کنسل کن گفت خسارت باید بدی گفتم میدم خلاصه زوری تبدیلش کرد به پیش پرداخت گفتم دیگه یانجوری نمیشه و از این حرفها البته من که هنوز شارژ نکردم

5. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه damino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

برای دانلود شبانه حتما باید مودم روشن خاموش بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای دانلود شبانه حتما باید مودم روشن خاموش بشه
    خودشون میگن نه نیازی نیست. تو ریز مصرف هم اتومات خودش از 2 شروع میکنه دوباره به گزارش زدن. ولی کلا به نظر من هم خاموش باید بشه ورگنه تو پاچت میره

8. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من قبلا نامحدود 256 داشتم و به اشتباه سرویس پس پرداخت 4گیگ تلکام گرفتم و از اون روز مشکلات ما شروع شد سرعت خیلی عالی تا 2 مگ در ثانیه دانلود میکند اما ایراددات

1- صفحه چک کردن مصرف به روز نیست و هر روزی که شما مصرف کنی فردا ساعت 9:30-10 به بعد نشون میده(هیچ شرکتی بجز مخابرات اینگونه نیست)
    2- اسما شبانه رایگان داری به شخصه 2 بار این کار رو تست کردم دانلودم ساعت 2:15 شب شروع و ساعت 5:50 قطع و خاموش شد جالب اینکه نصف دانلودم رو قبل ساعت 2 حساب کرده(تکرار میکنم دو بار این کار رو تست کردم)
    3- بهشون زنگ میزنی میگی آقا چقدر مصرف کردم چقدر حجم بسته ام میونده میگم ما نمیدونیم؟!!!!!!!!!!! پس چه پشتیبانی؟ پس برای چی اونجا نشستید؟ پساخی نمیدهند
    4- امروز در مخابرات درگیر بودم حتی لاگ مودم بردم پیششون الکی برام زده 9 گیگ از ساعت 10 صبح تا 2 شب دانلود داشتی. که اصلا نداشتم. گفتن شاید هک شدی
    گفتم مودمم مخفی و مک فیلتر استفاده میشه. گفتم مودم میارم اینجا پسورد وای فای رو هم بهتون میدم اگر به مودمم وصل شدی جایزه بهت میدم.
    گفتم کنسل کن گفت خسارت باید بدی گفتم میدم خلاصه زوری تبدیلش کرد به پیش پرداخت گفتم دیگه یانجوری نمیشه و از این حرفها البته من که هنوز شارژ نکردم
    حاجی عینا مثل همیم . گرفتار شذیم . منم باید برم پس پردات کنم . خودم دارم میبینم 500 مگ مصرف داشتم بعد پشتیبان میگه 2 گیگ بوده !

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حاجی عینا مثل همیم . گرفتار شذیم . منم باید برم پس پردات کنم . خودم دارم میبینم 500 مگ مصرف داشتم بعد پشتیبان میگه 2 گیگ بوده !
    پس پرداختش کنی بدتره بعد قبضت میاد خداد تومان

11. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منم اول سرويسم يه دو سه هفته اى پيگيرى كردم تا شبانه م فعال شد ولى الان شبى چهل گيگ دانلود ميشه شبايى كه ميذارم[emoji28][emoji23]

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم اول سرويسم يه دو سه هفته اى پيگيرى كردم تا شبانه م فعال شد ولى الان شبى چهل گيگ دانلود ميشه شبايى كه ميذارم[emoji28][emoji23]
    تو ریزت شبانت جدا میزنه ؟ یا همون ساعت فقط میزنه؟
    سرویست چی بوده؟

14. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تو ریزت شبانت جدا میزنه ؟ یا همون ساعت فقط میزنه؟
    سرویست چی بوده؟
    منم همين اينترنت خوب با طعم تابستان رو دارم ولى پيش پرداختم، تو ترافيك مجانى شبانه نمى زنه ولى ترافيكش كم نميشه از حجمم ديگه، اولش مى شد كه دو سه هفته اى پيگيرى كردم تا درست كردن ولى الان ديگه كم نمى كنه

16. 2 کاربر از a66sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •