تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1812 از 4105 اولاول ... 812131217121762180218081809181018111812181318141815181618221862191223122812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,111 به 18,120 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه greenmidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین دودها

پيش فرض

این دفترچه ای که من دارم (که جدیدم هست) از تک فرزندی حرفی نزده ولی دوتا کفالت واسه پدر داره که اینطوریه،
    1-پدر نیازمند مراقبت که قادر به اداره امور خود نباشد.
    2-پدر دارای کهولت سن(65 سال تمام)
    سلام لطفا اطلاعات درست ارائه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم کتاب نظام وظیفه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من به خاطر داشتن برادر بزرگتر نتونستم از این قانون استفاده کنم
    اگه راه حلی دارید استقبال می کنم
    Last edited by greenmidi; 10-10-2013 at 22:01.

داره خودمونی میشه mbadboy7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

سلام به همه دوستان .

من فارغ التحصیل خرداد 92 هستم ، امسال کنکور داشتم قبول نشدم میخوام کنکور سال 93 رو شرکت کنم ، میخواستم ببینم چیکار باید بکنم که از خرداد 93 به بعد غیبت نخورم و مشکلی برای ورود به دانشگاه نداشته باشم ؟
    متولد 4 آذر 73 هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این درسته که توی 01 همون اولش 5 روز مرخصی میدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

سلام به همه دوستان .

من فارغ التحصیل خرداد 92 هستم ، امسال کنکور داشتم قبول نشدم میخوام کنکور سال 93 رو شرکت کنم ، میخواستم ببینم چیکار باید بکنم که از خرداد 93 به بعد غیبت نخورم و مشکلی برای ورود به دانشگاه نداشته باشم ؟
    متولد 4 آذر 73 هستم
    من اینجا زیاد از این سوالا پرسیدم جواب نمیدن خیالت راحت.برو از پلیس +10 بپرس

5. این کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان .

متولد 4 آذر 73 هستم
    سلام
    اصلا کاری به سال تولد نداره. شما 18 سال تمام مشمول شدی

برای شما معافیت تحصیلی صادر شده و پس از فارغ التحصیلی، یکسال تمام فرصت داری که بری پلیس +10 و مدارکت رو تحویل بدی
    مثلا در برگه فارغ تحصیلی که دانشگاه به شما داده، زده تاریخ فارغ التحصیلی 31/04/92
    تا قبل از 31/04/93 برو پلیس +10
    البته بین 1 تا چند ماه اعزامت طول میکشه. اگر کنکور قبول بشی که هر جای سربازی باشی، ترخیصت میکنن

بازم میگم تاریخی که دانشگاه روی برگه ی فراغت از تحصیل میزنه ملاکه. برگه رو داری؟؟؟ (اگر نه برو بگیر)

7. 3 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان .

متولد 4 آذر 73 هستم
    شما تا قبل از خرداد 93 وقت داری وضعیتت رو مشخص کنی یا دفترچه بفرستی یا بری دانشگاه

TAPATALK

9. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها شهدای وظیفه نزاجا همون 01 هستش دیگه؟
    چجور جایی هستش؟
    شهدای وظیفه نزاجا یا همون 01 معروف تو سه راه افسریه. اولین روز که می ری اونجا با لباس شخصی میبرنتون یه سری فرم پر می کنید بعد تقسیم یگانی می شید. سعی کن هنگ 1 باشی یعنی اونجا که تقسیم میشی بهت میگن مثلا تو 713،یا513 که 713 یعنی هنگ 2 گردان 1 گروهان 3 513 یعنی هنگ 1 گردان 1 گروهان 3 سعی کن تو بیوفتی تو تقسیمای 5 نه 7. بعد میبرنتون تو یه قسمتی که لباسا و پوتیناتونو بهتون میدن هرکی تو گردان خودش. من 713 بودم یعنی گردان 1 هنگ 2 اونجا یه افسری هست به اسم قلی پور که خیلی عقده ایه زیاد تو چشمش نباشید البته فکر کنم الان دیگه ترخیص شده یه افسر دیگه هست به اسم فلاح اونم اولاش اذیتتون میکنه ولی باهاش رفیق شین. در کل 01 بهشته واقعا من اینو وقتی که افتادم یگان فهمیدم چون قبلش فکر میکردم از 01 بدتر نیس چون سخت میگیرن اما الان تو یگان دلم واسه اون منطقه نظافت و آنکارد تختو، نگهبانی اسلحه خونه و آسایشگاه تنگ شده. 2 هفته اول خیلی سخت میگذره فقط منتظر یه تعطیلی هستی که بری خونه اما بعدش خیلی زود میگذره خیلی... 2 هفته آخرم میبرنتون اردوگاه تلو که حرف نداره یعنی تموم دوران آموزشی یه طرف اردوگاه تلو یه طرف...آزمونش کشکه اما بخونین که بعدا اگه نخوندین نگین کاش میخوندم شاید تاثیر داشت ولی در کل تاثیر نداره. اضاف ندارین. هیچکاری نمیتونن بکنن باهاتون زیاد از افسرا نترسین چون فقط قپی میان. تا می تونین بپیچین ... ته تنبیه هشون اینه نگهبان آخر هفته باشین... زیاد حالت شنا و بشین پاشو میدنتون مثل یه ورزشکار باشین و انجام بدین و لذت ببرین... اراشد آسایشگاه کلا خیلی حال می کنن تا می تونید ارشد بشین. ارش آشپزخونه،ارشد نظافت،ارشد گروهان، منشی اینا بهترین پستایی که میتونین توش بپیچونین. همین دیگه فقط اینو میگم من الان تو یگانم اما کاش همیشه آموزشی بود همیشه با اون بچه ها بودم دلم واسه همه چی تنگ در ضمن اونجا دو تا افسر داشتیم به اسم طاهری و قشقایی یعنی واقعاا معرکه هستند این دو تا مخصوصا قشقایی سلام بچه های 713 رو به قشقایی و طاهری برسونید حتما.
    Last edited by demo007; 11-10-2013 at 09:21.

11. 4 کاربر از demo007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

7

اینا خعععععععلی نامردن . من اومدم تیرماه پروژه پایانیم ارائه دادم تا زودتر برم سربازی ولی میگن تا مدرک کاردانی نیاری مدرکی بهت نمیدیم
    حالا شنبه بپرسم این نامه ای که میگین به ما میدن یا نه!
    مدرک کاردانی چیشو باید ببری؟اصل مدرک؟(که من نبردم) ریز نمرات؟(2 هفته ای ارسال میکنن)
    کاردانی چه دانشگاهی میخوندی؟کارشناسی چه دانشگاهی میخوندی؟دولتی؟غیر انتفاعی؟آزاد؟

خودت شنیدی که گفتن لغو معافیت برات صادر میکنن؟ اگه چنین چیزی باشه برو یه نسخه هم واسه تو صادر میشه و بگو فقط همونو میخوام مدرک واسه خودتون باشه ! و با اون برا اعزام اقدام کن
    من هم مشکل شما داشتم به دلیل اینکه دولتی درس میخوندم و تعهد خدمت دارم و وام هم تسویه نکردم و سربازی هم نرفتم نه مدرکی بهم میدن نه موقتی ، با همون نامه ی کوچیک لغو معافیت پلیس +10 ثبت نام کردم اگه پلیس +10 قبول نکرد بگو به من مدرک نمیدن .

بیافت دنبالش وگرنه 6 ماه کم نیست

13. این کاربر از ar.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدرک کاردانی چیشو باید ببری؟اصل مدرک؟(که من نبردم) ریز نمرات؟(2 هفته ای ارسال میکنن)
    کاردانی چه دانشگاهی میخوندی؟کارشناسی چه دانشگاهی میخوندی؟دولتی؟غیر انتفاعی؟آزاد؟

خودت شنیدی که گفتن لغو معافیت برات صادر میکنن؟ اگه چنین چیزی باشه برو یه نسخه هم واسه تو صادر میشه و بگو فقط همونو میخوام مدرک واسه خودتون باشه ! و با اون برا اعزام اقدام کن
    من هم مشکل شما داشتم به دلیل اینکه دولتی درس میخوندم و تعهد خدمت دارم و وام هم تسویه نکردم و سربازی هم نرفتم نه مدرکی بهم میدن نه موقتی ، با همون نامه ی کوچیک لغو معافیت پلیس +10 ثبت نام کردم اگه پلیس +10 قبول نکرد بگو به من مدرک نمیدن .

من از دانشگاه يه نامه گرفتم كه توي فايل پيوست هست و به نظام وظيفه شهرمون بردم و شماره مليمو گرفت و تو سيستم زد و معافيت تحصيليم رو لغو كرد و گفت برو مداركت رو بده به پليس+10 تا اعزام بشي.

15. این کاربر از mhei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

باید گواهی موقت کاردانی ببرم تا مدرک موقت کارشناسی به من بدن. ریزنمرات و تاییدیه تحصیلی سال 90 تحویل دانشگاه کارشناسی دادم!
    هر دوتاش غیرانتفاعی بودن و در یک شهر!!!!
    آره خودشون گفتن که ما یه نامه لغو عضویت صادر میکنیم برای نظام وظیفه!
    من از دانشگاه يه نامه گرفتم كه توي فايل پيوست هست و به نظام وظيفه شهرمون بردم و شماره مليمو گرفت و تو سيستم زد و معافيت تحصيليم رو لغو كرد و گفت برو مداركت رو بده به پليس+10 تا اعزام بشي.
    شما مدارکت کامل بود ؟ یعنی مدرک موقت کارشناسی گرفتی تا اینو بهت دادن یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •