نه قفل نیست همه آی پی ها براش میان
نه قفل نیست همه آی پی ها براش میان
سلام
دوستان من چند وقته سرم اینقدر شلوغه که نمیرسم سر بزنم.
اومدم یه گزارش بدم و یه سری سوال بپرسم.
گزارش:
1) اون 5مگ ما No-Free بود و موند، یه ماه شبانه نداریم.
2) هر سرعتی که توی پرتاک نباشه، بعد از اینکه از نمایندگی گرفتید، همه ی سرویساش باز میشه.
3) چه کرمی بود؟ اومدن 10% تخفیف زدن، بعدش مالیات گذاشتن، قیمت از 3900 تومن شد، 3888 تومن واسه هر گیگیعنی 12 تومن کاهش قیمت.
4) الان هر گیگ ترافیک که شارژ کنید، 1250مگ بتون میده.الان من دوبار 1 گیگ شارژ کردم، 1 گیگ اعتبار در حال مصرف دارم و 1.5 گیگ ذخیره
5) مثل اینکه بقول یکی از دوستان تهرانی، مخابرات شروع به سوییچ مسیر کرده. پینگ با گیت وی های خوب در مواقع کم ترافیک 110 و در مواقع پر ترافیک مخصوصا شب 220 میشه. من اگر بخوام بازی کنم مجبورم با سرویس کاهش پینگ بازی کنم. نمیدونم تا کی میخواد این وضعیت ادامه داشته باشه.
سوال
1) نامحدودها چطور شدن؟ اومدن؟ رفتن؟ دیگه نمیان؟
2) فقط سرویس های 2مگ و کمتر شبانه دارن؟
با این 2 مگ هم که نمیشه دانلود کرد . ساعت 2 تا 6 میزاری فوقش 2.5 گیگ دانلو کنه . ادم بره 512 نامحدود مخابرات ) که فعلا وجود نداره( بخره خیلی بهتره .. ای خدا ن مرکز مخابراتی درست داریم نه شرکت درست .
سروش جان 5 و 10 مگ شبانه ندارن چیزی که در سایت مخابرات خوزستان در قسمت جشنواره نوشته شده . نا محدود هم که خبری نیست . با این چیزی که من دیدم و جدیدا سرویس 2 مگ صفر گیگابایت احتمال برگشت نامحدود پایسنه . تازه خدا رو چه دیدی اومدن شبانه 2 مگ و 1 مگ رو برداشتن از این خدانناس ها هیچی بعید نیست . بابا شمر هم اینقدر امام حسین رو ادیت نکرد . اصلا برنامشون معلوم نیست . تو این جا شب بخوابی صبح بیدار بشی معلوم نیست چه بلایی سرت اومده .تو اونجا بخوان یه پل بزنن اول از مردم نطرسنجی میکنن بعد میسازن . یه بنده خدایی بهم گفت نظر سنجی چیه باید چی کارش کنیم . بنده خدا اصلا تا حالا به چشم ندیده بوده
من 10مگ داشتم شبانه هم داشتم دیشب هم 4گیگ دان داشتم امروز از IbS چک کردم دیدم 1گیگ به ترافیک باقی مونده اضافه کردن ولی شبانه رو برداشتن. زدهKHZ-10240(10M)-NOFREE
یعنی شبانه دیگه بای بای؟؟؟
یک ماهی میشه دیگه بای بای
نمیدونم چرا جدیدا وقتی آسانسور حرکت میکنه اس ان آر 13تا میاد پایین بعد وقتی ایستاد 9تا میره بالا و دیگه بالاتر نمیره به نظرتون دلیلش چیه؟قبلا اینجور نبود!![]()
حذف شود......
Last edited by farshad0123; 21-11-2014 at 14:28.
10 مگ با 8گیگ ترافیک 36.000 تومان ترافیک رایگان شبانه داره/
سلام
مطمئنید ترافیک به دوره بعد منتقل میشه
این طرحشون دائمیه یا دو روز بعد میزنن زیرشو کل ترافیکمون میپره؟؟؟؟
اگه اینطوری باشه یه 1 مگ 0 گیگ 3 ماهه میگیرم
بعدش 30 گیگ ترافیک میخرم که کلش میشه 90 تومن
یعنی ماهی 10 گیگ
بهتر از ا مگ ماهی 8 گیگه.هر دو تا شون تقریبا 30 تومن میفته ولی یکی 8 گیگ یکی دیگه 10 گیگ![]()
خیر تو پارتاک شبانه وجود نداره ولی سیترا همه سرویس هاش شبانه داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)