تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1811 از 2608 اولاول ... 81113111711176118011807180818091810181118121813181418151821186119112311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,101 به 18,110 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

برای منم تو 24 ساعت حدودا 10 بار اینترنت قطع میشه و باز وصل میشه.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    امروز برای منم سر ظهری دو سه بار اینطور شد!(قطع و وصل)

داره خودمونی میشه farshin.rezaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوباره اینترنت را گاز گرفتن؟
    یه مدت بود گفتیم خوبه چشم خورد , پینگ ۴.۲.۲.۴ که میگیری
    دقیقه‌ای یکبار ۵ خط تایم اوت میده!
    تاثیر مدارس بر اینترنت ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام عزیزان
    بنده پس از افت سرعت غریبی که مدتی داشتم تصمیم به تعویض تعرفه نا محدود فعلی به محدود جشنواره تابستان گرفتم و پس از چندین بار مراجعه به مرکز مخابرات پاسداران در نهایت با گرفتن مرخصی ساعتی و کشاندن مادر پیر خود بعنوان صاحب خط به مرکز مخابرات موفق به انجام این امر خطیر شدم !! از این ها که بگذریم چند سوال داشتم :
    بعد از تموم شدن این 2 گیگ حجم ماهانه می توانم از اکانت خود اقدام به خرید ترافیک کنم یا باز همراه والده باید برم اونجا؟ ( چون تاحالا نا محدود داشتم نا آشنا هستم)
    و سوال بعدی اینکه آیا آلارمی مبنی بر اینکه حجم ترافیکم تموم شده می ده یا یهو می بینی آزاد محاسبه می کنند و یه قبض نجومی میاد؟

با سپاس فراوان

داره خودمونی میشه Antonio1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام عزیزان
    بنده پس از افت سرعت غریبی که مدتی داشتم تصمیم به تعویض تعرفه نا محدود فعلی به محدود جشنواره تابستان گرفتم و پس از چندین بار مراجعه به مرکز مخابرات پاسداران در نهایت با گرفتن مرخصی ساعتی و کشاندن مادر پیر خود بعنوان صاحب خط به مرکز مخابرات موفق به انجام این امر خطیر شدم !! از این ها که بگذریم چند سوال داشتم :
    بعد از تموم شدن این 2 گیگ حجم ماهانه می توانم از اکانت خود اقدام به خرید ترافیک کنم یا باز همراه والده باید برم اونجا؟ ( چون تاحالا نا محدود داشتم نا آشنا هستم)
    و سوال بعدی اینکه آیا آلارمی مبنی بر اینکه حجم ترافیکم تموم شده می ده یا یهو می بینی آزاد محاسبه می کنند و یه قبض نجومی میاد؟

با سپاس فراوان
    سلام. طبق تجربه ی من از پنل مخابرات این شرکت هیچ آماری اعم از مصرف و دانلود و حجم باقی مانده و... رو به مشترک ارائه نمیده و علاوه بر اونها تفکیک دانلود شبانه و روزانه رو هم متاسفانه نداره. یعنی عملا فقط باید منتظر بشی تا رو قبض بیاد تا بفهمی چقد مصرف داشتی.
    (شما تلفن رو به نام خودت بزنی بهتره تا راحت تر بشه رفت و آمدت. منم همین کارو کردم. هزینه ای هم نداشت.)

6. 3 کاربر از Antonio1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. طبق تجربه ی من از پنل مخابرات این شرکت هیچ آماری اعم از مصرف و دانلود و حجم باقی مانده و... رو به مشترک ارائه نمیده و علاوه بر اونها تفکیک دانلود شبانه و روزانه رو هم متاسفانه نداره. یعنی عملا فقط باید منتظر بشی تا رو قبض بیاد تا بفهمی چقد مصرف داشتی.
    (شما تلفن رو به نام خودت بزنی بهتره تا راحت تر بشه رفت و آمدت. منم همین کارو کردم. هزینه ای هم نداشت.)
    یعنی وقتی حجم پایه (2 گیگ) تموم میشه ، کلا نت قطع میشه؟ یا گرونتر حساب میکنه و همچنان نت وصله؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نت وصل میمونه ولی براتون روی قبض میاد.
    شما همین اول کاری یه بسته حجیم مثلا 100 گیگ بخر که برای چند وقت خیالت راحت باشه.به صرفه تر هست از نظر اقتصادی.

9. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نت وصل میمونه ولی براتون روی قبض میاد.
    شما همین اول کاری یه بسته حجیم مثلا 100 گیگ بخر که برای چند وقت خیالت راحت باشه.به صرفه تر هست از نظر اقتصادی.

خیلی ممنون از پاسختون
    طبق توصیتون الان یه 100 گیگ خریدم نوشت موفق بود و تا 5 دقیقه دیگه وصل میشه ، می خواستم ببینم امکان چک کردن مقدار باقیمانده از بسته خریداری شده وجود داره؟
    و اینکه من طرحم اینه ینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to8M پس پرداخت ، و سرعت دانلود حدودا 560kbps هست آیا راهی داره بیشتر کنم سرعت رو؟ گزینه توربو اسپید چیه ؟ آیا هزینه ای داره؟
    ممنون میشم
    Last edited by Toranj_mhg; 03-10-2016 at 09:51.

داره خودمونی میشه Antonio1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسختون
    طبق توصیتون الان یه 100 گیگ خریدم نوشت موفق بود و تا 5 دقیقه دیگه وصل میشه ، می خواستم ببینم امکان چک کردن مقدار باقیمانده از بسته خریداری شده وجود داره؟
    و اینکه من طرحم اینه ینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to8M پس پرداخت ، و سرعت دانلود حدودا 560kbps هست آیا راهی داره بیشتر کنم سرعت رو؟ گزینه توربو اسپید چیه ؟ آیا هزینه ای داره؟
    ممنون میشم
    سلام. گزینه ی توربو اسپید رو من 6 ماه بیشتر هست که میبینم تو پنل مخابرات ولی تا الان فقط دکور بوده و هیچ کاربردی نداره. (روش کلیک کنید هیچ پاسخی نمیده).

- - - Updated - - -

خیلی ممنون از پاسختون
    ممنون میشم
    سلام. گزینه ی توربو اسپید رو من 6 ماه بیشتر هست که میبینم تو پنل مخابرات ولی تا الان فقط دکور بوده و هیچ کاربردی نداره. (روش کلیک کنید هیچ پاسخی نمیده).

12. این کاربر از Antonio1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    امروز عصری باز دوباره هی قطع و وصل میشد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •