اس ان آر 16 تا29 خیلی خوبه .این عدد چنده؟این نویز هستAttenuation
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اس ان آر 16 تا29 خیلی خوبه .این عدد چنده؟این نویز هستAttenuation
Downstream Upstream SNR Margin (dB) 15.5 29.4 Attenuation (dB) 47.0 28.5
البته یکم نوسان هم داره !!
راستی کسی می دونه پشتیبانی مخابرات در چه حده؟؟ کاربلد هستن؟ چون می خوام برم مخابرات![]()
نوسانش در حدود 0.1 تا 1 هست !
سیم مستقیم از دم در ساختمان کشیدم تا پشت مودم حتی به پریز تلفن هم نزدم یعنی کلا روی خط ما فقط یک مودمی وصله ! باز میگه خطت نویز داره![]()
زنگ زدم پشتیبانی گقت زمان انتظار 17 دقیقه !!
10 دقیقه بعد زنگ زدم گفت 15 دقیقه !!!!!
اینم پینگ زیبا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات هیچی بلد نیستن فقط یه گوشی میارن دم در تست میکن میبینن که نویز روش نیست و بیخیال میشن اینا فقط نویز های شنیداری رو میتون درست کنن.
نویزت رو به بالا هست ولی خوبه مشکلی اسجاد نمیکنه.
چون خطم نویزم رو 54 هست وکیفیتم هم همینه و روی 5 گذاشتن که متاسفانه سیم ها و اتصالات رو تمیز کردم که پهنای باند خطم نوسان داره.
لعنت به آسیاتر
هی اینترانت میشه فقط سایت های داخل باز میکنه
داریم فیفا بازی میکنیم انلاین یهو اینترانت میشه گند میزنه به بازی 3-0 میبازیم جواب هوادارا رو کی میده بعد این باختا ؟![]()
چه پینگ داغونی.... البته مخابرات هم سر شب افت سرعت داشت برای من فکر نکنم فقط مشکل آسیاتک نیست ....
دوستانی که از خوزستان با فیبر نوری از این شرکت مزخرف اینترنت گرفتن آیا وضعیت اینترنتشون بهتر شده یا نه؟
من که هنوز سرعتم به شدت افتضاحه
اینترنت 2 مگ با بیست گیگ حجم گرفتم ولی متاسفانه اینقدر سرعت پایینه که به هیچ عنوان نمی تونم از اینترنت استفاده کنم
حتی سایت اسپید تست روی لپ تاپ باز نمیشه که بتونم تست بگیرم و توی سایت بزارم و همش این ارور می ده:
سرعتم ((با سرور داخلی)) از 128 هم پایین تر و تقریبا نزدیک به سرعت دیال آپ هست و پینگ هم بسیار بالاست
با سرور خارجی که دیگه وحشتناک مثلا با سرور باکو پینگ تقریبا 1500 هست
هر چی هم به پشتیبانی زنگ می زنم فقط میگن تحمل کنید و تو خوزستان مشکل پهنای باند داریم و حتی معلوم نیست چه موقع این وضعیت درست میشه (آخه شرکت مزخرفی مثل شما (آسیاتک) که اینقدر مشکل پهنای باند داره بیخود می کنه کل فیبر نوری خوزستان را از مخابرات می گیره)
Last edited by yasaroj; 26-04-2014 at 21:42.
مشکل از خودمونه که به مخابرات شکایت نمیکنیم تا قراردادش را با این شرکت دزد فسخ کنه.
قطع کردن سرویس آسیاتک چند روز طول میکشه؟روالش چجوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)